|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
29.5.2008 18:31:17   
mis
Muki, hvalauser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
29.5.2008 18:32:00   
mis
priznam, danes me je vročina malo ubila. Utrujena sem, neprespana, možeka še ni, mali je tud vroče... Tečka semuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
29.5.2008 20:13:01   
pikapolona2
a me lahko prosim kdo ustavi......mažem že 3 kos kruha....mmmmm....kak je dobr....ajdov z orehi...aja pa še podatek o namazu.....domače maslo. Mljask.

Danes sem imela tak lep dan.....bila sem v waldorfski šoli in sem malo slikala malo pa sem obnavljala zgodovino karantanije in knežjega stola in še nekaj sem na novo zvedela....potem sem se sprehodila po tržnici in sem nakupila sadja in zgoraj omenjeni kruh ter maslo......nato sem zavila še v lush in si kupila masko za obraz. In ko sem prišla domov sem imela še čas da sem si namazala masko na obraz in sem se za pol ure ulegla in uživala v dišavahuser posted image user posted image user posted image

vam pošiljam eno toplo pozitivno in dišečo energijo

papap

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
29.5.2008 20:53:40   
frrrr
samo pozdravim...
sem taka čudna že cel teden... lenaaaa user posted image
grem počivat user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
29.5.2008 20:55:06   
frrrr
mis - sorry, ker sem pozabla na rd in tut zdej se mi ne da it pogledat kdaj ga imaš, pa tut *anč* še nisem poslala seznama... in Maxica, tudi seznama otročkov še nisem kaj preveč ažurirala, bom... no, mis - vsenajboljše! user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
29.5.2008 21:56:09   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

samo pozdravim...
sem taka čudna že cel teden... lenaaaa user posted image
grem počivat user posted image

ti bom dala počivat, počepe delatuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
29.5.2008 21:59:19   
moci
a deeej. vsi uživate, pa taaaake lepe otroke vidim.user posted image

midve sva bili na srečanju konkurenčnega forumauser posted image , pa je bila zoja spet najrazbojnik, je ugriznila sina urednice supermamiuser posted image

pri nas je štala z uspavanjem, ob pol desetih je zaspalauser posted image odkar je vročina je pri nas noro

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
29.5.2008 22:50:18   
piskot
pri nas tud tezko zaspi zadnje dni. danes se je moz z njim ukvarjal skoraj eno uro, preden je zaspal.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
30.5.2008 2:07:28   
Anonimen
tudi pri nas je uspavanje ena luda kuča....se ne umiri, skače, pleza, poje, smeje, ma vse samo spat ne. Se takole dajeva tudi po 45 minut, oziroma vse kar je manj kot pol ure, pravim da je hitro zaspal....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
30.5.2008 7:16:42   
Maxica
Mis, se opravičujem, tudi meni je ušel tvoj rojstni datum. Naj bodo pa zato moja voščila še toliko bolj optimistično močna. Vsekakor ti želim, da bi ti bilo življenje še naprej čim bolj posuto z rožicami, oz. kakor vidim, si te rožice kar sama posipaš in prav je tako. Živi življenje z odprtimi rokami, uživaj ga, bodi še naprej tako odprta tudi za zabavo z možem, krasna mamica mali princeski in vsekakor ti želim, da bi bil tudi tvoj drugi porod tak, za prvo nagrado, vsaj bmw, če ne kaj drugega.user posted image  Vse najboljše in najlepše, "naša mala Mis".

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
30.5.2008 7:41:36   
lucika
mis, tudi od mene, malo za nazaj....vse najboljše!

evo mene v službi. danes sem sama, z enim kupom dela, a malo lahko na rr pokukam. se je kr lažje zjutraj vstat:)

naš mali je pridelal tri poškodbe v enem dnevu. najhujše se je zabil v banjo, kr brezveze,pa se je v veko vdaril. ima podpludbo, pa na enem delu so mu popolnoma odpadle trepalnice. pa čez nos se je z enim kozarcem plastičnim, da ima lep odtis. pa buško, pa... no, dost ima za en čas, a ne?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
30.5.2008 7:50:13   
muki1
Jutro.
Uganite, kdo je danes prikolesaril v službo user posted image .
Pa včeraj smo tudi bili pridni in smo prekolesarili lepe razdalje. Juhej. Preden pa smo se zgužvali na kolesa pa se mi ni dalo a ma baš ništa. Sem bila taka lena rit, da sem se kar nekaj predevala po kavču in oke skupaj tiščala. Danes grem prej iz službe, ob 15.00 imam pedikuro, potem pa gremo k tašči in tasu, kjer bosta punčki prespali, midva pa greva na bowling. Jutri pa bomo najbrž ostali v MS, ker je v mestnem parku družinski piknik, bodo prišli Čuki, pa Pika Nogavička, čarodej in ne vem kaj še vse, v glavnem, dogajalo se bo.

Tako. Lep dan vam želim in še lepši vikend.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
30.5.2008 8:35:22   
Lu
Jutro!

Najprej mis tudi od mene čestitke. user posted image

Muki ma ti si mi pridna in prava kolesarka user posted image  Ampak zdaj je bilo luštno, kaj? Pop. boš pa pop*****, ker ti bo vroče user posted image

Jaz sem imela pa teden skoz ene seminarje. Pa učim se. Ampak slabo kaže in že razmišljam o odjavi. Bom še videla.

Danes gremo na morje. Juhuhu. Že komaj čakam. Upam, da tudi jaz do 15 zapustim šiht in pičimo. 

Doma imamo spet vse v razsulu. Predelujemo dnevno sobo in je tok enga peska, prahu,... bljak. Naj čimprej mine. še malo. Potem pa barvat. user posted image

sivkamivka full huda sedežna. Mi je všeč. Jaz avno zdaj razmišljam, da bi rabili novo- manjšo. Ker tale najina je tok velika, da je brez veze. Ne rabiš toliko. Pa omara je tudi prevelika. Potem police samo filam, moj pa nori. user posted image

Mi z spanjem zaenkrat nimamo nobenih problemov. Je pa mali pogruntal en nov način kako mamici nagajat. Iz posteljice spleza na previjalno.user posted image  Mislim. HB da to nardi, ko sem tam. In danes itak isto. Sem ga pošteno oštela, ampak me ne šljivi. Sem začela Majo rihtat in malo mož je splezal v posteljico, in nato na previjalno. Mater. sem ga komaj ujela. On pa ves srečen in nasmejan. Mislim.

Omenjam vse.

Grem delat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
30.5.2008 9:07:14   
mis
Mala se zabava z elastikami, jaz pa penim nad telekomom. Majke jim!user posted image user posted image user posted image  Preselili smo se novembra. Takrat sem odjavila internet in telefon. Internet so uspeli decembra izklopit, za telefon pa še sedaj dobivam račune in opomine, pa že ene 3x sem potem naknadno preklicevala in urejala. Majke sem jeznauser posted image  Sam služili biuser posted image

Uspavanje pri nas zadnje čase: trkam, idilično. Damo jo v posteljo, mogoče 1x ali 2x spleza dol, ne vedno in zaspi. Lepo spi celo noč, sam zdaj zadnji teden m,i je pa začela neki zgodi vstajat. Prej sva kar do 8h sigurno spali. No, spat gre vsak dan ob 20:30, včeraj vstala 7:10, danes 6:40. Ne vem. Upam da je samo obdobjeuser posted image

Hvala za voščila!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 9:32:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
30.5.2008 9:59:47   
muki1
Sivkamivka, hudo. Hipijsko, ampak mi je všeč user posted image .

Podobne cunjice imajo v Promodu, pa še sprobaš lahko user posted image .

Uspavanje je pri nas katastrofa. Pod eno uro skoraj ne pridemo.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 30.5.2008 10:05:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 2666
30.5.2008 10:10:15   
Maxica
Muki, pridna pridna.user posted image
Jaz grem pa danes že ob 11h domov. Mama ima pedikuro, mož pa zvrhano ogromno dela, tako da težko pazi zraven še otroka. Max mora naslikati eno spešl sliko za dedka, ki v nedeljo praznuje rojstni dan, jaz imam en kup cunj za zlikat, zvečer greva z možem na eno srečanje bivših sodelavk, jutri gremo verjetno v Novo Gorico na obisk k eni prijateljici, zvečer pa morda z možem skočiva še v kino na Indiano Jones. V nedeljo pa praznuje tast, gremo pa v eno fajn restavracijo in komaj čakam. Pester vikend se obeta "and I like it". user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 10:17:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
30.5.2008 10:23:17   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Sivkamivka, hudo. Hipijsko, ampak mi je všeč user posted image .

Podobne cunjice imajo v Promodu, pa še sprobaš lahko user posted image .

a nimajo oni samo manjše številke? a bom spavila kaj na svoje balkone-balone?user posted image

pri nas uspavanje traja malo časa samo, če tudi jaz zaspim zraven. otrok tako čuti, kdaj se umirim, da ni res. ne morem ga prelisičiti. ampak kaj, ko včasih zaspim kar do 23. ure, pa ne bi hotela user posted image potem pa ponavadi kar nadaljujem user posted image

Ponavadi je popolnoma enako pri nas. Če jaz mrknem ni problem. Pa najraje zaspi tako, da ma moj trebuh za povšter.
Promod...kaj pa vem, jaz zase dobim, pa mam tudi balone. Balkone malo manj, ampak baloni pa so user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2669
   [Brisano sporočilo]
30.5.2008 10:29:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
30.5.2008 10:44:59   
Lu
sivkamivka oblekce so krasne. user posted image user posted image

Imam pa v pisarni tako vroče, da se mi skoraj čokolada topi.user posted image  Ja nimam klime user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2671
30.5.2008 12:10:32   
Arabela
Hojla!

Katarina pri babici, midva s Sergejem pa sva imela zjutraj pregled kolkov in uspešno opravilauser posted image user posted image user posted image .. zdaj se hladiva v temnem stanovanju, nato pa spet malce ven.. Čaka nas naporen vikend, jutri poroka, v nedeljo rojstni dan...

Pozdravčke vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
30.5.2008 13:35:52   
Anonimen
Sivkamivka....v Soho-tu najdeš lahko cel kup podobnih trgovin. Imajo krasen material, lahke, lepe, a so vse takooooooo drage. Pa vedno so prazne trgovine, tako da ne vem, če niso odprte samo za spešal goste.

Mi imamo tako pestre noči. Mali tišči vse prste v usta, slini se tako, da moram slinčke kupovat, mislim - takle smo imeli eno leto nazaj....No, verjetno mu tazadnji zobki ven lezejo, pa je jok....

Zaspimo pa itak največkrat skupaj. Potem pa prilomastim v dnevno vsa tečna, brundajoča...

Vikend jupi !!! Dones pričakujemo prijatelje iz DC, jutri gremo v živalski vrt. Zvečer je ''preizkušanje slovenske hrane in pijače'' potem pa žur z Laibachom, Kataleno in ne vem kaj še. V nedeljo so v enem drugem parku dinozavri, baloni, muzika,..

Zdaj grem pa na jutranjo kavico in zajtrk. Pa lep dan in nor vikend vsem skupaj. user posted image user posted image
MIS: HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
        HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
        HAPPY BIRTHDAY NAŠA DRAGA MIS
        HAPPY BIRTHDAY TO YOU. JUPI !!

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
30.5.2008 14:01:55   
frrrr
lep vikend vsem skupaj...

mi jutri na piknik... v nedeljo še odprto, se bomo zihr kje potepali...

mejte se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
30.5.2008 14:33:59   
gaya
Midve sva končno doma. Groza od groze, več ne bom komentirala, vse ki ste že bile na vrazovem trgu veste o čem govorim, ostale pa upam, da ga nikoli ne viditeuser posted image . Gaja sicer nima sklepne revme ima pa neko obliko otroške revme oz za enkrat je diagnoza monoartritis. Ker se pojavlja zgoj samo na enem sklepu. Ima 8 tedensko terapijo z zdravili in obvezno fizioterapijo sklepov. Skratka julija se ponovno vračava tja in se boriva do konca. Tolk o nama in hvala vsem za lepe želje.

Naj pa povem samo to,  da nekako nisem pri volji, da bi odgovarjala še na kakršnekoli vprašanja o najinem stanju, ker sem resnično psihično podrta. Nekako sem se pač počutila dolžno dat odgovor, ker ste se pač tako zavzele za mene. Pa upam,da ne bo katera vzela za slabo tole kar sem napisala.

Lep vikend

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.