Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki punce....za mano je spet grozen večer in še bolj grozna noč spet sem imela tisto bolečino, zaradi katere sem dva meseca nazaj obiskala dežurnega zdravnika in mi je rekel da je viroza.....pa ja .... to je tako grozna bolečina, ki se začne v prsih (takoj pod prsmi, na sredini) in konča zadaj sredi hrbta....boli ko ...noben položaj mi ne ustreza, komaj diham in res je nevzdržno....sem mislila da ne bom preživela. Skoraj sem že izgubila zavest, vsa sem bla mokra, se tresla in na koncu še bruhala, večkrat.... pa ne delam panike in ravno zato nisem šla k zdravniku, ker bi spet rekel da je vse ok in sem raje trpela še vso noč in nič spala....čez noč je bilo za odtenek lažje, samo spat pa nisem mogla. Zjutraj sem mojemu rekla naj vzame dopust in me pelje k G in glej ga zlomka, bolečina je prenehala ob 6. uri zjutraj....dragi me je ponoči malo masiral po hrbtu in je mal oblažilo bolečino zdej pa čakam da me spet prime in letim k zdravniku.....trenutno me malo boli križ....hvala bogu sploh ne vem kaj bi lahko bilo.....nimam pojma....je pa res boleče in se bojim kaj še bo.... Punce, prejšnjič ste spregledale moje vprašanje....dejte mi povedat kako zgleda če ti otrdeva trebuh oz kako je ko peče zgaga????????? PROSIM...hvala Pri meni se je to zgodilo takrat, ko me je ful bolel želodec. Začne boleti pod prsmi, kjer je želodec (računaj, da ga imaš zdaj višje kot prej) in bolečina se širi na hrbtenico, ledvice. Boli kot 100 vragov, ne moreš se držati pokončno, ker skupaj te vleče. Pri meni je v prvi bil razlog to, da sem se nažrla čokoladnih napolitank in poleg zadremala za kakšno uro. Očitno so mi obležale v želodcu, ker sem se zbudila s takimi groznimi bolečinami. Ko sem se prisilila bruhat, pa so začele delovat želodčne mišice, pa se je v roku pol ure umirilo. Pa čeprav bruhat nisem mogla. Zdaj v tej pa se mi je to zgodilo po zaužitju kave Jacobs 3 v 1, popolnoma enake bolečine, zraven je bila prisotna še driska (verjetno od moje panike, ker sem se ful ustrašila). Spet nisem mogla bruhat, čeprav sem se silila, sem pa spila skodelico toplega mleka in se je v 20 min. umirilo. Tak da jaz mislim, da glede na znake, ki jih opisuješ, da se je tebi enako zgodilo. Očitno si pozno zvečer jedla, tik pred spanjem in ti je obležalo v želodcu, morda pretežka hrana in premalo gibanja po njej. Upam, da sem ti kaj pomagala, čeprav bolj pozen odgovor.
|