|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: porod in partnerji
21.2.2008 8:17:10   
SpeliG
Moj najprej ni kazal nevem kakšnega navdušenja nad tem, meni se pa res to ne zdi take sorte stvar, da bi nekoga silil. Ali bodi tam ker si res želiš, ali pač raje ne bodi. Se mi zdi, da je zdej kar nujno in moderno, da je partner zraven in da jih zato veliko pristane na to.
Sem bila že zmenjena z mojo sestro da bo z mano, ko si je sredi nosečnosti pa le premislil in sem sam uštulil zraven, tako da navsezadnje le bo prisoten pri porodu. Ampak mi je všeč, ker je sam prišel do tega,..
Nekoga je po mojem res fino imeti zraven, pa sej res lahko stoji ob glavi in se pogovarja s tabo, sej ne bo babico nadomeščal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: porod in partnerji
21.2.2008 14:36:10   
N.SI
Moj se že od samega začetka "štuli" zraven user posted image ... Od prehrane do gibanja in šole... No, pa se ne pritožujem, mi je kar fajn.
Tudi v času poroda želi biti ob meni - in osebno se mi zdi tole čisto ok. (seveda, če nekdo ne prenese, pač ne prenese in res ni point, da se ga sili in potem imajo zdravniki z njim več težav kot pa z nosečnico user posted image )

Vsem, ki boste kmalu rodile - srečno i zdravo štručko želim user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 52
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?