|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 4. del
15.2.2008 9:42:16   
mlavla
Ej a greva jutri rodit??

jst sem prec za to..tudi danes bi že šla....

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 651
15.2.2008 9:51:54   
Suzi*
hej, Dolenjka nas je danes vse v luft vrgla, pol pa zgine. user posted image  Dolenjka, hitr nazaj na čvek!!!!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 652
15.2.2008 9:52:55   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

hej, Dolenjka nas je danes vse v luft vrgla, pol pa zgine. user posted image  Dolenjka, hitr nazaj na čvek!!!!!!!

Sej res kje pa je zdej...user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
15.2.2008 9:54:09   
larisa

Ane, tale naša pehta. Vedno neki laja, pol pa nč od nje user posted image user posted image user posted image  Lohk pa da tisti posodo drgne, ki se ji je zadnjič zasušila..user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 654
15.2.2008 9:54:09   
Suzi*
Jaz pa zajtrkujem polento z mlekom, pa v omare v kuhni sem se vrgla. Eno sem že pospravla medtem ko se je polenta kuhala, danes bo kar steklo zgleda tole pucanje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 655
15.2.2008 9:55:47   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa
Ane, tale naša pehta. Vedno neki laja, pol pa nč od nje user posted image user posted image user posted image  Lohk pa da tisti posodo drgne, ki se ji je zadnjič zasušila..user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 656
15.2.2008 9:59:05   
mlavla
Veš Suzi tud mene neki vleče v pospravljanje..upam,da se podobno zgodi jutri z menoj kot se je včeraj s Katko..saj je prejšnji dan doma naredila celo generalno...user posted image  še na laminat se je spravla...user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 657
15.2.2008 10:00:12   
larisa

Jaz pa zajtrkujem polento z mlekom, pa v omare v kuhni sem se vrgla. Eno sem že pospravla medtem ko se je polenta kuhala, danes bo kar steklo zgleda tole pucanje.user posted image user posted image user posted image

A ti pridem pomagat? Nimam kej delat, mam vse pospravljeno, omare so pa še tolk nove da nimam kej rihtat v njih user posted image ....
Sej da bi pa diplomco pisala, to pa ne a ne, rit lena.....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 658
15.2.2008 10:07:03   
Suzi*
pol se pa tako zmenmo. danes pridete vse k meni, naredimo generalno, jutri gremo pa vse rodit.user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 659
15.2.2008 10:09:23   
mlavla
jst sem si pa ravno zdele naredila plan..pa itak vem, da mi ne bo ratal vsega naredit ..spravila se bom na pucanje oken in pa pranje zaves..če me seveda prej ne mine...user posted image
pa tud jst bi mogla mal v kuhinji po omarah pospravit..pa v kopalnici tud...larisa prid...user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 660
15.2.2008 10:10:55   
larisa

pol se pa tako zmenmo. danes pridete vse k meni, naredimo generalno, jutri gremo pa vse rodit.user posted image user posted image

Jaz sem za!!! Ti samo naslov javi pa pridem, ampak če ne grem jutri rodit, ti bo pa trda predla....user posted image
Pomoje je to naša Dolenjka tko zašuštrala, da slučajno nebi sama ostala in nas je teh nekaj ki imamo zdej rok, zacoprala, da bomo šle za njo..user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 661
15.2.2008 10:12:39   
Mbee
Kako ste drage februarčice....pri nas je zdaj kar pestro, sicer je mala full pridna ampak nekak ji je ratal zamenjat dan za noč in imamo ponoči "pižama party"user posted image  kljub neprespanim nočem dobim nasmeh na obraz vsakič ko jo pogledam....ni lepšega na svetu kot biti mama

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 662
15.2.2008 10:13:44   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

jst sem si pa ravno zdele naredila plan..pa itak vem, da mi ne bo ratal vsega naredit ..spravila se bom na pucanje oken in pa pranje zaves..če me seveda prej ne mine...user posted image
pa tud jst bi mogla mal v kuhinji po omarah pospravit..pa v kopalnici tud...larisa prid...user posted image user posted image

Ej Mlavla, sej nočem bit v stilu starih pametnih mamc, polnih nasvetov...ampak meni je pa G. rekel da naj se pa na koncu izogibam delom, kjer roke dolgotrajno na gor stegujem (pomivanje oken pa obešanje perila visoko,...) ker naj bi tako raztegnila prostor user posted image , ki si lahko tako ovije popkovino okrog vratu user posted image user posted image user posted image  Ne me kregat, tko so mi rekli, nisem se jaz zmislila....

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 663
15.2.2008 10:16:32   
itata
čestitke pini in katki user posted image user posted image user posted image  doličnouser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 664
15.2.2008 10:29:03   
Suzi*
Mlavla, tud jaz sem ravno hotla napisat, da okna in obešanje zaves raje komu drugemu prepusti. Jaz sem zadnjič pomivala ploščice v kopalnici, tud čist pod stropom, pa sem imela pol dva dni kar mal rjavega izcedka. user posted image  Mogoče je blo pa od tega. user posted image
Larisa, kje je ta tvoja dežela pričakovanja?? A si kej blizu nam na dolenjskem???

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 665
15.2.2008 10:31:20   
Februarka08
Zdej boste še mene čist v delo vrgle.user posted image Sem mela tud namen okna pomit, sam me je že minil.user posted image Se morm pa polotit predala z vsem živim v kuhinji, kjer vlada kaos. Vsaj to da nardim dons. Sej drugač sploh ne vem kaj naj še delam... TV se mi že obrača, križanke me uspavajo, za kakšno generalno pa tud nimam volje danes... Če me pa prime, bom šla pa še mal prah brisat ipd... Oh, jest bi že šla rodit. Sama sebi se zdim tečnauser posted image , si predstavljate?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 666
15.2.2008 10:35:59   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Ej Mlavla, sej nočem bit v stilu starih pametnih mamc, polnih nasvetov...ampak meni je pa G. rekel da naj se pa na koncu izogibam delom, kjer roke dolgotrajno na gor stegujem (pomivanje oken pa obešanje perila visoko,...) ker naj bi tako raztegnila prostor user posted image , ki si lahko tako ovije popkovino okrog vratu user posted image user posted image user posted image  Ne me kregat, tko so mi rekli, nisem se jaz zmislila....

Mlavla, tud jaz sem ravno hotla napisat, da okna in obešanje zaves raje komu drugemu prepusti. Jaz sem zadnjič pomivala ploščice v kopalnici, tud čist pod stropom, pa sem imela pol dva dni kar mal rjavega izcedka. user posted image  Mogoče je blo pa od tega. user posted image
Larisa, kje je ta tvoja dežela pričakovanja?? A si kej blizu nam na dolenjskem???

no zdej ste me pa kar mal prestrašile..user posted image
sej zavese bi itak moj obesu nazaj..sam okna pomit..se mi pa sploh ne zdi nič tko težko..ker so povsod dobro oz. lahko dostopna..no bom videla tekom dneva...sigurno pa ne bom pretiravala...obljubimuser posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 667
15.2.2008 10:47:17   
Marusah
Vsem novim mamicam čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes končno spali ponoči user posted image  Se mi zdi, kot da sem iz dopusta, ko sem tako spočita user posted image

Pridno čveki te.....

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 668
15.2.2008 10:51:42   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Oh, jest bi že šla rodit. Sama sebi se zdim tečnauser posted image , si predstavljate?user posted image

jaz te čist zastopim, k sem bila jaz ista user posted image user posted image user posted image vse mi je šlo na živce, sploh pa milijon vprašanj okrog mene user posted image user posted image user posted image sej bo kmalu, boš potem vidla, da tok hudo pa tudi ni blo, k boš polno zaposlena. Sam ta 24-urna zaposlitev je tok fletna....

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 669
15.2.2008 10:52:54   
itata
drage ŠEnosečkeuser posted image ,
da vas malce potolažim... en naš sosed klele je rekel, da je pomivanje oken zadnja faza pred porodom  - on bo vedel, ker ima z
ženo 3 otroke in je rekel, da je vedno bla ista procedura tik pred porodom: nujno pomivanje oken in seveda unih najmanj dostopnihuser posted image
pri meni je to odpalo, ker imam podstrešna in jih sploh komaj dosežem na enem koncu...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 670
15.2.2008 11:06:54   
Suzi*
Tole sem zdaj fuuul iskala, pa za vsak slučaj še tule pripopam:

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)
SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE (hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 671
15.2.2008 11:29:34   
mlavla
Kaj ste šle zdej vse okna pomivat....user posted image user posted image

jst sem se zdej spravla likat tiste majce..pa nekatere sem morla še mal popravit...pa še pofotkala  jih bom...user posted image

pol pa bi jih rada še lično zavila..upam,da jim bo všeč...user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 672
15.2.2008 11:41:25   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Oh, jest bi že šla rodit. Sama sebi se zdim tečnauser posted image , si predstavljate?user posted image

jaz te čist zastopim, k sem bila jaz ista user posted image user posted image user posted image vse mi je šlo na živce, sploh pa milijon vprašanj okrog mene user posted image user posted image user posted image sej bo kmalu, boš potem vidla, da tok hudo pa tudi ni blo, k boš polno zaposlena. Sam ta 24-urna zaposlitev je tok fletna....

user posted image Hvala, vsaj ena me zastopi.user posted image Tako, kuhinja pospravljena, računalniška soba tud, grem še mal spalnico, potem pa na kavčka. Bom jutr prah brisala, če bom še domauser posted image . Še najedla sem se vmes, tako da sem ready za likanje... Upam da se moj spomni okna pomit, če ne pa še to pride na vrsto tekom dni... Čeprav pravite da ni glih dobr... Zato bom raj počakala.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 673
15.2.2008 11:49:35   
ella79
pomoje je pa user posted image sedaj že tok velik, da bi se mu težko zavila popkovnica okoli vratu user posted image pomoje se mu to že prej, če se mu že user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 674
15.2.2008 12:14:38   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pomoje je pa user posted image sedaj že tok velik, da bi se mu težko zavila popkovnica okoli vratu user posted image pomoje se mu to že prej, če se mu že user posted image

men se to tud zdi mal čudno..???user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?