|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
31.8.2008 19:37:36   
altati
muki, kakšna je bila pot domov? je bilo kaj manj gužve?

Maxi -  ne pozabi praznovati obletnice! in ja, fajn babe smo, a neuser posted image user posted image ? pa praf luštno smo se imele, res!!!!

Še posebej sem bila vesela Maxi, Muki, @line, Mis in njene supertruper pridne dojenčice  Neže ter seveda Psaše (ostale vidim namreč kar precej pogosto na pojedinah in so itak vse super in fajn!). In res ste vse super, ful prijetna družba, simpatične, fletne, v glavnem THE BEST!!!!!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
31.8.2008 19:51:31   
@lina
Tasha, čestitke za Gabriela!user posted image user posted image

moj današnji dan je minil v lenarjenju, dremanju in z občasnimi naskoki pridnosti v pospravljanjuuser posted image  Mah, nisem več vajena hodit v jutranjih urah spat, potem me pa tako vržeuser posted image

Tudi jaz sem uživala v dobri družbi, programu, ki je spravljal v dobro voljo in luštnem čvekuuser posted image

No, pri nas doma je pa tako: tamauček se je očitno odločil, da noče spoznati svoje nove vzgojiteljice prav na prvega septembra, ampak malo kasneje - včerajšnja vročina se je nadaljevala tudi v današnji danuser posted image  Ker ni pretirano, pa tudi nobenih drugih znakov, bo šel k babi, s tem pa prihaja tudi drugi problem, ker bo verjetno tudi večji jutri zjutraj ugotovil, da ga kaj boli, da ne bi bil mali osamljen pri babiuser posted image  moram se torej zelo dobro pripraviti na jutrišnje pogajanje in glede na to, da sem v pomanjkanju spanca, bo oboje dober razlog, da grem danes prej v posteljo. Mejte se!user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
31.8.2008 20:48:53   
lucika
vidim, da ste bile vse razen mene.... kdaj pa se vam je tole uspelo našuntat? nič ne vem o tem, hm...
za kako fotoreportažo se pa priporočam, da vas malo vidim vse na kupu:)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
   [Brisano sporočilo]
31.8.2008 20:56:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
31.8.2008 21:18:36   
psaša
Ja, včeraj je bilo super. Sem bila prav vesela, da sem se odločila priti in videti vse VAS, da smo malo počvekale in nasmejale. Popoldne smo pa vsi zaspali in spali dobre 3 ure. Je pasalo. Sedaj pa še malo polikam, grem pod tuš in spat. 

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
31.8.2008 21:26:26   
frrrr
lucika, js mam večkrat tak filing kot bi kaj brcalo user posted image pa ne vem od česa... se mi pa vsaj 1x mesečno to zgodi... sem mislila, da sem sam js tolk čudna, pa očitno nisem user posted image
vidim, da je Maxica odgovorila kaj se mi to dogaja user posted image hvala Maxi!

tasha čestitke za fantiča! bo imel Gael družbo pri nogometu user posted image user posted image upam, da si tudi ti ok!
GAbriEL = gael z dodatkom bri user posted image

Žlička je pa mene pozabla omenit pri organizaciji user posted image zdej je pa sploh nem več moci klicala user posted image user posted image no, ZojKi sem pa le podtaknila bodočega ženina user posted image user posted image
sicer sem pa uživala in sem vesela, da delaš bedarije (beri: se poročaš user posted image ), da smo se me lahk na kup dobile user posted image sej ne... prav fajn se boste imele... še posebej, če imaš doma tolk fejst dedca kot je bil na plakatu user posted image

altati - odlične slikice! so uživali vsi trije, pa mami in ati verjetno tut user posted image

muki - kako ste pa vikend v celoti preživeli? ste uživali?

tale sobota je bla pa res nekam čudna... tut Jaša je bil smrkav in malce povišano temperaturo (od 37 do 37.4) -> danes odkrili zobek -> zdej jih ima 16.

@lina, upam da čimprej mine vročina in karkoli je že napadlo MAtjaža... pa lepo te je blo videt!

js pa dans spala do mau čez 9... mož in Jaša sta pa živ žav gledala... potem smo se crkljali in šli kr v Interspar na kosilo... prišli domov, sva šla z Jašo spat user posted image in popoldne smo preživeli pred hišo... pa obiske smo še imeli - smo bili v Kanado povabljeni na počitnice... zdej pa tuhtam kdaj bi to ratalo user posted image če letos mau dopusta v drugo leto prenesem, da mi januarsko smučanje pokrije... potem mi drugo leto spet mau ostane in v 2010 bi blo izvedljivo user posted image js morm vse splanirat valjda user posted image no, pa dete bi še eno vmes imeli in je treba blo še to vkalkulirat user posted image
zdej bom pa še en film pogledala in spat...

lep teden vsem!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
31.8.2008 21:27:22   
lucika
sivkamivka, vidla vidla. sam da bi pol kaj glasne bile, pa ne. ste se na tiho zmenile:)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
31.8.2008 21:28:11   
frrrr
no, tut vse ostale je blo lepo videt user posted image

nočko

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
31.8.2008 22:13:38   
muki1
Uh, jaz sem pa tak utrujena, da še spati ne morem. Danes sem odspala
že dve kitici, eno na poti proti domu, pa eno še doma na kavču, ampak sem neka zdelana že par dni...mam občutek, da sem vsa težka.... kar nekaj, brez veze...

Ja, imeli smo pa res lep vikend. Ma ni nam žal niti sekundo, da smo se tako odločili. Punci sta bili baje čisto kul. Sem jima lepo razložila kam grem, se mi zdi, da je še Iva nekaj pokapirala. Ko so me skipali iz avta v Kranju so šli nazaj, vozili so se z vlakcem okrog jezera in šli na pico, potem pa gledali še film in nato zaspali. Jaz sem pa tudi vesela, da sem prišla ob normalni uri nazaj, ker smo potem lahko še izkoristili današnji dan, še malo pohajkovali po bledu, nato pa šli še v ali user posted image  na Šobec in tam bluzili....
Pot nazaj je potekala bp. Smo prišli v manj kot treh urah, pa še malo smo se cinclali tam po gorenjski avtocesti. Ampak sta obe punci zaspali v avtu in smo šibnili brez postanka do doma.

Ja, res vas je bilo lepo videti babe, kaj naj rečem. Dobro je imeti tale oktober. Sem se že tako navadila na te naše klike, da res ne vem več brez njih. Škoda, da ste tako daleč, to res zmeraj ugotavljam. Ampak kjer je volja, tam je pot user posted image .
Saj res, punce....kakšne slike bodo? Jaz sploh aparata nisem imela s sabo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
31.8.2008 22:18:59   
frrrr
muki, šobec sem ti hotela js dans zutr priporočit... pa še tja sem se mislila privlečt... pa me je preveč glava bolela... pol sm si pa rekla, da boš nas tk drug teden cel teden gledala user posted image sej ne, sej ti bomo kej fraj dni pustili... eno kofetkico bom pa že udarli ob čveku... pa da se lahk Iva in jaša spet stiskata user posted image Maxico jezim user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
1.9.2008 7:31:15   
psaša
Jutro. No, pa je spet nov delovni teden. Saj itak hitro mine user posted image .
Smo imeli pa danes burno noč. Se je mali full premetaval, pa skoz se je zbujaluser posted image . Zato sem pa danes čisto user posted image .

Sem včeraj pozabila komentirati slikice od altati. Videti je, da ste se imeli super in da so otroci full uživali. Fotke so pa itak lepe.
muki super za vožnjo, da je bilo vse OK. Super ste user posted image .
mis ti si pa tudi faca, da prideš prav iz NM v Kranj z dojenčkom, bravouser posted image

< Sporočilo je popravil psaša -- 1.9.2008 7:32:13 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
1.9.2008 8:07:31   
moci
na, zdaj pa imam, ko sem vas naštevala in pozabila na vseuser posted image
ČISTO vsem hvala, prav?

in darilo je bilo preveliko, imamo še en žur v dobremuser posted image
jaz sem si želela en velik rr piknik s familijami, žal pa ni bilo izvedljivo, ker bi bil prevelik organizacijski zalogaj in še vreme je letos poleti nenaklonjeno piknikom. vsekakor upam, da se kmalu spet dobimo in bom v boljšem stanjuuser posted image

muki, kako si prišla do bleda?

slike bi jaz tudi, nič jih nimamuser posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
1.9.2008 8:23:49   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

na, zdaj pa imam, ko sem vas naštevala in pozabila na vseuser posted image
ČISTO vsem hvala, prav?

in darilo je bilo preveliko, imamo še en žur v dobremuser posted image
jaz sem si želela en velik rr piknik s familijami, žal pa ni bilo izvedljivo, ker bi bil prevelik organizacijski zalogaj in še vreme je letos poleti nenaklonjeno piknikom. vsekakor upam, da se kmalu spet dobimo in bom v boljšem stanjuuser posted image

muki, kako si prišla do bleda?

slike bi jaz tudi, nič jih nimamuser posted image

Hi hi hi  jaz jih imam. A jih dam kar gor na RR user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
1.9.2008 8:33:27   
Lu
Tudi jaz sem se imela res dobro. Še danes imam muskelfiber od smejanja seveda. Me tako trebušne mišice boljo, da je joj user posted image user posted image  Ampak smo pa tudi no,  oktobrke, da nismo z bodočo nevesto niti ene fotke naredile. Take skupinske user posted image  Ah ja. Je bilo preveč alko..... v igri user posted image

PA tiste ki ste se z menoj peljale. Zakaj ni pravilno delal GARMIN. Ker je bil nastavljen na peš pot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mož je doma še ene morske karte gor dajal, pa ni nazaj nastavitev dal. Upam, da naslednjič dela. user posted image  Ampak saj smo skoraj takoj našle.

Pa še malo k nam. Včeraj sem imela toliko energije, da sem kpl. kopalnico pomila. In mi je mož danes rekel, da ima naša koplani veliko prostora, če ke pospravljena user posted image  Sem samo rekla. Seveda, dragi.user posted image  Pa še en piknik smo imeli včeraj. Maja je bila pravi sitko. Pomojem luna. Sta sse skoz nekaj bockala pa tepla. Grrrr. meni se je že mešalo. Aja pa mali je včeraj kakal v kahlico user posted image user posted image  Možu uspelo, meni še ne user posted image

DAnes sva otroka odpeljala v vrtec. Zdaj hodi Maja med miške, in Tian med pikapolonice. In vsa otrok si izbere eno slikco, kjer ima čevlje oz. copatke. In si je Maja izbrala sladoled, Tian pa avto. In hec je bil, ker so Tianu kar oni določili kaj bo imel, ampak fant si je isto izbral. Ker mi smo prvo slikco zbrali, potem odprli omaro in videli, da je avto namenjen malemu. Ker malčki imajo še omarico za rez. oblačila. Vse je bilo ok.

Zdaj pa omenjam vse in grem kaj delat. Prvega smo. Ponedeljek je. Danes dobim novi stari avto user posted image  Mi je mož prodal Zafirco in zdaj rabimo enega nujno. Vozila bom Vectro Caravan. Pa še zidal bomo, tako da konc novih avtov do nadaljnega. user posted image  Sam da ne bom peš.

Zdej pa res šibam.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
1.9.2008 8:58:56   
Maxica
Dobro jutro tudi od mene. Jaz tudi še nisem čisto prava, še dobro, da smo dokaj zgodaj končale, pa še vseeno se mi ta manjko spanca pozna. Morda bom v celem tednu pridobila še kakšno urco spanja noter.
Frrr, kaj zdaj provociraš? Zadnjič v živo si pa nisi upala nič omenit.user posted image user posted image
@lina, upam, da je Matjaž že kaj bolje, in da bo lahko kmalu spoznal svojo novo vzgojiteljico.
Fotke - jaz jih imam kar precej, kako se zmenimo, naredimo kakšen skupen album na RR, pa dajamo noter ali si jih pošiljamo po mailih?
Žlička - kako kaj? user posted image  user posted image
Lu, sam da si razčistila, kaj je bilo z garminom, se mi zdi, da ti je bilo bolj do tega, da to razčistiš, kot da bi delal.user posted image  Kaj je pa mož mislil, da bomo pešačile?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
1.9.2008 9:08:31   
altati
jaz bi tud fotke!!! pa ne javne objave na RR prosim!
kamorkoli jih dajte, v rr album (pod geslo seveda, pa geslo na zs), ali pa na mail...meni je vseeno, samo da jih dobimuser posted image .

Maxi, a si ti doma kaj blizu Ilesove trgovine (Iles idrija, Mali princ)?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
1.9.2008 9:15:12   
mis
Dan

ja, hvala tudi vsem vam za družbo na dekliščini. super je bilo poklepetat. sej ni bil tak projekt pripeljat se. jaz sem šla že dopoldan v lj k mojim staršem, tina je potem ostala tam, midve z nežo pa sva šle v kr. potem sem šla še jaz spat v lj. v nedeljo dopoldan pa smo se vrnile.
super ste vse, se moramo še kdaj dobit. tale rr nas je res tako prevzel, vsaj mene. če ne poškilim vsak dan in če nisem na tekočem sem čist nesrečna.user posted image

altati, tako kot si opisovala. zelo mikavnouser posted image

naša je v vrtcu. uh... ati jo je peljal. je bilo ok, potem sta prišla do igralnice, je govorila ne ne, pa je šel. zmenjeni smo da pokličejo ob 11:30 ali prej, če bo ok bo pa še kosilo pojedla. zdej pa čakam in upam da ne bo klica pred pol dvanajstouser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
1.9.2008 9:47:24   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Oni so v Spodnji Idriji, v Idriji ga nimajo več. Dokaj blizu, ja. Zakaj?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
1.9.2008 10:10:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Oni so v Spodnji Idriji, v Idriji ga nimajo več. Dokaj blizu, ja. Zakaj?user posted image

če bi slučajno potrebovala eno ograjico za posteljo, bi mi jo šla iskat?
saj se bom najprej poskušala zmenit, da  mi jo pošljejo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
1.9.2008 10:29:16   
Lu
altati na temi vzgoja... sem ujela še en ISTI avatar. Kateraj je bila zdej prva user posted image user posted image  

Maxica glede albuma lahko damo vse v istega, anede.

Vam pa pvem še eno skroaj tragedijo včeraj pri nas domauser posted image  Mi je zastal dih.... Kot sem prej rekla, sta bila oba otroka zelo živahna, skoz sta se nekaj tepla, kričali smo itak skoz pa sem šla Kina ven peljat. SAMA. Pridem domov, se mali lepo pokaka na kahlico in uide brez pleničke. Mož ga kliče pridi, pridi, .... Valda ne duha in sluha. Grem za njim. Mene je skor kap. Mož je odprl v dnevi sobi nastežaj okno, tik pod njim imamo sedežno, in Tian že z eno nogo na vrhu sedežne in že počasi z drugo..... Gmk.... Jaz sem samo rekla Tian, ne, hitro pridi.... K sreči je šel nazaj dol. Če bi šel še malo gor bi padel kar nekaj metrov čez okno. Sem se pa tok ustrašila. Napi***** mojga, kako lahko sploh pusti vrata od dnevne sobe odprta, če lufta. Mislim. Tiana sem potem tok lupčkala, pa objemala. Ampak spomnim se pa še kaj bi se lahko zgodilo. Brrrr....

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
1.9.2008 10:35:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

altati na temi vzgoja... sem ujela še en ISTI avatar. Kateraj je bila zdej prva user posted image user posted image   

pojma nimam, jaz ga imam že kar precej dolgo....me pa sploh ne moti, če ima še katera enakega.

in hvala bogu, da do nesreče ni prišlo.
mene je tega tud ful strah in imamo zdaj okna na zaklepanje, da jih otroci ne morejo odpret.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
1.9.2008 10:40:42   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

če bi slučajno potrebovala eno ograjico za posteljo, bi mi jo šla iskat?
saj se bom najprej poskušala zmenit, da  mi jo pošljejo.

Aha, to pa prav komot, ti kr povej.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
1.9.2008 10:55:10   
Arabela
Hojla!

Mala prvi dan v vrtcu... zaenkrat brez problemov.. .sem jo tam pustila zdaj jo grem iskat.. bomo videli kako bo...

Pozdravčke vsem..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
1.9.2008 10:58:20   
Arabela
Moja fračica in fraček

user posted image

user posted image

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
1.9.2008 12:15:50   
Lu

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

pojma nimam, jaz ga imam že kar precej dolgo....me pa sploh ne moti, če ima še katera enakega.

in hvala bogu, da do nesreče ni prišlo.
mene je tega tud ful strah in imamo zdaj okna na zaklepanje, da jih otroci ne morejo odpret.

Tale okna bi mogla imeti jaz za moža, ne za otroke user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?