frrrr
|
*anč* - dojenje in KT no go, sej veš, ne? js sm se glih zbudila pol noči je že za mano sem zadnje dni imela samo pol noči, pa me je dans pred 20. s tamalim zmanjkalo. drgač nam kr dogaja... mali bil danes drug dan v vrtcu in svašta prinesel domov... včeraj je začel stolp postavljat, prej ga je samo podiral. včeraj je začel like metat v želvin hrbet. no, vsaj ve kam kak lik gre, čeprav notr je težko spravt, ker morš čist ravno vrečt. pred tem je tiščal zvezdo v krog, romb v kvadrat,... današnja prigoda - z možem sva sedela na sedežni in se pogovarjala, mali se je igral na drugi strani mize in naenkrat prišel možu, ter rekel kakal. ko sva se pa v pižamo spravljala, sem celega umila in začne gledat luleka, ter govorit lula lula... sem ga dala na kahlico in je res neki malega spustil ne vem a to vidi tavelike v vrtcu, ki se že odvajajo, al od kje je to pobral mož je danes nekaj pesmic domov prinesel, da jih kopirava, ker mali skor vsako pozna... midva sva bolj boga pri tem, tašča jih pa kr zna in potem začne pet, mali pa pomaga. še ena današnja prigoda - vem, da vaši to že neki časa počno, ampak Jaša je pa danes prvič... dajem hrano na mizo in si on stolček obrne, začne govorit am, potem ga pa ponavadi dam v stolček... danes mu pa rečem: no, kr vsedi se v stolček... in mali spleza na trip trapa, ter se usede notr je pa vzgojiteljica rekla, da je individualist in je najbolj srečen, če ga pustijo samega med igro aja, pa po novem pred začetkom gledanja risank gre po plišastega Nodija in ga da na drug stol pri računalniku, da on tut zraven gleda jok kot pri Maxicinih lepotcih pa tut poznamo... čudežno preneha jokat, ko doseže svoje tk zdej pa grem na drugo rundo
|