|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
11.4.2008 22:58:43   
Freycha
madejka mojega predloga pa kar ne vidiš, ne? user posted image  pa sam dobro ti hočem user posted image

sicer pa lahko noč......

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
11.4.2008 22:58:59   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ne me čudno gledat, sam mam full odpor do Tuša in še v življenju nisem bila notri v štacuniuser posted image

čeprav, za tako stvar se pa mogoče splača not pokukat user posted image

Te pa pridita z Dito, do mene gremo pešaka, do Tuša jaz pa ti becikl k oknu prinesem pokazat user posted image user posted image user posted image . Ne to se ti res splača riskirat in it pogledat

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
11.4.2008 22:59:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

babike jaz morm it spatuser posted image

eh, mus pa res niuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4553
11.4.2008 22:59:25   
madejka
češnca noćko!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
11.4.2008 23:00:43   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

ne me čudno gledat, sam mam full odpor do Tuša in še v življenju nisem bila notri v štacuniuser posted image

čeprav, za tako stvar se pa mogoče splača not pokukat user posted image

Te pa pridita z Dito, do mene gremo pešaka, do Tuša jaz pa ti becikl k oknu prinesem pokazat user posted image user posted image user posted image . Ne to se ti res splača riskirat in it pogledat

bom šla res pogledat. Upam, da ne pozabim pa, da jih bodo še imeli, ko se bom notri spravila user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
11.4.2008 23:01:37   
pupi
Babe lahko noč vsem jaz bom tudi šla, me še moja opasna telovadba čaka sem dva dni švinglala in tuš.

Madejka, če res hočeš nardit menjavo ti jaz že prej tudi slinčke dostavim.

LN, lepo spite 

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
11.4.2008 23:01:45   
madejka
Freycha kerega? A glede avta? Kaj pa misliš da je moj plan?user posted image user posted image user posted image Misliš da se bo bogi revček mali po vročini okol vozil?user posted image user posted image user posted image

Mah jutri bo gužva spet in če bom zlamana ne bo dobrouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
11.4.2008 23:03:03   
Freycha
madejka pravilno user posted image

zdej pa res lahko noč.... odoh i ja! user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
11.4.2008 23:03:15   
Anonimen
sj jst tud gremuser posted image mladiček neki cmeka, po moje z glavo v gatre rine spetuser posted image grem ji joško podturit p spatuser posted image

ajdi!

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
11.4.2008 23:04:10   
madejka
Pupi mah ne, ni panike... Jaz mam enga pri babici pa en je preveč bogi že... Tak da raje ne bi, v Najino dobrouser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
11.4.2008 23:04:20   
pupi

bom šla res pogledat. Upam, da ne pozabim pa, da jih bodo še imeli, ko se bom notri spravila user posted image

Res, da jaz tudi ne hodim nekaj v Tuša, včasih pa le grem, če moram na ajnkauf, ker je bolj poceni kot Merkator, in so mi danes takoj v oči padli. Lahko pa ti jih slikam in pošljem slike, če maš res taki odpor in pogledam zalogo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
11.4.2008 23:04:44   
madejka
Noćko babe!!!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
11.4.2008 23:09:09   
corfu
Anoč!

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
11.4.2008 23:10:23   
Freycha
pupi zlata si, hvala! Ampak se bom že "prisilila" in šla pogledat... sej tolk hudo pa tut ni. Sam enostavno me ni nikoli zanimalo, kako je notri in kaj vse imajo..... Sej tut v Lidla sem šla šele pred kratkim prvičuser posted image

zdej pa res grem

nočko babikeuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
12.4.2008 0:46:05   
Kristina_1
Mateya boga Zala, pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi blo le vse uredu.
.
Bolančkom tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pr nas je tud cl dan dež padu, pa smo šli kr po dežju na sprehod user posted image .

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
12.4.2008 7:52:54   
bojana2
Jutro...

Pupi mislim, da imamo mi isti tricikel, sam da je drugačne barve...evo

user posted image

Pri nas je bla pa nevihtica zdejle...malemu ni blo nič jasno...je res kr fajn grmelo.
Kristina a bi lahko kaj tvojo pupo vidli... user posted image

< Sporočilo je popravil bojana2 -- 12.4.2008 7:53:09 >

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
12.4.2008 8:16:39   
kapica
Oooo, sem zamudila fajni cvek vceraj. Skoodauser posted image . Sam sem bla tak utrujena, da sem sam padla, ob 21huser posted image .
Rumba, a zdaj pa vemo kaj je tvoj po poklicu, da si tolk sama. Zanimivo, si tud jaz ne bi mislila, da so profesori tolk odsotni. Pa zdaj mi je jasno zakaj imate poleti tolk casauser posted image .
Madejka, suuper za avto, svoj plan pa lepo pocasi in previdno izpolnjuj.
Freycha, se niti 1krat nisi bila v Tusu? Ja, dobra si da si se izognila no, jaz grem vsaj pogledat, da vidim kaksno je, ap pol vec ne v eno trgovino, ce se mi ne dopade.
Tricikel, a to je ze aktualno za naso deco?Se mi zdi hitro... Bomo tud mi pogledali...

Aja, madejka, geslo mi ne prime, ker nimam sumnikov, sem se vendo prevec blond si to nastimat, ker mi je ze ena tu gor razlagala kako gre, pa ni uspelouser posted image . Ampak ni se treba matrat, saj vem da ste vse lepe in da so vso julijcki krasniuser posted image .

Danes imamo pa mi tud sooonckauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
12.4.2008 8:29:33   
tinispela
Jutro....vidim da ste se načvekale včeraj! Klepetulje! Jaz sem spet ob pol enih prišla, P je še malo ostal. Sta pa imela tast in tašča pravo zabavo z malo, so bili 2 uri vmes pokonciuser posted image  No sam da so preživeli. Kakšen dan, groza! Že vidim da odpadejo sprehodi. Nić Špela je že zaspana, se pridruživa P.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
12.4.2008 8:29:41   
Freycha
Dobro jutro!

Današnje noči na ne razumem najboljše. Včeraj je spala na rokah od pol sedmih do pol osmih zvečer. Ob pol devetih je šla že v posteljo spat in spala danes do 7h zjutraj brez zbujanja. Ok super... samo predvsem mi je čudno to, da je plenica samo napol polna. Skoraj vedno je zjutraj plenica tako polna, da jo komaj preložiš, sedaj je bila pa tak polna, kot bi jo imela samo kake 4. ure gor user posted image  Pa tudi lačna ni ne vem kaj user posted image  Pa nihče od naju je ni ponoči previjal in hranil.......

grem pa danes v Tušauser posted image  sem se odločila, da bo tisti tricikel za 27€ čist ok in da ne bom kupovala dražjega in ga grem pač pogledatuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
12.4.2008 8:35:50   
tinispela
Kakšen pa je ta tricikl? A je na njihovi internetni strani?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
12.4.2008 8:50:50   
Ajvy
Jutro punce.....lepo ste čvekale.....se mi zdi, da se počasi vračate na stare tire.....
Nočka je bila kulturna....glede na prejšnjo je bila odlična....

MAdejka bi te prosila za geslo za slikice.....

Pupi..kaka carica je Naja...kolk je fajn v tem kolesu, lep kolesuser posted image user posted image user posted image

Bojana...Jaša je pa že orenk fant.....lep koles imauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 12.4.2008 8:52:09 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
12.4.2008 9:30:56   
rumba
Jutro!user posted image
Nočka..... eh, ne bi ... Freycha, a mi malo posodiš Dito za ponoči?user posted image
Aja, jaz še tudi nikoli nisem bila v Tušu, pa ne v Lidel, pa Eurospin in te divje variante.user posted image user posted image user posted image  Pa nimam nekega odpora, samo sem navajena ene štacune, bi lahko slepa vse nakupila, pa mi ni drugam za lazit.user posted image
Kapica, kopiraj tale Š in ostalo dopiši.user posted image  Aja, pa moj ni ravno profesor, še ni zadosti siv.user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat še asistent.user posted image
pupi, kaka carica je Naja.user posted image Julija še ne bi tako lepo sedela.
bojana, pa Jaša je tudi lord, no!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
12.4.2008 9:36:00   
Ajvy
Rumba...kako smo kaj....

Punce, kdaj se dobimo za čeveljčke...dejmo predlogi in te zadeve...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
12.4.2008 9:51:06   
Kristina_1
Naša gospodična:

user posted image

Naša kmetica:

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.4.2008 20:03:21 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
12.4.2008 10:14:00   
bojana2
Iiiiiiiiiiiii Tara, kaka lušna pupa...user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?