Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 3.4.2008 10:54:03
|
|
|
|
Taula
|
Čestitam
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 3.4.2008 11:02:27
|
|
|
|
plodek
|
Ryssa bravo! ...Zdaj pa le korajžno naprej! Tudi mi imamo lepo novičko..smo jo včeraj po pošti dobili...Izvid je pokazal poleg 46 kromosomčkov še oznako XX, kar pomeni ...oprostite mi, samo sem tako srečna, da si ne morem pomagat...
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 3.4.2008 11:51:27
|
|
|
|
srki
|
Lepo, plodek. Zdaj vsaj veš, kaj bo in lahko že ime izbereš.
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 3.4.2008 17:33:30
|
|
|
|
pajek
|
Plodek, iskrene čestitke za punčko !!!! Ryssa tebi pa iskrene čestitke za rezultat . Sem na drogem forumu videla, da greš na 3D, pa me zanima kam greš, glede da si iz Celja : Pozdravčke vsem in hvala za lepe želje !!!
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 4.4.2008 8:22:54
|
|
|
|
Ryssa
|
Hvala za čestitke! plodek čestitam za punčko pajek na 3D grem pa na Ptuj, bomo imeli malo izleta Mislim pa da najbližje Celju delajo 3D na Dobrni.
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 4.4.2008 12:17:01
|
|
|
|
tančk
|
No, evo sej sem vedla, da bo vse o.k. Obema čestitke .
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 7.4.2008 10:51:44
|
|
|
|
plodek
|
Pajek danes je pa že tri tedne kajne? Pa še nič.... Ti kar pokliči v laboratorij- saj čisto prijazno povejo ali je že ali ne...Pa korajžno... Tukaj so še in še za vas vse.
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 7.4.2008 16:14:59
|
|
|
|
pajek
|
Ja Plodek, res je že cele 3 tedne. Sem mislila danes poklicat, pa me je strah Mogoče se bom pa jutri opogumila. Lepe pozdravčke !!!
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 7.4.2008 21:06:16
|
|
|
|
tančk
|
Pajek, to je zelo dobr znak, ker so meni rekli, če bo kaj narobe, vas pokličemo v 14 dneh, če pa bo vse o.k. pa dobite po pošti v roku 3 do 4 tednov.In sem dobila po 4 tednih domov po pošti in vse je bilo o.k. Tko da jaz mislim, da je vse o.k. in ti želim zdravega .
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 7.4.2008 21:06:43
|
|
|
|
Katina
|
Plodek, Ryssa za dobre rezultate. Tudi sama vem, kako je akanje ubijajoče, zato dobro razumem vajino srečo. Pajek, glede na to, da je minilo že 3 tedne bo vse Ok. Kmalu boš v rokah držala izvid in vesela sporočala novico. Za dobro vago pa še .
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 10.4.2008 12:16:24
|
|
|
|
pajek
|
No moja novica pa na žalost ni dobra. Moja pikica je umrla. Sem v ponedeljek ponoči zakrvavela, šla v bolnico, kjer so ugotovili, da srček ne bije več. Kljub temu, da bodo rezultati iz Lj verjetno dobri, je bilo očitno nekaj drugega hudo narobe. Drage punce, želim vem lepo in srečno nosečnost, še posebej pa držim pesti zate Plodek in ti iz srca želim, da bo vse v redu !!!
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 10.4.2008 12:54:36
|
|
|
|
gajka
|
Joj, pajek, ! Držim pesti zate, da bosta kmalu spet ugledala in da boš čim prej dočakala štručko v svojem naročju!
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 10.4.2008 14:43:24
|
|
|
|
plodek
|
Oh Pajek . Žal mi je... Morda je pa bilo nekaj narobe in je narava tako naredila... Veš...zdaj ko bosta v drugo čakala pikico bo vse šlo o.k.. Ker statistično ni mogoče, da bi se dvakrat borila s slabimi rezultati na nuhalni. Smola se bo zdaj končala in potem pride lahko samo še sreča. Naju bo vse do konca skrbelo, če je res vse o.k. Tudi uspešen kardi. in morfološki pregled ne more dati zagotovila da bo otroček zdrav. Mislim na vaju in vaju . Oglasi se še med nas prav?
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 11.4.2008 16:56:29
|
|
|
|
dodi
|
Oh........Pajek...moje sožalje ob tako veliki izgubi,,,boli...vem...in nikoli ga ne boš pozabila....verjemi,vem in razumem...
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 12.4.2008 21:16:38
|
|
|
|
tančk
|
Moje sožalje , vem, da ni besed, ki bi te potolažile, pa vseeno BODI MOČNA in ne obupaj.Tvoja pikica je zdaj med in pazi nate.
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 14.4.2008 12:50:59
|
|
|
|
pajek
|
Punce, HVALA VAM, zlate ste. Kot ste rekle,so prišli rezultati res v redu. Torej plodek ( bil je fantek ) res ni imel kromosomskih napak. Plod in posteljico so poslali tudi na histološke preiskave in čez približno 4 tedne naj bi bil rezultat. Je pa zdravnica rekla, da ni nujno, da kaj odkrijejo. V bistvu se s tem ne obremenjujem preveč. Kljub temu, da sem v petih mesecih izgubila dva sončka (prvega v 12. t. ), sem optimistična in poskušam vse to pustiti za sabo (kolikor se pač da ). Veselim se že, da bom šla v službo, pa da bomo šli na morje, pa da si odpočijem od vsega tega stresa in psihoze, ki se je začela že takoj na začetku te nosečnosti. Upam pa , da bom čez kakšnega pol leta spet zanosila. Lepo se imejte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 19.4.2008 19:41:10
|
|
|
|
plodek
|
Pajek najprej tebi eno lepo poletno ... Seveda se še slišimo in to s samimi dobrimi novicami!!! Mi smo imeli v četrtek zelo podrobno morfologijo pri dr. Strahovi in res naju je bilo pošteno strahhhh... Vendar je dečvica čisto presenetila z dobrimi odkritji. Tudi dr. Stahova je bila optimistična in si je zaželela ene njene slikice v najinem naročju. Za enkrat v rundi dve kaže dobro...sedaj pa še kardiolog in dr. Cerar pred prvo majskimi prazniki. Da slučajno nebi pozabili stiskati pesti!
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2008 20:38:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 21.4.2008 22:45:17
|
|
|
|
dodi
|
Plodek.prim. Cerar je res dober-boš videla...nekatere ga sicer ne marajo,a zame je najboljši ginekolog,ki mi je prirasel k srcu,saj me je s svojo potrpežljivostjo,svojimi razlagami in odgovori..pa s svojim smislom za humor,vedno znova dvignil in mi vlil moč in voljo...in skupaj sva prišla,do srečnega konca in do dveh zlatih deklic...
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 24.4.2008 9:25:59
|
|
|
|
plodek
|
Vsak dan me je bilo strah, da bom pisala epilog zgodbi "plodek". Življenje naše male zvezdice se bo ustavilo... ima namreč tako hudo srčno napako s katero ni mogoče živeti. Sedaj smo izvedeli zakaj povišana nuhalna in da smo padli v 0.5% možnosti da se nama zgodi to obolenje glede na zdrave prednike. Višji faktor tveganja je na žalost tudi IVF - odkrili so namreč več nepravilnosti pri plodih ki so bili spočeti umetno. Na tem mestu naj se zahvalim vsem zdravnikom ki so bili več kot...najboljši. Hvala za vaše misli in ne morem povedat kako sem srečna za pikice ki so to nuhalno premagali. So redki in izbranci in pravi čudeži. Naj poudarim, da so izhodi v veliko primerih s povišano nuhalno pogosto slabi- a o tem je težko pisati. Vsak se bori in žaluje po svoje... Še enkrat vam hvala za objemčke in stisnjene pesti...Tebi moja draga prijateljica ki me tudi bereš pa obljubim da se slišiva takoj ko bo malo lažje .
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 24.4.2008 10:37:07
|
|
|
|
Taula
|
Plodek sem ostala brez besed.
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 24.4.2008 10:38:07
|
|
|
|
špelin@
|
Ob vseh teh bolečih izgubah enostavno nimam več besed...
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 24.4.2008 12:50:47
|
|
|
|
afnica mala
|
joj, Plodek- žal mi je. Sem te spremljala in vlivala si mi upanje- čakam rezultate BHC.
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 24.4.2008 23:14:03
|
|
|
|
pajek
|
Draga Plodek, tako sem upala in držala pesti, da bo pri tebi pa vse v redu. Kar ne morem verjet, da ni. Naj ti povem, kako globoko mi je žal za tvojo pikico Danes je ravno dva tedna, kar moje pikice ni več. je hudo, ampak rada bi ti povedala, da sem se tisti dan, ko sem prišla iz bolnice odločila, da se bom kar najhitrje pobrala. in sem se res. pretočila sem veliko solz, še zdaj jokam, kadar mi je hudo, a življenje gre naprej in jaz sem zelo optimistična. Vem, da vsak preboli bolečino na svoj način in da smo si ljudje zelo različni med sabo. Iz vsega srca ti želim, da bi kar najhitreje in čim lažje prešla to bolečino in izgubo. Mislim nate in ti želim vse dobro !!!!!!!
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 25.4.2008 23:01:59
|
|
|
|
dodi
|
Oh Plodek...žal mi je... Tako se še bolj zavedam kakšen čudež imam...in takoj zdaj grem polubčkat moji dve pikici............
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?