|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.3.2008 18:21:30   
Anonimen
kje pa ste vse???

no da ne bomo čistoooooo na dnu straniuser posted image

lp

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
10.3.2008 20:56:31   
mis
Pa res nobene nikjer. Sem bila danes na aeorbiki za nosečnice. je pasalo. Grem pod tuš, pol se pa k možeku stiskatuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 21:14:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
10.3.2008 21:22:02   
frrrr
ja, kaj je pa zdej to? tema oktober izumrla? user posted image

pa nič... lepo spite!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 429
10.3.2008 21:34:41   
muki1
Mislim, da že jako dugo nisem lepila slikic od mojih kiflov.

To sem jaz. Ija user posted image . Ponavadi tako zgledam. Umazana okrog ust in počesana s petardo:
user posted image

Tako si z mojo Nejo izkazujeva ljubezen user posted image . Kotaliva se, cviliva in gruliva, ampak to že tako ali tako veste, se je mami že pohvalila:

user posted image

Za žan dena smo šli na proslavo. Tudi jaz sem šla zraven, saj je nastopala moja sestrica Neja. Malo sem se našminkala:

user posted image

Seveda sem se prej oprhala in si umila lase. Ne moreš na zabavo z lasmi v katerih je pire, čokolešnik, skuta in po lubanji barva od fluomastrov, a ne?

user posted image

No, končno sva se uštimali. Jaz sem imela fensi šmensi oblekco, Neja pa je bila v folklorni opravi user posted image .

user posted image ...jah, na tej sliki se pač malo smudam, pa kaj mi morete user posted image .

Na proslavi so imeli rože. Eno sem malo pomečkala med prsti, preden me je mama na silo odstranila. Sem ji pravzaprav zelo zamerila. Kakšna pa je to potem proslava, da se ne smeš malo pozabavat.

user posted image

Mah, bo že. Naslednji dan je bilo vse pozabljeno in sem se ob gledanju Živ-žava pri babici lahko tudi malo posladkala s smetano.

user posted image

Ampak danes je ponedeljek in me je čuvala babi. Sem lahko mečkala rože, koliko sem hotela. HA HA, ona mi vse dovoli.

user posted image

No, zdaj pa bejžte.

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 430
10.3.2008 21:49:51   
mis
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mukiuser posted image

bom probala poslikat trebušček, pa vam pokažem. Zadnje čase kar vzhajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
10.3.2008 21:54:38   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo muki, huda fotozgodba. sem se prav fino narežala na tale gnil dan.
vidim, da je fotkič končno popravljen, al je kar nov?

jaz sem pa tečna kot drek. a ni dovolj, da me je user posted image obiskala. je morala še zoja zbolet. damn.
grozno kašlja, si kar ušesa zatiskam, pa še kuha. čez dan skoraj ne kašlja, ponoči pa non stopuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 432
10.3.2008 21:57:05   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: mis

bom probala poslikat trebušček, pa vam pokažem. Zadnje čase kar vzhajauser posted image

Le daj. A veš da sem tudi jaz razmišljala, da ga sploh še nismo vidle?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 433
10.3.2008 21:59:19   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Le daj. A veš da sem tudi jaz razmišljala, da ga sploh še nismo vidle?

No, ste, enkrat daleč nazaj. @lina ga je pa nazadnje vidla. Pa je itak že ful zrasel od takrat. Baj d vej. @lina kje si?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 434
10.3.2008 21:59:56   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa tečna kot drek. a ni dovolj, da me je user posted image obiskala. je morala še zoja zbolet. damn.
grozno kašlja, si kar ušesa zatiskam, pa še kuha. čez dan skoraj ne kašlja, ponoči pa non stopuser posted image

Izposojen. Naš še vedno ni popravljen.

Moci. Odgnili dan in si ga naredi lepega. Kaj te tare zadnje čase? Sploh nisi približek sama sebe, da veš. Upam, da se Zojkin kašelj pomiri in tudi tvoje stanje popravi. Če bi le vedela, kako ti naj dvignem razpoloženje. A se pofotkam v kopalkah user posted image  ?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 435
10.3.2008 22:01:20   
muki1
Glede zdravja pa ne bom preveč brenkala. Iva ima že deset dni zelen smrkelj. En dan malo manj, da že mislim, da je šlo preč. Pa spet naslednji dan priteče zelen žnuderl. user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 436
10.3.2008 22:03:32   
mis
Joj, moci, a spet kuha. Muki vi mate pa tud neprestano nekaj. Zaenkrat jaz trkam. Ponoči sem jo sicer ene 2x slišala kašljat, ampak se ni prebudila, je spala naprej. Zdaj zvečer je inhalirala z atijem in gledala knjigico. Je bila ful pridna in ni nič dol vlekla. Vsi bolančki pa čim hitrejše okrevanje. Saj bo kmalu konec zime.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 437
10.3.2008 23:35:04   
frrrr
muki, odlična fotozgodba user posted image glavna igralka in njena sestra sta mi full luštni user posted image režiserka in scenaristka je tut odlična user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
10.3.2008 23:35:44   
frrrr
Zojka in Iva - brez kašlja in zelenga smrklja - takoj zdaj! user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 439
11.3.2008 7:30:54   
Maxica
Dobro jutro.
Muki, moram pokomentirat krasne fotke in pripadajočo zgodbico zraven.user posted image user posted image user posted image Res ste prelepi. Pa nisem še zaploskala Nežini zmagi nad alergijami ter Nežinemu nevrtčevskem varstvu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 440
11.3.2008 7:39:08   
@lina
dobro jutro!

vas malo preberem, user posted image  še ni skuhana, pa mam malo časa...

pri nas se skoz nekaj dogaja, hodim spat v zgodnjih večernih urah - to je zame okrog 22h, ker me očitno daje spomladanska utrujenost... gledam ta moj koledar na mizi in je čist popisan z obveznostmi ta tedenuser posted image user posted image
Naša dva frkolina sta v redu, ko se ne pulita za igrače, se pa valjata po tleh ali kričita po hiši, ni nam dolgčas. V nedeljo smo šli na eno igrišče z igrali in sta me nasmejala do solz... saj ne vem če bom lahko tako dobro opisala... V glavnem, tamal je hotel splezati na eno lokomotivo (eno deblo), ki je bila previsoka zanj. Ker sta oči in mami sedela na klopci, je moral za pomoč prositi starejšega brata. Ta mu je z veseljem priskočil na pomoč, ampak ni in ni šlo. Potiskal ga je z gor, vlekel za hlače, rinil in potegoval, pa ni šlo. V glavnem, tolk sta bla posrečena, ko sta se matrala gor, oči ju je sicer že videl, kako ga bo porinil na drugo stran direkt na glavo...no, na koncu sem se ju usmilila in šla pomagat user posted image

Muki, čudovite fotke, res že dolgo nismo videli teh dveh cukrčkov al kako naj rečem - cukrčic!user posted image

mis, ko se nam napovejo kakšni sončni dnevi, se lahko dobimo kaj na igrišču...mi gremo skoraj obvezno po vrtcu na igrala, če je sončen dan... večkrat gremo tudi v naselje tvoje tašče, kjer se Tina čuvauser posted image

Lucika, to plezanje po okenskih policah - naš pa kaj takega sploh ne dela user posted image user posted image  - če verjameš user posted image  Najlepše je sedet s skledčko na okenski polici in malicatuser posted image

Moci in Zoja, dajta no, hitro zaplavajta v stare vodeuser posted image

Lepo se imejte...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 441
11.3.2008 7:43:12   
Maxica
Sicer nič posebno novega na našem koncu. Še vedno čakamo Lanove zobke (še vedno jih ima le 6 user posted image ), čeprav je zgornja dlesen ful napeta in se kr nekak skozi dlesen vidi trojke in štirice.user posted image  Začel je zelo grdo jesti, oziroma imamo borbe pri vsakem obroku. Kr neki. Upam, da so res samo zobki, saj je čisto nemogoče takole. Noči so različne. Ali jih prespi v enem kosu v svoji posteljici, ali pa hoče biti pri meni in se premika celo noč in ima ob pol sedmih dovolj spanca. Ampak bomo že, glavno, da smo zdravi, srečni in veseli. Drugo se vse da potrpet.user posted image
Je pa vedno bolj navihan fantiček, ima očitno dober zgled pri Maxu. Sedaj je izumil posebno vrsto joka (no, ga je že Max, vendar sedaj ga po novem uporablja tudi Lan). Ko mu je ful "hudo", začne nekak takole - vau vau vau vau, vau vau vau vau itd. Pri tem joku se tudi solzice ne pojavijo. In mine v hipu, ko doseže željeno. Čudežno, kajne?!user posted image
Igrače so še vedno aktualne prav točno tiste, ki so že v uporabi pri Maxu in obratno. Rad gleda tudi knjigice, navdušen je nad živalmi, ki jih zna lepo oponašat. Ve, da ko se gre pa-pa, mora vzeti "bumbo in tapo" (bundo in kapo, kajnedauser posted image ). Ko dejansko gre pa-pa, poleg tega da na ves glas tuli pa-pa, pa-pa, maha, mežika in pošilja ljubčke.
Nič, zdaj pa že moram iti, se beremo in pišemo še pozneje.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 442
11.3.2008 7:53:06   
moci
jutro,
midve sva domauser posted image
vročina, kašelj, piskanje v pljučih. zdravnica dela popoldne.

kličem v službo in user posted image od moje nove šefinje reče: ja, in kakšno je stanje? ji odgovorim, da težko vem kakšno, če še nisva bili pri P. in potem vpraša po simptomih, tako kot da bo ona postavila diagnozo. žlehtnoba babja. kaj jo briga kaj ji je. misli, da sem kar tako malo na bolniški, ker imam preveč plače in ker sem rada domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 443
11.3.2008 9:12:12   
Anonimen
moci- pozdravite se, držim pesti, da se tudi pri Zoji bolezni nehajo........

Tinkara že od 6ih rogovili, zdaj pa že zehauser posted image
Drugače je pa končno začela ponavljati besedeuser posted image  in smo tudi mi prišli so pija caj (pila čaj), maoje (moje), vglavnem skoraj vse ponovi, sicer posvoje, ampak je že to napredekuser posted image
Zna pa tudi že 2 angleški besedi- ji grejo nekako bolj v uho, ali pa lažje izgovoriuser posted image - by by in baby (bejbi), ampak ne zdaj mislit, da jo angleško učimo, to smo se hecali, da je ona bejbi, pa je ponvilauser posted image

drugače pa spet en oblačen, turoben dan, dolgčas, Tinkara je, no moj ji pravi, da je "podivjana glista" ne more bit 2 minuti pri miruuser posted image
Zobki- zdaj jih je 8, čakamo pa še spodnje trojke, pa dvojk sploh še nima, tudi zgoraj ima obe štirki, trojk pa neuser posted image , zanimiv vrstni reduser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
11.3.2008 9:12:42   
moci

oooo user posted image
spomini se vračajo ... user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 445
11.3.2008 9:14:23   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: moci

Izposojen. Naš še vedno ni popravljen.

Moci. Odgnili dan in si ga naredi lepega. Kaj te tare zadnje čase? Sploh nisi približek sama sebe, da veš. Upam, da se Zojkin kašelj pomiri in tudi tvoje stanje popravi. Če bi le vedela, kako ti naj dvignem razpoloženje. A se pofotkam v kopalkah user posted image  ?

user posted image če se boš fotkala v kopalkah bom še bolj slabe volje, ker se bom spomnila kako jaz izgledam v kopalkah. user posted image

ja, čez dan nimam časa za forum, zvečer sem pa brez energije. pojma nimam, kaj me vihauser posted image saj bo bolje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 446
11.3.2008 9:17:56   
moci
še nekaj vas vprašam.
meni se po porodu dogaja, da se pred menstruacijo popolnoma sesujem. glavoboli, vrtoglavice, vročina, totalen pesimist postanem, pa vse okrog sebe bi nekam zakopala. se mi zdim, da je to že malo prehuda, no. potem prideuser posted image in kakšna 2 dneva sem še čudna, potem se pa sestavim nazaj.
se še kateri to dogaja?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.3.2008 9:20:36   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

moci- pozdravite se, držim pesti, da se tudi pri Zoji bolezni nehajo........

Tinkara že od 6ih rogovili, zdaj pa že zehauser posted image
Drugače je pa končno začela ponavljati besedeuser posted image  in smo tudi mi prišli so pija caj (pila čaj), maoje (moje), vglavnem skoraj vse ponovi, sicer posvoje, ampak je že to napredekuser posted image
Zna pa tudi že 2 angleški besedi- ji grejo nekako bolj v uho, ali pa lažje izgovoriuser posted image - by by in baby (bejbi), ampak ne zdaj mislit, da jo angleško učimo, to smo se hecali, da je ona bejbi, pa je ponvilauser posted image

drugače pa spet en oblačen, turoben dan, dolgčas, Tinkara je, no moj ji pravi, da je "podivjana glista" ne more bit 2 minuti pri miruuser posted image
Zobki- zdaj jih je 8, čakamo pa še spodnje trojke, pa dvojk sploh še nima, tudi zgoraj ima obe štirki, trojk pa neuser posted image , zanimiv vrstni reduser posted image

pri nas je tudi zdaj začela ponavljat. jaz se noro zabavam ob temuser posted image
in tudi mi imamo en čuden vrstni red. spodaj sta enki, potem pa šele štirki. dvojki kukata majčkeno ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 448
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 10:13:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
11.3.2008 10:47:06   
Clody
Daaann,

Evo, dons sem pa tud jest doma.  Popoldne peljem malega k P, ker to kar se dogaja res ni normalno, čeprou vsi tako pametujejo, da so zobje. Že en teden je vročina pol dneva ali pol noči ostale polovice pa NIČ vročine. Normalno je, pije,, kriči, vse normalno. Nekaj malega mu iz noska teče, nič pretresljivega. Ponoči stoka in joka.
Tako da se dons greva pokazat, da bom  mirna.

Mah, to te pa res spravi  v slabo voljo in skrbi. Zjutrej 39, čez dve uri kasneje pa 36,8. user posted image user posted image

Je bilo pa vsaj za vikend luštno. Mali je sicer kuho, ampak smo se mel super.

Muki
,  se večkrat priporočam za kako foto zgodbo.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?