|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
11.3.2008 12:47:41   
Arabela
Hojla!

Pri nas še kar gre.. čez dan vse ok, mali priden, pridno pije sirup proti kolikam, ker ga fajn zvija.. ponoči pa neče spati... se zbuja na eno uro, pa bognedaj da bi bil v zibki... Katarina se ga je navadila, nič se ne zbuja več ko joka, zdaj spimo vsi v eni postelji.. ati na enem jogiju, mami Katica in Sergej pa na drugem..user posted image user posted image user posted image ... S Sergejem vstajava okrog 5ih ker ga takrat najbolj šraufa... ampak začuda vzdržim brez spanja....user posted image ... ampak sem ugotovila da sem se res že razvadila da se je Katarinca zbujala in se še zbuja tam 1x do 2x na noč, ji daš za pit in zaspi nazaj.. pri Sergeju pa dojenje, podiranje kupčka...user posted image .. pa bomo že...

Mali pridno papa in raste, ima vneto okico, malo poln nosek... ampak to sproti porihtamo.. včeraj smo bili prvič zunaj, smo šli na sprehod do lokalnega kafiča, popili in se podojili brez problema. mi je tako pasalo da sem danes z atijevo pomočjo lahko že celo bajto spucala..user posted image .. zdaj peglam plenice...
.. še en mali minus ki bo kmalu minil...

Bodite pridne.. se še kaj oglasim...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 451
11.3.2008 13:00:00   
Maxica
Moci, ne vem, jaz nič posebnega ne opažam glede PMS po porodu. Sicer pa jemljem KT. Ti kaj jemlješ ali si brez zaščite?
Bolančki, pozdravite se, predvsem Zoja in Nejc. Drugi pa upam, da ste ok.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 452
   [Brisano sporočilo]
11.3.2008 13:28:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
11.3.2008 14:00:27   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Moci, ne vem, jaz nič posebnega ne opažam glede PMS po porodu. Sicer pa jemljem KT. Ti kaj jemlješ ali si brez zaščite?
Bolančki, pozdravite se, predvsem Zoja in Nejc. Drugi pa upam, da ste ok.user posted image

nimam KT, uporabljava manj zanesljivo metodouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
11.3.2008 15:01:21   
piskot
nan.

nase dete je pa zdaj ujelo nek nov ritem. cez dan spi po 2uri in pol, ponoci se sicer zbudi samo 2 ali 3×, zjutraj pa vstanemo okrog 5h. ah ja ....

ojoj, arabela, krcev ti pa nisem nic fous. mi smo jih imeli nekaj casa vsaki 2 uri. Naj ti cim hitreje pretecejo ti tedni.

moci jaz po porodu ful svicam pred m.

omenjam ostale.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 455
11.3.2008 17:41:49   
mis
Nas samo spravim bolj gor. Smo čisto na koncu straniuser posted image

mala odpira omaro in vriska. Hvala bogu nič ven ne leti. Se javim zvečer.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 456
11.3.2008 17:56:29   
Anonimen
A ste vse tako pomladansko utrujene ?

Se vam malo javim, pišem že velikonočne čestitke, sej itak preden bom oddala na pošto, bo trajal...

Pri nas nič novega. Dobro da ste spomnile - SISTEMATSKI PREGLED. Lani je bil cepljen 1.marca, tako da bo ravno prav ane ? Ker je ena omenjala, da naj bi bilo razlike eno leto...

Hm, kaj še....aja, pikapolona - naš glih ni kapofen....tako da kape nimamo, razen če mu je ne zabetoniram tam gori...

Mukica -  kje ti skrivaš tele tvoje srčke...jih je Tristan tako gledal in se navihano smejal...raje ne pomislim, kaj je razmišljal...

Arabela - bejž spat in počivat !

Piškot -  kaj pa če bi mu ob petih dala kakšno flašo mleka ? Pri nas to pali in potem lahko spi dalje....Sicer pa, mi sedaj jemo dvakrat na noč. Jah, kaj pa naj ? Dones se je zbudil ob dveh, začel trzat, brzcat, grulit....in potem enkrat tako po kakšni uri, ga pogledam in vidim da ima v ustih obleko od povštra...jo je grizel...pa sem mu dala mleko in je spal dalje do petih...pa potem jovo na novo, spet mleko in spal do osmih...

Glede M - tudi pri meni ni kakšnih sprememb....mislim, da je še celo bolje kot pred nosečnostjo....

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
11.3.2008 18:43:42   
Anonimen
pikapolona- Tinkara je kakšen mesec nazaj eno flis kapo prenašala in si jo natikala na glavo in je potem tako oblečena hodila po stanovanju- ampak samo to in nobene druge ni marala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
11.3.2008 18:46:34   
Anonimen
gledeuser posted image - prej ni bilo nikoli problemov, razen povečanega apetita ene 2-3dni prej.......prejšnji mesec me je pa totalno zdelala, herpes na notranji strani ustnic, energija v minusu.........nič se mi ni dalo, najraje bi cele dni prespala, trebuh me je bolel........srce mi je nabijalo, potem ko sem jo pa dobila je pa vse minilouser posted image
Upam, da je bil to enkraten primer........recimo temu spomladanska utrujenostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
11.3.2008 19:31:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

smo bli v vodnem parku v Bohinju...same pohvale....tolk prijetnega bazena pa še nism videla....pa tko lep prostor za otroško igranje...in  imajo ladjice pa hiško in stolčke......tam k piješ kavico je spet igralni kotiček....ocena od 1-10...15user posted image user posted image user posted image

no da pokomentiram mal za nazaj....
meni je bil všeč, dokler nismo začeli hodit v wellness Živa na Bledu.
Bohinj se za moj okus skrije, sploh kar se tiče čistoče garderob.....
Poskusite še Živo...toplo priporočam. Meni je bistveno boljše oz.predvsem čistejše.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 460
11.3.2008 19:33:54   
altati
dan žena - zame ne obstaja....in to vedo vsi v moji okolici.....

Vikend - imela vikend na off, sama z možičkom. Bilo je hm...milo rečeno popolnouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 461
11.3.2008 19:38:56   
altati
Muki - čudoviti princeskiuser posted image user posted image user posted image ! Res bi se splačalo razmislit še o enem takšnem 'izdelku'user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 462
11.3.2008 20:40:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ženske, kako pa ve kaj gledate american idol ?

meni je pa tale definitivni favorit.....

http://www.youtube.com/watch?v=NIuMcL4Kz44

vedno, ko ga poslušam mi je gredo zares kar kocine pokonci, namreč fant je star 17 let...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.3.2008 20:45:18   
piskot
Evo me, papcam cips, pijem caj in cakam da se house zacne.

Moci ... si bila ti ali Zoja?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 464
11.3.2008 20:46:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Moci je bila, Moci....klicala naju je obe, ko je iskala lekarno po Kranju.
Zoja je dobila Ventolin, več bo pa Moci napisala....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.3.2008 21:32:10   
moci

jest. sem vaju z altati nadlegovala, ker sem iskala lekarno. ko sta vračali klice sem bila pa v šopingu.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.3.2008 21:34:18   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

aja, vidiš. bi si lahko privarčevala tipkanjeuser posted image

ja, zoja je dobila ventolin, v četrtek imava kontrolo. ampak zdajle kašlja huje kot je zjutraj. predvidevam, da pač zato, ker je zvečer vedno slabšeuser posted image
naslednja doza ob 22h.
seveda se dere kot pujs. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.3.2008 21:50:39   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: moci

aja, vidiš. bi si lahko privarčevala tipkanjeuser posted image

ja, zoja je dobila ventolin, v četrtek imava kontrolo. ampak zdajle kašlja huje kot je zjutraj. predvidevam, da pač zato, ker je zvečer vedno slabšeuser posted image
naslednja doza ob 22h.
seveda se dere kot pujs. user posted image

poznam, smo ga imeli. Ampak se bo navadila. Še inhalirat ji daj če imaš možnost.
Mi smo imeli pa eno uro tuljenja, upiranja in ne ne ne ne zdajle. Se mi kar rola. Navadla se je, da ima eno dudo v ustih, dve pa v rokah. In pol se igra in jih po tleh meče in moram hodit pobirat. Pa skoz čekira če je kdo zraven. Zdej sem pa vzela tisti drugi dve dudi, dala zraven dojenčka, ima eno dudo za v usta in to je to. Tud če sem bila pri njej je tulila in se upirala. No, zdaj je zaspala. Upam da bo še par večerov, pol pa da bo boljše. Vztrajam pri eni dudi za v usta in dojenčku. Mah...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 468
11.3.2008 22:05:52   
Anonimen

vedno, ko ga poslušam mi je gredo zares kar kocine pokonci, namreč fant je star 17 let...

a si ti resna a se malo zezaš ?

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
11.3.2008 22:13:29   
*anč*
oj!

sm misnla,da sem nevem kok zamudila,k me učeri ni blo,pa mislm,da bom zmogla prebrat user posted image . mali gre jutr u vrtec,kri je ok,ni sledu o smrklu in kašlju ... sam upam,da ne bo za vikend ista zgdba. zdej ga ni blo vč ko 14 dni,upam da ne bo panike.  dans je šel pa z mano k ginekologinji,ker je bla glih taka smotana ura,da ga nisem mela kam dat. me je pogledala,tekla da use ok zgleda,pol k sm pa rekla da me zna na levi strani zabolet med user posted image , mi je nardila še uz in najdla eno krvavo cisto,ki bo upam,da odšla z prihajajočo M,ki se mi približuje ( me že mal zvija). dobila sem kontracepcijske tabletke yasminelle, jih kjera pozna?

muki  presladke fotke,komentarji pa sploh zabavni. na tisti živ žav fotki se vid kako neža gleda,da ne bi kej zamudila,iva pa občuduje žlico,ki je prišla iz ust user posted image . tristan ma tut tako kapo kot iva ... h%m  svugdje user posted image .

maxica  mi tut poznamo tak neustavljiv jok s solzami v potokih,kašljanjem ... ki pa mine v sekundi ko ga vzamem u roke. kako nas okol prnašajo user posted image .

moci  upam,da bo zoja hitro dobro! toje pa vrtec,sem soznala tut jst v dobrem mescuuser posted image user posted image   glede menstruacije bi šla pa jst na tvojem mestu do ginekologa,ker to ni normalno. jst samo mal več krvavim od poroda in mozolasta sm ( ko sem zanosila 2. se mi je takoj popravla koža).

clody  pozdravite malega!

arabela   naš je mel grozne krče,začel so se 16 dan po porodu in trajali slab mesec. vem kako je smotano,ko jih boli in se kr naprej zbujajo. naj hitro mine!

altati  sama sta bla za vikend?? kje so bli pa otroci? kdaj bova midva dožvela solo vikend?

mis  naš tut ne zaspi sam,za nobeno ceno,tko da ga grem jst uspavat.

lep večer in lahko noč!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.3.2008 22:16:22   
moci
a ginekologu? jaz sem mislila splošni zdravnici težit ... 

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.3.2008 22:16:45   
*anč*

men prekrasno poje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.3.2008 22:18:37   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a ginekologu? jaz sem mislila splošni zdravnici težit ... 

ja,men se zdi to za ginekologa. kake kontracepcijske tabletke bi ti pomoje znale pomagat al pa nova user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 473
12.3.2008 0:41:28   
frrrr
*anč* - dojenje in KT no go, sej veš, ne?

js sm se glih zbudila user posted image pol noči je že za mano user posted image sem zadnje dni imela samo pol noči, pa me je dans pred 20. s tamalim zmanjkalo.

drgač nam kr dogaja... mali bil danes drug dan v vrtcu in svašta prinesel domov...
včeraj je začel stolp postavljat, prej ga je samo podiral. user posted image
včeraj je začel like metat v želvin hrbet. no, vsaj ve kam kak lik gre, čeprav notr je težko spravt, ker morš čist ravno vrečt. pred tem je tiščal zvezdo v krog, romb v kvadrat,...user posted image  
današnja prigoda - z možem sva sedela na sedežni in se pogovarjala, mali se je igral na drugi strani mize in naenkrat prišel možu, ter rekel kakal. user posted image ko sva se pa v pižamo spravljala, sem celega umila in začne gledat luleka, ter govorit lula lula... sem ga dala na kahlico in je res neki malega spustil user posted image ne vem a to vidi tavelike v vrtcu, ki se že odvajajo, al od kje je to pobral user posted image
mož je danes nekaj pesmic domov prinesel, da jih kopirava, ker mali skor vsako pozna... midva sva bolj boga pri tem, tašča jih pa kr zna in potem začne pet, mali pa pomaga. user posted image
še ena današnja prigoda - vem, da vaši to že neki časa počno, ampak Jaša je pa danes prvič... dajem hrano na mizo in si on stolček obrne, začne govorit am, potem ga pa ponavadi dam v stolček... danes mu pa rečem: no, kr vsedi se v stolček... in mali spleza na trip trapa, ter se usede notr user posted image
je pa vzgojiteljica rekla, da je individualist in je najbolj srečen, če ga pustijo samega med igro user posted image
aja, pa po novem pred začetkom gledanja risank gre po plišastega Nodija in ga da na drug stol pri računalniku, da on tut zraven gleda user posted image

jok kot pri Maxicinih lepotcih pa tut poznamo... čudežno preneha jokat, ko doseže svoje user posted image

tk zdej pa grem na drugo rundo user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 474
12.3.2008 7:16:52   
altati

resna, dopade se mi , res.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?