|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
7.4.2008 14:51:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

jaz sem danes klicala P, da bi dobila datum za sistematski pregled pri letu in pol, pa sploh ni mogla verjet sestra po telefonu, da še ni cepljen. pa kako, pa zakaj, pa bla bla bla. kaj bo pa potem težila, ko bo zakon sprejet in bo to naša pravica?
s sestro se še več bockam kot z zdravnico.

haha, mene to še čaka, ko nas odkrijejouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
7.4.2008 15:50:12   
mis
Ta cepljenje... Naša je bila sicer vse cepljena po spisku. Zdaj pa sva bili na bioresonanci in mi je ta gospod svetoval naj si preberem od Karin Rižner članke. Vem da si ti Altati takrat že dala link gor, pa nisem bila kaj posebej pozorna. Zdaj sem pa preletela, sprintala, bom zvečer brala. Noro...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
7.4.2008 15:58:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Ta cepljenje... Naša je bila sicer vse cepljena po spisku. Zdaj pa sva bili na bioresonanci in mi je ta gospod svetoval naj si preberem od Karin Rižner članke. Vem da si ti Altati takrat že dala link gor, pa nisem bila kaj posebej pozorna. Zdaj sem pa preletela, sprintala, bom zvečer brala. Noro...

Ja, noro.... pa če je samo polovica tega resnica, je noro.
Glede na to, da pa hodim s Tio k Rižnarjevi in jo poznam, bi rekla, da ženska stvari ne napihuje. Meni deluje zelo esna, realna in 'na tleh'.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
7.4.2008 16:09:41   
lucika
še enposkus pisanja. zadnjič napisem cel roman, in se gledam, kako pritiskam prekliči. se mi ni dalo ponovno...včeraj pišem in pišem, a ko je potrebno poslat, me vrže ven...nekak mi ni usojeno...

zdajle sem sama doma, mali je še vedno pri babici. gre mama dat ven naslednji, drugi, zobek. zdaj bo šlo po spisku:( saj se hecam, modrostni so in so samo za zgago delat. torej bomo spulili tega, ki mi malo razpada, preden začne bolet. mi pa niso zdajle najprijetnejše tele minute...

altati in sivkamivka, a sploh se še niste cepili, nikoli? mi smo prejšnji teden prestavili, ta teden ima datum, če bo ok. bom videla. bom sama presodila, kdaj je zdrav, pa ga takrat peljem. ker če se sestram pustiš, pravijo, ja, če ima več kot 38 vročino pol raje ne, drugače pa brez skrbi. ja, bog ve če bi bila brez skrbi, če bi bili njeni otroci.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
7.4.2008 17:08:23   
lucika
evo mene, sem že nazaj, z enim zobkom manj. sem bila pridna, nič jokala. sam štempleka na roko so mi pa menda pozabli dat:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
7.4.2008 20:13:53   
*anč*
lucikauser posted image za pogum! pa full si hitro opravla ...

frrrr  super fotoroman. mali se tko lepo igra,naš pa sam gleda kje bi več škode naredu ... dans je odprl wc,namočil krpo in začel po tleh pomivat user posted image ,jst sm pa prej use zglancala ....

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
7.4.2008 22:16:29   
psaša
Čer.
Mi smo na AB. Ušesa. Pa vsaj T mu je padla zdaj zvečer in je normalna, vsaj nekaj. Sedaj čakam, da bo ura 23, da mu dam AB. Ma, kr neki.
Smo še cel teden doma, jaz pa spet full dela v službi user posted image .
Pozdrav vsem, upam, da ste ostali kaj boljši.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
7.4.2008 23:17:54   
frrrr
psaša, pozdravite se! ubogi Mihec no... se že vleče tole user posted image

lucika, si med pogrešanimi user posted image pa pogumna in hitra si... drugič pa povej, da ti dajo 2 štemla user posted image

muki, prejšnjič pozabla vašo tamalo princesko pohvalit kk lepo stavke tvori... naš mali bi rekel: kapa - ne - dluga user posted image

naš klepetuljek veliko besed pove, povezuje jih pa po robotsko user posted image zadnje dni je začel povezovati moja mama user posted image za drugo ima pa še čas user posted image

no, grem pod tuš in se pridružit mojima dedcema user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 7.4.2008 23:18:18 >

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
8.4.2008 7:37:06   
Maxica
Dobro jutro.
Anč, kako je Tristan? Kaj bolje?
Piskot, groza groza grozasta. Joj, kar zmrazilo me je, ko sem brala to vašo prigodo. Sam da se je vse srečno končalo. user posted image
Pikapolona, upam, da je Brina že čist zdrava.user posted image
Muki, kako je z Nežo? No, vidiš, sta pa imela z možem en fajn shoping day. Si pa kar predstavljam, da je moralo biti hecno za videti, kako je Iva s čelado šminkirala.user posted image  
Frrr, Jaša je tudi vedno tak pozer, da ga je užitek gledat. Super.user posted image  Upam, da je že kaj boljši, glede zdravja mislim.user posted image  Pa upam, da duda ni več aktualna. A mu je čist na dojenčkasto obrnilo al kva mu je?user posted image  V glavnem, čim bolj stran od nje, imata dojenje čist za dost.user posted image
Lu, kako je Tian? Sta bila pri zdravniku?
Lucika, čestitke za pogum pri zobozdravniku.user posted image
Psaša, pozdravite se čimprej, no.user posted image
Moci, kako je z Zojo?
Evo, sem mislila, kaj bom pametnega pokomentirala, sem pa sam bolničke pozdravljala.user posted image  Dajte se čimprej pozdravit, no, pomlad je pred vrati.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
8.4.2008 7:38:33   
Maxica
Srečanje - jah, ta muhast april. Po moje to prvo soboto lahko kar kenslamo, glede na to, da pravijo, da bo tja do nedelje skoz tako vreme.
Ne vem, povejte, a prestavimo rajši na maj, v upanju, da bo bolj stanovitno vreme? Meni je načeloma vseeno, sobote imamo sicer kar proste.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
8.4.2008 7:47:52   
muki1
Dobro jutro.

Evo, pa je spet en kiselkast torek pred nami. Meni se ne da a ma baš ništa. Tak sem lena ko rit.

Moci se res že nekaj časa ni oglasila. Tudi mene zanima, kako je Zoja.
Psaša, škoda, da ne gre brez AB user posted image , ampak res se vam vleče kot jara kača ta vaša bolezen. Upam, da bo pa zdaj res dobro. Saj se bo tudi vreme popravilo in bodo naši otročki zdravi, boste videle.

Anč, ti si pa tudi ena mačeha. Otrok je bolan, pa mora po tleh pomivat....bogi Pepelko user posted image .
Lucika, upam, da si vzela zobek domov in je miška ponoči kaj prinesla user posted image .

Mis, ta tvoja utrujenost in bolečine v križu so mi pa tako znane. Jaz sem se vso drugo nosečnost več ali manj počutila kot ožeta limona. Po porodu pa še bolj user posted image . Sem te potolažila, a ne da? Saj bo, ti si polna energije, hiperaktivna, boš že obvladala svoja mulčka.

Srečanje, bom počakala, kar bodo rekle ostale. Za maj imamo mi prvo soboto poroko, potem naprej pa smo fraj.

Govor, ja Ivi se tu in tam posreči kakšen stavek. Ampak redko, to s kapo je bil en tak res izjemno dolg, ker si je res močno želela čelade user posted image .
Neži se je pa včeraj spet naredila izjava tedna user posted image . Sva se igrali vrtec. Jaz sem bila vzgojiteljica Anica, ona pa moja pomočnica Pika. Pa je ena najina varovanka zbolela in ji je šla Pika zmerit vročino. A veste koliko je namerila user posted image ? 47 kilometrov user posted image .

Lep dan punce.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
8.4.2008 8:51:00   
Lu
Živjo!

Midva sva se šla včeraj pokazat k P in je rekla samo, da je ena virozica. Da ne sme iti v vrtec in tako sem spet doma.user posted image Tudi nobenih zdravil ni dala.

A ste videle v Leclercovem katalogu, da prodajajo zunanja igrala ( tobogan in hiško ) še kar ugodno? Mi bomo nabavili tobogan user posted image

Srečanje. Nam je tudi načeloma vseeno. Lahko tudi maj.

Zdaj pa malo poniknem. Me mali vabi za igrat user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
8.4.2008 10:11:50   
tasha23
Ojla, hvala za čestitke. Mi smo zdaj (trkam) OK, Gael je začel spet sapt ponoči, v vrtcu uživa, jaz sem veliko boljša, le kašelj me še malo muči pa križ me občasno full boli.
Sicer pa berem, da vas je veliko bolnih user posted image , upam, da se čimprej pozdravite.
VAm pa moram povedat, da je ta moja 2.user posted image  čisto nasprotje od prve: sploh se ne redim, veliko sem bruhala, trebuh je zrastel v prvih 3 mesecih in zdaj stagnira user posted image , ljudje sploh ne vejo da sem  user posted image , če nimam na sebi kaj bolj oprijetega user posted image user posted image user posted image . Poleg tega pa izgleda, da bo PDP prestavljen na teden dni prej. Zdaj pa čakam na morfologijo, da vidmo kaj sploh to detece je, kako se bo klicalo, saj za user posted image  imamo ime že izbrano, za user posted image  pa sploh se mi ne sanja kaj najuser posted image ... sicer pa važno, da bo zdravo. Vava user posted image user posted image user posted image user posted image  za NS

LU kaj si gledala Leclerkov katlog na netu ali ga dobiš na dom?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
8.4.2008 10:14:25   
tasha23
Srečanje, upam, da bomo lahko prišli. Če bo za vikend pa skoraj 99%. Smo pa 70% namenjeni v LJ v Zoo za prvomajske počitnice. Za ziher vam še javim,

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
8.4.2008 11:10:45   
Lu
Evo vam posredujem še našo frišno fotko od bolančka. Se vam zdi kaj bolan user posted image user posted image

user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
8.4.2008 11:11:19   
Lu
Tasha fizično sem ga gledala. Samo pomojem je tudi na netu kje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
8.4.2008 11:14:38   
Lu
Pa še Maja pri Fifi user posted image
user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
8.4.2008 11:14:59   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

LU kaj si gledala Leclerkov katlog na netu ali ga dobiš na dom?

TUKAJ ga imaš, lahko ga izbereš tudi pdf obliki.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
8.4.2008 11:16:02   
Maxica
Lu, vaša dva otročička sta pa tudi ful porasla, odkar sem ju nazadnje videla. Prava luškana princ in princeska.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
8.4.2008 11:53:20   
Lu
Res se tile naši otročki hitro spreminjajo. No, rastejo user posted image

A vam povem pa še eno od Maje, da ne bo samo Muki pisala user posted image Ti si pa ena zelena živčna user posted image Kje je to pobrala nimam pojma.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
8.4.2008 13:23:59   
*anč*
eh,krasno že drugič mi je vse zbrisal user posted image ,zdej se mi pa ne da še enkrat ...

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
8.4.2008 13:31:58   
Anonimen
Oj

izpit narejen, samo nisem čisto zadovoljna z ocenouser posted image , niti ne z obnašanjem profesorja do mene, sploh ker smo bili 3je skupaj in sem videla, kako je spraševal prvega in potem meneuser posted image ,un je na eno vprašanje čisto nekaj drugega odgovoril pa mu nič ni rekel, pri meni se je obesil pa na vsako besedo, kis sem jo povedala, bi šla najrajši kar venuser posted image , saj ni čudno, da je včasih imel kar naprej komisijo na izpitihuser posted image  Vglavnem 1 manj, še trije in finito, sej a kje vprašajo kolk imaš povprečno ocenouser posted image user posted image , verjetno ne, ker potem 3/4 Slo ne bi imelo delauser posted image - pa sej ne da je slabo.......samo bi lahko bilo lepšeuser posted image oz. je bilo lepšeuser posted image

drugače pa zmatrana.......grem vas malo prebrat

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
8.4.2008 13:49:36   
Arabela
Remy... user posted image user posted image user posted image   za izpit... glavno da je mimo... jaz sem tudi spet knjige ven privlekla, bo maj spet naporen...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
8.4.2008 13:53:40   
Arabela
Bolančki dajte se pozdravit...user posted image user posted image user posted image ....  pri nas imata oba polna noska, malega mučim s pumpico, mala pridno piha ven, zato patudi še ni bila cepljena pri 18mesecih... jaz sem za sistematski sistem klicala in me je tako naročila...

Meni je v katalogu Leclerca všeč tricikel.. ga bom šla čekirat za malecko...

Mi smo ok, mala je pri babici, mali je celo dopoldne spal da sem jaz vse speglala, ponoči pa bo spet čagal... ni šans da spimo med 4 in 6uro zjutraj.. takrat je prava fešta..user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje, če se še spomnite.. malemu se čisto koža po obrazu, ima male rdleče mozoljčke.. kaj storiti? Zaenkrat ga umivam s kamilicami, tu pa tam namažem z mandljevim oljem..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
8.4.2008 14:40:47   
muki1
Remy, kaj stokaš. Izšpit je pod streho, bravo user posted image  user posted image .

Arabela, jaz sem vatico namakala v hrastovo lubje, ampak ni hasnilo, nama je potem p. dala zmešati v lekarni neko posebno mazivo. Iva je bila res pikasta, da je bila od daleč na pogled cela rdeča.

Lu, luštkane slikice tvojih dveh user posted image . Maja je zelo pogumna deklica, Neža verjetno ne bi upala sama k Fifi, bi se me za rit držala. Izjava je pa tudi svetska. Kje je slišala, tebe je videla, zeleno od jeze user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?