Blacky30
|
Oj, punce, pa sem spet doma in spet je vikend. Juhu!!!! Mali je šel ravnokar spat, jaz pa grem samo pogret kosilo, ki je ostalo od včeraj in ga je treba pospravit. Nič ne bomo delali potrate. Za ostale pa bom potem nekaj skup vrgla. Glede rezanja presredka....vam lahko samo povem, da je kakršnokoli mazanje z olji totalna izguba časa, ker je vse odvisno od elastičnosti tvoje kože, kar pa z mazanjem v nekaj mesecih ne moreš spremeniti. Jaz sem si v prvi mazala pridno vsak večer, na koncu pa sem imela ful vrezano, pa še raztrganine zraven. Tak da....jaz tokrat s tem ne bom izgubljala časa, ker vem, kaj me čaka. Samo moje mnenje. Vidim, da vas večina ful pridno hodi k zobozdravniku. Kako to? Čisto rutinsko, še od preden ste zanosile, ali so se težave z zobmi in bolečine pričele zdaj v ? Jaz imam zaenkrat še mir, že trkam. Upam, da ne bo kaj, ker se zobozdravnika tako bojim, da bi menda rodila tam na stolu. Neboglasnica, eh, ne sekiraj se zaradi moža. Saj se bo umiril. Jaz prve 3 mesece sploh nisem imela nobene želje in tudi nisva, ker mi je bilo nonstop slabo, potem se mi je odprlo in sva veliko, zdaj pa, odkar imam spet te žile tak ojačane na nožnici in me vse ful boli, pa neko vnetje menda imam, ker me tudi ful peče, zdaj pa mi spet ni. Samo jaz z mojim nimam težav, ker je ful zaposlen in zvečer kar pade v posteljo, pa mi nič ne gnjavi. Poleg tega me nikoli ni silil v to ali delal prepir iz tega. Je navajen, da v prvi nisva niti enkrat, ker meni ni niti malo pasalo. Aiken tudi meni ni najbolj všeč, pa so mi sicer tuja imena kar pri srcu. No, mojemu niso, pa bomo zato imeli kar slovenska. Prav pa imate vse, da se odločite kar po svoje, ker le tako bo otrok imel tisto pravo ime, ki mu paše. Lex, vidva bi morala zdaj pri tretjem tudi izbrati ime na črko A, ali ne? Inigo, dobra si. No, tako sva midva prvič spol obdržala zase pred vsemi sorodniki in starši. Pa nama je uspelo do zadnjega. Glede imena pa me tašča čisto vsakič napade, ko se vidimo, če že imava ime za fantka, ker je ona prepričana, da bo še en . Pa imena še kar nimava, ker se moj ded sploh noče pogovarjat o tem, ker pravi, kaj bom te razmišljal o tem, če je itak . Jaz pa se samo smejim. Ina82, hvala za info. Ko sem jaz hodila pred 3 leti, je bilo možnost izbirati dopoldanski ali popoldanski termin. Zdaj pa je tako, aha. HD, kako je s tvojim vnetjem, je Canesten pomagal? Jaz si zdaj tudi s tem mažem.
|