|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
24.5.2008 14:27:41   
Anonimen
Moci, kje pa bo poroka ? Jest bi te pa rada prišla pogledat, pa se pridružiti k Altati in metat riž ! A lahko ?

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
24.5.2008 15:50:51   
*anč*
helou!

naš tata je doma! user posted image   prekipevamo od sreče. ko se mali zbudi,gremo na mini piknik k prjatlom.

arabela  sožalje atiju. hitro dočakajte naslednji vikend!

moci  naj ti še jst povem mnenje o mareli. mene je moj nasral,da sva v avstriji kupla eno hauckovo marelo za 30e, ki smo jo potem uporabljali 1 dan pa sem rekla,da se tega ne grem več. koleščka so bla premajhna in premalo narazen,tko da sm z vsakim korakom brcala v vozičekuser posted image , težišče je blo total sfaljeno(sm se mogla prou naslont,da sem ga dvignla za na pločnik) in zaustavil se je že na 1cm visoki stopnički. iz vrtca do doma sva rabla še enkrat več časa. skratka za popuser posted image !  čez 2 dni sm vzela quinnijevo marelo,ki se vozi z enim prstom in zloži na miniaturno. pomanjkljivost je,da se ga ne da spustit,ampak nam ni neka panika,ker ne spi več v vozičku.  tko,da ti ne priporočam neke poceni variante. prosi sivkomivko,ki je dobila res super voziček za mal dnarja,naj ti pomaga.

lucika  jst mam tut zimske cote za pospravit user posted image . hišo pa tut jst full pogrešam kar se psov tiče,je precej lažje.

altati  vse najboljše tvojima pupama! user posted image user posted image kako bo zgledal tiin lov za zakladom?

testi pri pediatru 
mi nismo niti enkrat kaj takega počeliuser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
24.5.2008 18:45:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Jaz bi pa rabila en nasvet: našemu Maksu se je čisto uprlo mleko in vsi mlečni izdelki. Ne je ničesar, niti sirov, skut, jogurtov, nič. Mi je danes rekla P, da mu nadoknadim s kakšnimi vitamini, predvsem kalcij je problem. Kaj naj mu dajem, da to nadoknadiva?

koprive ali pa alge, ampak ne vem, če bo uradna medicina za tak predloguser posted image

no, to je tudi moj predloguser posted image
Naš Jaša tudi ne je skoraj nobenih mlečnih izdelkov, ker mu jih ne damuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
24.5.2008 18:47:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Moci - kupi Maclarna..vejica gori doli, kupi vsaj za 160 eur....in kot sem že napisala, mi imamo Jane in ne bom kupovala nobene marele, ker s tem preveč zadovoljna. Ok, v prtljažniku zavzame malo več prostora, bomo pa zato nov avto kupili, ali pa montano namontirali....user posted image  In...lepa nevesta boš...Kdaj se že ženiš ?

točno tako!!! Pika, amen!

Altati - selitev, služba, operacija, --- - vse pod kontrolo ?

Upam, upam, upam....da se kaj ne podereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
24.5.2008 18:48:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

altati  vse najboljše tvojima pupama! user posted image user posted image kako bo zgledal tiin lov za zakladom

ti povem ko bo za nami, a prav?
zaupam animatorjemuser posted image

testi pri pediatru 
mi nismo niti enkrat kaj takega počeliuser posted image

In prav je takouser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
25.5.2008 8:10:22   
Lu
Dobro jutro!

Midva z Tianom že pokonci. Čakava še Majo in gremo ven.

No pa še malo višje sem nas prestavila user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
25.5.2008 8:53:23   
Arabela
Jutro!

Mi smo tudi že dolgo pokonci.. čakamo mojo sestro da šibnemo na sončka, ker je v hiši prav pošteno mrzlo..

Lep dan vsem..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
25.5.2008 9:01:22   
altati
Dobro jutro in prečudovit dan mladosti vam želim!!!
Vreme je temu primerno!!!Uživajte!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
25.5.2008 11:38:03   
moci
midva sva šla včeraj na veselicouser posted image in nama je bilo dolgčas, kar nisva vedela kaj bi. sva popila pijačo, pojedla pomfri, zaplesala in šla domovuser posted image

danes se pa kar ne moremo odločit kam bi šli. zoja je z atijem s kolesom pri babi in dediju, jaz pečem krompir.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
25.5.2008 14:07:54   
Anonimen
Ja Moci, to sta se pa fajn imela.... a rada plešeta ? Jest ful rada, moj pa tako tako, ko pa ga enkrat spravim na plesišče, pa doli noče....ampak zdaj pa že dolgo nisva, mislim da tistega pravega plesa nisem že od najine poroke videla....

Mi gremo pa danes na letalonosilko, ki je pristala v pristanišču. Jutri je namreč ameriški državni praznik, Memorial day, po Ny se sprehaja tisoče mladih mornarjev, željnih zabave. Na neko tako ladjo smo šli že lani, ko smo na njem naleteli na ameriškega vojaka slovenskega rodu, pisal se je pa Mravlja......In kako smo ga našli ? Možu sem rekla, da bi se želela slikat z enim mornarjem. Pa sem gledala in gledala, pa se mi je tale zdel kar nekam Ok in evo ga, začne debata iz kje smo, mi seveda iz Evrope, pa on pa kje iz Evrope, pa mi iz Slovenije, pa on pravi da so njegovi starši iz SLovenije in da se piše Mravlja in pokazal na svoj priimek na majici....user posted image user posted image user posted image user posted image

Eto, sedaj pa šibam na jutranjo kavico, potem pa akcija.

Tudi vam en lep ''Dan mladosti'' !

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
25.5.2008 21:11:26   
pikapolona2
čer...ste preživeli lep vikend.

Jst sem presedela za knjigami in računalnikom....vmes sem sivkomivko nadlegovala z vprašanjiuser posted image ....po moje ji je že žal da me pozna.

Mojadva sta danes šla sama na štajersko da sem imela res celi dan mir.

Drgač pa nič novega pri nas......vas vse samo lepo pozdravim in grem malo kakšno revijo za sprostitev prebrat.

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
25.5.2008 21:29:29   
muki1
Ojla klamfačice. Jao, moji trije spijo, meni se je pa skoraj zrolalo zdaj, ko sem punci hotela dati v pančevo. Sta noreli ko dve hudičevki. Ta mala pošast je enkrat hujša od Neže user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
25.5.2008 21:53:23   
Anonimen
hihi...ja Muki, kaj pa je to ? Sicer pa, a ni ena luna ? Pa naš si zadnje čase tako prste v usta daje, da ne vem če ne bodo kakšni zobki....

Sicer pa, današnji izlet na letalonosilko odpadel, ker je bila zaprta. Je pač nedelja in so si izgleda mornarji želeli vikend preživeti z družinami. No, pa jutri več sreče !

Sicer pa smo šli potem v Soho, ki je bolj umetniška čert. Z možem iščeva namreč eno sliko, ki bi naju povezala z NY, s spomini itd...pa ogromno slik prodajajo še vedno z dvojčkoma. Meni je pa to ful zgodovina in mi je brezveze, da to ševedno slikajo...ampak pravijo da je to neka nostalgična asociacija....no, kakorkoli že, ko smo tako šetali smo srečali enega znanega igralca, za katerega sicer ne vem kako se piše, je pa igral v ''Providence'' od Amy brata....no tistega smo videli, s kompletno družino so se lepo mirno šetali....ah, takle imamo...

Zdaj pa šibamo še malo ven, imamo 28stopinj, sončno.....pa še jutri smo frej....hihihi...ane kako to govorim, kukr da bi delala.....

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
25.5.2008 21:56:12   
frrrr
pozdravček vsem...

moja dva tut spita...
muki, sam pr nas gre ati s tamaučkam spat, pol pa kr zaspi user posted image user posted image dej si en pir privošči, si ga zaslužiš user posted image

Arabela - sožalje atiju!

moci - mi imamo tako marelo in smo zadovoljni http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168368 no, imamo turkiznega, ki pa ga nimajo več

altati - čestitke tvojima princeskama user posted image

lucika - nisem več na dieti user posted image 2 dni jedla samo meso, ribe in zelenjavo... včeraj pa se nisem mogla upret ananasu... no, danes pa vse že normalno jedla... bo treba kaj drugega ubrat - šport in adijo nažiranje... sam to gre bolj počasi dol, js bi bla pa takoj tini mini in 15 dol user posted image

Pikabu - ne znam svetovat... mene je kr skrbelo, ko sva se nehala dojit... pa je zdej kr fino začel pit mleko in ga spije dnevno ene 2 dcl... toplega in iz navadnega lončka. si že poskusila kakšno jogurtovo smetano? to ima naš mali kr rad... sicer pa še kakšen puding skuhaš... ne vem res...

včeraj se namakali v Snoviku... v enem letu so se full poslabšali... bom zdej pritožbo napisala, da se bodo lahk popravili user posted image
Jašo komaj dobili iz bazena... po poti se fino naspal in pri naših norel po toboganu, gugalnicah, peskovniku... užival 100 na uro. danes smo imeli pa 2urni sprehod v nahrbrtniku... pol je pa teta prišla, ki jo bolj redko vidi in smo se mau igrali... ter odpeketali proti lj.
jutri nov dan... in nov teden... zunaj noro vroče, nam pa klima ne dela. ta teden dobimo nov star avto s klimo... komi čakam... to je to.

lepo se imejte!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
25.5.2008 22:05:59   
muki1
Sem kar debelo gledala, na kateri strani smo to. Je bil pa vesel vikend tu gor. Jaz pa sploh nisem prižigala računalnika, tako smo bili terenski, zdaj sem skočila pogledat cene teh mini hišic, ki jih prodajajo v Baby centru in evo mene, nisem mogla, da ne bi pogledala, kaj se dogaja na oktobru.

Za nami je res pester in prekrasen vikend. Dobro, da ni vsak takšen, ker bi se mi še zmešalo od ugodja user posted image .
V petek smo šli v nabavo po trgovinah in nato na obisk k enim prijateljem, kjer smo se zadržali do večera, tak da smo šli domov samo še spat.
Včeraj smo dopoldan noreli po stanovanju in čistili, sem naredila generalko v spalnici, vključno z zavesami in prahom za omarami, spucala otroško sobo, ki je bila taka, da bi jo najraje zaklenila in zabila z deskami, pomila po tleh, posesala. Potem smo pa pripravili nared za piknik in otvorili sezono. So prišli k nam prijatelji in je bilo zabave za staro in mlado. Otroci so se igrali in se res super razumejo, so bili na trenutke kot da jih ni. Neža in prijateljica sta nam veselo kuhali v pesku, fantek je tekal naokrog z našo Dino, vmes smo šli še na sprehod, Iva je najmlajšav tej druščini in je bila malo partibrejkerca, ampak vseeno se je prav prijetno zabavala z ostalimi tremi mušketirji, mi ta stari pa smo posedali na terasi, se nastavljali sončku, jedli in pili, ter predli od ugodja. Tema je prilezla prehitro. Punci sta popadali v spanje, midva sva pa še malo nadaljevala zabavo user posted image .
Danes pa smo vstali že zelo zgodaj in po hitrem postopku pozajtrkovali, nato pa smo ga pa pihnili s kolesi v MS na kavo k tašči in tastu, kjer so nas zadržali še na kosilu. Po kosilu, pa smo se malo zaj. in šli domov v največji vročini. Na srečo sem punci in sebe prav dobro nahauškala preden smo šli od doma, da nasni sonček opekel, mož pa itak pameten, se ne rabi mazat, je pa res, da on nikoli ni rdeč ko paradajz . Na poti domov nas je torej grel-milo rečeno, sonček, od povsod je dišalo po pohanem piceku, ki je zgleda paradna nedeljska jed poleg govedine s hrenom user posted image . Pika na i pa je bil zven harmonike, ki je prihajal iz oštarije, mimo katere smo se peljali in prve note pesmi V dolini tihi. Ta mi je res tako zelo pri srcu, da mi že v drugih okoliščinah privabi solze v oči, na tak lušten dan, ob od pohanja razdraženih nosnicah, upehani in od sonca razžarjeni user posted image , pa se mi je še bolj kot ponavadi zarezala v uho. Mah, čudne mam, vem, ampak na srečo nisem edina. Enostavno v teh naših kolesarskih izletih tako uživam, da tega ni za opisat. Občudujemo pokrajino, gledam jo z čisto drugimi očmi, kot ko drvimo vsak dan mimo z avtomobilom. Nisem nek športnik, ampak to mi pa prav ustreza, da lahko na riti sedim, pa še vseeno malo zašvicam in zgubim kakšno kalorijo. Ma, prav drugačne volje sem, ko gremo na takšen izlet, res. Polna energije sem, sproščena in slaba volja kot da je ni. Ne morem verjeti, da človek res tako malo rabi, da se počuti čisto drugače.
Domov smo prišli torej preznojeni, dobre volje, punci sta oddrnjohali v svojem Hamaxu, tak da smo bili pripravljeni na naslednji podvig. Ata in mama sta se stuširala, pa smo spet šibali na zmenek s prijatelji.
Domov smo se prišli spet samo umit in zdaj sem jih spokala spat, ker so vsi trije bili že tečni.
Ja, jutri pa nov dan, in sončen bo, komaj že čakam user posted image  user posted image  user posted image .
Grem še malo pokomentirat.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
25.5.2008 22:11:02   
moci
čer,
lina, poroka bo na gradu jable, dobrodošlauser posted image

anč, hvala za mnenje o mareli. ste mi vse zelo pomagale

lina, ne, jaz ne plešem rada. včasih ustrežem dragemuuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
25.5.2008 22:26:06   
muki1
Psaša, kako je kaj pri vas? Večkrat pomislim nate in upam, da se dobro držite.

Frrrr, torej si skenslala dojenje dokončno. Kako se počutiš?

Anč, ste se že nacrkljali z atijem?

Lu, glede na to, da so mi zelo dobro poznane razmere v katerih živiš, saj sem tudi jaz v podobnih user posted image , ti svetujem pojdi in se spočij. Jaz sicer še nisem zbrala poguma, sem pa zelo resno začela razmišljati o tem, da bi si morala z možem privoščiti en vikend zase, ker si ga krvavo zasluživa. Ampak tam nekje jeseni sem imela v planu, pa se mi zdi, da je optimalno tri dni, da se v petek še vidimo in v nedeljo spet, tak da se en cel dan ne bi videli...ne vem, no. Zdaj ko je še oddaljeno sem še vsa močna, bolj ko se bo ta dan bližal, manj poguma bom imela, vem, se poznam.....ampak tako na pamet, ti svetujem, da gresta, ker vama bo sigurno dobro delo.

Pikabu, jaz ne vem, Iva se doji, potem pa še tu in tam kakšno skutko poje sadno, pa čokolešnik, koruzne kosmiče...mleka samega ji ne dajem. Niti ga nisem Neži, da bi ji po končanem dojenju dajala kakav ali pa kašen Aptamil ali kaj takega.

Altati, NE MRDAJ user posted image . Sploh ni res, da imave kakšne sprevržene debate, zadeva je čisto enostranska, ti me spolno nadleguješ, evo, priznam pred celo Slovenijo.
Je pa zadeva taka, da sem si prejšnji teden v službi inštalirala Skype, zdaj pa ne vem, če je to samo za nadlegovanje, ali se lahko tudi kaj pametnega zmeniš po tem skajpu user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moci, zadeve z vozički in marelami pri nas so take. Ko sem bila prvič noseča sem šparala na vozičku in sem v baby centru nabavila nek ološ, ki sem ga vozila nekje 8 mesecev. Potem sem nabavila neko cenejšo varianto marele, ki se tudi poleže, kar sem gonila in jo tudi zagonila do amena pri neži. Torej sem zdaj pri drugi nosečnosti malo bolj razsodno nabavljala voziček in sem raje malenkost več dala kot prvič, čeprav nisem nekega olala dragega hotela. To je tak, ko kupiš poceni, trikrat kupiš, ali kako že gre ta pregovor....Zdaj sem zadovoljna, da niti razmišljam ne o mareli, to ko še uporabljamo voziček. Ga pa zelo zelo malo. Iva že res veliko pešači.

Kaj še, kaj še....?????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
25.5.2008 22:34:21   
mis
Evo me smo med živimi. Sam tolk se skoz dogaja. No, v četrtek sem imela drisko, pa sem se ustrašila da bi bilo kaj narobe z malim. Sem brala da driska lahko tudi pomeni kmalu porod. No, zaenkrat ni ničuser posted image  A ima katera izkušnje s tem? Driska pred porodom?

Včeraj zvečer sva šla z možem na eno srečanje, je bila varuška doma, mala itak zaenkrat spi celo noč, tako da ni problem. Sva pa prišla malo pred drugo domov. Danes smo bili pa cel dan skupaj in uživali.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
25.5.2008 22:48:19   
mis
Arabela sožalje vaši družini.

marela: jaz je nimam, mam samo jane voziček, že od začetka. Bi pa če bi res kupila dobro marelo. Ne vem pa kaj bomo sedaj naredili. Sem hotla za nasvet vas vprašat kaj narest. Mali bo šel v košaro v jane voziček. Kaj naj pa s Tino? Včasih se ji še paše vozit. Mož je gledal tist buggy board ki se ga zadaj namontira, pa pravi da se mu zdi, da bi se moral držat ful stran od vozička da bi lahko Tina tam stala.

muki, super za lep vikend.user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
25.5.2008 22:55:12   
mis
@lina, dobila sem za vrtec. Glede na to da je bilo toliko zavrnjenih prošenj sem vesela da smo sploh dobili mesto. Je pa v Bibah. Kam nesem izpolnjeno pogodbo in plačano položnico? Direktno v vrtec? Pa še to: a počakam na novega člana pa potem oddam vlogo za znižano plačilo al prej oddam? Ker mali naj bi se rodil pred rokom oddaje obrazca. Naj bi... Pa oglasi se kaj.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
26.5.2008 7:33:36   
Maxica
Dobro jutro, zaenkrat od mene sam to, da se veselim sonca in obljubljenih vročih temperatur. Več pa kasneje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
26.5.2008 7:51:30   
@lina
dobro jutro!

Si v službi vzamem malo časa in vas pokomentiram, pa pravzaprav ne vem, kje naj sploh začnem user posted image

Arabela, sožalje za vašo babico! user posted image

lucika, fajn mi ti razmišljaš, ti bi kar tavelko posteljo kupila user posted image  Naše izkušnje pri obeh so take: oba se zelo rada stisneta nekam, velikokrat v varovalno ograjo na postelji. Nikakor ne marata spati na frej ravnem... Tako da če bi jaz nabavljala, gotovo ne bi vzela francoske...

sistematski pregledi in denverjev test: pri nas ga izvajajo, ampak naša dva skoraj nikoli nista za to razpoložena... potem pa pravijo, da naj pridemo čez nekaj časa nazaj ponavljat...in nobenkrat nisem šla... starejšega še zdaj nisem peljala za denverjev test pri 3 letih (tisto pri psihologu je drugo, je lepo sodeloval, ker je imela čist drugačen pristop), Matjaž tudi ni hotel sodelovati zdaj pri 18 mesecih... kaj čem, mogoče se jima pa tista sestra ne dopade... Saj je res ena taka, ki se zelo redko nasmeje...

Lu, pet dni Londona - go for it!user posted image

altati, čestitke puncama za rojstni dan!user posted image user posted image

grebatorstva za stotko ne bom komentiralauser posted image user posted image  me ni bilo zraven in sem user posted image     user posted image user posted image  Čestitam Lu!

Pikabu, nimam nasveta glede mlekauser posted image

Sicer pa lepo da ste se imeli krasno ta vikend, kar žurate, plešete, se mastiteuser posted image user posted image

Naš je bil delovni - barvava les za nadstreške... pa danes nam menda še en del asfalta položijo na dovozno pot, tam kjer ni tlakovcev...potem pa res mislim, da smo skoraj zaključili z urejanjem okolice... jaz bi tudi enkrat že končno rada ležala na ležalniku na terasi....

mis, pogodbo in potrdilo o plačilu prineseš (pošlješ) na upravo. Vlogo za znižano plačilo pa kar počakaj novega člana, imaš čas do 15.7.... škoda pisanja dveh odločb... Sicer pa če bo fejst zamujal, oddaj vlogo samo s Tino gor napisano... v naši občini je tako, da za novega člana lahko sporočiš samo telefonsko (tako sem jaz naredila pri Matjažu), razen če tega načina niso kaj spreminjali zadnje čase... potem pa ne pozabi, do 15.11. je potrebno dat novo vlogo za leto 2009, ker ta sedaj velja samo do 31.12.2008

želim vam čudovit dan!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
26.5.2008 8:04:05   
tasha23
Jutro vsem, mi smo doma ker je Gael zbolel oziroma zakuhal ponoči. Sicer smo bili naročeni na okulističen pregled zaradi suma alergije, je pa že teden dni ki kaže vse simptome ''zobkov'' in danes ponoči še vročina... zdaj spi, ker je celo noč neki jamral in se premetaval.
Moj ljubi se boji, da sva ga morda prehitro slekla (7/8 hlače, body na kratke in kratki rokavi) je pa res, da je non stop v movingu in če ga preveč oblečem se hitro spoti...

Je pa že nekaj časa (tudi več kot teden dni), ki se slini za znoret, vse tlači v usta, nekaj časa je bil slab jedec in ponoči tarna. Sicer je pa še vedno dobrovoljšek in živahen 100/h.

Včerajšnje slikice:

na štartu pripravljeni....  user posted image zdaaaaaaaj.....

mamaaaaaaaaaaaaaaaaa F1
user posted image

Ku ku sem že tu....user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
26.5.2008 8:14:07   
tasha23
Ooooo  sploh ne vem o kakšnih testih govorite. Mi nismo še imeli sistematskega pregleda, ker je baje gužva user posted image

Sicer pa sem dokaj neučakana za moj pregle, ki bo ta teden in upam, da bo Gaelček boljši in bova z ljubim lahko oba šla na pregled... user posted image

user posted image :  mama MORJE!!!!!!

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
26.5.2008 8:20:40   
Anonimen
jutro!

bom mal kasneje kaj napisala, ker se mi zdejle ne dauser posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.