muki1
|
Torta, ja hmmmmm. Tudi jaz se začenjam počasi zabavati z mislimi na torto. Smo zmenjeni, da z Nežo spečeva tortico, tak da kaj ekstra že ne bo . Z marcipanom še nisem čarala, da bi delalal kakšne obloge pa to.... pri nas je torta ponavadi navaden biskvit iz jajc, moke in sladkorja, potem pa nafilam s kakšnim sadjem, skuto, smetano.... le redko delam kaj drugega. Je pa z darilom tako, da bo zdaj verjetno Iva dobila zajčka. Ker si ga želi tudi mož in je obljubil, da bo skrbel zanj. Jaz sem rekla, da bobekov po stanovanju ne bom pobirala in da kletke ne bom čistila, pa tudi ko bo pregrizel kable od računalnika ali podobno sranje ne bom kupovala novih. Niti scvrtega zajca ne bom jedla, če ga bo elektrika pri grizenju kablov. Poznam jaz zajce, sva ga že mela z možem. Ampak so se moji trije čisto zarotili proti meni in navijajo za tega zajca Jakoba. Iva sploh drugo več ne pove, če jo vprašamo, kaj bi imela. Edino za dedija in babico je zadnjič rekla, da naj ji kupita Gafina( Garfielda ), tak da zdaj še Garfielda iščem po ebayu. Je pa res da tako nekje globoko v srcu se tudi jaztopim, ko pomislim, da bomo meli majhnega zajčka, ki bo skakljal naokoli, se crkljal pri nas, grizljal tisto solato in briketke..... . Ampak tega ne okol govort. Upam, da bo dolgo med nami, ker prvi je zbolel in ko je umrl nama je bilo obema zelo hudo. Tudi tega ne želim puncama, da bi se navezali in ga potem izgubili. Ker ti mini kunci se mi zdi, da so celi krhki.