Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 14 dni že v vložkih 25.2.2008 19:44:31
|
|
|
|
tany83
|
.... in veliko , da kmalu ugledas in, da bo tokrat vse v redu....
|
|
RE: 14 dni že v vložkih 25.2.2008 20:54:36
|
|
|
|
lučka 25
|
Bodi še naprej tako optimistična in polna zagona, kot si sedaj. Tako ti bo veliko lažje in uspeh ti ne uide. To ti iskremo želim.
|
|
|
|
RE: 14 dni že v vložkih 25.2.2008 21:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce!
|
|
|
|
RE: 14 dni že v vložkih 25.2.2008 23:11:31
|
|
|
|
spps
|
enanobena pogumna bodi kot do zdaj
|
|
RE: 14 dni že v vložkih 26.2.2008 7:41:48
|
|
|
|
pikipu
|
EnaNobena - en veeeeeeeeelik objemček !!!! Pa bodi še naprej pogumna in ne se preveč žalostit. Se bomo pa v marcu borile naprej.
|
|
|
|
RE: 14 dni že v vložkih 26.2.2008 9:33:21
|
|
|
|
Tiki55
|
EnaNobena veliko . Želim ti, da se boš kmalu kmalu lahko veselila !
|
|
|
|
RE: 14 dni že v vložkih 26.2.2008 10:04:54
|
|
|
|
Martinčka
|
Tudi jaz se pridružujem vseeem objemčkom in pikapokam... Upam da se bo vse vredu uredilo in boste vsi v družinici srečni! pa srečno...
|
|
|
|
RE: 14 dni že v vložkih 26.2.2008 11:07:29
|
|
|
|
Pikica5
|
EnaNobena Želim ti veliko sreče
|
|
|
|
RE: 14 dni že v vložkih 26.2.2008 14:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce! Pač bomo šli v nove boje. Optimizma nama ni zmanjkalo. Mož se je v teh dneh, ko sem krvavela spočil in je na red za telovadbo. Zdej sva rekla, da bova mela kr dvojčke, da nama pol en bo treba še v tretje se mučit... no, spps je rekla celo, da nama privošči trojčke - pa tud ta verzija ne bi bila tako slaba. Pa za vse vas, ki ste tako držale pesti zame!
|
|
|
|
RE: 14 dni že v vložkih 27.2.2008 10:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
No, danes sem poklicala še za zadnji izvid ßhcg in je hormon padel pod 10, kar pomeni, da se je vse ščistilo samo od sebe. Zgleda, da nama tale letošnji Valentinovo ni bil naklonjen, drugo leto pa upam, da nas bo že 4! Je pa rekla, da naslednjič dobim bolovanje (no, sej trenutno sem še doma s tamalim do septembra), pa da ne bi smela nič težkega dvigovati - ampak ob 11-mesečniku, ki še ne hodi je pač treba njegovih 11 kg vsaj po stopnicah parkrat dnevno nesti. No, upam da se bo naslednjič končalo brez težav z eno majčkeno, lepo štručko. Pa hvala vam še enkrat vsem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?