|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
23.9.2008 18:11:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

HVALA vsem za odgovore o cepljenjih! 

Jaz ne bom dala. Čeprav zna bit gripa tudi zelo huda zadeva. Za letos nam obljubljajo baje neko avstralsko gripo, baje bo na bolniškem obležalo 70% zaposlenih. Bomo videli. Se že veselim user posted image .
napovedujejo pandemijo gripe... vsakih 40 let pride in pokosi nekaj ljudi... torej ne samo bolniška user posted image

proti temu ti pa tudi cepivo ne bo pomagalo, ker je tipov gripe veliko, vakcina pa ima mešanico le nekaterih........torej sploh ni nujno, da si zaščiten proti tistemu tipu, ki razsaja npr. letos........

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4626
23.9.2008 18:18:19   
frrrr
aja... včer mi je naš mali rekel zvečer pred spanjem (mož ga je spravljal za spat, js sm mu pa povedala, da ne bom šla z njim spat, če ne bo priden): mamica s tabo ajat pjosim user posted image

sicer ima pa za predebatirat mio stvari pred spanjem... 10x izgubi pikija in medota in ju nato išče: kje je piki? piki kje si?... po novem medo z njim spi, pikija pa men poturi user posted image

pa zapet mu morem vse uspavanke, ki jih pozna... dava spat muce iz mačka murija, pa medvedka + jašo (2 izvoda iste uspavanke user posted image ), pa TO PESMICO MAMICA ZAPET user posted image a uganete katera je TO? user posted image za zaprtimi očmi... ima prezakompliciran naslov in reče kar to pesmico user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
23.9.2008 18:19:23   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Jaz ne bom dala. Čeprav zna bit gripa tudi zelo huda zadeva. Za letos nam obljubljajo baje neko avstralsko gripo, baje bo na bolniškem obležalo 70% zaposlenih. Bomo videli. Se že veselim user posted image .
napovedujejo pandemijo gripe... vsakih 40 let pride in pokosi nekaj ljudi... torej ne samo bolniška user posted image

proti temu ti pa tudi cepivo ne bo pomagalo, ker je tipov gripe veliko, vakcina pa ima mešanico le nekaterih........torej sploh ni nujno, da si zaščiten proti tistemu tipu, ki razsaja npr. letos........
to mi je jasno... zato tut še nisem šla kdaj na tovrstna cepljenja... sem pa potrebovala še kakšno mnenje. HVALA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
23.9.2008 18:20:02   
frrrr
zdej sem pa naklofala za naprej in za nazaj... grem se igrat user posted image

mejte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
23.9.2008 18:23:29   
frrrr
še to pripnem...
evo, te igrače smo si izposodili...

http://www.selecta-spielzeug.de/index.php/selecta/produkte/kleinkind/erlebnisspielzeug/bellapista
http://www.selecta-spielzeug.de/index.php/selecta/produkte/kleinkind/motorikspielzeug/filino
http://www.selecta-spielzeug.de/index.php/selecta/produkte/kleinkind/motorikspielzeug/sortierbox

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
23.9.2008 20:09:05   
moci
moj dragi bo jutri zjutraj operiran.user posted image držite pesti. upam, da bo potem končno bolje. 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
23.9.2008 20:29:57   
frrrr
moci, za tvojega dragega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
23.9.2008 21:01:13   
mis
Končno mam internetuser posted image  Helou svet!user posted image

Bom kar sproti kar imam za komentirat

frrrr, naša Tina ob kašljanju tudi vedno bruha, ampak sem ugotovila kdaj. Če je mleko, jogurt, čokolino.... karkoli od mlečnega. Tako da kadar kašlja ji tega ne dajem. Mleko ima to kislino pomoje, ki sproži dvigovanje, pri kašljanju se ti pa itak vse dviga. Razmisli kaj je jedel, pa boš vidla da je to to. Naša ful kašlja veliko, kadar je bolna ji vedno na pljuča udari, od tistega bronhiolitisa naprej pri 5 mesecih. Zdaj je bila 1 teden doma.

zmajček: bom naročila izvod, sicer pa te revije načeloma kar poznam, zaradi šole pač. Imam pa jaz doma 2 letnika cicidojev in cicibanov, ki sem jih dobivala kot mentorica cici vesele šole v šoli. Pa sem jih pridno spravljala za otrokeuser posted image . Pa bom vsak mesec enega ven privlekla, tistega od tistega meseca, da bo aktualen. Mogoče bi se pa potem na zmajčka naročili. Bom videla če ji bo zanimivo.

psaša:user posted image user posted image user posted image

lesene igračke: frrr, jaz te igračke kupujem že od tininega rojstva. Mam precej ropotuljic, obešank za na vozičke, tistega pajaca za po tleh vozit, pa zdej sem še neki za naju z atijem kupila. V bistvu Tini za rojstni dan, ampak je še premajhna in še ne zna sestavljat. Bo še neki malega dobila na roj. dan. So pa suer trpežne igračke, vse so kot nove.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
23.9.2008 21:02:22   
piskot
anc upam da se pocajtate cim prej. meni slamnik ponavadi mal pomaga.

remy pejt se ucit user posted image . kako je z vasimi plani za tujino?

frrr ful fajne igracke.

moci itak da drzimo pesti.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
23.9.2008 21:06:57   
mis
remy, atico mamo tud mi že nekaj časauser posted image

moci, držimo pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
23.9.2008 21:11:18   
mis
no, drugače pa je šla tina danes v vrtec, brez posebnosti.

zdej mam nežo v naročju, ma poln nosek, pa se ful zbujauser posted image  upam da bomo kaj spali. sicer je ful pridna in ful spi. danes je spala do 5h zjutraj in takrat prvič jedlauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
23.9.2008 23:30:59   
frrrr
no, js sm ugotovila, da sem prihranila mau čez 100€, ker sem si jih šla izposodit... bodo itaq enih 14 dni, mogoče mau več aktualne, pol jih pa zamenjam za druge user posted image

sicer sem pa zdej brala uno knjigo Otroci potrebujejo meje... in ugotovila, da otroci ubogajo 20-40% naših ukazov/zahtev,... vglavnem sem presenečena nad tem dejstvom, ker sem prej že gruntala, da imamo zelo svojeglavega otroka... no, očitno ni tako hudo user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
23.9.2008 23:35:02   
frrrr
zmajčka naročila... prej pozabila, ker neki vmes prišlo user posted image

mali me je prej na previjalni po pomoti brcnil in mi je rekel OPJOSTI user posted image sicer pa mi vedno reče NA ZJAVJE, kadar kihnem user posted image pa to ni tolk redko, ker sem en tak smešen člouk, ki zelo pogosto kiha.

no, lepo spite! dost teženja od mene user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
23.9.2008 23:47:10   
frrrr
aja, pozabla mis odgovorit... včeraj je jedel piščančka v smetanovi omaki in makarone za večerjo, zraven popil nekaj mleka... predvčerajšnjim je pa jedel piščančja prsa (salamo) + kruh + ramo, zraven pil čaj... od hrane do bruhanja je bilo enkrat 4 ure in enkrat 6 ur. se mi pa zdi to dokaj težka hrana, zato smo danes jedli malce bolj lahko hrano... pšenični zdrob v mleku (no, mi rečemo temu gres) in kruh z margarino, zraven pil čaj. bomo videli... upam, da ne bomo preoblačili postelje in bo noč mirna. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
24.9.2008 6:52:35   
altati

ah, frrrr, to piše tud zato da imajo kaj za pisat....nevarneso pa te gripe predvsem za starejše ljudi in ljudi s kroničnimi boleznimi....
aja, pa farmacevtska industrija si s tem dobro reklamo dela...

itak pa če malo pogledaš za nazaj, popolnoma vsako leto napovedujejo pandemijo....zakaj že?????

< Sporočilo je popravil altati -- 24.9.2008 6:56:33 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
24.9.2008 6:53:12   
altati

ali katera pozna te igrače? http://www.selecta-spielzeug.de/
lesene igračke... sem si danes v bežigrajski knjižnici 3 izpososdila... 14 dni jih lahko imamo doma in 1x lahk podaljšamo user posted image

mi jih imamo kar precej doma, že kar nekaj let..... aja, pa njihove družabne igre so zakon, potem za malo večje otroke....malo pobrskajte, sploh tiste z večjimi otroki.
najdejo se pa tudi vsa navodila v slovenščini.
http://www.igraca.com/lesena-igraca/

< Sporočilo je popravil altati -- 24.9.2008 6:59:48 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
24.9.2008 6:55:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

moj dragi bo jutri zjutraj operiran.user posted image držite pesti. upam, da bo potem končno bolje. 

držimo pesti!!!!!
sporoči kako je, ok?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
24.9.2008 6:58:07   
altati
cicidoje in cicibane imamo pa pri nas arhivske, v vezavi kot knjige. še od moje mami, ko je še učila in so jih v šoli dobivali.
in tudi redno poiščemo aktualne.
zmajčke smo pa sproti stran metali, ker so itak skoraj popolnoma razrezani.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
24.9.2008 7:17:27   
altati
hmmmm.....a tole ste videle?
http://www.delo.si/clanek/67781

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
24.9.2008 8:15:34   
mis
Jutro!

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

A kera pozna to pumpico? Altati mislim da jo maš ti? Al kero drugo?Kolk to ven potegne? Je glasno? Jaz imam tisto da z usti ven potegneš. Pa gre ok, sam se mi zdi da je to bolj higienično. Kaj pa vem. Kaj mislite tiste ki jo imate? In tiste ki jo nimate... Sej Tina lepo pihne ven, že nekaj časa. neža pa še nekaj časa ne bo. Pa sej bo še kdo kasneje rabil ane. Sem pa gledala jo tud v Medisu pa stane čez 50 evrov.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
24.9.2008 8:48:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Jutro!

A kera pozna to pumpico? Altati mislim da jo maš ti? Al kero drugo?Kolk to ven potegne? Je glasno? Jaz imam tisto da z usti ven potegneš. Pa gre ok, sam se mi zdi da je to bolj higienično. Kaj pa vem. Kaj mislite tiste ki jo imate? In tiste ki jo nimate... Sej Tina lepo pihne ven, že nekaj časa. neža pa še nekaj časa ne bo. Pa sej bo še kdo kasneje rabil ane. Sem pa gledala jo tud v Medisu pa stane čez 50 evrov.

točno tole imamo mi,od Living lab-a, ja
fenomenalna je!
toplo priporočam, res!!!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
24.9.2008 9:03:43   
frrrr
dobro jutro.

noč brez bruhanja... prespana, vmes sva ga komaj zbudila za antibiotik.
si sploh ne predstavljam, kako bo pri tako trdnem spancu brez plenic user posted image danes imamo roditeljski sestanek v vrtcu, pa moram malo povprašat kaj menijo o odvajanju. js sem še proti, ker Jaša ne pokaže točno kdaj lula oz. pokaže po lulanju, da je lulal user posted image pri kakanju je isto. nočem prehitevat, zavlačevat pa tut ne. doma se itaq naši otročki dugače obnašajo kot v vrtcu. do zdaj smo bili 1x na govorilnih urah in naju je opozorila, da mali zna sam zaspat... no, doma še vedno ne spi sam... vmes je imel obdobje 14ih dni, zdaj pa spet gremo z njim spat... 2x mesečno naju pa pošlje iz sobe in zaspi... bomo videli kako bo z veliko posteljo, ki jo bomo čez vikend končno postavili iz hodnika v njegovo sobo. sem si pa v knjižnici izposodila še zajčka matevža, ki noče zaspati in pa slončka ferdinanda, ki gre spat. in ker imamo že pikijeve pravljice za lahko noč v knjižni obliki, sem si izposodila še cd teh pravljic... pa lahko najprej prebereva pravljico, potem bo lahko pa še poslušal cd in zraven zaspal.

aha, danes sem bila pozorna na ubogljivost - do sedaj je vse ubogal. pri eni zahtevi, sem se morala malce na njegovo raven spustit. med pobiranjem perila, on vse kljukice razmeče po sobi in jih sestavlja skupaj,... no, pa sem mu povedala, da grem drugo perilo dat v pralni stroj, on naj pa med tem pospravi... ko sem prišla nazaj, so kljukice še vedno ležale po sobii in sem morala ugotoviti stanje, potem sva pa skupaj pospravila.

prav grozno glede punce s kontracepcijskimi tabletkami user posted image

šibam se igrat... lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
24.9.2008 9:28:53   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Jutro!

točno tole imamo mi,od Living lab-a, ja
fenomenalna je!
toplo priporočam, res!!!!

altati, dej povej kolk je to glasno. Pa a to daš prav v nosnico? So to široki nastavki? Mah, ne vem se odločit ker imam unega ko z usti povlečeš, pa ne vem a gre s tem kaj bolje al je isto.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
24.9.2008 10:03:39   
frrrr
mene ravno iz g-rega klicali za telovadbo malčkov oz. uvajanje v športni svet... ko so mi povedali ceno, sem kr globoko zadihala user posted image ko sem pa preračunala na uro, pa ni tolk... morm razmislit...

< Sporočilo je popravil frrrr -- 24.9.2008 10:04:08 >

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
24.9.2008 10:28:36   
Clody

Sončen pozdravček iz Bleda!

Kaj jest to berem? Sej ste plodne ko hudič!!user posted image   Bravo Lina in Psaša!! Zdej vas je pa že kar nekaj!! Nama se še ni pokazal plusek, pa res veliko telovadiva!! A je možno, da preveč??user posted image user posted image

Jest čakam, da prideta ati in Nejc iz obvezenga cepljenja. Hvalabogu, da smo vsaj tko narajmal, da je zdrav.  Jest tako sovražim te ZD-ve, da naš ati vedno vskoči, če lahko. Potem sem pa cel dan njegova sužnja, ampak z veseljeeeeemm!

Dudo je tudi v vrtcu odnesla muca. Nadomestil jo je z enim plišastim psičkom, brez katerega ne gre spat. Zaspi vedno kar lepo, sploh odkar ima ta veliko posteljo. Če hoče kdaj nagajat mu samo zagroziva, da bo šel nazaj v tgamalo in se takoj uleže in dela kot da spi. 
Ampak ko bi ga ve vidle kako je previden pri vseh stvareh. Tako, da je neroden ko hudič. Joj, se dostkrat nareživa na njegov račun.

Glede kahlice pa tud jest nč ne prehitevam. Če je nag, gre sam lulat v kahlico, kakat vedno zraven kahlice, potem pa vpije:"Mami, drek je!"

Je pa imel že 3 histerične izpade. Marija, kakšni kriki in cvilenje, jest sm kr obstala. Ok, zdej se privajam in poskušam dat na ignore.

Muki, hvala, sem naročila brezplačen izvod!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

kresovanje
Lelly28 RR

Ali peljete svojega otroka na kresovanje?

da (50%)

ne (50%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!