|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod in partnerji
17.2.2008 7:51:56   
pilar28
Koliko je ponosnih mamic, ki so jih spremljali partnerji v porodni sobi in se lahko pohvalimo s temuser posted image

user posted image mojemu možu- odličen je biluser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porod in partnerji
17.2.2008 8:15:48   
valentina2006
user posted image  Tud mojmu user posted image , kapo dol user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2008 8:20:20   
spps
moj je pred 5-imi leti skoraj pred porodnišnico skup zlezeluser posted image user posted image user posted image pa sem ga domov poslalauser posted image user posted image user posted image -bili smo še mladiuser posted image user posted image user posted image
je pa izrazil željo,da bo v drugo zraven,da ne bo šel domov.bomo videliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2008 8:29:55   
lelaval
Moj je bil prisoten pri vseh 3 porodih.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2008 8:30:44   
Blejka26
men je bilo tud fajn da je bil ob meni..sam pri drugem ni mogel biti ker sem mela CR

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2008 9:00:14   
A.J.
user posted image Moj je bil obakrat  user posted image  pa se je tut super držal. Prvič mi je skos ctg popravljal user posted image  jim je neki štekal user posted image

Če / ko bo tretjič ga tut hočem zraven. Mi je bil zelo v oporo!!!
A.J.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2008 9:03:48   
želva
Moj je bil tud zraven in ne vem kako bi brez njega.On je pa bolj ravnodušen-ker sem ga prosila je šel, sam pa se ne bi tako odločil

(odgovor članu A.J.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2008 9:07:21   
aradej
Moj je bil tudi zraven pri prvem upam da tudi pri drugem.
Se je pogumno držal čeprav je proti koncu hotel ven pa se je kar hitro odvijalo.Samo njega sem poslušala.
user posted image user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke

(odgovor članu A.J.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2008 9:27:57   
LIDJOČKA
Moj je tudi bil pri obeh porodih. Se je držal odlično, sploh drugič, ko sva morala dva dojenčka na svet spravit.user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2008 9:42:03   
Anonimen
Bil je zraven ja, super izkušnja, res.

(odgovor članu LIDJOČKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2008 9:45:36   
Netopirčy81
Tudi moj je bil zraven. Zelo sem vesela, da je bil, saj mi je bilo veliko lažje in bil v veliko pomoč.

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2008 9:54:39   
CatJa
Prvič je bil, zdaj pa nisem čist prepričana ali bo. Ni mu žal, da je bil, ni mu pa apetitlih. Silit ga ne mislim.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.2.2008 10:22:55   
tana13
Tudi moj je bil zraven. Zelo sem vesela, da je bil, saj mi je bilo veliko lažje in bil v veliko pomoč.

enako, ne vem kako bi zdržala brez njega.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2008 10:28:38   
Anonimen
Sem ponosna,ni bil z mano,ker jaz nisem hotelauser posted image

(odgovor članu pilar28)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2008 10:36:54   
frutka_
Moj je tudi bil poleg. Sam se je tako odločil. V drugo bo tudi poleg, ker je ugotovil, da ga nič ne bo bolelo!user posted image
Kako se je držal ne vem, jaz sem se dobro. user posted image

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.2.2008 10:42:07   
Majuska
Sem prvič user posted image in mislim, da bo moj partner zraven. Je izrazil željo, da bi prisostvoval user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.2.2008 10:45:33   
Naja30
Moj je bil in bil mi je v zelo veliko oporo. Tudi pri drugem bo zraven. user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.2.2008 10:48:24   
2.2.
moj pa se ni uspel preobleč ker sem tako hitro rodila; in ga ni imela časa iskat babica, ker se je mudilo, je pa med tem časom prebral NE vse plakate na hodniku

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.2.2008 11:45:19   
lindy
Moj pa nekako noče, sej je reku, da lahko gre, če si jest to želim, ampak silit ga nočem, zato bo z mano šla moja sestrica in sem prav tako zadovolnja!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.2.2008 12:02:19   
soncek28
Moj je bil ob meni,in mi je zelo pomagal,vsem bi priporočala,če so le partnerji zato,da naj gredo zraven,pri nama se je vse skupaj končalo z urgentnim carskim rezom,(zraven je bil skoraj cel dan)je imel pa to srečo,da so najino pikico najprej njem položili v roke,in mi je sam sporočil novico,da sva dobila najinega zakladka hčerkico Nino.user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.2.2008 12:43:59   
pikalonca
Moj dragi je bil obakrat z mano. Prvič bi sicer skoraj zamudil, saj so  ga ob 1 zjutraj klicali v porodnišnico in je ujel zadnjih 15 minut. Bil je sicer malce zmeden, ampak tako prikupen in bil mi je v veliko podporo. V drugo je bil pa z menoj od začetka pa do konca in se je odlično držal. Je bilo že malo prakse user posted image .
In ni ga lepšega občutka, ko je obema istočasno ugledati svojega novorojenega otroka. Solze sreče takrat povedo vse.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.2.2008 15:44:13   
borovnička
Moj je tud najprej ni bil za to, pol sem mu pa kar rekla, da če ne bo pri porodu zraven, ko ga bom res fejst rabila, da ga pa tud pol ne rabim. Sem zraven še fejst grdo pogledala in se je hitr premislil.user posted image  V bistvu sem vztrajala, da gre zraven samo zato, ker mi ni dal nobenega razloga, zakaj noče, pač samo ni hotel.

Priporočam pa čisto vsem, da če imate to možnost, da imate partnerja zraven.
Moj sicer ne vem kako fizično ni pomagal, se mi pa zdi, da ne bi mogla rodit še 2 dni, če ne bi bil zraven. Nekak drugač je. Pol, ko je pa popkovino prerezal, je bil pa čist fertik. Zanj je obstajal sam še najin sinek. Zdej pa vsakemu kolegu govori, da mora it zraven, ko bo dobil otroka user posted image .

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.2.2008 16:06:39   
Vrtnica79
Tudi moj je bil obakrat z mano. Je nekako lažje, če imaš ob sebi nekoga ki mu zaupaš.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.2.2008 16:20:06   
blue sky
Bil zraven in mi je bil v veliko oporo. Naslednjič bo tudi user posted image .

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.2.2008 16:25:49   
digi
Tudi moj je bil zraven in to je bilo najino najlepše skupno doživetje.... je pa res,d a je prvo govoril, da ni šans, da bi bil zraven, na koncu pa je imel vedno večjo željo, ga je prav skrbelo,d a bi zamudil... vsekakor je rekel, da mu ni žal in da je lahko žal vsakemu, ki zamudi.... Od sreče je kar jokaluser posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo stari, nekaj si opravil brez napakeuser posted image user posted image   Ponosna nateuser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?