|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
18.4.2008 18:08:13   
netki
kje pa ste vse????user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
18.4.2008 18:15:00   
neboglasnica
evo, sem že tu.. nekaj me zvija, po mojem tista gibanica s Trojan - preveč je bilo.

tims, najmanj en sladoled: enega za pot tja in enega za pot nazaj. Saj veš, jesti je potrebno za dva user posted image user posted image . Hecam se, tudi z enim gromozanskim bom zadovoljna.

Tako, da se pohvalim: Sara me je klicala in nas vse zelo pogreša, komaj čaka, da pride domov. Pravi, da ima robe za nas že za cel kovček. Po mojem je zapravila vseh 250 € za darila. Ani je baje kupila kamelo (igračo) - vsaj upam in Ana zdaj vriska in komaj čaka...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
18.4.2008 18:22:04   
neboglasnica
tims, imaš ZS

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 18:41:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3554
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 19:44:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
18.4.2008 19:50:32   
neboglasnica
Kje pa ste vse? Čakate na BB? Sem na MON-u zasledila, da ženske dajejo otroke v varstvo, da lahko gledajo BB. No ja, jaz imam težave sploh najti varstvo, kaj šele za BB.

Torej, grem pred TV pojest tortico s Trojan. Lepo pančkite, mene čaka neprespana noč, mi je nekaj slabo...

Neposredna povezava do sporočila: 3556
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 19:57:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3557
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 20:12:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3558
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 21:02:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3559
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 21:06:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3560
18.4.2008 21:10:15   
lex
punce super, da ste se imele fajnuser posted image . Sem zelo veliko mislila na vas. Evo koledar sem prečekirala in okoli 22.5 mi je brezveze neki organizirat piknik ker ga bom itak za Alino, da pihne svečko. Je pa potem 31.5 naslednja sobota, če vam paše. Mal premislite in svoje drage nahecajte da boste prišli. bi blo fino en tak majsko julijski piknik s familijami organizirat. A tiji imajo lahko predprirave za rojstvo otrokuser posted image , ko bojo imeli 100% prevoz domov.

Nama se malo premika na parceliuser posted image  in imam vedno manj časa za vse drugo. Še sreča, da mam mamo blizu, da mi pride pomagat pri otrokih. Sma danes Aleksa strigle pa ga je blo treba skopat in pol še Alino, ker sta bila 2 uri v mivki. user posted image  Pri mivki me moti 1 sama stvar, da je pol povsod po hišiuser posted image .

Nič grem pred TV BB gledat naprejuser posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3561
18.4.2008 21:34:44   
nanka
Super da ste se imele lepo in da vas je bilo malo več. Sem se vam mislila pridružit, pa sva se z dragim odpravila v Ikeo. Sva se pa tudi ustavila na Trojanah in kupila slastne krofe. No ja pa kdaj drugič.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
18.4.2008 21:42:44   
Motoristka
Zdravo!

Lepo da ste se imele fajn...za naslednjič pa bi vas res rada videla...so mi ugotovili zelo nizko vsebino železa, tako da sem dobila tablete, počutje je še vedno bolj za en drek...ampak bo boljše...najbolj me motijo hude vrtoglaviceuser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 21:44:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
18.4.2008 21:55:39   
nanka
Ja, Almera shoping uspel, zdaj sem pa že kar dobro opremljena in mi letos nebo potrebno več obiskati Ikeo.

Blacky30 čestitam, bila si izžrebana v nagradni igri Lionstar in to kar drugo nagrado.

Neposredna povezava do sporočila: 3565
18.4.2008 22:16:37   
glugluglu
Ej meni pa tale BB sploh ne potegne. Pa sem že ene parkrat malo pogledala, ampak mi sploh ni zanimivo. Prvega sem še kar nekajkrat pogledala, sedaj pa mi sploh ni všeč. A sem edina tukaj, ki ji BB ni všeč? Pa meni se kakšne naloge zdijo tako blesave...

To je pač moje mnenje, ne me zdaj linčatuser posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
18.4.2008 22:22:24   
nanka
Jaz delim tvoje mnenje gluglu, samo da kdo omeni BB se miuser posted image , čeprav ga starejša dva gledata ( bi jima preprečila, pa sta prevelika).
Je pa to samo moje mnenje.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
18.4.2008 23:05:37   
tims
Populis, sej jest tud nisem mislila na tak načinuser posted image . Na, to je pa to, ko se sam piše user posted image . Ne, hudo mi je bilo, ko sem prebrala koliko časa si se mogla domov pelat. Bogica.user posted image Mi je tašča povedala, da je iz Supernove do Štepanskega porabila več kot eno uro in pol, ko drugače nimaš kaj počet več kot petnajst minut. Moja dva sta se pa danes tudi peljala domov iz vrtca 45 min, ko drugače prideta v 10 min. Zgleda, da se spet polna luna približuje in je polno nesreč po cestahuser posted image

Neboglasnica, ne vpraš, jaz sem šla v pojstlo, ko sem prišla domov, ker mi je bilo ful slabo. Mogoče je bil kriv krof, ker sem ga jedla na prazen želodec. Sicer je že bolš, malo pa še vedno čutim neki čudnega v želodcu.user posted image  Upam, da ti je teknila tortica in da si tapravo izbrala.

Almera, itak da se lahko prištuliš user posted image user posted image

Men je pa prav fajn gledat tega BB. No, komot lahko zdržim tud brez njega in varstva za Tima, da bi jest lahko v miru gledala, sigurno ne bom iskalauser posted image . Se mi zdi pa res zanimivo gledat kako se ljudje spremenijo oz. se spreminjajo pod vplivom kamer. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
18.4.2008 23:10:41   
lex
varstvo za otroka, da lahko gleda BBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - ja pri nas mu na comp damo youtube in kombajne gor, se po 5 minutah naveliča in gre spatuser posted image  brez problemov.

Bogice ko vam je bilo slabo. Pa nismo vam bile "fouš"user posted image . Ampak krofi so meni ogromni in jaz ponavadi samo pol pojem.

Nič grem ajat, jutri sem sama s tamalima, ker gre ati pomagat rezat les za streho.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 10:18:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
19.4.2008 10:31:57   
tims
Populis, kam boš pa šla v materinsko in kdaj? Sej vem, da smo se včeraj neki pogovarjale o tem, pa.... sej veš, sem noseča in pozabljiva user posted image . Jaz bi šla samo na tista prva - o porodu, potem bom pa vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 3571
19.4.2008 10:36:33   
tims
Populis, imaš ZS.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 10:43:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
19.4.2008 10:45:41   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lex

Midva nisva poročena ampak ga ni denarja, da ne bi bila skup prijavljena. Če smo familija smo familija. Ja zdaj me boste malo čudno pogledale, ampak (sem slišala), da naj bi se kao preverjalo in da vsak more povedat svojo plat zgodbe, pa ful te neki zaslišujejo, pa preživnina se lahko tud prek sodišča naredi,........... A se pa vam da lagat? Pa menda ful haklce iščejo. No tako je bilo razloženo meni.

Ja, to pa sem jaz tudi slišala. Da se pojavlja veliko preveč samohranilstva (navideznega) in so začeli s strogim preverjanjem dejanskega stanja. Nepričakovan obisk doma, itd. Tak da baje ni več tako enostavno.
Midva sva poročena in mi nikoli ni bilo niti malo žal. Meni poroka pomeni ogromno, prav tako pa je pri meni tako, da je pojem "družina" zame povezan s poroko. Ne bi prenesla, da bi se moj otrok pisal drugače kot jaz - to mi izgleda tako, kot da ne bi bil moj. Je pa res odvisno od tega, kako kdo gleda na te življenjske vrednote. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 10:54:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?