Nyah*
|
Jutro! Eno hitro javljanje od mene. Odkar sem doma, imam se manj casa kot prej , kar nekaj bluzim, nimam casa za nic! V glavnem, malo sem vas brala za nazaj, pa vidim, da imamo iste probleme, pomisleke, vprasanja. No ja, malo je lazje nam, ki smo enkrat ze rodile, vsaj glede tega, da vemo, kaj v bolnici pricakovati,..., kaj vzeti s sabo...seznam je pa fajn imeti, da si res lahko vse v miru pripravis, ga dopolnjujes do odhoda v bolnico, pa je. Kar se tice stvari za se strinjam, da je fajn, da je vse ustimano, da potem novopeceni (beri zbegani, v zaljubljeni, napol pijani,... ) ocka samo prinese vse v bolnico na dan odhoda domov. Ker jaz vem, da ce bi moral moj takrat sam kaj pristimati doma za Najo, bi sla domov kot klovnesa 100% . On je samo sel v BC in kupil vse roza, kar so imeli , pa stalno je bil pri nama v sobi, ... . Aja, se pohvalit se moram, saj res: vceraj sva dala aro za trisobno stanovanje . Na full lepi, soncni lokaciji, ogromno prostora, pa tudi dela, preden se vselimo , da o stroskih ne govorimo. A kaj, bomo ze, glavno, da bosta imela najina skratka svojo sobico, pa dva lepa balkona za sonckanje imamo,..., v glavnem, full sva vesela! NIc, pisem se kaj pozneje. Gremo zajtrkovat! Papa
< Sporočilo je popravil Nyah RR -- 7.5.2008 9:14:51 >
|