|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: porod in partnerji
17.2.2008 17:07:02   
Pingvinčica
Tudi moj je bil zraven in tudi sedaj v drugo čez kakšen mesec bo. Ni lepšega doživetja, kot prvi skupni trenutki po porodu.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 19:59:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lindy)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 20:04:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
17.2.2008 20:06:46   
Anonimen
Bil zraven....ceprav mi je bilo vseeno, sem itak vecji del poroda prespala...user posted image .

(odgovor članu pilar28)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
17.2.2008 21:27:29   
lindy
Ja sestrica je stara 32 in je že rodila, tko da pomoje bo kr vredu!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.2.2008 21:28:45   
debeluška
Dvakrat rodila in dvakrat je bil zraven.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.2.2008 22:10:25   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Bil zraven....ceprav mi je bilo vseeno, sem itak vecji del poroda prespala...user posted image .

Si mela CR? V tem primeru sme biti partner zraven ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.2.2008 8:59:27   
mateyka
bil zraven in boljš zanjga, da bo tud v drugo, tretje in v četrto user posted image  user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.2.2008 10:36:31   
jaša2
tud moj je bil ful priden. sicer je bil skoz nosečnost malo skeptičen, a bi, al ne bi. pa sem rekla, da ga ne bom silila, kr lepo ni za pogledat, ne? in če nisi pripravljen na to in si ne želiš prisostvovat, se ti lahk še marsikaj zagravža in ima kasnejše poseldice (npr. pri spolnosti). se je pa pol sam opogumil in rekel, "seveda bom zraven". in hvala bogu!!! mi je ful pomagalo, kr so ble babice malo "freh". tak da mi je bil ful v psihično oporo.user posted image    HVALA, LUBI!!!!!!!

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.2.2008 12:45:55   
mateyka
in če nisi pripravljen na to in si ne želiš prisostvovat, se ti lahk še marsikaj zagravža in ima kasnejše poseldice (npr. pri spolnosti)

vem da se to dost omenja, sam jest to ne razumem; zagravža - mslm, kako se ti lahko zagravža to kjer tvoj otrok 9 mescov raste in iz kjer pride na svet? men je to nenormalno. ne vem no, a se pol lahk keri tud lulčki gravžajo ker lulajo iz iste luknce (me babe mamo to ločeno)? krneki user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.2.2008 13:16:33   
Naja30
mateyka, jaz tudi tega ne razumem, se pa ogromno dogaja. Sto ljudi sto čudi user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.2.2008 13:21:27   
Anonimen
No jaz pa moram povedati da povsem razumem.Moški so čisto drugačni.
Moški imajo  pač vagino samo za spolne užitke in ne za to da otrok pride ven in eni pač ko to vidijo se jim pač zgravža,zato niso nič slabi moški,ampak tako pač je.
Isto kot tisti moški,ki nimajo otrok recimo,ne daj bog da vidijo kako ženska doji otroka to je njim bljak,saj so prsi spolni objekt in ne hrana dojenčkom ,si pač tega ne morejio predstavljati.
še posebno ko zraven otroka pride še kri,večina žensk še lula vmes ,kaka,popkkovina,sluz.To ni ravno prijetno na pogled.
Tako da jaz povsem zastopim

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
18.2.2008 13:41:34   
carmelita
zastopim tudi jaz. no moj dragi pri prvem porodu ni bil zraven. tud če bi bil, je itak vse skup trajalo 30 minut.
ampak on bog ne daj, da sploh vidi kaj takega na sliki, tv... mu je že slabo. že ko govoriš o bolnici in krvi skoraj rabi urgenco. se je porezal, pa je skup zlezel.
sem se čisto sprijaznila s tem, da bo čakal pred porodno sobo.
tako in tako pa rodila bom tud če ga ne bo tam. sigurno. sem tudi prvič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.2.2008 13:51:07   
Pia77
IZVIRNO SPOROČILO: carmelita
zastopim tudi jaz. no moj dragi pri prvem porodu ni bil zraven. tud če bi bil, je itak vse skup trajalo 30 minut.
ampak on bog ne daj, da sploh vidi kaj takega na sliki, tv... mu je že slabo. že ko govoriš o bolnici in krvi skoraj rabi urgenco. se je porezal, pa je skup zlezel.
sem se čisto sprijaznila s tem, da bo čakal pred porodno sobo.
tako in tako pa rodila bom tud če ga ne bo tam. sigurno. sem tudi prvič.

Ženske definitivno živimo bolj v stiku z naravo in svojim telesom. Če samo pogledamo vsakomesečne menstruacije, hormonske spremembe, ipd.

Če kdo zleze skup ob pogledu na kri, je pa to z veliko veliko verjetnostjo moški (nikakor niso vsi tako, jih pa ni malo).
Mislim... kakšni vojščaki... neustrašni bojevniki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carmelita)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.2.2008 15:18:38   
Roberta69
Jasno je, da ljudje zadeve doživljamo na različne načine, ampak meni osebno nikakor ne bi bilo prav, če ne bi želel biti zraven, jaz bi ga najbrž dobesedno okrog user posted image . Sem sicer zelo odprtega duha in verjamem v osebno svobodo, ampak mi to k osebi, ki jo user posted image in jo imam neskončno user posted image ne pritiče.  Poznam pa tudi ženske, ki same ne želijo, da bi bil partner zraven user posted image , ker je lahko kao kaj ogabno - halooo?!? Tudi če mi kaj iz kakšne druge luknje pribrzi, ma da uživa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   [Brisano sporočilo]
18.2.2008 15:25:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Roberta69)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
18.2.2008 16:15:08   
rija
moj partner je bil pravi sonček v porodni user posted image  

edino enega dogovora se ni držal: da mi ne gre špegat med noge....user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.2.2008 17:57:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Si mela CR? V tem primeru sme biti partner zraven ali ne?

Ne nisem....user posted image , cisto obicajen porod.

Pri CR pa partner praviloma ni zraven. Mogoce so mozne tudi izjeme, ne vem.

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
19.2.2008 17:16:55   
pikica86
moj user posted image  je bil v porodni v času popadkov skoz z mano, ampak so mi morali naredit CR, tja pa ni smel zraven.obstaja pa še CR z delno anastezijo, tam pa kolikor sem seznanjena je partner lahko zraven

če bom še drugič morala roditi z CR bom sigurno vzela delno anas.da bova z partnerjem lahko videla porod user posted image

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
19.2.2008 17:23:51   
Anonimen
Jaz sem imela CR in partner je bil z mano. Govorim o planiranem CR. Partner je bil z mano v porodni v operacijsko ni smel, je pa pred op. počakal na  user posted image , ki sta jo skupaj z babico umila in uredila, potem pa jo je še dolgo pestoval.
Tudi sedaj bom imela CR in ker bo partner najverjetneje takrat v tujini planiram sabo vzeti prijateljico. Meni nadvse veliko pomeni, da ko bom jaz v komi in seveda osebje ni tam za pestovanje user posted image  nekdo, ki ga otrok pozna vsaj po glasu to opravi namesto mene.
Osebno menim da če sem že jaz prikrajšana za tiste prve dotike in nežnosti ki bi jih lahko dala otroku, zaradi narkoze naj vsaj otrok to dobi... pa magari od moje prijateljice, če že partner ne bo mogel biti tam.

(odgovor članu pikica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
19.2.2008 21:03:11   
poli*
Glejte, vsaka ženska ve, da porod ne zgleda tako, da pride ven čist in lep dojenček user posted image . Pri moških je pa malo drugače. Če jim kdo ne pove in pokaže kašne sličice, ne vejo, da je tam veliko krvi, sluzi in tudi kakcev.

Mislim pa, da to pokažejo v šoli za starše in bodočega očeta bolj "pripravijo".

Kolikor vem, možek vedno stoji pri glavi... rija, zgleda da je tvoj zlo radoveden user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
20.2.2008 12:35:24   
mala pikica
Moj dragi je tudi bil zraven, po dveh urah pa so me v operacijsko odpeljali, tja seveda ni seml zraven. Je pa zunaj počakal na najinega sončka, potem je skupaj z njim in sestro šel na otroški oddelek, počakal, da so pikca porihtali, potem pa sta že imela prvo cartanje.
V glavnem, jaz sem presrečna, da je bil zraven in da je prvi cartal najinega sončka.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
20.2.2008 22:56:47   
Kaliope
kaj je lahko lepše in tudi bolj seksi od tega, da ti ženska povije tvojega otroka? Ne razumem argumentov, da bi naj to vplivalo na spolnost - potem bi se tudi ženski lahko "gor postavilo", ker bi se spomnila, da je rezultat tega početja vsa tista "zmešnjava" poroda? Sama bom vsekakor svojega hotela imet ob sebi ...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 48
20.2.2008 23:21:44   
birdy
Moj je tud biv z mano pri porodu. Je tko želel, in se je odlično odrezu. Sam na konc je slučajno vidu še pojsteljico ki je ven priletela... No, ko je pa to vidu je pa reku da gre mal na zrakuser posted image
Naslednjič bo tud zravenuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 49
20.2.2008 23:31:40   
Anonimen
slike in gledanje v živo ni isto

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?