|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
24.9.2008 11:54:08   
Lu
Ojla!

Jaz sem danes doma, na bolniški. Sem ravno dobro vstala. Čist zalimana user posted image Sem že bolje, ampak sem že včeraj ležala cel pop. in se pozna. Ne smem prehitro začet delat.

Glede teh KT. Imam jaz točno te user posted image user posted image user posted image Ampak ne kadim. Hm... čem jih sploh še jest.

Glede Cicidoja je tudi našega malega začelo zanimat. Pa knjigice. Se je začelo. Najraje pa lepi nalepke. In Maja jih obožuje, samo kaj ko so tako drage user posted image Ampak sem jih na pošti zvohala po maj kot 1€ pa jih je cel kup. V trgovinah pa ene 7 kom čez 2 €. Ker pri nas je važno, sam da se lima. Nič kam. Pol gre vse v smeti. Eh.

Drug teden pa že pihamo 2 svečki user posted image user posted image user posted image Spet bo treba imeti 2 torti. Tako bom naročila pomojem kak avto za prijateljčke, za tastare pa kar torto iz Leclerca user posted image Darilo že lupljeno. Sva mu vzela kar motor na akumulator.

Zdej grem pa mal literaturo brat. Imam izpit 7.user posted image

čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
24.9.2008 13:27:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jutro!

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

A kera pozna to pumpico? Altati mislim da jo maš ti? Al kero drugo?Kolk to ven potegne? Je glasno? Jaz imam tisto da z usti ven potegneš. Pa gre ok, sam se mi zdi da je to bolj higienično. Kaj pa vem. Kaj mislite tiste ki jo imate? In tiste ki jo nimate... Sej Tina lepo pihne ven, že nekaj časa. neža pa še nekaj časa ne bo. Pa sej bo še kdo kasneje rabil ane. Sem pa gledala jo tud v Medisu pa stane čez 50 evrov.

točno tole imamo mi,od Living lab-a, ja
fenomenalna je!
toplo priporočam, res!!!!

altati, dej povej kolk je to glasno. Pa a to daš prav v nosnico? So to široki nastavki? Mah, ne vem se odločit ker imam unega ko z usti povlečeš, pa ne vem a gre s tem kaj bolje al je isto.

veliko bolje,ni primerjave.
in to sploh ni glasno, to je tiho, samo motorček en mal brni.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
24.9.2008 14:21:34   
Anonimen

Jutro!

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486

A kera pozna to pumpico? Altati mislim da jo maš ti? Al kero drugo?Kolk to ven potegne? Je glasno? Jaz imam tisto da z usti ven potegneš. Pa gre ok, sam se mi zdi da je to bolj higienično. Kaj pa vem. Kaj mislite tiste ki jo imate? In tiste ki jo nimate... Sej Tina lepo pihne ven, že nekaj časa. neža pa še nekaj časa ne bo. Pa sej bo še kdo kasneje rabil ane. Sem pa gledala jo tud v Medisu pa stane čez 50 evrov.

točno tole imamo mi,od Living lab-a, ja
fenomenalna je!
toplo priporočam, res!!!!

altati, dej povej kolk je to glasno. Pa a to daš prav v nosnico? So to široki nastavki? Mah, ne vem se odločit ker imam unega ko z usti povlečeš, pa ne vem a gre s tem kaj bolje al je isto.

veliko bolje,ni primerjave.
in to sploh ni glasno, to je tiho, samo motorček en mal brni.

mi imamo tudi to, jaz Tinkari kar dostkrat spucam s tem, ker če piha še vseeno ne gre vse ven!
Drugače pa Tinkara tega ne mara, kljub temu, da je tisti vakumček kot ena sapica in nastavek gumjast, vglavnem ni nič hudega, ampak ona MORA vsakič protestirat. Drugače so pa zraven 3je nastavki različnih velikosti in za različnostarost otroka!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4653
24.9.2008 14:29:48   
Anonimen
kar se tiče KT- zdravila taka in drugačna imajo na splošno veliko stranskih učinkov.....večinoma ljudje ne preberejo listka, ki je zraven v škatlici, le-ta ni tam zato, da ga po odprtju škatle vržeš v smetiuser posted image

Še ena taka je tiste tablete al spray za mleko- Tametil al nekaj takega- tist ima take stranske učinke, da ko je moja soseda to prebrala jih je samo še v smeti vrgla.......jaz sem imela po jemanju zdravila za krčenje maternice 4 tedne poviŠANO TEMPERATURO- PA SEM OKOLI LETALA, PA NOBENEMU ZDRAVNIKU NI PADLO NA PAMET, DA JE TO STRANSKI UČINEK ZDRAVIL(pardon za črke),očitno sem bila jaz tisti nesrečni %
večinoma nimamo/jo zdravila kakšnih hujših stranskih učinov, user posted image  pa je, če spadaš v tisti tragični %!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4654
24.9.2008 18:46:18   
moci
uf, padle smo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 19:02:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4656
24.9.2008 19:18:18   
moci
eh, kaj naj rečem. saj že prej nisem zaupala v zdravstvo, no.

do dvanajstih je čakal na tešče, ob osmih naj bi bil operiran. ko sva se z zojo peljali na obisk naju je pa klical, da je dobil odpustnico, ker ga nimajo časa operiratuser posted image
ne morem verjet, kako delajo z nami

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
24.9.2008 20:10:52   
psaša
Čer.
Saj ne vem kdaj sem nazadnje kaj napisala. Mali je že boljši, malo še pokašljuje, učki so pa tudi že OK. Komaj čakam, da gre v ponedeljek v vrtec, ker je pravi mali user posted image . Pa še popoldan noče spati in je naspidiran cel dannnnn. Jaz sem pa čisto fuč, brez energije, saj je potem po tretjem mesecu bolje. Zvečer komaj čakam da mali zaspi, da še jaz dol padem. Stanovanje je v razsulu, danes mi je uspelo celo dva stroja oprat user posted image .
No, dosti jambranja.

Sem pa malemu danes kupila Cicido, pa mu je še kar zanimiv, mogoče tam ena petina ali pa še to ne. Mogoče potem, ko bo začel govoriti, da bo kaj bolj zanimivouser posted image .

Nič, imejte se, grem še kaj pospravit, dokler se mi še kaj da.

< Sporočilo je popravil psaša -- 24.9.2008 20:11:37 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
24.9.2008 20:53:45   
muki1
Psaša, poznam te občutke, se jih še kako spomnim. Jaz sem ptrvo tromesečje hodila z Nežo spat ob 20.00. Pa še kakšnega popoldanskega sem pičila. Res sem bila kot cunja izžeta.

MOCI-KAJ????!!!!!!! Saj niso normalni........ upam, da so to kakšne slabe sanje. Kar domov gre, ali kako? Mater, ko že mislim, da ne more biti več slabše se pa naredi še slabše. Pa to ni res....... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
24.9.2008 20:57:15   
muki1
Lu, se lahko učiš bolana? Ker jaz niti pod razno. Se še zdrava komaj komaj user posted image  No, naj ti čim več v glavi ostane, pa hitro okrevaj. Če maš pa take sorte nahod kot sem ga jaz fasala, pa ti povem, da jaz še danes nisem okej. Pa je že več kot 10 dni.
Pa malo še pofirbcam za Next, če je že kaj novega?

Pumpico za nos mamo mi pa babyvac in smo čisto zadovoljni.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
24.9.2008 22:38:48   
frrrr
moci, tile zdravniki so res čudni ja user posted image

Lu - pozdravi se! in svaka čast, če se lahk takšna učiš!

psaša - bogica. se spomnem kolk lena sem bla brez kakšnega otročka doma... z otročkom ujej, kaj nas še čaka user posted image a rezultat bo lep in srečen... se splača potrpet user posted image super za boljšega Mihca. sicer pa tut Jaša ne kaže kakšnih bolezenskih znakov in živahen čist normalno... mogoče še malo bolj, ker ne smemo ven user posted image

mi imeli roditeljskega... v skupini april 06-feb07 so 3je brez plenic... torej se nam nikamor ne mudi.
ker sem jih danes vidla na sprehodu vseh 13, brez našega, sem morala postavit vprašanje glede zdravja in občutljivosti... pa so mamice začele govorit o tem, da lahko tut z antibiotikom daš otroka v vrtec, le da antibiotika pač tam ne dajo user posted image user posted image sploh ni čudno, da je naše dete tolk doma, če se nekateri ne držijo pravila, ki smo ga dorekli lansko leto - v vrtcu le zdravi otroci. matr, me je skor razneslo prej, ko sem prišla domov... moža pa tut. sicer full zadovoljna z vzgojiteljico in njihovim programom... a ob tem me pa ima, da bi izpisala otroka. a s tem bo oškodovan le Jaša, ker rad hodi v vrtec in se igra z vrstniki, ima rad vzgojiteljico,... enim je očitno vseeno kolk antibiotikov in ostalega sranja njihovi otroci zaužijejo, važno jim je, da je otrok v vrtcu, oni pa imajo mir pred njim ali pa lahk gredo v službo in pozabijo na bolanega otročka v vrtcu user posted image user posted image user posted image pa še se nisem čist spihala user posted image user posted image

in danes sem bila bolj pozorna na ubogljivost... pa je mali bil cel dan tolk zlat, vse se je dalo z njim pogovorit... očitno je potem kakšen drug dan čist narobe svet in pridemo na tistih 20-40% ubogljivosti user posted image

lahko noč! Jaša mi je rekel SLADKE SANJE MAMICA user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
25.9.2008 6:53:45   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

eh, kaj naj rečem. saj že prej nisem zaupala v zdravstvo, no.

do dvanajstih je čakal na tešče, ob osmih naj bi bil operiran. ko sva se z zojo peljali na obisk naju je pa klical, da je dobil odpustnico, ker ga nimajo časa operiratuser posted image
ne morem verjet, kako delajo z nami

a ti to resno?????????
in kaj zdaj?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
25.9.2008 8:02:17   
Anonimen
dobro jutro,

evo, jest sem se naročila na prvi pregled. Ne morem verjet, ampak sem vse pozabila kaj in kako....moram malo prebrat vse skupaj...

Moci, naše zdravstvo je res nekaj boljšega....jest pravim, da bi enega Viranta
morali poslati da bi malo popucal....

< Sporočilo je popravil *Lina* -- 25.9.2008 8:16:52 >

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4663
25.9.2008 8:17:56   
moci
zdaj čakamo ...
na odpustnici piše do razpisa operacije. mah, sploh ne morem verjet, da se to res dogaja.

malo se mi meša. za vse sem sama, zoja ima v nedeljo rojstni dan. smo mislili imet piknik, pa sestavine za torto sem na kup navlekla, zdaj je pa itak brez veze. sama že ne bom 20 ljudi gostila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
25.9.2008 8:21:39   
altati
moci - in kdaj lahko pričakuje operacijo? pa saj to so idioti....a kam drugam pa ne more???? mogoče bova pa na koncu skupaj v KC, pa boš lahko naju skupaj obiskovalauser posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
25.9.2008 8:24:14   
moci
ne vem, danes menda nimajo časauser posted image user posted image
pojma nimam kam drugam. saj zdravnika sploh ni videl. m je na travmi, ne v kcuser posted image

kdaj pa boš ti na vrsti?

v 14 dneh so se kosti itak zarasle. pojma nimam, kaj mislijo. in s tem zavlačevanjem je izgubil en kup dohodka, anede. doma leži, bolniške pa nima. idioti, res.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
25.9.2008 9:05:52   
Lu
Jutro!

Danes sem že skoraj zdrava. Smrkam še vedno. Se filam kar z ameriškim slamnikom in mogoče je res pripomogel k hitrejšemu okrevanju. No jutri grem delat, ker gre moj na morje rentat čoln user posted image user posted image

Jaz sem tudi za vse tri sama, če je kateri kaj v pomoč. In imava zdaj prave borbe okol tega in se bo moral odločiti ali družina ali pa skoz eno laufanje pa ne vem kaj še. Sem pripravljena tudi končati zvezo. Resno. Imam z njim več dela kot z obema otrokoma in psom. Mah brezveze, da sploh kaj govorim. Sam mal sem pojamrala.

moci upam, da tvojega dragega čimprej operirajo, da ti bo v pomoč.

Mi imamo tudi drug vikend praznovanje. 2-krat. Bo najraj naredila samo enkrat samo nimamo toliko prostora.

Sva pa z Majo včeraj barvale kamenčke, ja pa tudi Tian je pomagal, ampak on je še ˝prevelik˝umetnik z temepra in čopičem user posted image user posted image Je bil sam čist pofarban. Smo hitro zaključili. Maja je pa že taprava. Je prav uživala. In seveda, smo jih danes že odnesli v vrtec. Čisto navdušena.

Frrr vidiš kako je to. Samo jaz ne bi bila tiho. Ker potem si ti skoz doma zaradi drugihuser posted image Jaz mislim, da se pri nas kar držijo.

Zdaj se grem pa spet mal pred knjigo vsest. Se mi res gre, da naredim tole,ker potrebujem za službo.

Nič. se beremo, pišemo,...

Omenjam vse.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
25.9.2008 9:06:47   
mis
moci, pa to je noro no. vsak dan bolj se komplicira. dejte poklicat tja in razložit situacijo. sej so ljudje pismo rosno...user posted image

neža spi, jaz fruštkam in berem rr. uživača... aja, pa kapučinček srkam zraven.user posted image  no, sej zdej moram pa mejl napisat eni profesorici za literaturo za magistrsko.

Tina je šla v vrtec. Včeraj je bila kar boga. prej je bila cel teden doma zaradi bolezni. Pa tako je navezana name. Še scat ne morem it sama. Pa skoz neki jamra pa joka, pa tečka... Ah, ma eno težko obdobje. Najraje je doma. tud na kakšen obisk ne mara, ker tam nima toliko moje pozornosti.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
25.9.2008 9:09:08   
moci
lu, tebe pa itak občudujem. te imam na sumu, da si vesoljkauser posted image
ni mi jasno, kako zmoreš. jaz ne, priznam. user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
25.9.2008 9:17:35   
altati
Maxi - a imaš ti danes rojstni dan, al se meni samo zdi????

če je odgovor pozitiven: vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
25.9.2008 9:19:30   
Lu

Kaj pa hočem user posted image Ko bom velika bi rada bila vesoljka.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
25.9.2008 9:19:37   
Maxica

če je odgovor pozitiven: vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !

Ne, nimam...Še... Hvala vseeno. Ti jutri ne bo treba.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
25.9.2008 9:33:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ne, nimam...Še... Hvala vseeno. Ti jutri ne bo treba.user posted image

a sem za en dan prehitelauser posted image .
ja potem naj bo pa za jutri no.....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
25.9.2008 9:45:09   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Kaj pa hočem user posted image Ko bom velika bi rada bila vesoljka.user posted image

prav. a sem lahko še jazuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
25.9.2008 10:38:00   
mis
frrrr, kje ti downloadaš tv serije? Je to zastonj? So kakšni podnapisi?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime vam je všeč za punčko?

Tanita (22%)

Karin (72%)

Terezija (6%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!