tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Saj vem, da ne smem tako razmišlajti in da sem jaz tista, ki vam težim da morate biti pozitivne, ampak vseeno sem vam hotela zaupati svoje skrbi. Zadnjič sem zasledila, da enim puncam G niso priporočali zanositev takoj po operaciji, ampak po dveh M, da se sluznica lepo odebeli. Tudi samo letenje vem da ni nevarno za nosečnost, bolj me skrbi temperatura, prehrana in zdravstvena oskrba. Danes se bom pogovorila še s svojim dragim, ma jaz bi najraje počakala in začela delati na v naslednjem ciklusu. crvicek, ti, ti, kot si napisala kaj je zdaj s temi slabimi mislimi, pregrada je odstranjena, vzrokov za skrbi ni, res je, da mogoče pregrada ni bila vzrok ampak, ker ti nisi imela problemov z prazno GV, ali odmrtje ploda zelo zgodaj itd. je res manjša možnost, da je bil vzrok kaj drugega. Te pa vse razumemo, da te skrbi, vendar jaz se tolažim s tem, da kar nam je usojeno, to se bo zgodilo. Glede temp. hrane ne bi skrbela, saj boš lahko sama izbirala kaj boš jedla, glede zdravstva pa naj te ne skrbi, ker so v arabskem svetu znani po svoji strokovnosti. Je pa res, da če te zelo skrbi morda res ni napačno, da počakaš še en mesec, greš na potovanje in takrat začneš z
|