|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
12.2.2008 10:33:20   
bačko
Manca vse naj naj za 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ji tudi Žana pošilja poljube!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 276
12.2.2008 10:36:40   
yudit
Znima me katere plenice zdaj uporabljate, jaz za enkrat imam baby dray-pampers iz Austrije in so mi kar vredi, mam tud Linostar ampak mi več niso všeč ker spuščajo neki gel ven, in zdaj sem dobila en paket activ baby pampers št.5 in tudi spuščajo ta  gel, najbolj so mi všeč baby dray iz austrije. Zdaj imamo stevilko maxsi plus4+, pa se mi zdijo že premajhneuser posted image sam 5 je ji mal prevelika.....A je katera probala Hofferjeve plenice ko jih tak nekatere hvalijouser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 277
12.2.2008 10:40:32   
Češnca
Hoferjeve in Lidlove so ok. Slednje celo nekolk mehkejše.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 278
12.2.2008 10:49:08   
Ronči
Nam Hoferjeve niso v redu. Premočijo in koža pod plenički je vedno mokra, kot da bi bila lihkaj polulana....čisto drugače kot Fixies. Se mi zdijo pa Sparove dokaj ok, le premajhne sem kupila (od 4-9, user posted image  ima 7 kg, pa so ji skoraj premajhne),

no ne vem, jaz še vedno nisem našla boljših od fixies, pa dražjih tudi ne user posted image

grem pa danes po Dm pleničke, da še te izprobamo.

Torej:
- Pampers - preveč plastične
- Hofer - vendo mokra koža
- Alana - premočijo, za podnevi so ok
- Spar - ok
- Milerjeve - dobila je izpuščajčke
- Fixies - zaenkrat najboljše

,m,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,e, še Klarino mnenje user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 279
12.2.2008 10:58:34   
bojana2
Manca in Žana vse naj naj  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočka kar ok, zbujanje na 2 uri...vsakič mal bolje...user posted image

Corfu pri mojem so popolnoma isti znaki in so sigurno zobki, pomojem ne sam eden.

Za vse bolčkane...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Plenic smo mi tud že velik probal, pa imamo sedaj že nekaj časa dm-jeve...pa so nam zakon...user posted image user posted image
Še nikoli niso prepuščale, ne puščajo gela, so lih prav mehke in imajo večje trakove za zalepit, tko da so nam res super!! Aja, mamo pa že maxi ...7-18kg. Ima pa mali 9kg in so mu lih fajn.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 280
12.2.2008 11:39:33   
SANEK1
Lea,  Manca in Anžejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Yudit, Corfu in Češnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če sem še koga pozabla,se opravičujemuser posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 281
12.2.2008 12:33:07   
Kristina_1
Yudit jaz kr vse dam, tud un bel del - pr blitvi.

Plenice so nam DM-ove zakon, sam nazadnje k sem jih kupla so ble mal bolj trde kot ponavad user posted image
Hofferjeve sem rabla pr tavečjemu, pa so ble tud super.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 282
12.2.2008 14:58:15   
corfu
Žana tudi tebi čestitke, pa mamici tudiuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 283
12.2.2008 16:01:15   
Afnica
Žana in Bačko user posted image user posted image
Manca in Corfu  user posted image user posted image

user posted image

Pa vsem za nazaj user posted image user posted image

No, danes bi pa jaz malo pojamrala...

veste, da sta naša 2 že spala cele noči. Od 20:30- 7.00 najmanj. Sedaj jesta 2x ponoči, pa še budnica pred 6h. Zaaaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaj??? Naj mi to kdo pove. user posted image

Včeraj sem obiskala mojo nečakinjo...joj kak je lepa, taka črna, full lasekov. In tako majhna. user posted image  Ima pa več kot 3x več gramov kot Lana ob rojstvu. Pa se mi tak mala zdi. user posted image  3790g. user posted image

Kako dolgo se kuha prosena kaša?

Mi smo začeli z glutenom. Težav ni.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 284
12.2.2008 17:29:35   
corfu
user posted image Afnica, saj bouser posted image  vse enkrat mine
Za proseno kašo nimam pojmauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 285
12.2.2008 17:30:50   
corfu
Afnica, ti si ćisto opravičena do jamranja, daj si duškauser posted image

Kje je pa naša Rumba?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 286
12.2.2008 17:33:55   
Freycha
jaoo babike, pa kaj se z vami dogaja? nič več nobena ne piše user posted image  

plavanje je za nami, pa sprehod tudi, zdej ata tamalo futra, mama pa malo po netu skače sem ter tja..... v bistvu se nič kaj ne dogaja. Spat bi šla.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 287
12.2.2008 17:48:52   
julij
Midve sma tudi končno doma. Smo se nakopali, bile sma v trgovine in še na obisku pri mojih. Sem bila kregana, ker me 10 dni ni bilo, s tem da je en teden minil od kar so oni bili pri nas.user posted image
Eh, Ana pa spi kot top. Sem kar vesela, da jo je spanje vzelo, da je malo miru in tišine. Kak paše...Je pa bila že tak utrujena, da je še sitnarit pozabila.
Sem pa danes dobre volje, zgleda, da me je čvek danes v dobro voljo spravil.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 288
12.2.2008 17:55:16   
Češnca
Ja kje pa ste vse? Anžej je buban, ampak danes sploh ni naporen, se skoz smejča. Malo več spi kot ponavadi.

Afnica user posted image  včasih se vse obrne na glavo...

Hvala za pikepoke! user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 289
12.2.2008 18:12:30   
Freycha
jaz sem pa M dobilauser posted image  v bistvu full hitro, pa full je nekaj boleča, kar do sedaj nisem bila navajena user posted image  kr neki no......

julij lepo, da te opravljanje tašč v tako dobro voljo spravi user posted image user posted image

sanekova, velja za jutri?user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 290
12.2.2008 18:36:49   
tinispela
Freycha in Sanek, a se jutri dobita? Jaz sem si tud ravno avto zrihtala za jutri. A bosta v mestu oz. v parku? Freycha obljubim da bom hitreje hodilauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 291
12.2.2008 18:48:53   
yudit
Evo malecka je že boljš vročina joj je padla, mal je še vroča sam mislim da je ne bo več nazaj.Zdaj se pa lepo igra na pojstli čist vesela, sam dans mi je pa čist mal jedlauser posted image pa blitvo sem ji skuhala zmmešala z svoji mlekom pa nič, ni hotela jest......Jojjjj kolk sem vesela da je mal boljše upam da tak ostane , in sem vesela da že v četrtek za valentinovo dobimo ključe od novega stanovanjauser posted image user posted image user posted image te pa se selimo, ker komaj čakamo da se mal raskomotimo v večjemuser posted image zdaj si kuham kavico dragi je v nočno šel, pol pa grem mal cote zlikat pa pospravit....

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 292
12.2.2008 18:50:39   
yudit
Ja kje pa ste vse dans, freycha se mi je glih zmuznilauser posted image user posted image user posted image , kje se kupijo tiste slikice za nasteno otroške sobe, mislim tisto ko si sam pol rišeš al prilepiš pa pobarvaš a ve katera mogočeuser posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 293
12.2.2008 18:55:34   
tinispela
Yudit, jaz sem nekakšne "šablone" kupila v City Parku v LJ. Lahko pa vprašaš v Artu v Europarku, Skrinji, al pa v Prometeju.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 294
12.2.2008 19:20:29   
corfu
kje pa ste res vseuser posted image

Uživaj življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 295
12.2.2008 19:30:25   
tinispela
Jaz sem tukaj! Mala že na poti v pančevo, jaz pa sestradana!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 296
12.2.2008 19:56:35   
Ajvy
evo, pupa aja...midva greva pa na kavo, pol pa še midva v pančevo.....
Danes svi bili veliko zunaj...se na pupi pozna...je čist utrujena.....moram vam pokazat eno sliko...kako me je danes pričakala...

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 297
12.2.2008 19:57:18   
Češnca
Čist ste se porazgubile čveke... smo sam ena pa po ena gor. user posted image

Anžej spi, upam, da bo noč mirna. Vročine skoraj nima. user posted image  Ga moram še enkrat pohvalit, kolk je bil priden čez dan. user posted image

tini midva ravnokar pomaranče jeva.

Neposredna povezava do sporočila: 298
12.2.2008 20:02:52   
tinispela
Zdaj sem se malo okrepčala, da lahko za PC sedim in tipkamuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 299
12.2.2008 20:03:35   
Ajvy
user posted image
tkolele pa naša pupa mene pričaka...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Plavanje
muška

Če bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?

da (78%)

ne (2%)

aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (10%)

ne vem (10%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!