Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:44:05
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki midva z mojim partnerjem si vseeeeeeeeeeeeeeeeeeee rečevea, čist vse, jaz nimam niti enega zadržka v sebi, ki bi me težil, ker mu vse povem, kaj me moti kaj me ne-ok, to ne rečem jaz če ne rečem, me ful razjeda od znotraj...tako da moram, ker če ne sem ful bed... Jaz tud vse povem. Ampak včasih ne moreš vsega kar se dogaja v tebi opisat z besedami. Takrat se zgodijo tiste prave pozornosti, brez besed. Ni tona, samo slika.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:49:42
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamči No, lahko še to napišem, da sem enkrat davno imela takega partnerja, ki mi je namenjal pozornost v pravi meri ob pravem času. To so bili bežni poljubi, nežni objemi, dotiki, nagajivi nasmehi..... Moj mož je pa drugačen in sem mu tud že povedala, da pogrešam tiste objeme, ki ti odvzamejo vso težo bremen in te napolnijo z toplo, neskončno energijo. Sem cartljive sorte človek in mi te pozornosti veliko pomenijo. Ampak, kot pravim se da preživet tudi z manj pozornosti. Ostane pač hrepenenje... Se podpišem...
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:53:02
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II TIA22, a ti poves partnerju, kaj si zelis, kaj naj naredi, da ti bo lepo? Pa ja saj mu povem, ampak enostavo njemu to nič ne pomaga.Saj ne, da me nikoli ne pocarta ali objame ali polupčka... ampak še premalo....
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 17.2.2008 15:40:17 >
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj povej Mič na temo rastline. Aha, ja. Tudi rastline rastejo razlicno. Pozimi pocivajo, manj cvetijo ali pa sploh ne, manj jih zalivamo, ne presajamo in ne gnojimo jih. Pomladi zacnejo cvetet, in nas razveselijo, poleti so bujne, jeseni tople. V vsakem casu potrebujejo drugacno nego in nam dajejo drugacno veselje. Ampak vedno so rastline in vedno potrebujejo naso ljubezen, samo drugacno in v drugacni kolicini. In tudi ljudje nismo vedno na visku cvetenja, lepote in energije. Saj dokler cvetimo, to zlahka sprejemamo, tako sami kot okolica. Ko pa zacne prihajati zima, nam pa to ni ok....ceprav je del naravnega ciklusa. Ni tezava v pomanjkanju energije...prej v sprejemanju tega, da energija ni vedno enaka.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:11:00
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz sem jo pa dobila cisto prevec....in mi je sla full na zivce....je se tezje prenasat kot premalo, se mi zdi. Meni je blo tud vedno prevec... danes vem zakaj. Ker ni blo od prave osebe...
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:15:13
|
|
|
|
mamči
|
Ja Mič, tole o rastlinah si pa lepo napisala.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:19:10
|
|
|
|
mamči
|
Očitno je vse v skladnosti. Če enkrat najdeš tako skadje med dvema, je pol težko ostat brez.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja.. samo ne za to.. da ves.. kaj si drugi zeli.. in hoce.. kakorkdaj jaz pravim.. na splosno midva recimo ze veva kaj nama pase.. pride pa kaksen dan, ko mu enostavno recem: danes pa me pusti pri miru, al pa danes me pa stiski se 2x bolj!!! to se pa ne da razbrat iz oci... oooo to se da se bolj razbrat iz UCK.. kot tisto drugo.. ma ok.. jst vstrajam pri uckah.. ce to ne vidis v uckah.. pol ni pravi.. zame..
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:21:38
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja.. samo ne za to.. da ves.. kaj si drugi zeli.. in hoce.. kakorkdaj jaz pravim.. na splosno midva recimo ze veva kaj nama pase.. pride pa kaksen dan, ko mu enostavno recem: danes pa me pusti pri miru, al pa danes me pa stiski se 2x bolj!!! to se pa ne da razbrat iz oci... O ja. Pa ne samo iz oči, že po korakih in kako se vrata odrejo/zaprejo lahko hitro ocenis situacijo. Ko pa vidiš še obraz je pa še več jasno.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno je vse v skladnosti. Če enkrat najdeš tako skadje med dvema, je pol težko ostat brez. Ja, to je vsa umetnost :). Ko ga najdes, je vse enostavno in je vsega ravno prav. Ceprav se da ziveti tudi z manjsimi "neskladji"...vecja pa ubijajo duha.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:25:04
|
|
|
|
baguSka
|
No ok. Vcasih je bl simpl povedat, kot nakazat z obrazom. Sej vem kaj hocte rect no.. Sej naceloma se strinjam z vami. Ampak ce je pozornost vsak dan prisotna kot pri nama in ce si je en dan zelis pac vec, je fino da to se bl povdaris! Nebi pa zdej z vrati razbijala, da mu nakazem svoje zelje in nebi spacenga frisa delala, da me bo se bl stisku kot si zelim..
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ja...ker nimata enakih mej-mogoče nekdo rabi več, mogoče manj-ampak zato še ni robot... Vecina nima enakih; redki so tisti pari, ki se v osnovi popolnoma ujemajo. Vprasanje je samo, ce je vsak na svojem pragu udobja pripravljen narediti korak naprej...in ce razdalja ni prevelika, korakov ni prevec, lahko oba ostaneta "svoja" kljub temu, da sta se spremenila. Če.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:27:29
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Nebi pa zdej z vrati razbijala, da mu nakazem svoje zelje in nebi spacenga frisa delala, da me bo se bl stisku kot si zelim.. Absolutno ne
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:27:41
|
|
|
|
baguSka
|
Joj Mič.. dans mas pa take.. pametne.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:28:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak ce je pozornost vsak dan prisotna kot pri nama in ce si je en dan zelis pac vec, je fino da to se bl povdaris tega ne razumem... tko ravno ubijes tisto pristno.. in dobis umetno pozornost.. ker jo pac hocs.. ne ker ti jo drugi z veseljem podari.. on to jo lahko da tolk.. kolikor tisti trenutek cuti.. vse kar hocs vec.. je umetno..
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:29:03
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamči IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Nebi pa zdej z vrati razbijala, da mu nakazem svoje zelje in nebi spacenga frisa delala, da me bo se bl stisku kot si zelim.. Absolutno ne No. :) Je velik lazje rect: "Lubcek dons me tooook stiski, da bo kr pokal! Drugac bo siba pela!"
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 23:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ampak ce je pozornost vsak dan prisotna kot pri nama in ce si je en dan zelis pac vec, je fino da to se bl povdaris tega ne razumem... tko ravno ubijes tisto pristno.. in dobis umetno pozornost.. ker jo pac hocs.. ne ker ti jo drugi z veseljem podari.. Ali pa jo umetno sprejemas, ce je v tistem trenutku ne zelis.... Tjazy, zakaj isces ideale?
|
|
|
A se počutiš seksi? PaštetkaV svojem telesu se počutim seksi. Ja (
53%)
Ne (
47%)
Število vseh glasov: 90Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!