neboglasnica
|
zimska, meni je zadnjič ravnateljica rekla, da mi pripada 10 dni, ker ne bom letos delala polnih 6 mesecev. Ni mi pa povedala, kako jih lahko jemljem. Ker imam ene obveznosti še najmanj do 09.04., bom sem ter tja še hodila v službo, slabo vest pa potlačila vse tja do . Potem pa hajd na bolniško, pa če izkoristim dopust ali pa ne. glugluglu: midva z možem sva ravnokar delala načrte za otroške sobice in ugotavljava, da bo bolj malo prostora za igro, če hočemo dati noter eno kotno omaro in eno 50 cm. Uf, ne predstavljam si, da bi bila v stanovanju. Za sobo najstarejše sem mislila, da bo najmanjša, pa se je izkazalo, da bo največja. Za drugo bo bolj na tesno, ampak saj se ne bo tako dolgo igrala, kmalu bo treba v šolo (čez 2 leti). Bo pa v dnevni, čeprav moj benti, da nimamo velike dnevne zato, ampak meni je pa fino, da sta pri meni. Bo pa starejša sestrica odstopila predal oz. polico ali dve. Najmlajše dete bo imelo posteljo 90 cm, onidve pa 120 cm, in najmanjšo sobico s samo eno omaro. Sobo srednje bomo pregradili s knauf steno, dosedaj je bila pregrajena z omarami na eni strani, na drugi je moj oče (mizar) naredil pa police. Še dobro, da ima ta ogromen prostor dve okni in dvoje vrat. Kot da bi vedeli. Joj, sem se razpisala, se opravičujem! Pa me preskočite... Aja še to: danes kličem G, dvigne sestra, povem, da me tišči dol, če lahko pridem, ona pa: danes nismo imele namena jemat novih pacientk.?????????? Kaj pa, če bi bilo resno? KOZA!! aha, zimska, kako so šle GU? Jaz jih imam v sredo, popoldanske namreč, pa bom kar na bolniški, bo kolegica sama. Pa kaj! Zdaj pa res dost. Nočka
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 10.3.2008 22:25:58 >
|