Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 22:58:43
|
|
|
|
Freycha
|
madejka mojega predloga pa kar ne vidiš, ne? pa sam dobro ti hočem sicer pa lahko noč......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 22:58:59
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ne me čudno gledat, sam mam full odpor do Tuša in še v življenju nisem bila notri v štacuni čeprav, za tako stvar se pa mogoče splača not pokukat Te pa pridita z Dito, do mene gremo pešaka, do Tuša jaz pa ti becikl k oknu prinesem pokazat . Ne to se ti res splača riskirat in it pogledat
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 22:59:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka babike jaz morm it spat eh, mus pa res ni
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 22:59:25
|
|
|
|
madejka
|
češnca noćko!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 23:00:43
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ne me čudno gledat, sam mam full odpor do Tuša in še v življenju nisem bila notri v štacuni čeprav, za tako stvar se pa mogoče splača not pokukat Te pa pridita z Dito, do mene gremo pešaka, do Tuša jaz pa ti becikl k oknu prinesem pokazat . Ne to se ti res splača riskirat in it pogledat bom šla res pogledat. Upam, da ne pozabim pa, da jih bodo še imeli, ko se bom notri spravila
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 23:01:37
|
|
|
|
pupi
|
Babe lahko noč vsem jaz bom tudi šla, me še moja opasna telovadba čaka sem dva dni švinglala in tuš. Madejka, če res hočeš nardit menjavo ti jaz že prej tudi slinčke dostavim. LN, lepo spite
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 23:01:45
|
|
|
|
madejka
|
Freycha kerega? A glede avta? Kaj pa misliš da je moj plan? Misliš da se bo bogi revček mali po vročini okol vozil? Mah jutri bo gužva spet in če bom zlamana ne bo dobro
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 23:03:03
|
|
|
|
Freycha
|
madejka pravilno zdej pa res lahko noč.... odoh i ja!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 23:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
sj jst tud grem mladiček neki cmeka, po moje z glavo v gatre rine spet grem ji joško podturit p spat ajdi!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 23:04:10
|
|
|
|
madejka
|
Pupi mah ne, ni panike... Jaz mam enga pri babici pa en je preveč bogi že... Tak da raje ne bi, v Najino dobro
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 23:04:20
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha bom šla res pogledat. Upam, da ne pozabim pa, da jih bodo še imeli, ko se bom notri spravila Res, da jaz tudi ne hodim nekaj v Tuša, včasih pa le grem, če moram na ajnkauf, ker je bolj poceni kot Merkator, in so mi danes takoj v oči padli. Lahko pa ti jih slikam in pošljem slike, če maš res taki odpor in pogledam zalogo.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 23:04:44
|
|
|
|
madejka
|
Noćko babe!!!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 23:09:09
|
|
|
|
corfu
|
Anoč!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 23:10:23
|
|
|
|
Freycha
|
pupi zlata si, hvala! Ampak se bom že "prisilila" in šla pogledat... sej tolk hudo pa tut ni. Sam enostavno me ni nikoli zanimalo, kako je notri in kaj vse imajo..... Sej tut v Lidla sem šla šele pred kratkim prvič zdej pa res grem nočko babike
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 12.4.2008 0:46:05
|
|
|
|
Kristina_1
|
Mateya boga Zala, pošiljam vam , da bi blo le vse uredu. . Bolančkom tudi . Pr nas je tud cl dan dež padu, pa smo šli kr po dežju na sprehod .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 12.4.2008 7:52:54
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro... Pupi mislim, da imamo mi isti tricikel, sam da je drugačne barve...evo Pri nas je bla pa nevihtica zdejle...malemu ni blo nič jasno...je res kr fajn grmelo. Kristina a bi lahko kaj tvojo pupo vidli...
< Sporočilo je popravil bojana2 -- 12.4.2008 7:53:09 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 12.4.2008 8:16:39
|
|
|
|
kapica
|
Oooo, sem zamudila fajni cvek vceraj. Skooda . Sam sem bla tak utrujena, da sem sam padla, ob 21h . Rumba, a zdaj pa vemo kaj je tvoj po poklicu, da si tolk sama. Zanimivo, si tud jaz ne bi mislila, da so profesori tolk odsotni. Pa zdaj mi je jasno zakaj imate poleti tolk casa . Madejka, suuper za avto, svoj plan pa lepo pocasi in previdno izpolnjuj. Freycha, se niti 1krat nisi bila v Tusu? Ja, dobra si da si se izognila no, jaz grem vsaj pogledat, da vidim kaksno je, ap pol vec ne v eno trgovino, ce se mi ne dopade. Tricikel, a to je ze aktualno za naso deco?Se mi zdi hitro... Bomo tud mi pogledali... Aja, madejka, geslo mi ne prime, ker nimam sumnikov, sem se vendo prevec blond si to nastimat, ker mi je ze ena tu gor razlagala kako gre, pa ni uspelo . Ampak ni se treba matrat, saj vem da ste vse lepe in da so vso julijcki krasni . Danes imamo pa mi tud soooncka .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 12.4.2008 8:29:33
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro....vidim da ste se načvekale včeraj! Klepetulje! Jaz sem spet ob pol enih prišla, P je še malo ostal. Sta pa imela tast in tašča pravo zabavo z malo, so bili 2 uri vmes pokonci No sam da so preživeli. Kakšen dan, groza! Že vidim da odpadejo sprehodi. Nić Špela je že zaspana, se pridruživa P.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 12.4.2008 8:29:41
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! Današnje noči na ne razumem najboljše. Včeraj je spala na rokah od pol sedmih do pol osmih zvečer. Ob pol devetih je šla že v posteljo spat in spala danes do 7h zjutraj brez zbujanja. Ok super... samo predvsem mi je čudno to, da je plenica samo napol polna. Skoraj vedno je zjutraj plenica tako polna, da jo komaj preložiš, sedaj je bila pa tak polna, kot bi jo imela samo kake 4. ure gor Pa tudi lačna ni ne vem kaj Pa nihče od naju je ni ponoči previjal in hranil....... grem pa danes v Tuša sem se odločila, da bo tisti tricikel za 27€ čist ok in da ne bom kupovala dražjega in ga grem pač pogledat
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 12.4.2008 8:35:50
|
|
|
|
tinispela
|
Kakšen pa je ta tricikl? A je na njihovi internetni strani?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 12.4.2008 8:50:50
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro punce.....lepo ste čvekale.....se mi zdi, da se počasi vračate na stare tire..... Nočka je bila kulturna....glede na prejšnjo je bila odlična.... MAdejka bi te prosila za geslo za slikice..... Pupi..kaka carica je Naja...kolk je fajn v tem kolesu, lep koles Bojana...Jaša je pa že orenk fant.....lep koles ima
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 12.4.2008 8:52:09 >
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 12.4.2008 9:30:56
|
|
|
|
rumba
|
Jutro! Nočka..... eh, ne bi ... Freycha, a mi malo posodiš Dito za ponoči? Aja, jaz še tudi nikoli nisem bila v Tušu, pa ne v Lidel, pa Eurospin in te divje variante. Pa nimam nekega odpora, samo sem navajena ene štacune, bi lahko slepa vse nakupila, pa mi ni drugam za lazit. Kapica, kopiraj tale Š in ostalo dopiši. Aja, pa moj ni ravno profesor, še ni zadosti siv. Zaenkrat še asistent. pupi, kaka carica je Naja. Julija še ne bi tako lepo sedela. bojana, pa Jaša je tudi lord, no!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 12.4.2008 9:36:00
|
|
|
|
Ajvy
|
Rumba...kako smo kaj.... Punce, kdaj se dobimo za čeveljčke...dejmo predlogi in te zadeve...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 12.4.2008 9:51:06
|
|
|
|
Kristina_1
|
Naša gospodična: Naša kmetica:
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.4.2008 20:03:21 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 12.4.2008 10:14:00
|
|
|
|
bojana2
|
Iiiiiiiiiiiii Tara, kaka lušna pupa...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?