|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
23.9.2008 9:14:50   
Maxica
Dobro jutro. Pri nas je pa sonček, o kakšnem dežju ti Lu to govoriš?user posted image
Drugače pa nič novega, smo fajn, zdravi in sem sklenila, da taki tudi ostanemo. O kakšnih dodatnih cepljenjih, sploh proti gripi, ne razmišljam, menim, da je to bolj farmacevtska fora, saj se vedno manj ljudi za to odloča...
Sicer odštevam dneve do dopusta, delam še ta in naslednji teden, potem sem pa 14 dni frej. Joj, ga res komaj čakam. Takrat gremo tudi na Korziko, čeprav točen termin še ni določen, je vse odvisno od moževega biznisa.
Bolančki, veliki in mali, pozdravite se in naženite stran vse viruse.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
23.9.2008 9:15:53   
frrrr
Arabela ttu vi se pozdravite! za nosek fiziološka raztopina - pri nas se je orng upiral, pol smo pa Sterimar odkrili in to nekak gre... a se mi zdi za dojenčke agresiven, mogoče čez 3-4 mesece. ne vem user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
23.9.2008 9:16:30   
frrrr
Maxica user posted image pa sonček... pri nas dežuje user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
23.9.2008 9:16:46   
frrrr
HVALA vsem za odgovore o cepljenjih! 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
23.9.2008 9:16:52   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

js ravno brskala za telovadbo z malčki... v LJ zasledila samo G-rega.. no, pa 50 metrov stran je Palestra center, a v urniku nimajo fit malček, ki naj bi ga izvajali... pozna še katera kaj pametnega?

Verjetno ti na našem koncu kaj dosti ne pomaga, kajne?!user posted image  Lan bo tudi hodil letos na  telovadbo 1x tedensko, Max pa 2x tedensko, vendar druge dneve, tako da bom, kot kaže, cel teden popoldne na telovadbah.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
23.9.2008 10:18:09   
Anonimen
a se je  katera že naročila na CICIDO ? Sem včeraj prinesla domov septembrsko revijo, pa jo je Tristan kar z veseljem brskal...sploh tiste nalepke so se mu dopadle....

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4606
23.9.2008 10:43:25   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

a se je  katera že naročila na CICIDO ? Sem včeraj prinesla domov septembrsko revijo, pa jo je Tristan kar z veseljem brskal...sploh tiste nalepke so se mu dopadle....

Max je naročen. Včeraj smo ga sicer nekaj brali in potem sem ju spraševala, kdo na sliki bere, plava, ipd., pa je Lan prav vneto odgovarjal, tako da morda ga bo počasi začelo zanimati. Da bi sicer sam kaj gledal, to ne, ampak na tak način, da jaz zraven berem in sodelujem, pa je pokazal kar nekaj zanimanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
23.9.2008 11:22:17   
piskot
pa zgleda ta cicido? a to ga v trafiki kupis?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
23.9.2008 11:24:57   
muki1

Mi ga imamo že od Neže. Pa je zelo zanimiv za obe. Ivi sicer pade koncentracija pri kakšnih daljših zgodbah in takrat malo ponagaja. Drugače pa so obema najbolj zanimive nalepke, ja user posted image .
Je pa tak, da ima Iva naročenega Zmajčka, da na njeno ime tudi kaj pride.

Smo pa na sploh veliki oboževalci vseh možnih revij za otroke, knjigic in risank. Tak da priporočam Cicido in še bolj Zmajčka, ker se mi zdi, da se Cicido nekam gubi in ponavlja.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
23.9.2008 11:25:52   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pa zgleda ta cicido? a to ga v trafiki kupis?

Tudi lahko. Poizkusi najprej kupit v trafiki, naročiš lahko kadar koli.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
23.9.2008 11:27:25   
muki1

Jaz ne bom dala. Čeprav zna bit gripa tudi zelo huda zadeva. Za letos nam obljubljajo baje neko avstralsko gripo, baje bo na bolniškem obležalo 70% zaposlenih. Bomo videli. Se že veselim user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
23.9.2008 11:37:22   
muki1
Torta, ja hmmmmm. Tudi jaz se začenjam počasi zabavati z mislimi na torto. Smo zmenjeni, da z Nežo spečeva tortico, tak da kaj ekstra že ne bo user posted image . Z marcipanom še nisem čarala, da bi delalal kakšne obloge pa to.... pri nas je torta ponavadi navaden biskvit iz jajc, moke in sladkorja, potem pa nafilam s kakšnim sadjem, skuto, smetano.... le redko delam kaj drugega.
Je pa z darilom tako, da bo zdaj verjetno Iva dobila zajčka. Ker si ga želi tudi mož user posted image  in je obljubil, da bo skrbel zanj. Jaz sem rekla, da bobekov po stanovanju ne bom pobirala in da kletke ne bom čistila, pa tudi ko bo pregrizel kable od računalnika ali podobno sranje ne bom kupovala novih. Niti scvrtega zajca ne bom jedla, če ga bo elektrika pri grizenju kablov. Poznam jaz zajce, sva ga že mela z možem. Ampak so se moji trije čisto zarotili proti meni in navijajo za tega zajca Jakoba. Iva sploh drugo več ne pove, če jo vprašamo, kaj bi imela. Edino za dedija in babico je zadnjič rekla, da naj ji kupita Gafina( Garfielda ), tak da zdaj še Garfielda iščem po ebayu.
Je pa res da tako nekje globoko v srcu se tudi jaztopim, ko pomislim, da bomo meli majhnega zajčka, ki bo skakljal naokoli, se crkljal pri nas, grizljal tisto solato in briketke.....user posted image . Ampak tega ne okol govort. Upam, da bo dolgo med nami, ker prvi je zbolel in ko je umrl nama je bilo obema zelo hudo. Tudi tega ne želim puncama, da bi se navezali in ga potem izgubili. Ker ti mini kunci se mi zdi, da so celi krhki.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
23.9.2008 11:38:40   
Maxica
Muki, kakšen je pa Zmajček? Ne poznam.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
23.9.2008 11:38:41   
muki1
Maxi, predlagam, da spišeš čestitke za naše malčke vnaprej, ker bomo ja na veliko praznovali cel oktober, ti pa nam zdaj odhajaš. Če mene vprašaš ti sploh ne dovolim zdaj oditi user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
23.9.2008 11:40:19   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Maxi, predlagam, da spišeš čestitke za naše malčke vnaprej, ker bomo ja na veliko praznovali cel oktober, ti pa nam zdaj odhajaš. Če mene vprašaš ti sploh ne dovolim zdaj oditi user posted image .

Joj, saj sem trapasta, vem, sam sem že sama pri sebi mal tuhtala, kako bom zdaj to izvedla, a bi tebi prek smsev posredovala želje in bi ti vneto pretipkavalauser posted image , ampak to bo predrago. Al bom vnaprej, al pa za nazaj, joj, moram res pretuhtat vse skupaj.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
23.9.2008 11:45:54   
muki1
http://zmajcek.net/

Meni je zelo luštkana. Jaz sem nora na te kičkaste slikice user posted image . Je pa tako, da se je v prosti prodaji ne dobi. Lani so imeli celo tako finto, da si lahko naročil en brezplačen izvod revije, pa so ti potem enega starejšega poslali zastonj, da si lahko pogledal. Pobrskaj malo, morda imajo še vedno to ,,akcijo,,.
Jih pa majo tudi v knjižnjicah, če hočeš prej pobrskati.

Drugače je pa podoben kot Cicido. Ampak malo več strani je, se mi zdi, pa drugačne zgodbice, ne težijo s tem modrim medvedkom user posted image , drugi avtorji in pač vse potem malo drugače izgleda. Pa naloge za reševanje so na sredini, se mi zdi, da jih je malo več kot v Cicidoju.

No, meni so v Cicidoju najboljši Mimi, Ana in Kuku. Ampak žal niso v vsakem. Ker tiste slikice so pa tako lepe, pa lahko se o eni sliki - v vsakem je pač druga tema( v knjižnjici, na kmetiji, pri zdravniku...) pogovarjaš pol ure, iščeš kje je to, kje je ono....to je za Ivo ta prava stvar. Neži je pa tudi všeč.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
23.9.2008 11:50:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muki, kakšen je pa Zmajček? Ne poznam.

Najboljši. pri nas sta ga Tara in Tia imeli tja do 6.leta.
Super je! Fulll za delat.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
23.9.2008 11:51:57   
muki1
Za brezplačen ogledni izvod
pokličite 01/722 60 40 ali pišite na

\n
revijazmajcek@siol.net

Pokličite, punce.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 23.9.2008 11:52:27 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
23.9.2008 16:58:50   
*anč*
oj!

bomo počekiral zmajčka ... sm glih zadnjič razmišljala,da bi bil mogoče že čas za kaj takega. kaj pa cicido,a je to ciciban za mlajše??

sva šla z malim iz vrtca na trg po pomaranče in v lekarno po vitamine in ameriški slamnik,ker tole ne pelje nikamor ... jst čist takoj pobašem vse od njega,mali pa tut ni malo bolan. dans sm čist zanč pa še doma ne morm ostajat,ker sm že začela s faxom. bi šla pa sam spat ... pa me je glihkar moj klicu,da pride šele čez uro pa pol(beri 2,3). eh ... drek je to,če se ne počutiš tko kot bi se moral.

bolančki pozdravite se!! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
23.9.2008 16:59:31   
*anč*
nekam bledo ozadje mamo user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
23.9.2008 18:00:18   
frrrr

mi smo naročeni... septembra dobili prvo številko in jo tut celo predelali. tiki tiki tinka moreva vsako noč zapet pred spanjem, pa prstke štejemo med previjanjem (kateri je v vodo padel,...)... tut repa mu je bla všeč, pa Gajine bele brke (zdaj moreva ponovit celo zgodbico o belih brkih vsakič, ko pijemo mleko)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
23.9.2008 18:03:11   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jaz ne bom dala. Čeprav zna bit gripa tudi zelo huda zadeva. Za letos nam obljubljajo baje neko avstralsko gripo, baje bo na bolniškem obležalo 70% zaposlenih. Bomo videli. Se že veselim user posted image .
napovedujejo pandemijo gripe... vsakih 40 let pride in pokosi nekaj ljudi... torej ne samo bolniška user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
23.9.2008 18:08:28   
frrrr
muki, zajčki zelo hitro poginejo... nekaj ur in adijo user posted image info imam od sodelavca, ki je prejšnjič tolažil hčerkico ob izgubi njenega ljubljenčka... js še nisem imela zajca in upam, da ga še dolgo ne bomo imeli user posted image

ali katera pozna te igrače? http://www.selecta-spielzeug.de/
lesene igračke... sem si danes v bežigrajski knjižnici 3 izpososdila... 14 dni jih lahko imamo doma in 1x lahk podaljšamo user posted image

zmajček - grem preverit... čeprav mi smo sveži na cicdoju in še nismo naveličani... tudi dveh revij ne bomo imeli, ker to bo pa že preveč user posted image vsega res ne more imet polno rit... no, sej jo že ima user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
23.9.2008 18:09:35   
Anonimen
ojla

še jaz malo piskerček pristavim.......

v bistvu ni nič novega, za torto še ne vem kakšna bouser posted image , delala jo bom sama, Tinkara pa tudi nima ŠE nekih posebnih željauser posted image

Danes sem bila pri okulistu, zdaj imam spet leče- končno mesečne, pa še ful mi je fino, ker prve dobiš zastonj- kar ne moreš verjet- no sej drugače bi jih lahko samo še v smeti vrgli, neuser posted image

Izpit se približuje, meni pa zmanjkuje časa za učenje, no vseh stvari, ki sem jih imela za opravit si moram zdaj samo še obvezno zdr. zavarovanje zrihtat- še dobro, da sem dodatnega žeuser posted image

Tinkara pridno lula in kaka v kahlico, še raje gre na stranišče- moramo nastavek kupit, čeprav se kar sama drži za rob- očitno se je tudi tega naučila v vrtcu.

Drugače je pa to ena navihanka!
Sama odpre hladilnik in si postreže, no če ne doseže pa pove kaj bi.......uboga skoraj nič......trma taka, da se kar naprej po tleh meče. Risanke gleda zjutraj ko vstane in zvečer pred spanjem, no včeraj je DVD špilal, pa sploh vedeli nismo kdaj ga je vklopilauser posted image , tudi po TV si kar sama programe izbira in gleda.
Pa "muziko" moramo skoz poslušat- najraje ima kar radio- še zvečer ko gre spat mora biti prižgan.
Zdaj je iz MAMI prešla na MAMICA, potem pa misli, da če je bil prej ATI, da je zdaj ATICAuser posted image

toliko za enkrat, pa se tipkamo še kasneje............

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4624
23.9.2008 18:10:53   
frrrr
*anč*, cicido je revija za otročke od 2. leta dalje...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Kdaj po porodu ponovna nosečnost?
smejčica

pred enim letom (9%)

po enem letu (23%)

po dveh letih (28%)

po treh letih (17%)

po štirih letih (9%)

kasneje (14%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!