|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
26.5.2008 8:26:12   
muki1
Joj, Tasha, take slike mi delamo na dopustu...ma ne morem verjeti da ste eni tako srečni, da ste na morju kar doma....greš po kruh, pa še malo kamenčke vržeš v morje user posted image  user posted image .
Ma, sem vesela za vas, ampak jaz bi tuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiii.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
26.5.2008 8:28:11   
muki1
Remy, kva te muči?

@lina, kazenski krog, ker se tako malo javljaš.

Maxica, kako se je torej odločilo vaše cenjeno tehtoslavstvo? KAM greste namakat ritke? Razveseli me z odgovorom, plijs.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
26.5.2008 8:40:45   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Joj, Tasha, take slike mi delamo na dopustu...ma ne morem verjeti da ste eni tako srečni, da ste na morju kar doma....greš po kruh, pa še malo kamenčke vržeš v morje user posted image  user posted image .

veš kaj je en moj kolega  enkrat izjavil: tistim, ki živijo na morju, ne pripada regres za letni dopust - oni so itak skoz na dopustu, ko so pa na morju doma user posted image user posted image

muki, kolk je pa dolg ta kazenski krog? user posted image  misliš, da sem ga sposobna speljat?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
26.5.2008 8:49:47   
tasha23

Joj muki1 saj nisem te hotela razžalostit, sam te slike so se mi tako posrečile, da sem jih želela deliti z vami. Sicer pa naj ti povem, da med poskusom, da bi ga zajela v fotoaparat sem pomotoma stopila v morje in imela takoj mokre noge user posted image

Oh @lina kaj pa tisti ki so v hribih? tudi njim ne pripada regres ?user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
26.5.2008 9:01:27   
moci
čvekeuser posted image

jaz že švicam ob misli na današnje temperature. matr pa ta vročinauser posted image

frrrr, kaj pa je slabše v snoviku? mi tam še nismo biliuser posted image preblizuuser posted image

muki, a ti ne bi blogalauser posted image sem odtavala z vami na potep po goričkemuser posted image in se sončila na vaši terasi. samo v kosilu nisem mogla uživat, ker ne vem, kaj je tašča skuhala. zakaj se naša nikoli ne spomni, da bi nam kaj skuhalauser posted image

@lina, aha, bom kmalu v mislih na vaši terasi user posted image user posted image

tasha, ne sekiraj se zaradi sistematskega .. .nič niste zamudili
in super morske fotke. pa kakšen imidž. baretkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
26.5.2008 9:08:03   
Anonimen
muki- kaj me muči?!?

-ma nič posebnega pa vse........neki me zob matra, pa ne boli- v bistvu nič, sam dlesen se mi je nekaj  znižala in že paničarim, da imam paradontalno bolezen in mi bodo mogli vse zobe populit in bom imela pri 30tih protezouser posted image user posted image
- potem hujšam in kile sploh nočejo dol, pol pa cel dan samo o tem premišljujem kaj bi jedla, pa ne smemuser posted image
- potem moj hoče, da bi Tinkaro kar pri njegovih enkrat čez noč pustila, pa ni bila niti še sama(brez naju) tamuser posted image  in ker je moja taščica enkrat mojemu izjavila (še pred Tinkaro), da ona bo imela pa Laro, ker je prva vnukinja zmeraj najrajši- me je to malo prizadelo in imam to zmeraj v podzavesti......pa sej jo ima ful rada pa vse, ampak se mi je zamerila...
- pa učit se moram in to nekaj, kar se mi sploh ne da, zato pa sem odlagala to do zadnjega, edina tolažba mi je, da bom septembra konecuser posted image

-pa še.........

vglavnem se smilim sama sebiuser posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
26.5.2008 9:51:19   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

muki- kaj me muči?!?

-ma nič posebnega pa vse........neki me zob matra, pa ne boli- v bistvu nič, sam dlesen se mi je nekaj  znižala in že paničarim, da imam paradontalno bolezen in mi bodo mogli vse zobe populit in bom imela pri 30tih protezouser posted image user posted image
jaz imam vsaj na dveh zobih luknjici ki se vztrajno večata.. imam že 2umetna  zoba..
- potem hujšam in kile sploh nočejo dol, pol pa cel dan samo o tem premišljujem kaj bi jedla, pa ne smemuser posted image
žitarice zjutraj, sadje, dosti vode da ti želodec napolni... tako delam jaz..user posted image
- potem moj hoče, da bi Tinkaro kar pri njegovih enkrat čez noč pustila, pa ni bila niti še sama(brez naju) tamuser posted image  in ker je moja taščica enkrat mojemu izjavila (še pred Tinkaro), da ona bo imela pa Laro, ker je prva vnukinja zmeraj najrajši- me je to malo prizadelo in imam to zmeraj v podzavesti......pa sej jo ima ful rada pa vse, ampak se mi je zamerila...
naša je 1x prespala pri tašči pa je bilo vse ok.. nič ne kompliciraj, bo vse ok, boš videla
- pa učit se moram in to nekaj, kar se mi sploh ne da, zato pa sem odlagala to do zadnjega, edina tolažba mi je, da bom septembra konecuser posted image

jaz se tudi piflam, 2izpita čez dva tedna potem pa konec.. .se prav silim da bom ekrat bruhala od tega siljenja.. ampak konec je bilizu..user posted image

-pa še.........

še še....

vglavnem se smilim sama sebiuser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
26.5.2008 10:57:50   
frrrr

Frrrr, torej si skenslala dojenje dokončno. Kako se počutiš?

vikend bil lep in iz sobote na nedeljo sva spančkala skupaj do 7ih zjutraj brez prebujanj... torej lahk rečem, da že odlično user posted image če lahk spančkam z njim ni tolk hudo user posted image je pa še vedno očka za uspavanje, mami se odstrani... ampak zdej gre že fino brez joka in pol se tut men ne fuzla user posted image

če maš skype, te bom pa še js nadlegovala user posted image sej ne... še po MSNju se mi ne da user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
26.5.2008 10:58:35   
moci
a katera opazi, da je naša tema kar naprej med najbolj zanimivimi debatamiuser posted image
po katerem kriteriju pa so tam?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
26.5.2008 10:59:19   
moci
sivkamivka, a bi ti mene naučila ebayat?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
26.5.2008 11:02:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sivkamivka, a bi ti mene naučila ebayat?user posted image

a bi kar en tečaj naredileuser posted image  jaz tudi ne znam in sem vam fouš ko vse tako poceni dobiteuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
26.5.2008 11:06:26   
moci
dajmouser posted image

a še katera zna?
jaz še preslabo znam nemškouser posted image
torej, naročila sem une kode, ki jih rabiš, da lahko kupuješ, pa sem jih nekam posejala. niso zrasleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 11:18:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2563
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 11:20:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
26.5.2008 11:24:21   
moci
ne, jaz sem izgubila neka gesla al kaj, ki sem jih naročila, da ni bilo treba dat številke bančne karticeuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 11:44:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2566
26.5.2008 11:57:10   
piskot
zakaj pa nemski ebay uporabljate? jaz vedno angleskega ... .co.uk
a so na nemskem nizje postnine?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
26.5.2008 12:32:31   
psaša
Dan. Midva sva doma, ker ima mali vnete učke. Včeraj mu je tko gnojček tekel iz učk. Danes je HB OK. Čez pol ure pokličem P, če se morva pridet pokazat. Včeraj sem hotela na obis k babici, a nisem hotela malega pustiti samega. Ne vem kaj ji je, odklanja hrano, zdravila... Je pa danes zdravnica rekla, da mormo iskat dom, ker ne bo več dolgo v bolnici. Ma, čist sem zmedena.

Arabela sožalje

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
26.5.2008 13:08:11   
frrrr
psaša, pol so to dobre novice, a ne?

Remy - te čist štekam glede nočitve pr tašči... tut naše dete še ni cele noči brez naju spalo in odlašam... čez ene 3 leta user posted image sej ne, za poleti me prosijo, da bi ga na počitnice vzeli in mi gre že zdej na user posted image
glede hujšanja te pa tut razumem... s tem, da js vsaj polovico delovnega časa nimam časa o hrani mislit, doma pa skoz user posted image

moci - js bi tut tečaj nakupovanja... me zraven štej ok? sivkamivka - ne brez mene!

moci - snovik = tuš samo mrzel ali vroč tako, da otroka ne moreš stuširat, pa sam se s hudo muko; v restavraciji 5 natakaric za šankom, mi edini v restavraciji, postreže nobeden. če jim ne poveš, ne vedo, da se morajo poboljšat user posted image zato pa podajam pritožbe user posted image
drgač mi pa pls povej kje to gledaš priljubljenost oktobrčkov?

glih po kosilu...sem prvič jedla v Argentini in blo fuuull dobro, pa sita za poknit user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
26.5.2008 19:54:37   
altati
Da ne pademo na drugo stran...
pa dober večer, danes ste bile lepo zgovorneuser posted image .
Mukica, lepo je brati vaša potepanja, prav iz post-ov se že čuti, kako zelo uživaš....kar tako naprej...
Frrrr - jaz sem bila v Snoviku samo enkrat, pa me ne bo nikoli več (tega je že 3 leta nazaj).

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
26.5.2008 20:21:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
26.5.2008 20:38:09   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
Pikabu - ne znam svetovat... mene je kr skrbelo, ko sva se nehala dojit... pa je zdej kr fino začel pit mleko in ga spije dnevno ene 2 dcl... toplega in iz navadnega lončka. si že poskusila kakšno jogurtovo smetano? to ima naš mali kr rad... sicer pa še kakšen puding skuhaš... ne vem res...

Ne mara nič od tega. Edina stvar trenutno, sladoled. Saj tam je mleko noter, a ne? user posted image Hvala tudi vsem ostalim za nasvete. Bomo videli, kaj bo. Mogoče mi pa kdaj uspe kaj malega podturiti mu vmes. Aja, pa tekoč jogurt trenutno pije po slamici, samo ne vem, kako dolgo bo. Kaj pa palačinke? A to šteje? Te tudi je.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
26.5.2008 22:52:25   
lucika
muki, midve sma boge, imava tak daleč do morja. ti še malo dlje, tistih rahlih 80 km:)

danes smo si pisali dopust. jaz štartam čez dva tedna. ampak moj dopust bo delaven. en teden zdaj, pa potem konec meseca se dva dni, da bo bolj podaljšan vikend. pa da se dokončno preselimo. zdaj pa se že mudi. pet tednov se je začelo odštevat... ma , ena škatla je spakirana, še enih 53853786 me jih čaka:)
če bo kak dan ostal, pa kak euro, pa gremo septembra nekam. če me že prej ne premami:)

omenjam vse...

lp in lepo spite

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
26.5.2008 22:53:34   
Anonimen
Pikabu, no sej to je pa kar fajn...naš od mleka poje, zjutraj in zvečer mlečno kašico. Pri tem skrbim, da dobi polnomastno, kvalitetno mleko. Pač, dam malo več. Drugače pa mu uturim jogurt po slamci, palačinke, pa take stvari...no, to kar si tudi sama napisala......

Sladoleda ne mara. Zaenkrat. Niti mu ga preveč ne tiščim, ker nisem čist ziher kako in kaj ga pripravljajo....

Meni se to zdi čisto dovolj.

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
27.5.2008 7:36:09   
Maxica
Dobro jutro.
Vidim, da nekaj govorite o Snoviku. Mi smo bili lani, pa smo bili povsem zadovoljni. Sicer smo bili v hišici, sami smo si kuhali, hodili smo se le kopat v zunanji in notranji bazen in smo se imeli super. Ne vem, nič nas ni motilo, prav res ne, in gotovo bomo še kdaj šli. Morda smo premalo zahtevni, kaj pa vem, ampak glede njih se pa res ne morem pritoževati.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.