|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
11.2.2008 12:19:27   
yudit
Evo malecka je že pokonci že šibam adijo

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 226
11.2.2008 12:19:36   
Anonimen
baja tedi ko boš najbl v zagonu, k se ti bo zdelo da se ti najbl mudi, ko bo šlo vse čez konce, se dol vsedi pa globoko vdihni...OOOOMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla da te bo vse počakalouser posted image

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
11.2.2008 12:21:16   
kapica
Joj, Baja, mi je kr zal no, da si tak na hitro vse. Jaz se mi zdi, da sem vedno bolj umirjena, ce bo kaj narejeno bo, ce ne pa drugic. Pa ko je moz doma, je zdaj vedno z tamalim, pa tud ce smo v istem prostoru, se mi zdi da pocivamuser posted image . Pa v savno sem sla enkrat za 2 uri, sem tud mislila na moja dva doma, ampak vem, da naslednjic pa verjetno ne bom vec. Samo navadit se je treba. PA glej, midva nimava tu nikogar, da bi lahko dinota kam podturla. Probaj dat cimveckrat k mami, sam za kaksno urco, vec kot bos, prej se bos navadila.
Pa pusti pucanje pa te zadeve, 1krat tedensko spucas stanovanje, medtem ko je tvoj z malim zunaj. Gotovo.
Al pa si zvecer daj v bano vode natoci in se tako sprosti. In to ne bi slo? Men to tud zeloo pomaga, bit v kopalnici 2 uri.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 228
11.2.2008 12:22:20   
Anonimen
user posted image user posted image evo, iz omare je polico ven potegnila, zdaj pa knjige ven puli....ma vse raztura no, jaz pa sem upala da ne bo tak terminatoruser posted image pa ladlce odpira....svaštauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
11.2.2008 12:30:11   
kapica
Sem mogla nehat, ker je dino klicaluser posted image .
Baja, yudit ti je super napisalauser posted image . Sem hotla vprasat,  kako se mali obnasa v avtu? A tam spi? Ker ce ja, se lahko se vedno vsedeta v avto in se vozita, to je tud ze nekaj. Ker to sva midva naredla prejsnji teden, ko je bil mali nemogoc, pol je bil pa spet okejuser posted image .
Yudit, Dino je tud bolj na mene navezan, na sreco pa tud dovolj an moza, ga tud on lahko uspava, mu da jesti, pa te zadeve.
Ulla, mogoce mala Ula raztura, ker si ti borovnicevec pila, al kaj zeuser posted image .

Evo, grem kosilo sfinisirat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
11.2.2008 12:41:15   
Afnica
Katere tri so se izbrisale? Zvesta in A_R..katera je pa tretja?

No, moja nečakinja je Žana, rodila se je s 3790g, 50cm, 10.2.2008 ob 00:45. Danes jo grem pogledat. user posted image

Baja*...sedaj bom pa več v S.B. In ja, tudi jaz skoz hitim. Zadnjič smo bli pri tašči in sta oba spala. Jaz sem pa kosilo tako na hitro pojedla...pa čeprav mi ne bi bilo treba. Ampak ti pride v kri. user posted image

No, to sta pa naša 2...

user posted image

Jaz sem že čisto nora ob vsem tem...skoz ju nekje lovim. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 231
11.2.2008 12:48:27   
kapica
Uiii, Afnica, kak sta lusnauser posted image user posted image .

Midva pa greva ven, kosilo gotovo, danes pleskavice in krompirjeva solatauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
11.2.2008 13:01:14   
Češnca
baja user posted image  te popolnoma razumem. Men se danes spet meša, ker Anžej ne more bit brez mene niti sekunde; no trenutno se je umiril in je zadovoljen zraven mene.  Me pa ful skrbi kako bo aprila, ko bova midva na poroki... Ful cajta se že spravlava nekam ven, da bo moja mami Anžeja zrihtala in spat dala, pa še nisva šla. Sam morva, ker drgač bo bolš, če sploh ne grem na to ohcet. user posted image  

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 233
11.2.2008 13:31:36   
Anonimen
sm dala na blog terminatorjauser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
11.2.2008 14:00:35   
Češnca
Že drugič spi, ampak ful nemirno. Prej je bil pa tko grozen, da tud vn nisva šla. user posted image  Upam, da bo kej bolš, ko se zbudi. Mu že kuham špinačo, včeraj jo je prvič jedel in mu je bla všeč.

Afnica ful sta luštkana, ko tkole gledata skoz okno!

ulla tvoja ta mala pa raztura: po trebuščku, na vse štiri, na prstke... user posted image user posted image  Anžej sam rit v luft dviguje. No, sedi pa kot ta velik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
11.2.2008 14:10:58   
Anonimen
je res taprava ja....se kr vid napredek vsak dan....je pa res da je ogromno na tleh in mora se sama matratuser posted image čeprov so ble že pripombe iz taščine strani, da jo "zanemarjamo" in da je skoz sama seb prepuščenauser posted image je prjavla zanč, da dobr da pride, da jo vsaj ona malo pocartauser posted image jaz ji bom zobe enkrat zbila nekamuser posted image ( pa glih nove ma...)

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
11.2.2008 14:13:36   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  sej Anžej je tud dost na tleh, priznam pa da zadnje 4 dni ne - nas ni blo doma, se pa tolažim, da je bil skoraj ves čas na zraku. Danes pa ne eno ne drugo.

Tale luštkan vic sem ravnokar dobila:
 V porodnisnici se pogovarjata dva novorojencka.
Fantek pogleda puncko in ji ponosno rece: "Jaz sem pa fantek."
"Kako pa to ves?" vprasa puncka.
In fantek nagajivo odvrne: "Pocakajva, da gre sestra ven, pa ti bom
pokazal."
Ko sestra odide, potegne fantek odejico stran, pomoli nozice v zrak in
pravi: "Glej, plave nogavicke imam!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
11.2.2008 14:43:56   
julij
Češnca, res lustkan vic. Anžej pa je isti kot Ana. Bi se kar naprej cartala...
So pa krivi zobki, ki so že čisto na površini. Jih se že da videt in mislim, da  bosta spodnji enkici naenkrat prišle pozdravit.
Baja, te razumem. user posted image Sem tudi jaz včasih čisto na tleh. Pa je mala še kar znosen otrok, ampak je meni z njo včasih tako težko. Moj pa tega ne razume. user posted image  Mi manjka družba. Sem pa vedno bolj na izi. Včasih že preveč, se mi nikamor ne mudi in marsikaj kar prelagam. Pol se pa nabere in sem sama na sebe jezna. Sem pa se spremenila od kar je tamala na svetu. Včasih se zalotim, da se obnašam popolnoma drugače, kot sem se in na stvari gledam u drugega zornega kota.
Ula, tvoja tamala je pa res živec. Bravo, Ula!user posted image  Jao, pa kaj je z našimi taščami.user posted image Tudi moja pride in tamalo gor dvigne, da ji "hrbet zlufta", kot sama pravi. Ker jo mamica nič ne carta. Pa tudi, če je pridna in ne sitnari jo more po rokah vlačit. Pol pa mi reče, da je že razvajen froc. Bi ji malo z veseljem pustla za kaki dve uri, samo kaj ko pol samo poslušam, kaj pa kak je z otroci treba... Ah, brezzveze!
Afnica, kako sta ljubka! Pa tak se za rokice držita! Sem kar solzna ratala.user posted image  pa čestitke za malo Žano!

Hvala vsem za čestitke ob Anini sedemmesečnici in za pikepoke! So dobro opravile svoje delo.user posted image  Ana je že ok. Driska se je ustavila. Včeraj zvečer je kakala že normalno. In apetit se je vrnil. Sem tak vesela, da se je rešla tega. Malo je sitna, no, saj sem povedala, zato so krivi zobki.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 238
11.2.2008 14:59:39   
Freycha
meni tudi ni všeč, da mislita tašča in tast, da mora biti tamala skoz po rokah. Raje ne vem, koliko časa je preživela sama na tleh na igralni podlogici. Predvidevam, da nič....ne vem, a ne razumejo, da mora biti otrok malo sam, da se nauči sam se igrat, da razvija svoje motorične sposobnosti, da se nauči sežt po igračo, ki so jo želi itd.... najbolj smešno mi pa je, da sami pravijo, kako so otroka nahranili in je spal skoraj da ne cel čas med hranjenji oz. je bil v stajici, vnučke in vnukice bi pa non stop neki mazili. Dobro, saj razumem, da jih nimajo stalno pri sebi, pa bi jih takrat radi žulili, ko jih vidijo, samo cel čas obiska pa tudi ni ok..... saj se lahko z otrokom tudi ukvarjaš, če je na puzzlih, pa se "igrata" skupaj....

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 239
11.2.2008 15:13:00   
bačko
Afnica tvoja mala dva sta zelo fletna.A si imela že pregled za Lano zaradi znamenja na glavi?
Ula se opravičujem samo kje pa imaš blog da tudi jaz pogledam tvojo ljubico kako je igriva?
Moja tašča bi jo tudi kar naprej po rokah nosila.Sem se odločila da bom kupila puzzle in da jih bo Žana imela tudi pri tašči in da se bo tudi tam igrala na tleh!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 240
11.2.2008 15:55:39   
SANEK1
Ulla, kaka, včasih bi rekli, asica je tvoja malauser posted image user posted image user posted image   Ko sem predvajala posnetek, sem morala Živo dat bližje, ker ji je blo tak všeč, se je ful smejala in tolkla po mizi.user posted image
Živa se je tudi zadnjič spuzala do CDjev. Sicer mi ni glih jasno kak, ker gre samo rikverc, ampak bla je tamuser posted image
In ko pridem iz kopalnice so bli vsi cdji raztroseni, en pa sevada v ustih.user posted image user posted image user posted image

Bačko in Julij, me veseli, da sta vajini pikici boljeuser posted image user posted image user posted image

Afnica, Lana in Lan pa itak harata med julijciuser posted image user posted image user posted image

Baja, Češnica... tudi meni pridejo taki dnevi, ko kr nekaj, pa vse mi gre narobe, pa bolj kot hitim, bolj mi vse pada, se razsipa, se zlomi in pol sem živčna in jezna in pičuser posted image ...
Ko pride moj ga najurim za vsaki pesji drek, v glavnem kr nekiuser posted image user posted image user posted image   Hvala bogu me pozna in mi ne zameriuser posted image .
Takrat vem, da rabim oz. rabima malo cajta zase in takrat gre mala, brez slabe vesti, malo k babicam in se majo oni in mi2 fajn oz. ostaneta ati in mala doma, jaz pa al na kofe, v trgovine, na obiske...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 241
11.2.2008 17:21:03   
tinispela
Ulla, Špela je pa čist podobna Uli, sam da naša še ne plazi. Jo je pa tud povsod dosti. Moram pa tud jaz starim staršem kar rečt, no zdaj pa se bo šla Špela mal na tla igrat, drugače bi jo sam na rokah imel. Mislim, saj ne pokažeš samo na ta način, da imaš nekoga rad!
iiiiiiiiiiiAfnica kakšna lepa slikica, jaz bi jo dala v okvir in v njuno sobico!
Špela je zadnje dn i malo bolj umirjena, trenutno ni tako tečna, je pa najbolj tečnarila, ko se ni mogla kaj dosti premikat na tleh, zdaj je veliko boljše.
julij, saj bomo jutri skupaj na plavanju in na kavi. Bomo za nazaj in za naprej mal počvekal.
Freycha, me lahko jutri ti prideš iskat. Sporoči mi prosim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.2.2008 17:36:34   
Freycha
tini zmenjeno

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 243
11.2.2008 18:13:17   
kapica
Joj, ko se tak menite o tascah sem kr vesela da je moja tak dalecuser posted image user posted image user posted image . Ceprav ni slaba no, pa tud za malega v redu poskrbi in naredi tako kot ji je narocena, brez pritozevanjauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 244
11.2.2008 18:29:20   
bojana2
Jaz sem pa dans že cel dan sama....s tamalim sveda...me že vse boli. user posted image  Kolk bi sedla ena masaža...user posted image

Afnica super slika!!

Baja...boga...user posted image ...mislim, da ima vsaka od nas vsake toliko kako krizo...ko maš vsega že čez glavo, pa sam iščeš kak prepir, pa nobenga časa zase (jaz to najbolj pogrešam)...pa sej mine...bo bolš. Glede hitenja sem bila jaz na začetku ista...me je kr metalo...nikakor nisem vsega sfolgala...pol pa kot strela z jasnega en klik...in zdej si za vsako stvar vzamem čas...če ni kosilo skuhano, pač ni, če niso cunje takoj zlikane pač niso...pa kaj...si pa vzamem čas za malega, da se prepustiva igri in uživava...tko u izi vse...ko pa moj pride dam, se pa on mal več ukvarja z user posted image , jaz pa kaj pogospodinjim, skuham, grem včasih v trg...tko da imam mal časa zase...lih za noge u luft pa itak nikol ni časa...
Jaz mam pa trenutno obdobje, ko mi gre moja user posted image  mal na živce...user posted image ...sam teži skoz, pa same dlake so povsod, pa kopalnica je v kaosu...obup, pa shujšat mora, zato dobi malo manj hrane, pol pa samo fehta skoz...user posted image ...sej jo mam ful rada, ampak trenutno bi jo za kakšen mesec al pa dva komu posodla...user posted image
Komi čakam, da mali shodi, pol se bosta pa eden z drugim zamotla...user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
11.2.2008 19:28:48   
yudit
Olla Lei se je spet povišala vročina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spet na 39 vroča je tak da čez pižamico čutim.Dala sem ji drugo svečko zdaj upam da bo kaj boljš , če pa ne bom jutr poklicala P in jo peljala da jo pogleeda, imela je čist vredi ritko  nobene rdečice al pa pleničnega izpuščaja, in zdaj na enkrat cela ritka in lulika rdeče ko jo umivam  se jočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nevem kaj naj si mislim al so res zobeki al je kak viroza... Čist sem pafff verjetno tud nebomo mogli spat vredi, vedoč da ima vročino pa ona tud nebo spala groza, upam da ne bo kaj hušega...Tinišpela daj mi povej več kolk je imela tvoja vročino,  zdaj ko so jo mantrali zobeki, pa obnašanje skratka vseuser posted image user posted imageZdaj dragi pride iz službe jaz pa grem sosedi na kaffe, da se mal odklopim on pa bo mal z malecko, ker dans sem pa res cela boga , mala se mi tak smili da bi jaz najrajši imela to vročino kot onauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zanimivo da jaz nimam skor nkoli vročine.....no grem sez malo cartat bayyyy

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 246
11.2.2008 19:41:27   
tinispela
Yudit, Špela je imela samo 2 dni povečano vročino. Je pa imela nad 38, ko ji je prišla do 38,7 sem ji dala svečko (to je bilo 17pop), pol ponoči okoli 24 pa še eno, ker ji je zopet zrasla. Naslednja dva dni pa je imela okoi 37,2 in ji nisem dajala svečke. Ni pa imela nič rdeče, razen 1 teden prej je imela pikice okoli ust (sem mislila da je zaradi kašic, je pa bilo zaradi zobk). Upam, da sem ti kaj pomagala. Jutri pa raje pojdi k P, če ima tak rdečo ritko. Čeprav mislim, da je to možno pri zobkih. Pa en user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 247
11.2.2008 19:44:52   
Ronči
Vsem en user posted image

Mi smo Ok, sam cajta zmanjkuje. Ravnokar grem pospravit spalnico, da najdemo pot do postelje user posted image ....je nekje tam...med cunjami user posted image .

Preberem vas dokaj redno, za pisat sem pa lenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nimam nič novih fotk, nič zobkov, nič obratov, nič plazenja in podobnih vragolij ... tako ... da se beremo ko se kaj zanimivega zgodi user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 248
11.2.2008 20:05:46   
Ajvy
Mi smo pa pridelali prvo buško.....

Drugače smo se pa veliko potepali zunaj.....drgač pa nč novega....

Baja...a prideš naše stanovanje pogledat, se boš takoj razvedrila...ampak u easy---za vse mora biti čas.....sploh pa za nas....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 249
11.2.2008 20:18:24   
Češnca
Anžej ima pa vročino, cel dan je bil jokav, vodenih oči...Božček, v glavnem. Sumim, da so zobki krivi, čeprav tud nekolk pokašljuje. Zdej spi, je kar padu v postlo.

Nočko, grem počas za njim, ker sem čist zmozgana.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  razdelite si pravično user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ko otrok riše
Admin

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je narisal (36%)

okaram, česa ni lepo narisal (1%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (1%)

narišem sam/a da vidi kako se kaj nariše (0%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (61%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (0%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!