|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
23.4.2008 13:21:27   
Anonimen
Inigo, se podpišem pod tvoj komentar! Jaz bom drugič mamica pa razmišljam še vedno tako kot prvič oz.tako kot ti!user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
23.4.2008 13:22:23   
KiKibonboncek
Js pa ze vem, ce se bojo drugi zadrzal vsaj prvih 14 dni, vem, da mi bo tasca non-stop za vrat dihala. Sm se odlocla, da se bom kr zaklenla, pa nej si misli kaj si hoce. Sj se bo slo za mojo ribico in za mene. Medve bomo najbolj pomembne...
Glede plenick, bom pa js tudi prvic mamica in mislim, da bom kr na Pamperskah... na izi je, pa se vsi ki so meli zdej bebike okoli mene so bli tudi na pamperskah...
Ka pa cem... user posted image

Vazno, da bo moja user posted image  mela suho in cisto ritko, da jo bom lahko lubckala po ritiki... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 13:23:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3753
23.4.2008 13:25:42   
Anonimen
aja glede strahu pred porodom. hec je... da zaenkrat poroda ne dojemam kot strah, kot bolecino, ampak samo kot srecanje z dojenckom, ki raste v meni. samo pozitivno. kar se lahko se spremeni v teh dveh mescih, ampak upam, da bom cimdlje gledala na to brez pretiranga strahu. ker mam zeeeloooo nizek prag bolecine in ze sam zobozdravnik je zame kot srednjeveska mucilnica.

(odgovor članu KiKibonboncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 13:26:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3755
23.4.2008 13:28:09   
netki
lunica24....denar od socialne lahko dobiš pred rojstvom....denar od občine pa po rojstvu, ker moraš preložiti rojstni list.
za starševski dodatek pa nisem ziher, mislim pa da urejaš po rostvu z rojstnim listom

jaz sem že vse pozabla.....user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
23.4.2008 13:28:12   
Anonimen
Uffff Lex, kako te razumem...glede obiskov in vsega tega, kar fleke dobim od misli na to kako bo bilo ko bom rodila..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3757
23.4.2008 13:30:26   
netki
auroraa...magnezijeve šumeče tablete sem včeraj jaz kupila...brez problema

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
23.4.2008 13:33:56   
tims
Inigo, tole o nesramnosti pa kar spusti. Jaz sem v prvi user posted image  vsem povedala, da naj nas na začetku pustijo pri miru, da se bomo lahko navadili en na drugega. Če mi je kdo zameril, prav, če pa ne, pa tudi prav. Nikar ne glej na nikogar v tistih začetnih dnevih. Pri nas so začeli hoditi nekako po dobrih 14 dnevih, s tem da so se vedno najavili, da jih ni bilo preveč. Lej, ti in novorojenček sta na prvem mestu, potem pa vse ostalo. Kar se tega tiče sem zelo zaj..... Tudi sama ne grem nikoli prej kot po treh tednih na obisk, razen če me novopečena mamica sama pokliče.

Mi bomo tudi imeli tudi to rundo pamperske. Smo tud bol na komot.

Jaz sem ravno včeraj kupovala Magnesol in sem dobila isti odgovor: "Ga ni". No, pa mi je lakarnarca prodala neko drugo zadevo, prav tako z magnezijem in dodatkom C vitamina. Ker je 300mg, ga je treba prepolovit. Pa še boljši okus je.Če katero zanima, imenuje se FidiMag 300.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
23.4.2008 13:34:08   
Inigo
jst že nekaj časa ne kupujem magnesola, ker mi je predrag. enostavno mi je predrag... 3 tablete na dan, in tu in tam še kakšna več, kadar je otdrevanje prepogosto, pa ga v parih dneh ni več... in zdaj kupujem v šparu magnezijeve šumečke, firma je Huxol, stanejo okoli 1€, in so super. bušek pa otrdeva tu in tam še vedno... je blo tko pr magnesolu in je tko pr navadnih šumečkah. tk da mislim, da je potrata denarja kupovat magnesol, ker navadne glih tak pomagajo. no, vsaj meni user posted image

netki - sam da je minlo!!! user posted image

lunica24  - denar od občine lahko dobiš šele po rojstvu, morš met rojstni list. denar od države pa dobiš, ko oddaš potrdilo o nosečnosti na CSD - to ti more G dat. meni je že, pa mam 2.7. rok. ro je zlo odvisno od G. najbrž boš to dobila na naslednjem pregledu. pol pa kkr oddaš to na CSD, ko oni to obdelajo, dobiš odločbo in pol enkrat še money. nekak tako. če ni točn tko, naj me prosim katera popravi. za ostale stvari pa ti ne znam povedat... tut za vozek ne, sem specializirana za Quinnyije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3760
23.4.2008 13:36:06   
KiKibonboncek
Hvala bogu imama zalogo tablet doma... 2 skatle, to je 40 tablet... ah, bo za neki casa.

Mene pa porod skrbi, zato ker sem te stroke in vem vse kako in kaj gre, pa kaksni so lahko zapleti...
Ni dobro, da prevec ves... res, verjamite mi.

Pa se po latinsko razumem, tak da mi ne bojo mogli skrit nobene stvari, ...
ooooo... to ni dobro, kaj ne ????user posted image  

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
23.4.2008 13:37:32   
lex
Lunica jaz imam hauckov voziček, s temi kolesi in so meni čist OK, ker se ne morejo predret, una se pa lahko in imaš gumidefekt. No mi imamo tak voziček in ga ne menjam, ker je ful udoben - širok otrok ima prostor v njem, ročaj se menja naprej nazaj čist na izi, kear je meni super, ker ga lahko obračam od sonca. Imam ga še od Aleksa in s kolesi nisem imela še nobenih problemov. Je pa malo težji, ker je velik. No jaz še sedaj oba naložim not in ju peljem, tako da jaz vozička za dvojčke ne rabimuser posted image . Alino bom pomaknila čisto naprej, Vita pa bo lepo bolj od zadaj spal in vola lahko bomo šle na sprehod. Bom šla kolesa slikat in ti pripopam fotkico gor, kako zgledajo danes po ogromno kilometrih pa vsakem terenu. Aja pa sprednja kolesa se zafiksirajo tako da tudi vožnja po makadamu ni problem.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3762
23.4.2008 13:37:37   
Inigo
ma ja babe, sj mate prav! bom lepo rekla, da bi se radi malo navadili na drug režim, da bi se jst rada spočila in pršla k sebi... in da naj pridejo vsaj 14 dni kasneje, pa da nj prej pokličejo, da ne bo gužve... pa tudi 1 obisk na dan mi bo čist dovolj!

sm se že odločla! bom tut mami rekla, da če bo s kom tko govorila, naj jim pove enako, da bo folk vedu, naj se mi ne kaže na vratih nenapovedano in še prve dni slučajno...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 13:38:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
23.4.2008 13:42:17   
Inigo
zimska, najbrž si mislila lunico24 user posted image ni panike! 

Neposredna povezava do sporočila: 3765
23.4.2008 13:42:32   
Anonimen
hvala vam vsem za odgovore. lex točno to me je zanimalo. ker sem se bala, da se kolesa preprosto strejo ali uničijo. drugače pa zgleda ful lep, praktičen in niti ni pretežek. hvala, pa prosim za slikico, ko boš mela čas. edino malo smotano je, ko se ne zloži v marelo.  zdej pa grem še mal gospodinjo špilat, uživajte v sončku

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
23.4.2008 13:45:05   
lex
user posted image

user posted image

samo malo je umazanuser posted image , ker moji ne znajo pazituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
23.4.2008 13:46:38   
ina82
vidim da se pogovarjate o obiskih-tud jaz sem ze vsem mojim bliznjim povedala, da brez zamere ampak da prva dva tedna ne mislim imet obiskov pa so vsi rekli da je razumljivo, to seveda ne velja za tasco in najblizje, stanujema pa pri mojih tak da bo mi tudi mama v veliko pomoc. pa tud ko bom v bolnici sem rekla naj me najprej poklicejo na gsm-a pa jim bom sporocila ce se dovolj dobro pocutim za obiske. mi je cisto vseeno ce kdo zameri, ampak mi res ni da bom vsak dan imela polno obiskov pa da bo mi vsak otroka prijemal,...
jaz si pa v lidlu kupujem magnezijeve tablete, ki pridejo 0,65e in mi pomagajo isto kot magnesolove ki so 4e

Neposredna povezava do sporočila: 3768
23.4.2008 13:47:38   
Anonimen
Aha - če prav razumem - tejle koleščki so čist kul za po makedamu?

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 13:48:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3770
23.4.2008 13:49:23   
lex
no moj je pa en dan (sem mela krizo) mojo mamo celo pozabil zraven vzet. Pa mi je ful pasalo, da sem mela cel dan miruser posted image user posted image user posted image  in me niso gnjavili. Jaz imam problem, da mi mleko začne nastajat malo bolj pozno in potem sem ji morala dati flaško in sem se valda ful sekirala, ker Aleksu pa nisem rabila dat. namesto da bi bila vesela, ko je celo noč spalauser posted image

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
23.4.2008 13:49:53   
Anonimen

Js upam da bojo h men v bolnico
pršli sam fant, pa moji starši...
tašče vseen neb rada vidla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3772
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 13:50:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3773
23.4.2008 13:52:52   
Anonimen
Se bom še jaz malo razpisala, še že dolgo nisem, v glavnem samo berem. Itak pa imam bolj malo časa, spim do 11h vsak dan, ne vem kako se bom že kmalu navadila na čisto drugačni ritem user posted image . Ampak se bom, vse bo šlo čez.
Jutri imam 3D ultrazvok, že komaj čakam da vidim svojo pikico, ki sploh ni več pikica user posted image . Čutim da ni, če ne drugače ponoči, slabo spim, komaj diham, želodec se mi zdi da imam v grlu... ufff, saj bo kmalu mimo, a ne?
Pridobila sem že lepih 10 kg, ampak s tem se itak ne obremenjujem.

Glede poroda- mene ni strah ničesar. Bo, kot bo moralo biti. Pri prvem porodu sem bila nanj zelo dobro pripravljena če temu lahko tako rečem. Mislim, da je veliko na tem da si to "urediš v glavi", da te ni strah in da sprejmeš vse kar pač pride, da sodeluješ.. Seveda je malo odvisno tudi od sreče oz.da se kaj ne zakomlicira. Jaz sem prvič rodila v 50-ih minutah, brez rezanja, šivanja... sem pa imela ves čas v glavi "zmorem,zmorem,zmorem" in že med nosečnostjo sem se dobro psihično pripravila. Kako pa se spodaj krči in razteza pa se tako kot se mora, še sreča da tega ne moremo videt user posted image user posted image user posted image .

Glede plenic- mislim da sploh ni odvisno od vrste plenic kdaj se otrok odvadi od njih oz.kdaj začne lulat in kakat v kahlico. To je pač odvisno od vsakega otroka posebej, pa tudi od staršev seveda. Je treba tud kaj naredit na tem da se otrok odvadi. Moja 4-letna hči se je full hitro odvadila od plenic, vse navade pridobila hitro, lula in kaka na wc-ju, ponoči pa plenico še vedno ima in je tudi zjutraj polna user posted image user posted image user posted image , pediatrinja njena pravi da je ne silimo da bi se odvadila, samo mene zanima kdaj se bo oz. na kakšen način naj vse to začnemo izvajat. Ker mi je brezveze jo dat spat brez plenice potem pa itak vsak dan zmoči posteljo...user posted image  A ima katera kakšen nasvet??

Obiski pa tako.. Jaz nisem tip ki bi rekla obiskom naj ne hodijo 14 dni k nam, pa vem da bi morala in da bi to bilo dobro za vse nas, za našo družinico. Itak rabiš nekaj časa da se navadiš en na drugega, ne pa da ti hodijo vsak dan na vrata... in se ne moreš posvetit svojemu otroku tako kot bi se rad. Pri meni je bila tašča vsaj 3x na dan na obisku ko sem rodila prvič, starši pa itak tud vsak dan user posted image . Pa saj niso ne vem kako motili in "zahtevali" pozornost, in tudi obiski so bili kratki, samo vseeno, mene je to iz tira spravilo full in tudi za zdaj se bojim kako bo.. bi mogla bit malo bolj "ostra" in jim pač povedat. Samo kaj, ko vsi ne razumejo tega kaj ti misliš...

Maja začnem obiskovati materinsko šolo v Ljubljani in potem mislim da bo skrajni čas da začnem kaj na kup metat in nakupovat... Pa še za ime se nismo odločili. Tokrat kar nekaj odlašamo...user posted image  Čas pa hitro teče in julij bo kmalu tu. Saj po eni strani se že veselim ker mi ni tako fajn kot mi je bilo med prvo nosečnostjo.
Pa še v Ikeo bi rada šla v shopping po par stvari.. Ufff, upam, da mi vse to uspe. V stanovanju pa nas čaka še kup dela.

Ok, drage moje nosečke, zdaj sem se razpisala kot še nikoli, a ste sploh vse prišle do konca? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
23.4.2008 13:54:39   
ina82
moja tasca pa zivi v tujini, ampak je rekla da si bo ziher en mesec frei vzela ko bom rodila, se dobro da se razumeva in da mi je ful vredu. zdaj pa nevem al je to posledica ker se pac vidima samo dvakrat letno al pa imam res sreco da imam tako vredu tasco

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?