|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
6.3.2008 6:55:17   
altati
aja, Muki, zdaj pa lahko še zanosiš!
pa bo skledica sreče popolna!

ajmo, še ti razširi noge!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 301
6.3.2008 6:58:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: altati

kaj pa če je sivkin podpis....love is in the air......in pričakujemo nove user posted image  ???

jaz sem tudi najprej pomislila na tole....
zdaj je na vrsti sm,  psaša, moci, seveda tudi ti lina:)

dajmo, dajmo, punce...love is in the air, pa pokažite da je tudi pri vas domauser posted image user posted image user posted image

pri nas si bolj pojemo
 I feel good, I knew that I would, now
I feel good, I knew that I would, now
So good, so good, I got you

Whoa! I feel nice, like sugar and spice
I feel nice, like sugar and spice
So nice, so nice, I got you

I like it very much!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
6.3.2008 6:58:59   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: moci

mene bolj zanima kaj pomeni tvoj podpisuser posted image

da kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri:)
sam mal bolj prefinjenouser posted image

moci kva te zdej bega ? Bejž seksat....

točno takouser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
6.3.2008 6:59:13   
altati
pa dobro jutro dame!
Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
6.3.2008 7:08:54   
psaša
No, a zdaj sem pa noseča? user posted image user posted image user posted image

Muki bravo za Nežo, super user posted image  in tudi za Ivino varuško user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 305
6.3.2008 7:33:25   
Clody
Babe, dejte mi nekej povedat. Zgodil se je že drugič. da Nejc ni mogu kakat 4 dni in kot nalašč glih takrat vročina, zjutrej končno klobasa in vročina pade. A mislte da je to lahko kaj povezano ali zgolj naklučje.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 306
6.3.2008 7:39:11   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Babe, dejte mi nekej povedat. Zgodil se je že drugič. da Nejc ni mogu kakat 4 dni in kot nalašč glih takrat vročina, zjutrej končno klobasa in vročina pade. A mislte da je to lahko kaj povezano ali zgolj naklučje.

dobr opazuješ....možno je pomoje...prašaj P......a fdrgač je normalno živahen samo vročino ima?

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 307
6.3.2008 7:42:03   
pikapolona2
dobro jutro......

jst sm čist neprespana....do 5 zjutraj je okoli bajte tako pihalo da je žvižgalo k noro in jst nism skor nč spala user posted image user posted image

V kuhinji-dnevni je pa blo zjutraj 15 stopinj......čez noč centralna ni vkloplena in čez napo notr vleče veter...brrrrr.....zdej že hajcam k zmešanauser posted image

papa...gremo po delu!
PPPPP

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 308
6.3.2008 7:53:49   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

dobro jutro......

jst sm čist neprespana....do 5 zjutraj je okoli bajte tako pihalo da je žvižgalo k noro in jst nism skor nč spala user posted image user posted image

V kuhinji-dnevni je pa blo zjutraj 15 stopinj......čez noč centralna ni vkloplena in čez napo notr vleče veter...brrrrr.....zdej že hajcam k zmešanauser posted image

papa...gremo po delu!
PPPPP

Pri nas je bilo tudi hladno, okoli 18.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 309
6.3.2008 7:54:57   
psaša
Jaz bi pa nekaj naročila pri Just-u, pa nobenega ne poznam. A katera tukaj kaj kupuje pri njih?

< Sporočilo je popravil psaša -- 6.3.2008 7:55:19 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 310
6.3.2008 8:28:59   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Jaz bi pa nekaj naročila pri Just-u, pa nobenega ne poznam. A katera tukaj kaj kupuje pri njih?
men je mis nabavla te zadevce... kolkr je dobra, bo teb tut user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 311
6.3.2008 8:34:22   
frrrr
dobro jutroooo!

clody, evo drek vn, vročina dol - sem navijala, da bi bilo kratko - bravooo!

psaša, poskusili smo, mogoče nam bi pa ratalo user posted image

mi bomo pa šli popoldne spet k zdravniku, če bo tako stanje... ponoči se full potil, sem ga 4x preoblekla... temperatura 35,5-35,6, v ušesku - še 0,4 je treba odštet, pa že tako je full nizka. sem ga grela pod svojim kovtrom, pa je vseeno leden user posted image pa med vsakim preoblačenjem je grdo kašljal, sicer ne. bova zdej čajčka pila in upa, da se malo pogreje...

lep, zdrav in uspešen dan vsem skup!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 312
6.3.2008 8:34:59   
*anč*
dobro jutro!

clody  a zdej pa še vi? user posted image  virusi in bakterije! nevem kako je z zaprtjem in vročino ... prašaj. pri nas je glih obratno,ko je bolan redno kaka,ko pa zdrav pa mal manj redno.  daj mu zjutri suhe slive(namočene čez noč). mi seveda še vedno kuhamo ...

psaša  napolni baterije...  pa povej kako,da jih še jst sebi user posted image
muki  user posted image user posted image user posted image  neža! super za alergije! mogoče bova moglaše midva it.

frrrr  nam je neki komplicrala,da mora bit srednji curk in da vrečke ni ok user posted image , pa sva lovila u lonček ... si ga je stran odrival,cvilil,se vlekel za luleka ... a naj še naštevam? user posted image  pol sm ji pa učeri rekla,da naj mi da vrečko,mi je dala pa eno zadevo,ki se isto prilepi,sam da ujame srednji curk u epruveto,prvi pa u vrečko, celo čudo user posted image .  kako je jaša?  pa kakšnega nodija si mu to kupla,da igrače krade user posted image .

evo,grem jest zajtrk ...

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 313
6.3.2008 8:36:09   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

a provocirate babe, a? user posted image user posted image user posted image saj proti pa res ne bi imela nič. še naprej držite pesti user posted image

Mi bomo držale pesti,a to ni dovolj, moraš pa tudi ti nekaj prispevat. Širi noge Sivkamivka user posted image .

no, pa saj ti je že muki vse povedala, kaj klobasamuser posted image user posted image user posted image ....
se podpišem še pod muki! Razširi noge sm!user posted image  Svaki dan, u svakom pogledu....user posted image
men je pa ta stavek všeč user posted image user posted image 3ki se približujem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 314
6.3.2008 8:38:20   
frrrr
*anč* - pozdravite se! držim pesti tako kot za našega mulčka. Nodi pa trenutno sedi v Jaševem trip-trapu in čaka na hrano user posted image sej je skor tolk velik kot Jaša in v risankah živ - pomoje mali misli, da je tapravi user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 315
6.3.2008 9:22:10   
Lu
Jutro!

Frrr tole je pa res zanimivo. Daj hitro slikaj tega nodija, ki sedi v stolčku user posted image  Tudi naš Tian je N O R na nodija. Gledamo album ( je še Maja slikice vanj limala ) in imamo mir tudi do 30 min. Tako ga zanima.

Joj Muki, ampak ti jih res pokaš. Se mi zelo dopadeš user posted image user posted image user posted image  In že sem dobre volje. Pa super za Nežo.user posted image

Aja kdaj bo pol srečanje user posted image

moci in Altati- sama sem se poročila user posted image  Je pa res, da trebušček še ni bil ogromen.

Maxica a pol praviš, da je Lan tudi pravi mali user posted image  Tudi sama se včasih sprašujem al naj vpijem ( tukaj ni učinka, sem se že sprijaznila ), al naj jokam ( še nisem ) al se naj smejim ( se je že zgodilo) ob takih norčijah, ki jih ušpičita skoraj vsak dan.

Mi pa že iščemo kam bomo šli na morje. Ampak smo malo pozni že. VSaj po tem sodeč, ko kličemo in je že zasedeno. No uapm, da najdemo kako hišo ob morju. Gremo letos z enimi frendi. Prvič. Upam, da bo ok.

Zdaj grem pa še mal delat.

A sem že rekla, da mene tudi daje spomladanska utrujenost.user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 316
6.3.2008 9:23:24   
Lu
*anč upam, da sta ujela vodo.

Clody naj mali čimprej ozdravi. In možno je res, da je kaj z kakanjem povezano.

Pikapolona a še pihauser posted image Pa kakšno hiško imata, da tako vlečeuser posted image

Omenjam še ostale.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 317
   [Brisano sporočilo]
6.3.2008 9:43:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
6.3.2008 9:44:48   
*anč*
ujela,ujela, po dveh urah lovljenja je zaspal,sm nardila lukno u plenico,da sm dobila uno epruveto in vrečko vn in ga dala spat,čeprav bi moglo bit vse skup navpičnouser posted image   polulal je full,med drugim tudi postlo user posted image   eh,kaj bi si komplicirali življenje ... user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 319
6.3.2008 9:48:04   
*anč*
evo jih pokvarjenke,se že oglašajo z nogami v zraku ... user posted image
eh sej je prou!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 320
6.3.2008 10:00:07   
Lu
*anč user posted image  Zadnjič si pisala, da imaš Hrvata. Kje sta se pa spoznala?user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
6.3.2008 10:01:18   
pikapolona2
Lu naša bajta je čist normalna iz opeke....ni takšna slamnata kot pri treh prašičkih...sam piha pa klele čez Kriško polje občasno takooooo da rajš nosu ven ne pomolimuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 322
6.3.2008 10:01:50   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

*anč user posted image  Zadnjič si pisala, da imaš Hrvata. Kje sta se pa spoznala?user posted image

ah kje na morju....če pa ima bajto na morju...user posted image user posted image user posted image šala

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 323
6.3.2008 10:36:32   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Lu naša bajta je čist normalna iz opeke....ni takšna slamnata kot pri treh prašičkih...sam piha pa klele čez Kriško polje občasno takooooo da rajš nosu ven ne pomolimuser posted image

user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 324
6.3.2008 10:51:03   
Arabela
Hojla!

Da se malce oglasim.. mi kar zmanjka časa oziroma moči za rr...
Mi smo ok, celo zelo dobro (moram hitro trkat na les).... Katarina je Sergeja res lepo sprejela, ga boža in se mu smeji (tu pa tam je malce groba ampak pazim).. tudi noč smo

gremo papat

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?