Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 22:35:22
|
|
|
|
Anonimen
|
madejka nč samo po vseh naših kolobocijah, k jih mamo ponoči, se mi zdi beseda MIRNA (noč) nekam smešma
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 22:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
a ni dobra slika
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 22:39:45
|
|
|
|
madejka
|
No Ulla torej je moja želja še tolko bolj na mestu Sem pa bolj mislila zarad tvojga prehlada...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 22:47:27
|
|
|
|
madejka
|
Iiii lušna slikca! Kake oke!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 22:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
eh, prehlad je sitna riba
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 22:54:12
|
|
|
|
baja*
|
helou babe žabe prišla sem vam javit, da sn se dala v nižjo prestavo (govorim o moji naspidiranosti ), sicer samo za eno, ampak tud to že nekaj šteje . Pa res gre, kdo bi si mislil . Kak bo šele fajn, ko bom v prvi furala ostalo vse po starem... madejka pridna, da rihtaš seznam ulla lušna fotka fajn spite!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 23:01:05
|
|
|
|
madejka
|
Baja jeeeee Fino, da ti je ratalo! Saj bo... Nočko!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 23:03:53
|
|
|
|
Češnca
|
super, baja, kar počasi - korak za korakom! ulla ful je fajn fotka. Ula je za popapat! Jest se tud pokam spat, sm včeri spet bol mal spala... po lastni krivdi...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 1:03:49
|
|
|
|
Kristina_1
|
Afnica zobki mogoče? Proseno kašo kuhaš 15-20min, če jo prej čez noč namočiš, drgač pa okol 45. Yudit, če ma več k 3 dni skup vročino moraš k p. Ajvy teb bo Tarja pr 8ih že shodila. Bojana2 take bolečine sem mela jaz ko sem mela izvenmaternično. Tasonka, tud jaz tebi in tvojim zelim vse najlepše. Freycha, kaj pa veš, mogoče me pa zaposlijo. Pa ne, sej nimamo sterilno, daleč od tega. Če jaz rečem, da imamo počiščeno, je to za večino še vedno štala. Mora biti pa vsaj toliko, da lahko hodijo in kramo smo ven zmetali, izgleda kar nekaj kvadratov večje stanovanje in fajn svetlo. Jaz bi ga kupila. IZVIRNO SPOROČILO: rumba Freycha, kaj pa veš, mogoče me pa zaposlijo. Pa ne, sej nimamo sterilno, daleč od tega. Če jaz rečem, da imamo počiščeno, je to za večino še vedno štala. Mora biti pa vsaj toliko, da lahko hodijo in kramo smo ven zmetali, izgleda kar nekaj kvadratov večje stanovanje in fajn svetlo. Jaz bi ga kupila. Vse ki rabite , evo tuki so za vse . Kolk je cart Ula. Jaz sem pa mela danes prosto dopoldne , zjutrej sem zrihtala tavečjega in ga je mož peljal v vrtec, tamalo pa sem pelala k dediju. Sem šla k okulistu, pol sem jo šla podojit in sem šla lepo še s prjatlco na kofe, po tamalo in pol še po tavečjega, pa na en lep sprehod in domov. Prov fajn je blo.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 6:59:46
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro.... Moj mali pošilja vsem julijskim pupam eno ZA VALENTINOVO....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 7:55:47
|
|
|
|
Ajvy
|
oli....no se nisem včeraj nič javla...sem bila po dohtarjih...no, v glavnem nihče ne ve zakaj se mi vrti in zakaj skup lezem....nobenih odgovorov nisem dobila...zdej moram dat še kri in te zadeve, pa upam ,da bo vsaj pol kej jasn..... Drugače pa je mlajši del ok. se pridno igra in včasih tudi kaj ponagaja....
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 8:16:21
|
|
|
|
bačko
|
Ajvy upam da ni kaj hujšega s teboj! Vsem puncam želim lepo Valentinovo in da vas bodo možeki čim lepše presenetili. Lan in Lana vse naj naj za obmesečnico! Se opravičujem za zamudo. Vsem ki ste bubane in vašim otročkom . Nimam skoraj nobenega časa ker iščemo stanovanje in kar naprej po netu iščem kakšne ugodne ponudbe. Drugače je Žana pridna in cel norček je ratala.Na noge se še ne postavlja in niti se ne plazi.Je nočem čisto nič preganjati.Ko bo sama hotela bo že!Velika je že74 cm in težka 10kg.Pridna punca!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 8:34:42
|
|
|
|
arijana..
|
Dobro jutro! Zadne čase pa naklofate po 2-3 strani na dan, tak, da celo men ob jutranjem kafetu uspe vse prebrat. Pri nas ni nič zares novga, le to, da sem isto kot Baja znižala za eno prestavo, pa je že res bolje, po drugi strani pa se mi počas lušta nazaj v službo, se vidi, da nimam neke odrasle družbe in, da sem bolj kot ne cel dan samo s tamalima. Konec junija pa se mi bo verjetno kolcalo po teh časih. Drugač pa, Madejka, ko boš ponovno ažurirala seznam, so pri Katji podatki: 69 cm ter 7710 g. Pač lahka kategorija. Lep sončen dan.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 9:00:00
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro! Naša nočka dokaj znosna, sam mal je mela probleme nazaj zaspat! Kakšna pa je kaj luna? Ulla a maš ti to kaj pod kontrolo? Sem pa jo pogruntala, da zjutraj ko se zbudi ob pol sedmih, se še podojiva, pol pa zaspi še za dobre pol ure. Vsaj malo še zadremam nazaj. baja* super za nižjo prestavi! madejka fajn da si poštimala te sezname, pridna pupa! Ajvy upam, da bo kmal bolš!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 9:02:56
|
|
|
|
Freycha
|
dobro jutro! No, nobenega jutranjega presenečenja za valentinovo ni bilo jaz pa ležala ko kraljična v postelji in z enim učem gledala, kdaj bo prišel v spalnico. Potem me je pa že tak lulat tiščalo, da nisem več zdržala ..... pomoje je sploh pozabil sicer pa nič novega.... mene misel na službo čisto nič ne vznemirja. Glede na to, kako sranje imamo menda v službi, me kar mine, da bi šla nazaj delat...Upam le, da me bodo junija še spustili na dopust, če ne bom pa kar odpoved dala... baja sem vesela zate, da si uspela it na malo počasneje. Boš videla, da boš manj pod stresom, vmes boš pa celo lahko uživala Ajvy ti se pa kar pojdi fajn pregledat ja..... pišuka, to ni dobro, da kar skup lezeš. Noseča nisi?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 9:03:52
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro ,mi smo dobro vredi spali, malecka se je sam enkrat zbudila za jest, pol pa še enkrat ker je hotela pri meni spat Vročine ni več hvala bogu sam pol se še gremo spet pokazati P, ker je začela mal kašljat pa sploh neda da ji dleni namažem al pa nosek spučem Zdaj se na pojstli igra jaz pa pijem kavico, moj je leto po ključe od novega stanovanja jeeessssssss te pol gremo gledat kak je, komaj čakamo da se enkrat že preselima. Ja midva dans imama obletnico poroke 4 leta, mojemu sem kupila kopalni plašč pa neke kozmetike zravn, pa je toto aja pa še čokolado.....da Leica tud dobi igračko pa copatke.....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 9:08:28
|
|
|
|
yudit
|
Ajvy- ja to se men tud dogaja zadnje cajte, jaz prvo vsa začnem pajtlat pol me kar na enkrat glava začne bolet, in vsak čas mislim da bom skup padla, če se vležem je isto in si mislim da je to železo ker , sem fulllll slaba z železom...Jaz vse bom šla do dohtorja pa nič ni cajta, sam neki takega pa se meni tud dogaja od poroda dalje, ampak ene trikrat na mesec pa nič več...Upam da ti povejo kaj je, pa čimprejšnjo okrevanje...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 9:11:12
|
|
|
|
yudit
|
Veseli Valentinov dan za vse vas ena rožica od nassssss
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 9:19:10
|
|
|
|
Freycha
|
joj, kaka megla je zunaj... upam, da se malo zboljša vreme, ker se mi po mestu z meglo res ne sprehaja. Bom imela občutek, da sem v LJ
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 9:22:47
|
|
|
|
tinispela
|
Freycha, tolk da veš, v LJ je pa ful sonce. Oćitno se je megla k nam preselila! Jaz tud upam da se kmal dvigne.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 9:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro... noč klasika... kekse jem... dans se bom verjetno mal sama seb smilila....k sm tooooolk boooooga mal mi špila no....bedarije in takšno... a ktera ve, kok spremenit format filmčka, k je recimo s telefonom posnet? popizdla bom, tolk mam zaštofan nos se res počutim tko, kt bi mela cvengo gor pršraufano
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 9:33:57
|
|
|
|
Freycha
|
pri nas sneži sicer iz megle.... ampak sneži...... na Pohorju je pa menda sonce narobe svet
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 9:45:01
|
|
|
|
kapica
|
Pri nas je bila noc spet obupna, upam, da ne bomo prisli nazaj v stari vzorec . Nekaj ga je matralo, danes zjutraj je mel v plenici cist crno trdo blato. A to se velja, da je crno zarad krcev, kot pri malih dojenckih? Sem mislila, da sem mu mogoce dala prevec mleka vceraj, ker zdaj se dojiva samo se zjutraj, ostalo pa dobi po flaski. Pa se nimam nekega obcutka za te zadeve. Baja, lepo da si znizala . Ajvy, ne vem kaj bi to bilo, mogoce pojes kaj sladkega. Ti mogoce cuker pade? Yudit, bravo za stanovanje . Ulla, kr smili se mal sama sebi, saj se men tud smilis . Sam ne se zato izpisat, a velja ?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 10:32:52
|
|
|
|
julij
|
Jutro! Noč smo imeli mirno, le naša pupa je bila zgodnja. Ob 6 se je odločila, da ne bo več spala. Pa jo je ati prepričal, da je zakinkala nazaj. Je bil jok, ampak je uspelo. Pol pa smo kar vsi trije zaspali nazaj. In ati je v službo zamudil . Za valentinovo sem spekla . Sma jo probala že zgodaj zjutraj, čeprav še je nisem okranclala. Tak, da to je moje darilce za valentinovo. Jaz svoje še baje dobim . Na radiju pa že celo jutro sučejo stare ljubezenske hite . Joj, kaki spomini prihajajo na plano. Sem tak smotana, da si dogodke zapomnim po muziki, ki se je takrat poslušala. Se kar topim zraven, kot kak star, zliman cuker... Lepo se imejte danes. Naša mini družinica se gre popoldne kopat v Radence. Aja, pa zopet sem pozabila na čestitke. Sem jih dolžna še en kup za nazaj, tako, da ne bom naštevala. Pa Tašonko bom tudi pogrešala in njene zgodbe o njenih dveh sončkih. En zate, Taši!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 14.2.2008 10:37:43
|
|
|
|
bojana2
|
Julija in Lana vse naj naj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?