Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Bodo imeli pa 2 dni žurke za roj. dan - 28.2. in 1.3. Tud to je nekaj. Nič mi niso rekli, kako naj bi to zgledal... Kokr sem jaz mal brala ti dajo najprej vaginalno tableto, da se vse zmehča in začne odpirat, potem ti predrejo mehur, čakajo na tvoje popadke, pol pa dobiš še umetne... Upam, da me bo katera popravila, če ni glih tko. Men so sam rekli uro in na tešče, to je pa tud vse. Februarka , natančno takšen porod sem jaz imela pred leti , ampak nisem šla čez rok , glih na PDP so mi sprožili .... No, potem sem zadela nekako kako naj bi to izgledal... Sem ravno gor prišla, sem šla še taščo pobarvat - je rekla, da bo lepa mama , pa mal smo poklepetal s sosedi, zdej grem pa na kavčka mal poležat... Sem že prej hotla, pa kar ni časa. Danes mi ni treba nič kuhat , sem si rekla, si bomo kar pice privoščili... Danes jo še lahko jem. Pa en kup peciva sem že pojedla, pa kakšen čokoladen piškot... kot da bi blo jutr konc sveta. Mlavla, a ti morš danes ob 20h bit tam, sprožijo ti pa potem jutri, al kako? Uh, me boli, komaj sedim...