|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
23.4.2008 14:38:34   
sasi13
živjo bunke, dans se vam pa piše.
tudi mi bomo kar pri Pamperskah ostali, ker bi bilo za preveč kompliciranja in pranja to pa lepo spreviješ in vržeš v smeti. sma se pa z mojmu user posted image tud menla da bi še kako drugo firmo plenic probala. a mate vi kej izkušenj s tem?
bla sem na pregledu danes in imata user posted image user posted image že 1470 in 1500 teže user posted image , z glavico sta dol obrnjena, kri mam boljšo kot na začetku, nosim visoko, sm čist zaprta tako da mislim da bom kr blizu roka rodila. v glavnem vse je okej!
lex naslednji pregled mam 28.5

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
23.4.2008 14:40:08   
glugluglu
Aja, to, da zmanjkuje magnesola  sem že prejšnji teden tu pisala, Fidimag je baje še boljši, ker že 1 tableta zadosti dnevni potrebi.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
23.4.2008 14:47:54   
lex
jaz imam hoferjee, edino škoda je, da nimajo ta malih ampak samo 4 in 5. sem bolj zadovoljna z njimi kot s pamperskami. Pa še cena je bolj ugodna:

pampers - 1 zavoj je cca 17€ (Tuš), not jih je 66kom
Hofer - 1 zavoj cca 13€, not jih je 80

Aleksu so pamperske ful premočile, ta mu je pa do zdaj 1user posted image

uživajte - šibam v vrtec po Aleksa

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3803
23.4.2008 14:50:11   
ina82
Lex sem dobila ja. no pol pa se jutri vidima, končno bom spoznala vsaj eno sonosečko. če še je katera mariborčanka jutri frei naj se nama pridruži. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
23.4.2008 14:51:41   
tims
Glugluglu, user posted image user posted image user posted image , no, midve se pa potem v Postojni srečava. Sicer niso ravno obiski vzrok da grem tja rodit, se mi zdi pa res fino, da jih imaš ful omejene. Se vsaj lahko spočiješ. Razen če nimaš kakšne perlce za cimro. Jaz sem imela eno, ki se je nonstop kregala s svojim možem po telefonu, ponoči je smrčala, ves čas klicarila sestre, da kaj vse ji ne štima user posted image user posted image user posted image user posted image  Za znort. In čist je ven padla, ker ji niso dal pri porodu EA, s tem da so ji razložil, da ni časa, ker bo prej rodila. Rodila je pa po 25 minutah ko je prišla v porodno. Če bom mela to rundo tud tako srečo, bom šla kar na hodnk ležat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3805
23.4.2008 15:02:00   
Anonimen

ohoho kurja juhca user posted image
men je pa že mami rekla, da ko bom rodila,
da mi bo kurjo juhco kuhala...
js sm se pa takoj začela razburjat,
da kurje juhe pa že ne bom jedla. user posted image
no ja... v bistvu mi sam zarad barve ni všeč.
neki preveč rumena mi deluje user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
23.4.2008 15:14:49   
lex
tedy se navadišuser posted image  če sem se je jaz, ko do žolčnih kamnov sploh kurjega jedla nisem enih 9 let, pol se boste pa še ve. Ampak res pomaga, pa za nosečnice je ful fajn, ker hitro k sebi pridešuser posted image . no da še obiske pokomentiram. Mislim, da sva midva mela to nesrečo z obiski ker je aleks februarski in takrat ni dela okoli hiše, pri Alini je bil bolj mir (že skor preveč), le kaj bo zdaj?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
23.4.2008 15:16:42   
netki
punce, sam res....dons se vam pa ful čveka...user posted image user posted image

ne dohajam user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
23.4.2008 15:19:15   
ina82
jaz ga pičim v bano-še zadnjič si vse sama pobrijem pol pa bo moj na vrsti, čeprav mi že govori da on pa tam doli ne upa nič delat in da mi bo raje ogledalo držal. lepo se mejte

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
23.4.2008 15:19:16   
lex
ina kje bi se pa dobili? meni se za po mestu ni preveč za vozit, ker bom mela bratovega džipa, ki ga nisem navajena, tako da daj kakšen predlog. Kličem te po 10. uri, ker se dobim še z 1 sošolko iz faxa, tako da se ti kar v miru naspiuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
23.4.2008 15:22:18   
ina82
lex-jaz imam 5 min do evroparka, bolnica pa je tud tam tako da najboljše da se tam dobima pa še ogromno parkirišče je pa zastonj. veš kje je evropark? če ne se dobima pri bolnici pa grema skup tja

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
23.4.2008 15:25:04   
lex
super, ker grem itak še v H&M, po cotke za fantka kolegice, ki je včeraj rodila, pa valda še za moje lumpeuser posted image user posted image . Mi iz našga koroško štajerskega konca ful hodimo v MB ker nam je blizu. Jaz te pokličem ob 10h da se zmenima kako in kaj, da me ne boš čakala OK?

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
23.4.2008 15:57:31   
ina82
lex-velja, se čujema ob 10 in se vse fiksno zmenima.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
23.4.2008 18:02:16   
lindy
Punce kolk vas bo pa kej v Kranju rodilo, sem iz Mengša in imam približno isto dolgo pot do Kranja ali Ljubljano, pa se še odločam kam naj grem, pa v Kranju imajo EA ves čas na voljo, če me bo slučajno preveč bolelo!user posted image  A je šla še ktera tja na posvet o Ea?

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
23.4.2008 18:13:53   
neboglasnica
Mater duš, a povsod dežuej, da toliko čvekate? Komaj sem predihala vse tole.

Samo javljam, da je mož doma in mi bo vse živce pohrustal: saj ne vem, kaj je lažje, še en otrok ali napol pokreten mož??
Se vam javim kaj jutri...

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
23.4.2008 19:19:41   
lex
neboglasnica moje sožaljeuser posted image , saj bo, ti kar DIHAJ!!!user posted image  maš uvajanje v julijuser posted image  Pa čimprejšnje okrevanje tvojemu možeku

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
23.4.2008 20:02:21   
glugluglu
tims, jaz baje ne smrčim, po telefonu se v bolnici tudi ne pogovarjam dolgo, sploh pa ne, da bi se kregala, za EA mi je vseeno, tako, da najbolje, da se zmenivauser posted image user posted image user posted image .

Prej sem bila pri G, meni ni malega nič stehtala na UZ, je samo gledala in merila in rekla, da je še malo večji in se dobro razvija. No mere mi je vpisala v MK. Pa spet se je spol videl, to bo pa res fantuser posted image . Dobila sem že liste -potrdilo za socialno, ker imam naslednji pregled šele 21.05.
Neboglasnica, ali katera je že spraševala:
bel je za socialno
rumen je za službo
zelen je za splošnega zdr.
Tako mi je sestra razložila, na listih pa drugače pišeuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
23.4.2008 20:45:50   
Motoristka
Zdravo!

Bi rada nekaj vprašala...saj me je sram...ali se še katera v nosečnosti srečuje z tesnobo?user posted image Nikoli je nisem imela....zdaj pa...je pa kar močna-stalno me stiska v prsih, taka čudna sem-sploh ne znam opisati(pa ne depresivna), stalno mi je vroče...v glavnem za en drek.Mal me je že strah poroda, pa kako bo....user posted image mogoče to vpliva?

Neposredna povezava do sporočila: 3818
23.4.2008 20:55:17   
Inigo
motoristka - brez skrbi! vse se srečamo kdaj s tem. to so skrbi za otroka, skrbi če bom vredu mami, če bom sposobna... še kopica hormonov, da se potimo in počutimo "gnilo"... ko me tu in tam tak prime, grem ven. enostavno se obujem in grem na sprehod, v trgovino,... da pozabim. in je takoj bolje. to so samo navali hormonov. brez skrbi! user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
23.4.2008 21:13:53   
sasi13
inigo a ti veš kje je tist seznam ko piše kulk približno bi naj meli otročki teže in velikosti po tednih? če slučajno veš te prosim da mi ga nalepiš gor. bi mal pogledla čeprav to za mene ne velja.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 21:36:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 21:52:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
23.4.2008 21:53:24   
Inigo
sasi13 - evo, sam zate! klik! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
23.4.2008 22:33:45   
Balonchy
Julije - lahko in mirno noč vam želim!!! Kar se da lepo spite... user posted image

user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 22:41:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?