tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Tudi jaz držim pesti za vse, ki ste imele operacijo, da čimprej okrevate in pa za vse, ki še boste imele. Tane, kdaj dobiš , da boš poklicala? Upam, da dobiš čimprejšnji datum! Kaj moraš potem jemati tabletke do operacije? Jaz sem dobila v četrtek prvo po splavu in konec meseca bo najbrž že druga. Na pregled za pregrado grem 31.3. To bo zelo verjetno več kot en teden po . Kaj mogoče katera ve, kdaj v ciklusu se najbolj vidi ta pregrada? Zdaj me kar skrbi, da mogoče to ne bo primeren datum, sam to itak nikogar ne zanima. Sestre, ki naročajo v Leonišču so obupne, nič ti ne pomagajo in so zelo nesramne in nerazumevajoče . Pupe, držte se, navijam za vsako posebej zelo močno giotti, pričakujem 16. 3 takrat moram poklicati v leonišče, tisto zoprno sestro, da preveri, če me lahko naroči za operacijo pri dr. ribičevi v aprilu, mi je pa specifično naročila, da naj stediril tabletk NE začnem jemati takoj, ko dobim ampak moram najprej poklicati njo in če bo imela kakšen datum v aprilu potem začnem jemati tabletke, ponavadi te torej naročijo 3tedne od začetka , ko poješ eno šklatlico tabletk. v primeru, da aprila nima prosto, pa moram počakati na naslednjo , torej aprila in ponovno klicati in isti postopek za maj. tako, da jaz sem se odločila, da če ko pokličem marca, ne dobim datuma v aprilu za dr. ribičevo bom šla pa k tistemu, ki bo imel prosto. Baje je to itak majhna, rutinska operacija tako, da je še nekaj G, ki to operirajo. mi je pa ena znanka rekla, da pozna enega g-ja, ki se je učil pri dr. ribičevi, ki pa dela v Murski Soboti, da bi mi tam lahko kaj zrihtala, no ampak mislim, da je v LJ, primeren tudi še kakšen, kot so napisale punce. npr. dr.zorn, dr. bokalova (čakamo na poročilo od Kiimmi)... kot sem že napisal večkrat, upam, da katera ne zameri, je zadeva taka, da če
|