Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mis končno sem prišla do hrane, mala ne in ne zaspat. Mah..., bo treba mal bolj na trdo prjet... Ob osmih ni šans zaspat, ob pol devetih sem jo vzela ven, občasno je jokala, pa sem šla k njej, ampak je bila čist budna. Sva se še igrale, no, pa še ob 21:30 sva se matrale. Nočem je glih nosit, ker bi rada da se navadi sama zaspat. Je čist razvajena- sta jo sama razvadila in na easy način je ne bosta odvadila- brez joka žal ne bo šlo!, skoz čekira če je kdo zraven in tuli če ni nikogar. In pol jasno tudi ponoči če se prebudi rabi velikokrat koga zraven da nazaj zaspi. Mah, ne vem kako to zgleda če otrok se pogovarja v posteljici, pol pa zaspi ravno zato jaz nikoli več ne grem skupaj s Tinkaro spat, čeprav bi mi včasih prav pasalo potem se pa spomnim, da bom šla samo 1x pa ne bo hotela več sama spat....se hitro razvadijo! V obratno smer gre pa težko, vsaj pri nas, je rabila 2 meseca, da se je nehala zbujat ob 5ih zjutraj, ko je včasih dobila takrat mleko. Pa jaz mogoče še ne bi bila tako stroga, pa me moj nazaj drži, je kar strikten, kar se spanja tiče......je pa res, da je vsak otrok drugačen in prav lahko se zgodi, da bomo zaradi ljubega miru naslednjega imeli v zakonski postelji Sicer smo se imeli pa lušno, smo bili spet v bazenu, pa v petek sva bila na Cetinskem, v soboto na Romani Kranjčan in x-ploziji zabave... Uživali smo, se razvajali. Mala se je imela super brez naju, je bila vesela ko sva prišla, ampak je takoj naprej nadaljevala z norenjem po postelji in skakanjem. Sem vesela, da je lepo zdržala brez naju. Bomo večkrat koristli...
|