@lina
|
dobro jutro! vas malo preberem, še ni skuhana, pa mam malo časa... pri nas se skoz nekaj dogaja, hodim spat v zgodnjih večernih urah - to je zame okrog 22h, ker me očitno daje spomladanska utrujenost... gledam ta moj koledar na mizi in je čist popisan z obveznostmi ta teden Naša dva frkolina sta v redu, ko se ne pulita za igrače, se pa valjata po tleh ali kričita po hiši, ni nam dolgčas. V nedeljo smo šli na eno igrišče z igrali in sta me nasmejala do solz... saj ne vem če bom lahko tako dobro opisala... V glavnem, tamal je hotel splezati na eno lokomotivo (eno deblo), ki je bila previsoka zanj. Ker sta oči in mami sedela na klopci, je moral za pomoč prositi starejšega brata. Ta mu je z veseljem priskočil na pomoč, ampak ni in ni šlo. Potiskal ga je z gor, vlekel za hlače, rinil in potegoval, pa ni šlo. V glavnem, tolk sta bla posrečena, ko sta se matrala gor, oči ju je sicer že videl, kako ga bo porinil na drugo stran direkt na glavo...no, na koncu sem se ju usmilila in šla pomagat Muki, čudovite fotke, res že dolgo nismo videli teh dveh cukrčkov al kako naj rečem - cukrčic! mis, ko se nam napovejo kakšni sončni dnevi, se lahko dobimo kaj na igrišču...mi gremo skoraj obvezno po vrtcu na igrala, če je sončen dan... večkrat gremo tudi v naselje tvoje tašče, kjer se Tina čuva Lucika, to plezanje po okenskih policah - naš pa kaj takega sploh ne dela - če verjameš Najlepše je sedet s skledčko na okenski polici in malicat Moci in Zoja, dajta no, hitro zaplavajta v stare vode Lepo se imejte...
|