|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 13:17:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: Julijke II. - 2008
7.5.2008 13:22:28   
netki
eno vprašanje:

ali boste za user posted image  uporabljale bodije ali tiste majčke ki se na strani zavežejo?
To mislim za takoj po rojstvu.

Neposredna povezava do sporočila: 4252
7.5.2008 13:23:47   
netki
aja še za mojcej.....pri meni se prvič ni niti enkrat zmotila glede spola in zdej je tud 100% da je prav videla in do sedaj še ni spremenila mnenja.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 13:26:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4254
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 13:28:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
7.5.2008 13:31:41   
netki
sam ne vem zakaj ne bi smeli čez glavo oblačit dojenčkov.....z veliko mero previdnosti...?

no ja, jaz imam cel kup takih majčk za zavezat, ki sem jih dobila že pri prvem, sem pa sedaj kupila dva bodija za čez glavo.....bosta pa malo počakala, ker bosta itak po moje prevelika za začetek.

Neposredna povezava do sporočila: 4256
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 13:33:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
7.5.2008 13:46:25   
lex
jaz sem tudi dobila cel dopust in cel regresuser posted image , po moje ti je hotela dopust kar ukinit, tistih 10 dni, ki jih moreš letos izkoristit, drugače ti drugo leto propadejo, ostalo se prenese na drugo leto.

jaz sem obema čez glavo oblačila bodije, pa nobenmu nič ne manjkauser posted image . Jaz mam vse - majčke, preklop bodje in navadne bodye.

Mojcej - tudmeni je 2x prav napovedala na morfi, zdaj bomo pa videli, če je res. V ponedeljek je rekla, da ji še ni nič zraslo, tako da,...

< Sporočilo je popravil lex -- 7.5.2008 13:47:10 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4258
7.5.2008 14:07:31   
tims
Populis, midve z neboglasnico sva šle kar prej ven, ker tisto nakladanje nama je šlo kar obema mal na živce. Drugače je pa bila kar gužva v tisti mali sobici, pa vroče je bilo tudi, tako da ne vem, če sva kaj profitirali, da sva šli zjutraj.user posted image

Kar se pa regresa in dopusta tiče.... Regres sem dobila cel, pa letos sploh nisem nič delala in ravno danes sem se šla zmenit, da bom imela bolniško do 16.05., tako kot sem dobila iz komisije, naprej bom pa pokoristila 7 dni starega dopusta in okoli 16 dni novega. Za naslednje leto mi ga ostane mislim da še deset dni, tako da mi ne more noben težit glede regresa. Pri Timu se spomnim, da sem tudi dobila cel regres, pa sem s prvim majem ostala doma na dopustu, potem pa naprej od 18.06. na porodniški. Če si za nedoločen čas zaposlena, mislim da ti ne bi smeli dat samo polovico.

Neposredna povezava do sporočila: 4259
7.5.2008 15:57:52   
neboglasnica
tims, bravo

No, da poročam kaj je s tisim mojim izrastkom: bila pri G in je rekla, da je to ostanek deviške kožice, ki je sedaj nabreknil in pokukal ven. Ni kaj, glede na to, kdaj imam RD, ni nič čudno, da imam nekaj skupnega z ****jo. Sem rekla mojemu, da se kljub 3 otrokom še vedno lahko hvali, da spi z nedolžno deklico. Sem se pa nasmejala, res. Pregled za naslednji teden je tako odpovedan, naslednjič ga imam 06.06., na 10 obletnico poroke. To je podatek za lex.

Uživajte, jaz grem vodoravno, me hrbet boli.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 15:58:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 16:06:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4262
7.5.2008 16:54:42   
Inigo
zimska - cotke se niso nič skrčile. nobena se ni. razen tetra plenice so se. je pa res, da nism nič sušila v sušilcu, ampak na luftu.

za te bodije na preklop pa pravijo da so fajn zato, da dece ne mučiš čez glavo oblačit stvari, ker se že itak ne oblačijo in slačijo radi. pa lažje je. je pa pomoje tut odvisno kak si jih navadiš in kak sistem oblačenja maš.

Neposredna povezava do sporočila: 4263
7.5.2008 17:23:43   
tims
Neboglasnica, tole si pa nekam napiši, da si boš za cel življenje zapomnila, kako je biti pri dveh porodih in še tretji user posted image  še vedno nedolžen. user posted image user posted image user posted image  Me pa veseli, da ni kaj hujšega.

Men je pa moj šef razlagal, kako zgleda, če ti otroka obračajo. Mi je kar slabo ratal. Baje so njegovi ženi to delal, pa baje ni čist nč luštn user posted image , tko kokr je una v materinski rekla. No, ker sem pa optimist, upam da se bo še pravi čas obrnila.

Midva greva pa zdej gledat en stanovanje, pa se mi čist nč ne da. Sem kar utrujena.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 17:41:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 17:49:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4266
7.5.2008 18:56:14   
neboglasnica
tims, sta kaj pametnega videla?

almera, si nora, da grem še enkrat poslušat isto? Je čisto isto kot pred 4 leti, še diasov niso zamenjali, lenobe...

Hja, res sem fenomen, a ne? Moj se samo reži in mu ni nič jasno. Pravi, da očitno kilometrina nič ne vpliva na tole. Zdaj sva oba mirna, naju je pa kar skrbelo, priznam. Meni je G rekla, d anaj v MŠ same povprašamo glede lajšanja bolečin pri porodu!
Da se pohvalim: prebeljene vse tri sobice, jutri še barva. Dnevna soba (en del) je pa že lepo oranžna. Jutri bova spet omare nazaj prestavila in bom že lahko knjige zlagala. Vsaj nekaj!

Neposredna povezava do sporočila: 4267
7.5.2008 19:35:37   
lex
neboglasnica dajta vidva začet svojo vero - s tremi brezmadežno spočetimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tims do naslednjega pregleda se bosta pa ja kaj obrnili tile najiniuser posted image user posted image . Jaz si tud ne želim zunanjega obrata, je menda boleč in v SG ga še kar delajo. Meni se zdi da se je premaknila ampak sedaj čutim brce sred trebuha - v predelu popka in nižje nad sramno kostjo. Upam, da se je obrnila, drugač ji bom rekla naj mi kar CR napiše na napotnico, se mi ne da se zafrkavat neki na silo.

Uh mi 3je smo crknjeni, smo cel dan šetali, se igrali in uživali na sonču sedaj pa,...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
7.5.2008 20:12:21   
neboglasnica
Oj, bejbe!

Samo minuto, da vas pozdravim. Pečem rulado, imam domačo breskovo marmelado, mnjami. Jutri bo pa za kosilo fižolova juha s palačinkami. Ja, prav vidite: kupila sem preveč jajc, pa jih je treba porabiti. Glej to moje dete, samo da razmišljam o hrani, pa že brca. No, moja mala Ana je vstala iz postelje in reče, saj ne bom nič gledala, samo po cigarete sem prišla. skoraj sem dol padla, mislila je iz papirje, ki jih je naredila Sara.??? Midva ne kadiva, moja sestra pa in glej, najini dekelti tudi. Zdaj pa res, nočka, grem pogledat rulado, da ne bo podplat!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
7.5.2008 21:24:09   
tims
Evo, midva sva nazaj z ogleda dveh stanovanj in mi je kar slabo. Groza..... Mi moj pravi, da naj si odmislim vso opremo in ostalo, pa je še vedno kar groza...... Ful sta bila oba temna, balkona glih tolk, da lahko en stopi gor,....  Bomo kar še mal počakal.

Almera, se strinjam z Neboglasnico glede MŠ. Ni šans da grem še enkrat poslušat. Sva se z Neboglasnico zmenile, da mi bo dala za preplonkat glede opreme user posted image user posted image user posted image , sam tok da prečekiram, če imam vse. Prid raj ti zjutri, se bomo vse tri mal pogovarjaleuser posted image .

Lex, je ravno danes rekla v materinski šoli (edina nova stvar zaenkrat, ki sem jo slišala), baje da je ta obrat neboleč in da zaradi tega naj ne bi delal CR user posted image .A si predstavlaš ta šok? Pa še, če bosta res tok veliki, kot napovedujejo, kako bosta šli z ritko naprej? In potem naj bi zaradi tega jih še tri mesece široko povijali, medtem ko bojo ostali skakal sam v pamperskah.user posted image  Jest si bom kar sama napisala napotnico.

Neboglasnica, dej mal jajc prišpari, pa pred naslednjim predavanjem v MŠ lepo spečeš eno fino roladico, da men ne bo treba unga suhega sendviča jest.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
   [Brisano sporočilo]
7.5.2008 21:41:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4271
7.5.2008 21:57:13   
lex
tims meni je rekla, da glede na to, da bom 3 rodila naj ne bi bil problem. Pa ko sem skoz na to računala, da sta bila oba ful prej obrnjena na glavo, pa tud strah me je bilo skoz, da bo ta v narobe legiuser posted image . Sicer ima pa še čas. Kolegici se je 2 dni pred porodom obrnil v pravo lego, tako da upanje umre zadnjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4272
7.5.2008 22:03:22   
glugluglu
joj ti padci, no vidim, da nisem edina, ma v tej nosečnosti sem že 2x padla, no kot sem rekla nazadnje na stopnicah sem se dobro ujela.
Flower, sej poskušam počivati, pa kaj ko je toliko za spucati, danes sem pucala omarice, ki so jih včeraj pop. prinesli v dnevno sobo, potem pa se je prah nabral spet vsepovsod, ker so zgoraj pometali (pa kljub temu, da sem rekla, da je treba samo večje stvari na smetišnico po grobem dati, ker si potem parketar itak sam spuca tisti prah od malarije). Groza. user posted image
Mi pa moramo notri v petek iti, sedaj so sosedje, kjer gostujemo podaljšali dopust za en dan, tako, da imam en dan več časa, vsaj nekaj kar je fajn.
Sicer imamo tudi malo sreče, danes nama je eno omarico (skupaj z vratci) in pult v kuhinji, ki sva jo prenesla iz stanovanja, zožal mizar za 4 cm, ker je bila preširoka in to je napravil v enem dnevu od telef. klica. user posted image

Prav zanimivo, eni mojstri so fajn in takoj pridejo, tisti za večja dela pa znajo nategovati sto na uro.

Tims, kje pa gledata za stanovanja? Samo Lj? In kako velika?. Mi smo pa imeli prostorno, kar svetlo, velik balkon (skoraj loža), prenovljena kopalnica, parket, vrata, pa sva ga komaj prodala, ker je imel pa za marsikatere še hujšo pomankljivost: 5. nadstropje brez dvigala. Ja pa se baje pozna, baje sem se jaz sedaj v nosečnosti samo v trebuh zredila zaenkrat, tako pravijo.user posted image (čeprav meni kile kažejo drugače, pa jaz vem, da mi moje hlače že zdavnaj ne grejo gor čez stegna, kaj šele čez rituser posted image ). Pa po teh stopnicah sopiham kot slon, komaj prilezem gor.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
7.5.2008 22:19:39   
tims
Ja, Lex, se strinjam s tabo. Upanje umre zadnje in itak da se nama bosta še pravi čas obrnile. Ven bosta šle, tko al pa drugač, a ne?

Glugluglu, prej sva živela na Vrhniki, zdaj pa sva se nekako že odločila za Lj. in to zarad tega, ker pač oba delava v LJ., pa se nama zdi praktično, če že lahko izbirava, da si izbereva nekaj kar je najbližje službi. Pa gledava tudi za kasneje, da nama ne bo treba ne vem koliko furat otrok okoli, če bosta imela kakšne hobije ipd. Tudi midva gledava, če je že brez dvigala, da je max. do 3 nad., ostalo je pa res mal kriza. Sej verjamem, da ko se enkrat navadiš ni panike, ampak zdaj z dojenčkom se pa res ne bi rada navajala na ne vem koliko stopnic.user posted image . Kupujeva pa 3 sobno stanovanje. Mene kar vleče nazaj na Vrhniko, pa mojga ne morem prepričat.user posted image  Kje pa sta vidva imela stanovanje?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
7.5.2008 22:49:18   
glugluglu
Tims, v Logatcu sva imela stanovanje, sedaj pa se tudi tu seliva v vrstno hišo. Sva ljubljančana, ki sva prišla v Logatec pred 8. leti, takrat sva mislila, da bova kdaj prišla nazaj v Lj., pa smo se tu ful navadili, spoznali ljudi, pa fajn okolica, narava.... Pa v Logatcu je kar vse na dosegu glede hobijev v OŠ, v teh letih se je zadeva kar razvila, v bistvu sploh nič ne pogrešam, da kaj ne bi imeli za popoldanske hobije za otroke in odrasle. Na vožnjo v službo v Lj. sva se pa kar navadila, sej folk se še dlje vozi pri nas (Iz Novega mesta, Celja,...)
Najini starši so pa itak eni v Polju, eni v Fužinah, pa moj brat v BS3 tako, da ko je treba v Lj. biti, ni problema tudi za prespati.
Vrhnika je tudi fajn, prijateljica je bila na Vrtnariji.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?