Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 21.3.2008 18:25:49
|
|
|
|
pajek
|
A si dobila danes pošto ? Koliko časa je hodilo ? Kdaj greš na morfologijo ? Ali greš še na kakšen pregled prej ? Pozdravčke in še enkrat čestitke iz vsega srca !!!
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 21.3.2008 18:39:08
|
|
|
|
Taula
|
Plodek čestitam Sedaj pa uživaj v
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 21.3.2008 19:13:32
|
|
|
|
Ryssa
|
ČESTITAM plodek
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 21.3.2008 19:14:38
|
|
|
|
Acjom1
|
Plodek čestitam. Res sem vesela zate. A si zvedela tudi spol? Držim pesti, da se bo tudi ostalim srečno izšlo.
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 21.3.2008 19:47:07
|
|
|
|
gajka
|
Držim pesti za vse tiste s slabimi rezultati z NS! In pa seveda čestitke, plodek! Ne morem rečt, da točno vem, kaj preživljate, imam pa mogoče vseeno vsaj malo podobno situacijo. Rezultati na NS so bili precej dobri, je pa danes G na MF odkrila sumljivo zelo povečan žolčnik. Ker ji ni jasno, kaj bi to pomenilo, sem čez 10 dni naročena še na drugo mnenje v KC pri prim. Cerarju. Seveda še vedno upam na najboljše! Je pa res kruto, ko že zelo dobro čutiš gibe in postane več kot del tebe, razmišljati o tem, da bi utegnilo biti kaj narobe...
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 21.3.2008 20:21:13
|
|
|
|
dodi
|
Čestitam! Kar odleglo mi je,ko si napisala,da je z vse vredu.... Gajka- pri. Cerar je velik strokovnjak in meni osebno je zelo drag,saj sem samo zaradi njega rodila naravno,kajti obe moji princeski sta bili obrnjeni narobe...pri meni je zapisan z zlatimi črkami,tudi zato,ker me ni silil v AC kljub temu,da sem imela zelo porazno NS (Vida je iomela 1:16 oz 3,8mm do 4,2mm)vedno mi je bil na razpolago za vsa vprašanja ki sem jih imela mi je potrpežljivo odgovarjal,me bodril in ko sem bila na tleh me je tolažil....res ga nekateri kritizirajo,a jaz mu nimam reči žal besede,,,kar brez skrbi k njemu.
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 21.3.2008 20:31:49
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem pri njem delala AC, in nimam pripomb. Gajka..srečno
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 21.3.2008 23:16:26
|
|
|
|
tančk
|
No, saj sem vedela, da bo vse o.k. To je res super!!! Vem, kakšne muke so to, ker sva midva tudi to skozi dala in je zdaj vse o.k. z najinim . Res zem vesela zate in za vse. Lp
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 22.3.2008 9:16:52
|
|
|
|
urši*
|
Uživaj !!!
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 22.3.2008 9:32:30
|
|
|
|
Shorty_
|
tudi jaz ti čestitam iz srca zdaj pa uživaj v nosečnosti naprej in pusti se razvajat saj si vse nosečke to zaslužite
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 22.3.2008 14:16:26
|
|
|
|
Leiah
|
Plodek čestitke tudi z moje strani, saj sem ti rekla da bo vse v redu! Uzivaj in sprosti se, nosečnost bo minila kot bi mignila!
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 22.3.2008 16:26:40
|
|
|
|
lana38
|
plodek!
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 23.3.2008 6:43:59
|
|
|
|
Balonchy
|
Bravo plodek!!!
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 24.3.2008 16:06:10
|
|
|
|
gloria
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 24.3.2008 18:23:32
|
|
|
|
*anč*
|
plodek! prelepe novice! uživaj v !
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 24.3.2008 19:45:14
|
|
|
|
plodek
|
hVALA VAM PUNČICE ZA VSE APLAVZE.....vam pa od nas enega srečkota (pajceka) Pajek...po skoraj štirih tednih so me na prošnjo le poklicali nazaj in mi povedali da je kardiotip o.k. Vse ostalo naj bi dobila ta teden po pošti. Ja...kar dolgo je trajalo...tako dolgo da smo že v 16. tednu . Ta teden bom v Domžalah in močno upam, da bom že jutri uspela dobiti dr. Strahovo in se z njo pomeniti kako naprej. Jaz bi si želela še intenzivnega uz pregleda in čimprejšnji kardiološki in morfološki pregled. Mislim pa, da bo vseeno treba počakati z morfologijo vsaj do dvajsetega tedna. Takoj ko se konec tedna vrnem napišem kaj več prav? Drži se pozitivno in se kmalu spet slišimo...
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 26.3.2008 21:20:51
|
|
|
|
tančk
|
jaz sem mela prvikrat pregled za nuhalno svetlino pri dr. Tanja Premru Sršen, potem sva pa hotela še eno mnenje in sem šla k dr. Strahovi v Domžale. Ona je mela še slabše mnenje glede otroka, da je nekaj hudo narobe in mi je rekla, da se vidiva pri drugi nosečnosti, kar me je ful potrlo. Pa vendar sem rodila zdravega fantka, res pa je, da je imel kirurški poseg na pljučkih,ampak je zdej vse o.k. Tko, da nič se sekirat, vem kako je to težko, saj prestajaš pravi pekel. Želim vama vse naj, naj. in lepo ter še lepšega in zdravega .
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 31.3.2008 19:50:54
|
|
|
|
plodek
|
Hvala Tančk....res spodbudne in prevesele novičke za vajinega junakca... Danes mi je le uspelo ujeti dr. Strahovo ( je bila na dopustu) in sva se dogovorili za temeljit uz pregled ( vsi organčki ) že na začetku devetnajstega tedna, tako da bova lahko določili optimalni čas za pregled srčka pri kardiologu. Potem pa seveda še morfologija v LJ tam nekje 22. tedna. Je še dolgo ampak veliko lažje tole čakanje...V četrtek imam še pregled pri mojem ginekologu in upam, da ga bova malo pošpegala spet, pa kakšno slikco stoustala. Pajek še malo počakat pa bo...saj se boš še kaj oglasila ne? Mislim nate in ti pošiljam en velikanski srčni .
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 31.3.2008 20:12:43
|
|
|
|
pajek
|
Hvala Plodek, zlata si !!! Do danes sem bila čisto v redu, danes pa me je začelo zvijati. Vedno, ko zazvoni telefon se mi začne mešati in mi postane slabo. Danes sta 2 tedna od posega. Neznansko si želim, da bi bilo vse v redu . Lepe pozdravčke in lepo se imej !!! ( ko bo pa kaj novega, pa javim )
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 31.3.2008 21:26:27
|
|
|
|
tančk
|
Pajek, vem kako ti je.Jaz imam za vse poznane svojo melodijo in ko je zvonila nepoznana melodija, se mi je srce ustavilo, ampak niso klicali iz porodnišnice,hvala bogu.Tri tedne sem doživljala pravi pekel. Želim ti vse naj, naj .
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 1.4.2008 7:23:51
|
|
|
|
srki
|
Super, plodek, samo da je vse OK, sedaj pa navijamo še za ostale, da bo vse OK .
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 3.4.2008 9:10:05
|
|
|
|
Ryssa
|
Sporočam, da sem dobila izvide in je vse ok, imamo fantka
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 3.4.2008 9:40:24
|
|
|
|
dodi
|
Bravo zdaj pa mirno in lepo nosečnost,ter potem hiter porod,s čimmanj bolečin. Vesela sem za vse,da imate dobre rezultate
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 3.4.2008 10:15:06
|
|
|
|
srki
|
Super .
|
|
|
|
RE: povišana nuhalna svetlina 3.4.2008 10:26:23
|
|
|
|
maybebaby
|
Jojjjj super Ryssa!!!!!!!!!!!! Bravo fantalin... Uživajta v tandemčku sedaj....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?