Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:30:21
|
|
|
|
mamči
|
baguSka
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjazy, zakaj isces ideale? to niso ideali..
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:32:11
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ampak ce je pozornost vsak dan prisotna kot pri nama in ce si je en dan zelis pac vec, je fino da to se bl povdaris tega ne razumem... tko ravno ubijes tisto pristno.. in dobis umetno pozornost.. ker jo pac hocs.. ne ker ti jo drugi z veseljem podari.. on to jo lahko da tolk.. kolikor tisti trenutek cuti.. vse kar hocs vec.. je umetno.. kaj tebi ni jasno? na splosno je pozornosti toliko, kot ti jo partner podari... in ti sede.. in ti pase.. in jo cenis.. in ti je fino in super.. pride pa kaksen izjemen dan (zenske smo vcasih bl obcutljive), ko si tega se bolj zelimo in to pac povemo! :)) pa tud ce je umetno.. kao - zate! mene moj vedno resnicno se tolk bl stiska.. ampak zato ker mu pase!! in je vesel da me lahko! in mi veckrat celo rece, zakaj si vsak dan ne zelim tega.. pa mu recem da si zelim in naj me brez problema stiska.. ampak da cist vsak dan pa tud ne pase..
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:33:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Tjazy, zakaj isces ideale? to niso ideali.. Povej, koliko parov poznas, ki se samo v ucke pogledajo :)?
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:34:35
|
|
|
|
mamči
|
Čeprav se načeloma strinjam s tabo Tjazy - roko na srce, to so ideali. Zelo mali procent je takih, ki se tako skladajo. In še od tistih jih velik procent z leti postane slabo skladnih al pa celo neskladnih. Na žalost.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:34:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj tebi ni jasno? na splosno je pozornosti toliko, kot ti jo partner podari... in ti sede.. in ti pase.. in jo cenis.. in ti je fino in super.. Ja tko... Tisto naprej.. pa ni potrebno..
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:35:53
|
|
|
|
baguSka
|
umetno je lahko samo fejk.. ce si partner dejansko ne zeli tega pa to vseeno pocne.. ko jaz mojemu recem, naj me danes recimo se bl stisne, to dejansko naredi z uzitkom in najvecjim veseljem, ker ve, da si tega zelim in to rad pocne in nardi zame! tud njemu to full pomeni, ce mi lahko ustreze s tem da pockrlja... umetno bi blo samo v primeru, ce bi to naredu samo zato, ker si jaz tega zelim, on pa si nebi.. sicer pa vem tud jaz kdaj njemu sede in kdaj ne in mu ne bom vedno tezila kdaj naj me stiska, ce vidim da je siten..
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:38:01
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy kaj tebi ni jasno? na splosno je pozornosti toliko, kot ti jo partner podari... in ti sede.. in ti pase.. in jo cenis.. in ti je fino in super.. Ja tko... Tisto naprej.. pa ni potrebno.. Aja? Zakaj pa ne? Ker mislis da je umetno? No, jaz cutim ce to naredi z veseljem ali pa ne... ce bi cutila, da tega ne naredi z veseljem, bodi siguren da mi nebi ugajalo njegovo 'umetno' crklanje..
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
umetno je lahko samo fejk.. ce si partner dejansko ne zeli tega pa to vseeno pocne.. Ceprav....se zgodi, da si necesa ne zelim, niti nisem proti...in vseeno naredim, za nekoga drugega. In se pocutim cisto ok in nekdo drug je zato vsaj zadovoljen, mogoce tudi srecen. A je zdaj to fake?
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Tjazy, zakaj isces ideale? to niso ideali.. Povej, koliko parov poznas, ki se samo v ucke pogledajo :)? ne vem.. ampak v uckah se vidi.. to ne pomen, da si tih.. sej lahk poves.. in komuniciras.. samo a ni mal cudn rect tistmu ki ge lubs.. in on tebe... 'dej objem me'.. Halo!?
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:40:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy to ne pomen, da si tih.. sej lahk poves.. in komuniciras.. samo a ni mal cudn rect tistmu ki ge lubs.. in on tebe... 'dej objem me'.. Halo!? Ne, ni cudno.... Ves koliko bi bilo zivljenje lepse, ce bi povedali, kaj zelimo :).
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:41:59
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II umetno je lahko samo fejk.. ce si partner dejansko ne zeli tega pa to vseeno pocne.. Ceprav....se zgodi, da si necesa ne zelim, niti nisem proti...in vseeno naredim, za nekoga drugega. In se pocutim cisto ok in nekdo drug je zato vsaj zadovoljen, mogoce tudi srecen. A je zdaj to fake? Ne. Ker to rada naredis za tistega drugega. Ker si zelis da bi bil zadovoljen in srecen.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:44:41
|
|
|
|
baguSka
|
ne vem.. ampak v uckah se vidi.. to ne pomen, da si tih.. sej lahk poves.. in komuniciras.. samo a ni mal cudn rect tistmu ki ge lubs.. in on tebe... 'dej objem me'.. Halo!? ja ne ves.. in vcasih je fino da to reces in izgovoris na glas da to kar itak ze cutis, se bolj potrdis.. meni sploh ni cudno! cuti se pa itak s srcem.. ne z ocmi in ne z besedami!
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ni cudno.... Ves koliko bi bilo zivljenje lepse, ce bi povedali, kaj zelimo :). Sej povemo... sej glih tuki se zatakne.. ker to postane zid. to pol ze izrazamo pricakovanja... zelje.. ki so v bistvu zahteve.. potrebe.. in podre se..
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:47:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ne, ni cudno.... Ves koliko bi bilo zivljenje lepse, ce bi povedali, kaj zelimo :). Sej povemo... sej glih tuki se zatakne.. ker to postane zid. to pol ze izrazamo pricakovanja... zelje.. ki so v bistvu zahteve.. potrebe.. in podre se.. Ne, zid postanejo takrat, ko partner ne naredi tocno tistega, kar zelimo....ker ne sprejmemo, da naredi malo drugace. Sem ze prej rekla...vsak svoj korak.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:48:49
|
|
|
|
baguSka
|
hitr si ti zid postavis.. kr sam! itak je prvi pogoj ta, da se cutis.. ne cutis ljubezni na podlagi besed.. to je dejstvo.. lahko pa gradis na odnosu z besedami.. tuki bi pa ti pogorel..
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
cuti se pa itak s srcem.. ne z ocmi in ne z besedami UCKE
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:50:33
|
|
|
|
baguSka
|
Ne, zid postanejo takrat, ko partner ne naredi tocno tistega, kar zelimo....ker ne sprejmemo, da naredi malo drugace. Sem ze prej rekla...vsak svoj korak. Tocno tko. Vsak si sam postavlja zid. In vcasih so pac potrebne tudi besede, ceprav so jo da razbrati z ocmi.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka hitr si ti zid postavis.. kr sam! itak je prvi pogoj ta, da se cutis.. ne cutis ljubezni na podlagi besed.. to je dejstvo.. lahko pa gradis na odnosu z besedami.. tuki bi pa ti pogorel.. samo dej mal razmisl.. tko razlicne dogodke.. kako je mozno... dva taka ekstrema zdruzit?
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:51:15
|
|
|
|
baguSka
|
In vcasih so pac potrebne tudi besede ups.. ne! niso potrebne, ampak vcasih pomagajo in se splaca.. :))
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:52:12
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy cuti se pa itak s srcem.. ne z ocmi in ne z besedami UCKE A ti cutis z ucki? Uau!
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ne, zid postanejo takrat, ko partner ne naredi tocno tistega, kar zelimo....ker ne sprejmemo, da naredi malo drugace. Sem ze prej rekla...vsak svoj korak. Ja itak.. da vedno ne naredi tocno tistega... kar si zelimo.. Samo ce naredi tko kot mu takrat sede.. je kul.. to ne more bit zid.. Besede lahk razumes tko al pa tko.. ucke pa samo prou!
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:55:22
|
|
|
|
baguSka
|
Besede lahk razumes tko al pa tko.. ucke pa samo prou! no ni glih vedno tko.. tud ucke vcasih lazejo.. edin srca se ne da prevarat!!
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 16.2.2008 0:00:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Besede lahk razumes tko al pa tko.. ucke pa samo prou! no ni glih vedno tko.. tud ucke vcasih lazejo.. edin srca se ne da prevarat!! ja kaj pa vem?! Tud srce je mozno prevarat.. ker zjutri je lahko tko fajn.. in cez pol ure.. je lahko vse cist drugac?!? UCKE!
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 16.2.2008 0:00:08
|
|
|
|
baguSka
|
ves tjazy... ni vedno tko.. vse lepo in bjutiful.. vcasih se pogled tud mal zamegli.. al enmu, al pa drugemu.. ce mas slab dan recimo in takrat je fino ce na glas poves... potem je pa vse odvisno od partnerja kaj bo naredu.. in ves ce to naredi umetno ali z ljubeznijo... kako naredi cutis in tega se ne da sfejkat! res je, da si da iz uck vse prebrati, ampak vcasih se ti tud gledat ne da.. in pol raj reces na glas.. sej se to ne dogaja vsak dan in redno, vcasih pa ze pride tko... ce si vsak dan skupi... noc in dan... leto, dve...
|
|
|
Zadovoljne z epiduralno analgezijo?Itkicada (
47%)
ne (
33%)
delno (
20%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!