frrrr
|
Maxica, v živo res nisem upala izzivat, priznam sicer je psaša sedela med nama v avtu, ampak vseeno bi lahk bla vožnja burna... al pa bi mogla z Garminom pešačit (če bi mi ga Lu posodila seveda )... no, čist mau sem pa tut pozabla... tk kot avto zaklent sred ljubljane slike - jih nimam, bi imela pa VSE kjerkoli... mogoče še najraje po mailu Maxica, js jih nisem dobila o, Lu - tole je bilo pa res grozno za brat... pa sicer rada berem grozljivjke, a ne te vrste... hvala bogu, da se je je srečno končalo... Arabela - kolk je pa Sergej že velik prav luštni ste vsi trije... in vaša Katarina ima tolk lepe polne ustnice super vsem za uspešno prestale urice v vrtcu... mis,sej tole je full dobro, če je kr brez vaju že bila danes... pri nas je bil mož vsaj ene 2 dni po kakšno urco z njim, prvič celo seanso pa prav fajn je, ker se lahko z njimi že veliko pomenimo in razumejo... mi smo včeraj tamaučka postrigli in je spet jokal... potem pa govoril, da ni bilo nič hudega ampak jokal pa kljub temu... sem ga vprašala zakaj je jokal in si je na hitro izmislil, da bilo glasno in je topotalo (to pomeni ropotalo) včeraj tut moža postrigla... vsakič ga mau bolj na plešo postrižem danes pa še js šla k frizerju... in smo vsi novi danes sem imela še okolista, zato šla 2 urci prej iz službe... so me namatrali... full preiskav so mi naredili, ker ponoči težko vozim... je menda vse v mejah normale, čeprav mi sestra ni čist ok delala pregledov... mi je rekla, da neki ni ok, pa sem popravila odgovor in pol je obkrožila ta drugo varianto... js sm pa itaq ugotavljala kaj vidim, ker vidla nisem ok eh, čez eno leto spet... razen, če se ne poslabša prej. sem pa komaj domov pripeljala... tamauga nisem niti tolk vidla, da bi mu lahk nos obrisala no, po kratkem počitku z njim je spet vse ok. muki - Jaša hodi zadnjih nekaj dni spat s pikijem, pred hišo ga pelje lulat, pit in jest mu daje... mogoče bi pa Ivi lahk plišasto zverino kupili za RD... mi se kr pogovarjamo z njim kot s pravim psičkom... pa kadar nas hoče lizat, pol vsi kričimo NE LIZAT PO OBRAZU aja, naše dete se kdaj pa kdaj kakšno besedo obrne... prejšnji teden je začel svojega vrtčevskega prijatelja Jakoba klicat JABOK... in ga popravljamo, on pa po svoje JABOK... danes je ponavljal KOB KOB KOB JABOK
|