Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Nič. Čisto nič. Samo na krvni test so me poslali... pa kao najprej niso hotli, ker sta mi itak že dva testa pokazala, da nosečnost je, ampak pol so rekli, da najboljš da kr grem... In pol me je naročila za ponedeljek popoldne in takrat bom vedela kaj več. Ampak do G pa danes nisem prišla. Pa to ni res? Nisi prišla do g, niso te dali na UZ, joj, naše zdravstvo je pa res...ni da bi govoril. A zdaj boš pa cel vikend na trnih. Matr, pejd jutri do g, pa malo pop...., naj te vzamejo, kaj boš čakala v takem primeru, že itak bi te morala vzeti, če 14 dni krvaviš, pa če je cb pozitiven, ker je nevarnost izvenmaterinčne nos v tem primeru, to pa je lahko življenje ogrožujoče. Pa saj niso resni... Aja, jaz sem pri vseh nos. v začetku krvavela, vmes tudi fejst, pa nikoli pod 14 dni skupaj menda, se ne spomnim več točno, ampak po moje je bilo dlje. Sploh prvič vem, da sem krvavela že več kot tri tedne, pa potem so le videli plod na slikci, potem pa so rekli, da ni srčka, pa naslednji teden tudi da ni srčka. Potem so rekli še kasneje, da je umrl, naj grem splav delat. Pa nisem hotela, sem jokala kot dež, da bo šlo že samo naprej in še hvala bogu da sem jokala, ker je bil otrok živ in sem normalno donosila, kljub številnim krvavitvam. Skratka, a boš zdržala do pon.? Jaz ne bi.
|