|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
8.3.2008 20:00:05   
Anonimen

Drage moje!

Svoje življenje živi vsak dan tako,
                            da se ti bo zdelo dobro –

in da bi bila zadovoljna s seboj,
                           tudi če bi se jutri končalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
8.3.2008 20:07:13   
psaša
Čer, midva imava pa že dva dni oz. tri tiho mašo. No, pol vidite kje sem jaz.
Dan minil hitro, sva bila popoldne z malim zunaj, sem srečala še kolegico, je bilo prav lušno.

lucika jaz mečem stvari stran, če jih ne uporabljam dve oz. tri leta. Nimam nobene šare, razen tiste sprotne.user posted image

lu upam, da si danes bolje

Aja, pa vse najlepše za 8. marec.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
8.3.2008 20:40:04   
Anonimen
ženske, kako pa ve kaj gledate american idol ?

meni je pa tale definitivni favorit.....

http://www.youtube.com/watch?v=NIuMcL4Kz44

vedno, ko ga poslušam mi je gredo zares kar kocine pokonci, namreč fant je star 17 let...

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
8.3.2008 20:41:30   
vava
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

in a ste o lesu govorile ane ?

Kako je moj tole danes izvedel...sva bila v šopingu in nekje v centru, čakava na dvigalo, pa pravi, no draga vse najboljše za 8.marec !!

Sem ga gledala in gledala, pa rekla, ja kako hudiča si se pa zdajle spomnil...pa pravi:'' Ja sej že cel dan vem, pa tudi včeraj sem vedel, ampak sem čakal pravi trenutek !! '' user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj je tud ene take sorte
sam da meni niti čestita ne. mi sam reče - veš, jaz ti nisem nič kupil. ITAK
No pa saj ve, da jaz nič ne dam na to. Bi se mi še za malo zdelo, da kupuje drage rože iz družinskega proračuna. No, če bi se česa izvirnega spomil, sicer ne bi imela nič proti .... Recimo, da bi zlikal ta veliko žehto, ali pa mi zmasiral podplate, ali pa ..... no sicer pa - saj še ni konec večera.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
8.3.2008 20:45:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vava

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

in a ste o lesu govorile ane ?

Kako je moj tole danes izvedel...sva bila v šopingu in nekje v centru, čakava na dvigalo, pa pravi, no draga vse najboljše za 8.marec !!

Sem ga gledala in gledala, pa rekla, ja kako hudiča si se pa zdajle spomnil...pa pravi:'' Ja sej že cel dan vem, pa tudi včeraj sem vedel, ampak sem čakal pravi trenutek !! '' user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj je tud ene take sorte
sam da meni niti čestita ne. mi sam reče - veš, jaz ti nisem nič kupil. ITAK
No pa saj ve, da jaz nič ne dam na to. Bi se mi še za malo zdelo, da kupuje drage rože iz družinskega proračuna. No, če bi se česa izvirnega spomil, sicer ne bi imela nič proti .... Recimo, da bi zlikal ta veliko žehto, ali pa mi zmasiral podplate, ali pa ..... no sicer pa - saj še ni konec večera.

ja itak...se strinjam.......ah moški ane ?

(odgovor članu vava)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
8.3.2008 21:24:00   
*anč*
helou!

jst se pa nimam kej za prtožvat zadnje čese ... se moj dragi kr spomni name. prejšnji teden sem dobila tako lep rumen spomladanski šopek ( zapomnu si je katera barva rož mi je najlepša!!) kr tko in to mi je tudi najlepše,ne pa za praznike ko je to narejeno pod prisilo. dans nisem nč pričakovala,ker niti ne praznujem tega dneva nevem kako in sem dobila paket iz locittane-a user posted image ,to kozmetiko obožujemo vsi trije,tko da je full lepo presenečenje. sploh se pa zadnje čase precej trudi ... mislim na tiste malenkosti,ki ti polepšajo dan.
tko ,da punce namesto bičev v roke svetujem nasmeh na obraz,seksi perilo in kako domiselno idejo ... pa bomo vsi bolj nasmejani po svetu hodil user posted image .  a ni bolš ko mulo kuhat pa se it tihe maše ? ne leti na nobeno osebno,tko da ne zamert. mislm,da vse poznamo take dneve...
ja, priznam,pomlad me že mal daje ... user posted image

naš mali še vedno misli,da je moj klopuser posted image   upam,da je to bolj ko ne posledica bolezni ... sanja svinja kukuruz user posted image .

zdej pa čakam,da se speče kruh iz kruhomata,še ene nove pridobitve ... (izgovor:8.marec user posted image ).

lep večer in lahko noč!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
8.3.2008 21:36:57   
Evik
hej, vse naj za 8. marec

midva sva šla gledat petelinji zajtrk - zelo všeč

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
9.3.2008 7:43:37   
lucika
mene je pa pričakal šopek, ko sem v petek prišla iz službe:) sem bila presenečena... navadno me za praznike vpraša, kaj bi mela, jaz rečem nič, in pol tak ostane:( letos pa sem mu pred božičkom povedala, da to ni glih lepo in naj se mal potrudi, ja ,zdaj mu pa ratuje. pač uboga navodila, torej moram pazit kaj rečem:)
pa v službi smo dobile od enga šefa nageljčke, od drugega pa čokoladice. od firme pa nič; da ne boste mislile kako fajn firmo imamo. kolektiv pa res 1a, to pa. pride kak dan, ko se do solz nasmejimo. in na take dni je meni pravi užitek v službo hodit:)

tale vikend, ko sem sama z malim, sem se pa naspala, neverjetno. me prav vse boli. danes sem se prvič zbudila ob 23.58, pa sem si rekla, da ob polnoči pa s pesom ne grem ven. drugo zbujenje je bilio ob pol petih. vlegla sem se z malim, samo tolk da on zaspi. ja, pa res. isto v petek:)

še par urc, pa bo ati spet z nami...

takle imamo pa vmes (v šestem štuku smo, predstavljajte si, ko kdo gleda spodaj gor):
user posted image

pa še en sveža...
user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 408
9.3.2008 14:57:01   
Anonimen
Dobro jutro mamice,

mi smo pa danes prestavili uro, in sicer eno uro naprej, tako da smo sedaj samo ''še'' pet ur zadaj za vamiuser posted image user posted image user posted image

Lucika - uauauua - kakšen šarmer !!!

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
9.3.2008 18:02:11   
mis
Se samo javim da smo nazaj, se zvečer ko mala zaspi kaj več javim.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
9.3.2008 18:23:16   
pikapolona2
ati gleda kekca ....pa se začne nekdo dret kekeeeec v filmu....tamala pa takoj kekaaaaa.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 411
9.3.2008 18:25:20   
pikapolona2
smo bli v vodnem parku v Bohinju...same pohvale....tolk prijetnega bazena pa še nism videla....pa tko lep prostor za otroško igranje...in  imajo ladjice pa hiško in stolčke......tam k piješ kavico je spet igralni kotiček....ocena od 1-10...15user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 412
9.3.2008 19:27:38   
Anonimen
mi doma, Tinkara je vredu, čeprav zdaj, odkar jemlje antibiotik bolj kašljauser posted image  

ta teden bo še pestro, moj ima jutri rojstni dan, potem naslednji vikend pa praznujemo..............in ne, ne bo solate na menijuuser posted image

zdej grem pa likatuser posted image , danes se mi tako ne da, pa moram..........

lucika- Aidan je ful fletkan!

Neposredna povezava do sporočila: 413
9.3.2008 21:35:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

smo bli v vodnem parku v Bohinju...same pohvale....tolk prijetnega bazena pa še nism videla....pa tko lep prostor za otroško igranje...in  imajo ladjice pa hiško in stolčke......tam k piješ kavico je spet igralni kotiček....ocena od 1-10...15user posted image user posted image user posted image

aha...tudi nam je bil zeloooo všeč....ni gužve, krasna previjalna soba, fino za otroke, notri Tv-platno, krasno...

Pikapolonca ...se strinjam s tvojo oceno !!!

Neposredna povezava do sporočila: 414
9.3.2008 22:18:55   
mis
končno sem prišla do hrane, mala ne in ne zaspat. Mah..., bo treba mal bolj na trdo prjet... Ob osmih ni šans zaspat, ob pol devetih sem jo vzela ven, občasno je jokala, pa sem šla k njej, ampak je bila čist budna. Sva se še igrale, no, pa še ob 21:30 sva se matrale. Nočem je glih nosit, ker bi rada da se navadi sama zaspat. Je čist razvajena, skoz čekira če je kdo zraven in tuli če ni nikogar. In pol jasno tudi ponoči če se prebudi rabi velikokrat koga zraven da nazaj zaspi. Mah, ne vem kako to zgleda če otrok se pogovarja v posteljici, pol pa zaspiuser posted image

Sicer smo se imeli pa lušno, smo bili spet v bazenu, pa v petek sva bila na Cetinskem, v soboto na Romani Kranjčan in x-ploziji zabave... Uživali smo, se razvajali. Mala se je imela super brez naju, je bila vesela ko sva prišla, ampak je takoj naprej nadaljevala z norenjem po postelji in skakanjem. Sem vesela, da je lepo zdržala brez naju. Bomo večkrat koristli...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
9.3.2008 22:19:34   
mis
Vem da je vikend in zatišje, pa vseeno... Kje ste? Jutri pričakujem več obiska...

Nočko

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 416
10.3.2008 0:36:45   
frrrr
pozdravček na hitro pred spanjem

lucika, fletkan aidan user posted image

auqa bohinj men tut full všeč.

pikapolona, 2 vrst blaga ni bilo, samo uno rdečo. ko boš v lj, pokliči, bom dala kr v avto in s sabo vozila.

včeraj, no zdej je že predvčerajšnjim user posted image sem imela odklop... šla ob 7ih od doma, mož in mali sta pa menda do 10:30 spala user posted image v ikeii mau zapravljala... potem smo šli še v xxxlutz-a otroško opremo pogledat in ugotvili, da imajo ubijalske cene. domov prišla skoraj ob 17ih, bila 2 urci s tamaučkom in šla na koncert Plestenjaka s prijateljicami. bilo fajn, je imel zadnjega in zdaj 1 leto ne bo nastopal. vsaj tako je rekel. sem zvečer samo padla v posteljo od utrujenosti... pa tamauga sem tolk polupčkala in se stiskala k njemu, ker sem ga čist preveč pogrešala. danes smo bili pri mojih starših... se imeli lepo... potem pa spet na pot proti domu. zaključek lep vikend.

Evik, men tut všečen petelinji zajtrk. sem ga že 2x gledala in bi ga še enkrat. tega js ne počnem ponavadi. enak film lahko gledam na 3 leta, ker ga do takrat že zihr pozabim in mi je spet kot nov user posted image

Lu - opusti KT in upam, da migrene res minejo!

dan žena - js tut nisem dobila rožic, ker pač na to ne dava kaj. no, mama in ata sta mi danes dala darilce, možek pa ne. se je pa ustrašil, da bo moral z mano na koncert in bil ves vesel, ko je izvedel, da grem s prijateljicami user posted image je rekel, da plača 3 karte, če mu le ni treba it user posted image
drgač pa midva ne moreva bit tolk skregana, da ne bi govorila... gre max. 2 uri budnega stanja user posted image oba se lahko zlajava, potem pa hitro pozabiva in se imava rada naprej. življenje je res prekratko za kregarijo... je bolje imet se rad in bit srečen. moramo pa za svojo srečo res nekaj tudi narediti kot je že rekla *anč*.

zdej pa spat...
nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
10.3.2008 7:54:24   
muki1
Ojla babe.
Čisto srknjena začenjam ta teden. Za mano je ubijalski vikend. V petek sem prišla ,,iz službe,, zvečer ob 22.00. Totalno smo ga zažurali. V soboto sem bolj ko ne umirala na obroke, zvečer smo šli pa na dan žena v naši vasi, ker je Neža imela folklorni nastop z vrtcem user posted image . Ne morem povedati kako luštni so bili, v tistih oblekcah in rutah. Skoraj me je razneslo od ponosa.
Včeraj drage moje, pa me je možek peljal za žan dena user posted image  na Gibonnija. Pa sva imela lepo sedeže na tribuni in Gibo pride na oder pa začne pet, folk tam pred odrom začne prepevat, jaz pa na sedežu, okrog mene pa sami kulturni poslušalci. Glb. Sem zdržala točno dve pesmi, potem pa preskočila ograjo in se zrinila v prve vrste ter pretulila in prežurala vse komade dobri dve uri, da imam danes glavo kot balon. Uživala sem noro noro, res. Sicer pa tudi če ne bi bil žan dena in me ne bi peljal možek kao za darilo, bi jaz vseeno šla. Lih preveč nisem sentimentalna glede tega praznika in ni nekih pričakovanj okrog daril, glavno da je izgovor za žur user posted image .
Tak je minil naš vikend.

Lucika lepe slikce user posted image .
Evik- kdo je že to user posted image ?
*Anč* se strinjam s tvojo teorijo. Midva sva namreč zadnje čase ful prijatelja in se kar naprej nekaj kljunčkava( trkam). Pa upam, da ne bo obrodilo sadov, saj sem že zmeraj brez Mirene.

Lu, upam, da te migrene minejo čimprej, saj vem kakšen križ je to, ker jih ima moja mami. To si ko mrtev.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 10.3.2008 7:56:32 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 418
10.3.2008 8:38:49   
Anonimen
jutro

meni pa za dan žena moj oči rožico prinese in zdaj ko sem oznanila, da orhideje so mi pa všeč (ko sem Tinkaro rodila sem 2 dobila in sta še pri življenjuuser posted image ), sem dobila touser posted image
Moj pa za neke praznike ne mara nosit rož....raje vmes kupi, ko se spomni....pa sem tako rožico dobila 14dni nazaj-meni je to bolj všeč, ker se spomni name takrat, ko se mu ni trebauser posted image
Mučenike pa pri nas kar izpustimo, očiju sem že za dan žena dala čokoladne bomboneuser posted image , mojmu tut en Bounty- da ne bosta bogauser posted image .....drugače pa moj danes tako ali tako praznujeuser posted image

Tinkara pa spi- končno je pozabljen obrok ob 5ih- 2 meseca je rabilauser posted image , zdaj ko ob 6ih dobi antibiotik, se potem kar zvrne nazaj na povšter in spi do 7ih- kaj več pa še ene 10 let ne moremo pričakovati- imamo jutranjo ptičkouser posted image

zdej moram še preštudirat, kaj bom danes kuhalauser posted image - to je meni taka muka, da se spomnim.........

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
10.3.2008 8:39:18   
*anč*
dobro jutro!

mam že klopka u rokahuser posted image user posted image ,ko ga prime zna bit res tečen.  preživeli lep vikend,za spremembo brez vročine. v soboto smo lenarli,včeraj smo šli pa k moji babi na kosilo,ker sta ati in dedi praznovala rojstni dan. najedli smo se ko pujski user posted image .

lucika  kr nevarno zgleda plezanje po okenski polici .. ko se bo naučil odpret,boste pa itak že u hiši user posted image . lušne slikice so.

frrrr  ti si mela pa aktiven vikend!

muki  midva sva tut že čist pomladna user posted image . jst tut upam,da ne obrodi sadov,ker itak ne smem zanosit,zdej grem pa na tablete.  a te je dragi u kranj pelal? pa po koncertu nazaj? je verjetno kr dolga.

Lu  boga si s temi migrenami,tenzijskimi glavoboli ... upam,da se ti zrihta. pomoje so tut lahk tablete krive.
pikapolona  user posted image za vodne pustolovščine!

midva bova zaenkrat še doma,da si mal imunski sistem opomore, u sredo gre pa u vrtec. no vsaj tak je plan ...user posted image

lep dan še naprej!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 420
10.3.2008 8:45:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mis

končno sem prišla do hrane, mala ne in ne zaspat. Mah..., bo treba mal bolj na trdo prjet... Ob osmih ni šans zaspat, ob pol devetih sem jo vzela ven, občasno je jokala, pa sem šla k njej, ampak je bila čist budna. Sva se še igrale, no, pa še ob 21:30 sva se matrale. Nočem je glih nosit, ker bi rada da se navadi sama zaspat. Je čist razvajena- sta jo sama razvadila in na easy način je ne bosta odvadila- brez joka žal ne bo šlo!, skoz čekira če je kdo zraven in tuli če ni nikogar. In pol jasno tudi ponoči če se prebudi rabi velikokrat koga zraven da nazaj zaspi. Mah, ne vem kako to zgleda če otrok se pogovarja v posteljici, pol pa zaspiuser posted image

ravno zato jaz nikoli več ne grem skupaj s Tinkaro spat, čeprav bi mi včasih prav pasalouser posted image  potem se pa spomnim, da bom šla samo 1x pa ne bo hotela več sama spat....se hitro razvadijo! V obratno smer gre pa težko, vsaj pri nas, je rabila 2 meseca, da se je nehala zbujat ob 5ih zjutraj, ko je včasih dobila takrat mleko.
Pa jaz mogoče še ne bi bila tako stroga, pa me moj nazaj drži, je kar strikten, kar se spanja tiče......je pa res, da je vsak otrok drugačen in prav lahko se zgodi, da bomo zaradi ljubega miru naslednjegauser posted image imeli v zakonski postelji user posted image

Sicer smo se imeli pa lušno, smo bili spet v bazenu, pa v petek sva bila na Cetinskem, v soboto na Romani Kranjčan in x-ploziji zabave... Uživali smo, se razvajali. Mala se je imela super brez naju, je bila vesela ko sva prišla, ampak je takoj naprej nadaljevala z norenjem po postelji in skakanjem. Sem vesela, da je lepo zdržala brez naju. Bomo večkrat koristli...user posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
10.3.2008 9:12:49   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

muki  midva sva tut že čist pomladna user posted image . jst tut upam,da ne obrodi sadov,ker itak ne smem zanosit,zdej grem pa na tablete.  a te je dragi u kranj pelal? pa po koncertu nazaj? je verjetno kr dolga.

Oh, tak me pa spet nima rad. Je bil Gibo včeraj v Murski.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 422
10.3.2008 9:45:54   
frrrr
jutro.

vidim, da je imela muki res lep in naporen vikend user posted image

Remy, js sm pa mnenja, da se bomo crkljali dokler bo želel... v srednji šoli zihr ne bo več z nama hodil spat user posted image še vsak otrok se je do takrat enkrat odvadil tega user posted image user posted image

bodite zdravi in v cvetju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
10.3.2008 9:47:42   
frrrr
aja, dete pogrešalo vzgojiteljici... ko sm mu zjutraj povedala za vrtec, je na previjalni skoz govoril meta, maja, meta, maja, meta, maja user posted image ju je zgleda tolk pogrešal (teden dopusta, teden bolniške), ker mi je ob odhodu na vrhu stopnic rekel papa in pomahal - ne vem ali bi jokala, al bla vesela user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 10.3.2008 9:48:28 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 424
10.3.2008 11:02:39   
Maxica
Pozdravljene, se samo toliko oglasim, da povem, da mi nikakor ne znese zadnje čase, da se kaj bolj na dolgo oglasim. V službi je skoz nekaj, doma pa ne RRjam.
V glavnem, vas berem, če ne prej, se pa čez 14 dni oglasim, ko bo konec posta.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?