|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
28.3.2008 16:47:27   
lex
ja inigo svaka ti častuser posted image , jaz nisem mogla bit tihouser posted image , sem vedno povedala ven. Tud zdaj.

neboglasnica jaz sem hladilnik že spucala, mogla bi še skrinjo (imam ločeno), pa se mi ne da. Not mam stvari za vstran zmetat še pa še, pa se ne morem dat zravenuser posted image

jutri je pa kopalnica na vrstiuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
28.3.2008 17:43:18   
netki
jst sem pa danes s hrano prav nemogoča.....sem pojedla cel krožnik pire krompirja in špinače, za sladico pa še fulllllllllll sadne kupe

pol se pa čudim od kje kg.......mam vsaj razlog....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 18:33:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2503
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 18:33:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
28.3.2008 18:59:12   
lex
nam je predal s čokolado skoraj dol padel po raznikih, zdaj je pa že skoraj prazenuser posted image , pa otroci ne dobijo veliko čokoladeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2505
28.3.2008 19:00:19   
klarazan
Ko ste ravno pri apetitu, naj se še jaz pohvalim z svojim, dones bi kar naprej nekaj, enkrat neki sladkega, drugič eno štručko, pa tuno, pa čokolado, pol pa še jogurt..., uglavnem brez konca, zgleda, da je dones nekaj v luftuuser posted image , upam, da bo jutri bolje.  

Neposredna povezava do sporočila: 2506
28.3.2008 19:01:19   
neboglasnica
Le glej, kdo se oglaša. Mislim, da krepko vodim. Moje današnje kosilo: pol velike čokolade, vrečka slanega peciva in sladoled. Vodim, kaj?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
28.3.2008 19:04:59   
ina82
blacky spraševala si če je materinska šola v ZD samo popoldan, je ja, samo en termin je in sicer ob 18.30.
kar se pa tiče imen pa je res od vsakega posameznika odvisno ali bo povedal ali ne, men osebno je brezveze da ne bi povedala, če pa nekomu ful pomeni da pa sedaj samo onadva vesta in noben drugi pa sta zaradi tega srečna pa tud prav. sem prvič podala svoje mnenje, upam da ne bo zamere

Neposredna povezava do sporočila: 2508
28.3.2008 19:06:03   
lex
mi smo imeli krompirjevo juho in rižev narastek, namočen z malinovim, sirupom sladko ko šus

Neposredna povezava do sporočila: 2509
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 19:45:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
28.3.2008 19:55:13   
Inigo
flower - ne, midva greva v aprilu v bolnico. ampak če ne bo ok, bom šla še v ZD na kakšno predavanje user posted image tako, da se zihr kj vidimo. na vsaj enem predavanju. če že ne drugo, bom te šla iz firbca gledat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2511
28.3.2008 19:57:30   
Inigo
ina82 - ja, saj maš po eni strani kar prav... zakaj nebi povedala?! ampak sem rekla, da bom malo skrivnostna in kar naj jih zanima! user posted image sem jim povedala, da mamo fantka, imena pa res ne bom izdala. kar naj bodo radovedni. ampak punce moje: PSSSSSSSSSSSST! ok? user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
28.3.2008 20:35:01   
lex
joj to vam morem povedat: Alini ko rečeš, da naj ti da lubčka na ful široko odpre usta in ti da lubčka na ustnice in pol si ves slinast okoli ust, ampak to je tak fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image , punce tam okoli 10 meseca se naučijo pol takih cort stvari, da se kar stopišuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
28.3.2008 20:45:29   
neboglasnica
ja, lex, to so krasni trenutki, tudi jaz sem se stopila ob teh slinastih poljubčkih. Mnjami...

A veste, da me malce stiska pri srčku, ker gre moja starejša hči 13.04. z mojo sestro na križarjenje. Do izplutja ladje morajo prevoziti 700 km. Uf, malce sem upala, da bo mož proti, da bo on t*grd, ker je ne bo pustil. Glej ga zlomka, rekel je JA in meni so usta padla dol. Sicer hči še ne ve, ampak mene pa že zvija. to bo prvič, da bom en teden brez nje. Uf!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
28.3.2008 20:54:05   
lex
In kam gre? ja vožnja je kar za starše malo problem, ampak veš koliko ti bo potem imela za povedat in kolk se bosta pol cartali ko pride nazaj. Pa saj po telefonu se bosta slišali. Vem pa kako ti je pri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2515
28.3.2008 21:16:49   
neboglasnica
Križarila bo po sredozemskih otokih.... Joj...že sedaj sem dokončala ta veliko načeto čokolado od danes... Kaj šele bo? Pa še na bolniški bom, tako da.. Takrat bom še bolj jamrala kot sedaj. Najbolje, da grem do konca skuhati za jutri, ko bom v službi, da bodo doma samo pogreli. Hvala, lex, lažje mi je, če pojamram.

Lepo pančkite, grem pocrkljat še punci! Pa seveda moj user posted image , ki danes skače, user posted image . po mojem se je veselil čokolade, zdaj pa je ves nabasan s pomirjevali iz čokolade lepo spi.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
28.3.2008 21:32:00   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: tedy

ajoj.... očitno je tole rezanje presredka zelooooo pogosto al kako?
zdj v zadnjem času sem se pogovarjala kar z nekaj ženskami
ki so pred kratkim rodile - ampak so vse - čist vse!!!! do zdej rekle da so jim
rezal presredke.
če po pravic povem me je tega še najbolj strah!!!
kako pol to sploh zgleda... mislm... zihr ti ostane brazgotina.
pa pol med spolnim odnosom ti je zihr kej v napoto....?????
ajoj.. sploh si ne predstavlam!
močnoooooo upam da pr men ne bo tko..... user posted image

Nič se ne boj! Sicer te razumem, ker sem jaz tudi v prvi user posted image  samo o tem razmišljala in me je bilo tega najbolj strah, samo zdaj, ko gledam nazaj, lahko rečem, da je bilo to še najmanj hudo. No, razen kasneje, ko so se šivi celili, ker sem imele še dodatne težave. Sicer pa se je g. zelo potrudil in me tako lepo zašil, da nisem imela nikoli kasneje pri spolnih odnosih nobenih težav in nikoli nisem nič čutila spodaj, da bi kaj bolelo. Brazgotina se vidi, vendar se moram konkretno sklonit, da jo vidim. No, zdaj se več ne morem.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
   [Brisano sporočilo]
29.3.2008 8:30:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
29.3.2008 11:39:33   
papir
kot vidim se menite o imenih.no nama je na 3d uz rekel da 90% da bo punčka ina imava ime Manca.domači sicer niso prav navdušeni,ker do zdaj niso slišali za nobeno manco razen uno košir,pa zdaj špik.ampak nama je to najlepše ime in tako bo ostalo, in .

Neposredna povezava do sporočila: 2519
29.3.2008 12:08:21   
ina82
flower-midva tud grema v maju v ZD v materinsko šolo. si se ti že prijavla?
evo jaz sem že prišla iz nakupa, veni je tak lepo vreme-končno in upam da bo tako tud ostalo-saj je že čas.
lepo preživite vikend

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
   [Brisano sporočilo]
29.3.2008 12:12:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu papir)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
29.3.2008 12:23:35   
Blacky30
Oj, punce, pa sem spet doma in spet je vikend. Juhu!!!! Mali je šel ravnokar spat, jaz pa grem samo pogret kosilo, ki je ostalo od včeraj in ga je treba pospravit. Nič ne bomo delali potrate.user posted image  Za ostale pa bom potem nekaj skup vrgla.

Glede rezanja presredka....vam lahko samo povem, da je kakršnokoli mazanje z olji totalna izguba časa, ker je vse odvisno od elastičnosti tvoje kože, kar pa z mazanjem v nekaj mesecih ne moreš spremeniti. Jaz sem si v prvi user posted image  mazala pridno vsak večer, na koncu pa sem imela ful vrezano, pa še raztrganine zraven. Tak da....jaz tokrat s tem ne bom izgubljala časa, ker vem, kaj me čaka. Samo moje mnenje.user posted image

Vidim, da vas večina ful pridno hodi k zobozdravniku. Kako to? Čisto rutinsko, še od preden ste zanosile, ali so se težave z zobmi in bolečine pričele zdaj v user posted image ? Jaz imam zaenkrat še mir, že trkam.user posted image  Upam, da ne bo kaj, ker se zobozdravnika tako bojim, da bi menda rodila tam na stolu.user posted image

Neboglasnica, eh, ne sekiraj se zaradi moža. Saj se bo umiril. user posted image  Jaz prve 3 mesece sploh nisem imela nobene želje in tudi nisva, ker mi je bilo nonstop slabo, potem se mi je odprlo in sva veliko, zdaj pa, odkar imam spet te žile tak ojačane na nožnici in me vse ful boli, pa neko vnetje menda imam, ker me tudi ful peče, zdaj pa mi spet ni. Samo jaz z mojim nimam težav, ker je ful zaposlen in zvečer kar pade v posteljo, pa mi nič ne gnjavi. Poleg tega me nikoli ni silil v to ali delal prepir iz tega. Je navajen, da v prvi user posted image  nisva niti enkrat, ker meni ni niti malo pasalo.user posted image

Aiken tudi meni ni najbolj všeč, pa so mi sicer tuja imena kar pri srcu. No, mojemu niso, pa bomo zato imeli kar slovenska.user posted image user posted image  Prav pa imate vse, da se odločite kar po svoje, ker le tako bo otrok imel tisto pravo ime, ki mu paše.
Lex, vidva bi morala zdaj pri tretjem tudi izbrati ime na črko A, ali ne?user posted image

Inigo, dobra si. No, tako sva midva prvič spol obdržala zase pred vsemi sorodniki in starši. Pa nama je uspelo do zadnjega. Glede imena pa me tašča čisto vsakič napade, ko se vidimo, če že imava ime za fantka, ker je ona prepričana, da bo še en user posted image . Pa imena še kar nimava, ker se moj ded sploh noče pogovarjat o tem, ker pravi, kaj bom te razmišljal o tem, če je itak user posted image . Jaz pa se samo smejim.user posted image user posted image user posted image

Ina82, hvala za info. Ko sem jaz hodila pred 3 leti, je bilo možnost izbirati dopoldanski ali popoldanski termin. Zdaj pa je tako, aha.

HD, kako je s tvojim vnetjem, je Canesten pomagal? Jaz si zdaj tudi s tem mažem.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
   [Brisano sporočilo]
29.3.2008 12:34:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
29.3.2008 12:46:54   
ina82
flower-no super, končno bom spoznala vsaj eno nosečko s foruma, maj bo itak hitro tu.

Neposredna povezava do sporočila: 2524
29.3.2008 15:41:40   
neboglasnica
Oj, da se pofočkam. Službe je konec, vaja evakuacije uspela, sem se z gasilci povzpela na 27 m višine. Kakšen razgled na Ljubljano! Tudi v prvi user posted image sem se povzpela na 33 m, v drugi žal ne, sedaj pa spet. Malo dete je pa kar mirno spalo, nič se ni premakniolo, brcalo... Na koncu, ko je bilo vsega konec, me je brcnilo, da me spomni, da je še v meni.

Tu bo očitno deževalo, grem pobrat cunje z balkona.

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.