MetiLu
|
Čer punce! joj, jest sploh ne utegnem za računalnik sem tko hitro zdele preletela vaše poste. Suzi, moje mlekarne bodo počasi zalaufale. današnja noč je bila super, ker sem malega zvečer podojila, ga previla malo kasneje pa dodala še 40 ml dodatka (ja naš kar veliko poje), kar je pojedel ob pol polnoči in spal do 4.ih zjutraj moje zize so se do takrat že tko napolnile, da sem mela čist trde, pol je obe popapu in spal do 7.15 , sem mela tko polne, da ko je iz ene jedel je iz druge kar lilo , samo spumpam si pa skoraj nič ne, da bi lahko svoje mleko dajala dodatno po flaški, ga res še nimam dovolj čez dan se je pa spet dojil najprej na 3 in potem na dve uri. Zdele bom pa vidla, do kdaj bo pančkal. Mal ga je že začelo zvijat, samo še nič pretreslijevga, bolj ga zmoti kolcanje, pol bi pa skoz na zizi visel, mene pa potem bradavice bolijo. Razpok hvala bogu še nimam, si pa bradavice skoz mažem z lanolinom in Bepantenom (res pomaga). Me še kar bolijo ko mali zagrabi, samo je čez nekaj sekund že ok. Aja, Suzi, hotla sem to rečt, da men prej niso zize nič puščale, pol mi je pa že v porodni tisti kolostrum pritekel in je kar zalavfalo Danes nas je obiskala tudi babca in rekla, da pogosto dojenje ni napačno, dokler ne postanem duda za malega, tko da mu zvečer rajši še malo dodam aptamila (1 obrok), kot pa da mi celo noč visi na zizi na eno uro. No, sej se bomo počasi ulavfali Glede krčenja maternice, jaz nisem niti enga krča imela, sploh tega "postopka" nisem čutila, pa mi gre lepo nazaj. Mene edino šivi matrajo. Sem danes zbrala pogum in se pogledala spodaj, pa ni tko hudo, koker sem mislila najbolj me je bilo strah it kakat, pa te tko silijo v P, da mi je bilo že nerodno. Pa mi je le uspelo it tačetrti dan, in potem vsak dan, je pa kar neprijetno Glede povijanja - jaz dam samo pampresko in čez bodi zapnem in povijalno plenico (brez tetra), ker so kolki 1a in nama ni treba. Kile - hja, 9 jih je šlo žle dol, zdej pa 6 Se pa lahko pohvalim, da sem že skoraj brez trebuha, koža je lepa, popek pa skoraj tak kot prej je pa seveda še čisto mehek... Moram rečt, da je materinstvo res eno lepo doživljanje, čeprav mi je na momente tko hudo ko mali vrešči, ampak ga je tako lepo gledat, ko papca pri meni in ko sladko spi Grem zdej še malo vaše slikce pogledat, pa še kakšno našo dodam