|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
23.4.2008 22:48:11   
glugluglu
hruška debeluška, glede poroda pa jaz enako razmišljam, samo, da ne bo zapletov ali kakršnihkoli problemov, da bomo zdraviuser posted image user posted image user posted image !!! In me bolečine in vse kar je povezano s tem pred porodom in po porodu sploh ne zanimajo, samo, da bo vse ok.
Pa če se dobro naučiš predihavati popadke, je kar lažje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
23.4.2008 23:06:50   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: lindy

Punce kolk vas bo pa kej v Kranju rodilo, sem iz Mengša in imam približno isto dolgo pot do Kranja ali Ljubljano, pa se še odločam kam naj grem, pa v Kranju imajo EA ves čas na voljo, če me bo slučajno preveč bolelo!user posted image A je šla še ktera tja na posvet o Ea?

Jz bom šla verjetno v Kranj. Sem pa iz Tržiča. 2,5 leti nazaj sem pa rodila v LJ.

LP

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 23:11:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3828
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 23:19:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3829
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 23:24:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3830
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 23:28:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3831
24.4.2008 6:40:17   
tincy82
Oj! Sem vas mal brala, in sem ugotovila, da je tema nanesla tudi na hauckove vozičke miami, ki so v BC v akciji. Tudi nama je padel v oči, ko sva brskala po BC v BTC-ju. Tam so meli razstavljeno bordo varianto in moram povedat, da je bil za vidit in tako na prvi občutek čisto ok. Tako da sva ga mi2 kar naročila, samo v modri barvi. Malo me je motilo samo to, da sva lahko izbirala samo med modrim ali rdečim (glede na to, da ne veva kaj bova julija dobila user posted image  ali user posted image ). Baje so imeli še oranžne in vijolične, ki pa jih ni mogoče več dobiti. Toliko o tem.
LP!

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

Neposredna povezava do sporočila: 3832
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 7:08:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tincy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3833
24.4.2008 8:31:07   
netki
punce ....malo za šalo malo zares.....

zdej se sekirate kako bo s porodom....to bi se mogle že prej, preden ste zanosile. Ker zdej je kar je in poti nazaj ni....bolelo, ne bolelo.....imejte v mislih da bo vaš porod za vas najlepši dogodek, pa naj boli ali pa ne.....bodite ponosne, da boste mamice.
zdej pa res ne gre obupat k smo že tolk delč, sam še naprej mormo it....user posted image

pa to sem napisala čisto dobronamerno...za tolažbo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3834
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 9:08:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3835
24.4.2008 9:16:30   
Anonimen
Jutro punce. Samo da vas lepo pozdravim. Pijem jutranjo kavico user posted image  in kmalu pride danes čas ko gremo na 3D UZ. Jupiiii, komaj že čakam.
Lepo se imejte, fajn se načvekajte čez dan pa se beremo.
LP!

Neposredna povezava do sporočila: 3836
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 9:41:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3837
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 9:43:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3838
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 9:59:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3839
24.4.2008 10:18:25   
Anonimen
tincy82, midva sva ga včeraj kupila. najprej sva bla mal skeptična, zaradi koles in ostalega... potem pa vidiš, da je ful praktičen. punce so itak rekle, da so kolesa ok, težek ni, ful ma dodatkov, ki nardijo voziček praktičen, lahko vodljiv, ampak res gre lahko, preprost za uporabo, dovolj širok za otroka, barva pa da ne govorim. na sliki je temno modra, taka mrtvaška, v živo pa njamiii ful lepa modra barva, boš vidla.  drugače pa edini minus zame -  da je širok, pa ne vem kako bo po pločnikiih. sva kupila potem še lupinico maxi cosi in zdej sva opravla prvi nakup za dojenčka user posted image  priporočam, da dokupiš posebej še vrečo za dež, stane 25 evrov in jo prodajajo posebej.

Neposredna povezava do sporočila: 3840
24.4.2008 10:50:17   
neboglasnica
Pozdravljene!

lex, saj diham, diham, pa ne vem, če bo kaj bolje...

Malce pretežko sem dvigovala, pa me spet dol tišči. Nataknila sem si tisti nosečniški pas, pa ne vem, koliko si ga lahko zategnem. Ve katera? Ga katera nosi? Nobenih navodil, nič. Največji je v velikosti XL, upam, da bo do poroda??

Ja, tudi mene je strah poroda. Sicer vem, da je še vsako dete zlezlo ven, samo strah me je tega. Kako naj rečem? Pri prvi sem bila še mlada, polna kondicije, pa je šlo zelo težko. Smo potem videli, da zaradi bučke. OK, pri drugi sem zanosila z malce preveč kg, je šlo še težje. Vpijejo: potegnite noge k sebi.. Aja, le kako? Zdaj imam pa sploh več kg, NIČ kondicije, sopiham kot slon, pa naj držim noge k sebi?? HA  ha ha. Upam, da bom kaj prej rodila, da ne bo spet dete imelo 4 kg in več.

Drage moje, moram k možeku, je kot malo dete:  če me ni dolgo kje v bližini, že kliče...

Uživajte v tem sramežljivem sončku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 11:18:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3842
24.4.2008 11:30:13   
tims
Mojcek1, jaz verjetno ne bom šla na predavanje. Sem bila že prvič in vem kar hočem vedet, tako da ko bom šla tja, bom šla samo rodit user posted image . Zgleda da bo v PO spet pestro. Ko sem bila prvič tam, so me pošibal en dan prej domov, ker je bil ful naval. Sam mi ni blo panike, ker sem se itak dober počutla.

Mi je pa zdej prijatelca govorila, da je bila taka gužva, da so ji celo v nadstandardno sobo dal še eno, ker je bilo vse polno.

Neboglasnica, tole ti pa čist nič ne zavidam. Moj je imel v ponedeljek eno manjšo operacijo (na levem komolcu cca 0,5 cm rez, zaradi ene lojne bulce, vse skupaj je trajal 8 minut), pa se je obnašal, da sem mislila, da so mu pol roke odrezal. user posted image  No, sicer smo že tko ugotovil, da če bi moški rojeval, bi rodnost padla pod vsako mejo. user posted image  Je reku dr. Grmek iz Postojne (on ponavadi predava o EA), da če bi on mogu it rodit, bi že po telefonu par dni pred porodom težil, da naj vse pripravijo za EA, da mu slučajno ne bi bilo treba čakat, ko bi se začel tisto glavno user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3843
24.4.2008 11:46:43   
neboglasnica
flower: ja, saj sem napisala, zakaj me je strah. Sploh si ne predstavljam, da bom zmogla faze poroda, čepa že pri majhnih naporih sopiham. In da bi se pa potrudila glede teže, no, danes sem že pojedla kar veliko sladkega. Ne morem in ne morem oz. ne znam ali kaj, se upreti. Kar jedla bi in jedla. Vmes med delom kar naprej nekaj glodam...

tims: ja, saj moj se pritožuje v tem smislu, da ne more nič narediti doma, akr je žele. Pripraviti sobe, pobeliti... Potem je pa tečen. Pa še prsti so mu zatekli, bolečine so res hude.  Pa saj bo.. upam?

Nič, peljem ga v službo, da naredijo zapisnik. Ampak, kako mi je zmešal moj ritual, ne moremverjeti. Kar živčno me dela, ker je doma. KAj šele bo, še tri mesece.. Sicer je že šef včeraj rekel, da ko bo bolje, naj pride vsaj arhiv urejat.

Ne bom jamrala, grem.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
24.4.2008 11:51:29   
sončika84
Vidim,da ste neki omenjale porod in strha pred njim. Mene je blo na začetku nosečnosti ful strah tega. zdaj me ni več tolko. oziroma tko je, kak dan me ful skrbi(od bolečin do raznoraznih zapletov,ki pa upam da jih ne bo in v to tut verjamem), drugače pa večinoma se ne obremenjujem. trenutno se m pa v fazi,ko me skrbi,če bom sploh znala dojit pa skrbet za otroka(npr. da bo joku ko ga bo kej bolelo al kej,jaz pa ne bom vedla kaj je...). Ampak se probam to odmislit, pa čimmanj razmišljat. konec koncev, še vse so zmogle,bom pa tut jst. Sej nabrž je neki na tem,da mamo ženske itak v sebi ta čut za otroke in da pol ko si enkrat v tem,veš kr naenkrat vse.user posted image  Tko da,čim manj razmišlite o tem pa bo. Koliko vas je pol tuki,ki boste v Postojni rodile? bo gužva julija.user posted image user posted image user posted image  Bo pa tolko bolj veselo! Jaz že komaj čakam,da pride user posted image  na svet! Da ga objamem,poljubim,vozim na sprehode...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 11:56:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
24.4.2008 14:02:05   
klarazan
Vidim, da čvekate o porodu, me kar zvije ko poštudiram, pa čeprav bo to moj tretjiuser posted image , ko greš prvič itak ne veš kaj te čaka, tak da s tega stališča gledano je prvič najmanj strahu, pri drugem me je blo strah, sedaj pri tretjem pa raje ne pomislim na porod, ker mi že od samega začetka govorijo, "ja ta bo pa še večji", jaz pa cele bleda, gledam če si norce z mene delajo, sem že ta drugega komi iz sebe spravla, pa je imel 4170g, zdej mi pa G obljublja tudi do 5000g težkega korenjaka, mi kar slabo postane...user posted image user posted image , upam da se mali kobacaj le ne bo tako veselo redil, vsaj ne dokler je v trebuhu, pa če se bo kaj prej spomnu ne svet pokukat, bom tud čist zadovoljna, drugač mi je pa vsekakor najpomembneje, da bo zdrav pa tud če ga bojo moral  s trebuha ven vzet, če ga že spodaj ne bom mogla ven spravit.

Neposredna povezava do sporočila: 3847
24.4.2008 14:11:54   
klarazan
Aja, sem čist pozabla, bila sem na pregledu in je vse v najlepšem redu, dete je superca, veliko, trebuh še večji, maternični vrat pa dolg kot ponedeljek, še celih 5cm,
lex naslednji pregled imam 22.5., imejte se!

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
24.4.2008 14:27:33   
Inigo
helow!

jst bom pa med majskimi začela mal cotke pa plenice prat. a mislite, da bi mogla kak sensitive prašek kupit al kaj posebnega? al naj perem kr s tem, ki ga uporabljam za nas? user posted image

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
24.4.2008 14:58:30   
Anonimen
ja inigo dobro vprašanje.. to tudi mene zanima, s čim prat dojenčkova oblačila. sem pa ravn iz baby centra sem kupla kapico, rokavičke in copatke, prevohala vse kremice, pogledala igračke in sem čist raznežena. pa še vedn mi roke dišijo po kremicah. user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.