|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
19.4.2008 11:00:06   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Ok sam da je normalno,se mi zdi da me tud mal hočejo pečt bradavice , kar je verjetno tud normalno. Sem včeraj v drogeriji gledala te nastavke iz silikona za poškodovane bradavice, sam se mi zdi da če si daš tist gor na poškodovanje bradavice da še bolj boli. Kakšne mate izkušnje?

Nastavek pomaga tistim mamicam, ki imajo vdrte bradavice in otroček ne more zagrabit. Jaz sem jih uporabljala tistih par dni, dokler naš user posted image  ni obupal, pa je kar šlo. Tudi boli veliko manj, kot če ti vleče direkt s poškodovane prsi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
19.4.2008 11:43:21   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Ja, Almera shoping uspel, zdaj sem pa že kar dobro opremljena in mi letos nebo potrebno več obiskati Ikeo.

Blacky30 čestitam, bila si izžrebana v nagradni igri Lionstar in to kar drugo nagrado.

Nanka, hvala. user posted image  Ja, sem včeraj hodila okoli kot puran, ponosna, da sem končno enkrat nekje nekaj zadela. Komaj čakam, da jo dobim.user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem se pa včeraj počutila tako srečno, da sem kupila še hitro srečko, no, tam pa je bila ....... TEMA!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
19.4.2008 11:53:37   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Ej meni pa tale BB sploh ne potegne. Pa sem že ene parkrat malo pogledala, ampak mi sploh ni zanimivo. Prvega sem še kar nekajkrat pogledala, sedaj pa mi sploh ni všeč. A sem edina tukaj, ki ji BB ni všeč? Pa meni se kakšne naloge zdijo tako blesave...

To je pač moje mnenje, ne me zdaj linčatuser posted image .

Ne, nisi edina, jaz ga sploh ne gledam. Sem ga tudi enih parkrat, pa mi ni bilo nič zanimivo. Prejšnjega pa sem gledala. Ta mi je čist out proti prejšnjemu, ne vem zakaj.user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
19.4.2008 11:59:39   
netki
ta BB je bil na začetku dokaj zanimiv, potem pa je postal krut in nepravičen in nekako na strani določene skupine, tako da mi je brezveze in sploh ne gledam več....no samo ob petkih, ker me firbec prematra

pa tolk so govorili kaj vse bo......no in nič od tega

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 13:52:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3580
19.4.2008 14:01:27   
neboglasnica
Oj, dober dan. Danes tako ali tako samo perem in obešam na balkon, ker tako fino piha. Izgleda pa, da sem z visokim obešanjem pretiravala, ker me vezi zdaj bolijo. ŠŠŠ

No, svak mi je odpeljal Ano za tri ure, kar tišina, dolgčas je, sploh nisem navajena biti brez obeh naenkrat. Pa saj bo...

almera, populis in tims, se pišemo in načvekamo. Kdaj ste rekle za MŠ v LJ, okoli 05.05. Bolj natančne podatke, pa se vidimo tam.

flower, jaz sem pri Sari imela to knjigo, in pri Ani seveda, pa sem bila samo nekaj časa pridna. Ves čas sem govorila, pa saj to si bom jaz zapomnila... Larifari, zdaj ne vem nič več in veliko strani ostaja praznih zaradi moje malomarnosti. In to jaz, ki sem bila včasih (pred davnimi, davnimi leti) vzor redoljubnosti. JAh, otroci...

Še 20 minut sem sama, grem izkoristit in se vržt na sedežno.

Neposredna povezava do sporočila: 3581
19.4.2008 14:28:49   
Inigo
da vas na hitro pozdravim... polagamo danes laminat v Velenju in mam gužvo. user posted image

včeraj je blo duper! res je blo! zanimivo je spoznat osebe, ki jih u bistvu ne vidiš, poznaš jih pa že kar dobro... in vso nosečnost! punce, zakon ste!

neboglasnica, tims, Aurora, populis.
..- pozabte na leta!!! jst bom tut enkrat 30 in več user posted image

nč, šibam nazaj. se slišimo v pondelk!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 14:28:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3583
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 14:40:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
19.4.2008 15:26:20   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz sem pa pravkar izpolnjevala knjigo To sem jaz - dnevnik mojega otroška. Je še katera kupila to knjigo? Meni se zdi super zadeva. Vanjo vpisuješ vse od nosečnosti do otrokovega tretjega leta. Najprej kje sta se z očkom spoznala, kakšna je bila nosečnost, slikice z UZ, potem porod in vse pomembne stvari do tretjega leta. Jaz bi rada to knjigo skrivala in jo potem Lanu podarila, ko bo dovolj velik, da bo razmel te stvari. Res lep spomin na otroštvo- za otroka in za starše. user posted image

Jaz sem imela knjigo Mali jaz od nosečnosti do 6. rd. Super knjigica. Zdaj pa imam tako vijolično Moje prvo leto in je tudi super, samo je samo do 1. rd.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3585
19.4.2008 16:49:38   
netki
ja sem knjigo to sem jaz kupila že pri prvem in je že skoraj polna......sedaj sem kupila že drugo, ta pa je še prazna user posted image  sploh nimam časa

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
19.4.2008 17:29:31   
glugluglu
jaz imam pa za oba Moj otrok, ta je pa od rojstva in do drugega leta in je tudi fajn. Pri Marku sem bila pridna in vse zapisovala in lepila, pri Nini pa malo manj in ko si je Nina, ko je bila dovolj stara, to pogledala, me je malo okarala zakaj pa njej manjkajo slikice in sem jih hitro nalepila za nazaj in vpisala kar je manjkalo. user posted image

Nina vedno vsake toliko časa gleda to knjigo. Mi pa res manjka obdobje nosečnosti, no to imata pa oba dodatno prilepljeno v knjigo nekaj zapiskov. Sedaj pa urejamo knjigice, ki se navezujejo na šolo- prvi šolski dan, sošolci...

Za našega tretjega sem pa tudi že dobila Dnevnik mojega otroštva, ki je od rojstva (to se pa dobi pri telegramih) in to sem dobila še predno sem zanosilauser posted image , in sicer od sosede, ki je teh knjig pri drugem otroku dobila malo prevečuser posted image in podvojenih.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 18:34:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3588
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 20:02:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3589
19.4.2008 20:08:26   
neboglasnica
almera, hvala. In kdaj bi šle, mislim uro..

Neposredna povezava do sporočila: 3590
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 21:17:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3591
20.4.2008 9:34:07   
24julij
dobro jutro,da vas malo pozdravim.me2 se vedno leziva v bolnici,sedaj sva ze zaceli 28 teden user posted image  vsaj nekaj dobrega

me pa zanima ce katera ve kaj pomenijo kratice ko ti na uz meri velikost ploda,pa kolk so normalne(BPD,HC,AC,FL)?

Neposredna povezava do sporočila: 3592
20.4.2008 10:08:23   
ilatic
Čao.
Vidim da ste se imele fajn na Trojanah. Žal jaz nisem mogla prit, ker je starejša hčerka imela roj. dan z možem pa obletnico poroke. 10 let. Noro. Kar ne morem verjeti kako sva pridna, ker pari okoli naju se zadnje čase kar ločujejo. ni kej. Drugače sem že na bolniški in se vam zato bolj malo javljam ker imam doma zelo slab internet in se mi ne da čakat po pet minut da mi odpre stran. Za piknik sem takoj za, če bo zadnji v maju.
V petek sem bila pri G. Zredila sem se zopet za 3 kg. Seveda je začela z pridigo in sedaj se ji nisem pustila in vnel se je besedeni dvoboj. Vprašala sem jo kaj naj naredim, pričnem nazaj kaditi ali naj začnem hujšati. In mi pravi, da jaz že vem da jem preveč  in da naj se ustavim (kokr hočem z hujšanjem ali z cigareti) če ne se mi bo zakompliciralo... Kaj  se mi lahko zakomplicira sem jo vprašala pa mi ni hotela razložiti. Skratka obupna G je noro, noro. Nasploh se nič ne pogovarja in ne pove. Ko sem ji povedala da sem rahlo zakrvavela po sexu je zavila z očmi. Naredila je vaginalni pregled in ostala brez besed. Jaz sem jo mogla vprašat ali je v redu in odgovorila je s kratkim ja. Da ne omenjam, ko je poslušala srček. Brez besed. Nisem jo hotla niti več vprašat, ker vem da je bejbi ok saj ga čutim in srce sem slišala tko da naj se gre solit. Skrtaka v 2. nosečnosti sem imela moškega in je bil 100% boljši od te krave!!!! Komaj čakam da rodim da se jo rešim!!!!
LP

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
   [Brisano sporočilo]
20.4.2008 10:24:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
   [Brisano sporočilo]
20.4.2008 11:25:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3595
20.4.2008 12:10:16   
glugluglu
BPD pa je razdalja od enega konca glavice, do drugega, 24julij v materinski knjižici na str. 11 primerjaj svoje mere glede na tedne nosečnosti s tistimi, ki so označene s sivo barvo, ki kažejo  meje normale.

Neposredna povezava do sporočila: 3596
20.4.2008 13:16:36   
tims
Almera, jest bi tud verjetno najlažje hodila ob 18h. Se moram pa pozanimat, kako je kaj tukaj na Fužinah, kjer imam G. Če bo tako kot v prvi user posted image , ob 12h, me sigurno ne bo. Bi mi blo bolj fajn če nas gre več. Bo bolj zabavno user posted image . Se mormo zment, da bomo vse skupaj hodile.

Inigo, sej jest bi že pozabla na leta, pa mi leta ne pustijo user posted image . Hecam se, še vedno pravim, vse je odvisno od počutja in jaz se definitivno ne počutim "staro".

Mi smo pri Timu dobili knjigo Moj otrok in mi je fajn. Sem bila kar pridna glede vpisovanja in zdaj sem rekla, da bi si kar isto kupila in upam, da bom tudi vse pridno vpisovala, ker res hitro pozabiš stvari, za katere misliš, da je nemogoče, da bi ti ušli iz glave. user posted image  Evo, Inigo, to so pa spet leta.user posted image user posted image

Zdaj greva pa s Timom spet ven, dokler je še sonce.

Neposredna povezava do sporočila: 3597
20.4.2008 15:32:03   
glugluglu
Tims, jaz hodim tudi na Fužine, imam ginekologinjo Novačan Hudnik, katero imaš ti? V prvi nosečnosti me je imela pa Finkova, ker je bila moja G dlje časa odsotna. In splošno imam tam, Barbaro Zor, pa je na bolniški. 

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
20.4.2008 17:35:20   
neboglasnica
Oj, čveke.. No, danes niti niste pretirano čvakale...

Moram se pohvaliti: Sara je klicala in je že v Sloveniji!!!!!!!!!!!!! Komaj čakam, d ajo user posted image user posted image in poljubčkam... Tako, da danes se vam oglasim šele pozno zvečer... Sem pa zopet prala in čistila, moj kar ne neha vrtati. Se počutim, kot da živim v hiši, ki je preluknjana kot švicarski sir.

Pa pa, imejte se

Neposredna povezava do sporočila: 3599
   [Brisano sporočilo]
20.4.2008 18:32:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?