|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
28.3.2008 9:40:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke witto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v ponedeljek bo že bolj močna črtica user posted image
se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,obema tebi in anonimni bo v ponedeljek pokazalo veliko user posted image
kepicauser posted image user posted image user posted image se vidimo v aprilu.

witto srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
28.3.2008 9:41:38   
D.Mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam Witto.Ti kr lepo u izi pa bo.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
28.3.2008 9:44:33   
Anonimen
Witto, čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
28.3.2008 9:47:59   
little angel
witto bos videla da bo!!!!drzim pesti!!!
anonimna tebi pa cestitam!uzivaj v user posted image
moje M se zaenkrat ni, testa se nisem delala danes ker se mi je zdelo prehitro malo se pocakam pa da vidim al se bo user posted image prej ulila al bomo zagledli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
28.3.2008 9:52:35   
D.Mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse marčevke, ki čakate na user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
28.3.2008 10:34:52   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

witto bos videla da bo!!!!drzim pesti!!!
anonimna tebi pa cestitam!uzivaj v user posted image
moje M se zaenkrat ni, testa se nisem delala danes ker se mi je zdelo prehitro malo se pocakam pa da vidim al se bo user posted image prej ulila al bomo zagledli user posted image

punce bodite polne optimizma in boste videle da bo nam vsem uspelo.da bi zagledale user posted image
little angel,koliko dni ti pa že zamuja.saj boš videla da bo test +

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2581
28.3.2008 11:03:56   
little angel
2 dni ampak bolecine pa so zdaj ze skoraj neznosno, kot da bi bojo jajcniku ven padli pa v krizu fejst boliuser posted image ponavadi glih nimam tak znakov pred M ampak vseeno mislim da se bo vsak cas vlila.... ce je pa se danes ni pa jutr pa mogoce v ned pade test al pa jutr... ne vem, ne morem se odlocit.... si mislim ce je ratalo je tak ratalo pa ze nekaj raste v meni ce ni pa se bo tak vlila... po drugi strani pa-kaj pa ce res kaj raste v meni?morem to takoj vedet!user posted image bom vidla kaj bo moj reko, ce si je ze premislo kaj ker prej je reko da se vsaj 5 dni ne smem testa delatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2582
28.3.2008 11:36:45   
spps
daaajmo marčevke,zajca sem ujela in pojedla-čokoladnegauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2583
28.3.2008 11:42:31   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

daaajmo marčevke,zajca sem ujela in pojedla-čokoladnegauser posted image user posted image user posted image user posted image
će sem ga pa jaz videla ko je šou prej na sladoled.ti ga ulovim in prinesem.no pa lp

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
28.3.2008 12:08:52   
kepica
Punce, hvala za podporouser posted image  Čestitke novim rozikam in držim pesti, da črtice postanejo konkretno rozauser posted image
Ostale pa se dobimo na aprilkah in gremo v nov bojuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2585
28.3.2008 12:18:34   
Raguel
witto-jjjjjjjjeeeeeeeeeeeeessssssssss...user posted image user posted image user posted image navijam za močne črtice in zdravo nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
28.3.2008 12:57:35   
spps
daaajmo marčevkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ni še vseeega kooonecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
28.3.2008 13:09:37   
tany83
Ojla dekleta....

kako ste kaj???

se morem mal oglasit... danes je moj 32 dan, moje user posted image  se ni... drzite pesti zame, da ne pride... po eni strani si sploh ne upam upati, da bi nama koooncno uspelo... me je kar mal strah... bomo videl...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
28.3.2008 13:13:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ojla dekleta....

kako ste kaj???

se morem mal oglasit... danes je moj 32 dan, moje user posted image  se ni... drzite pesti zame, da ne pride... po eni strani si sploh ne upam upati, da bi nama koooncno uspelo... me je kar mal strah... bomo videl...user posted image
navijam tako,da mi bojo členki popokali do konec marcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
28.3.2008 13:17:41   
tany83

Ojla dekleta....

kako ste kaj???

navijam tako,da mi bojo členki popokali do konec marcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala spps... user posted image ... ko bo kaj novega sporocim, da bos lahko spustila, da te ne bo prevec bolelo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
28.3.2008 13:20:38   
spps

Ojla dekleta....

kako ste kaj???

Hvala spps... user posted image ... ko bo kaj novega sporocim, da bos lahko spustila, da te ne bo prevec bolelo user posted image user posted image user posted image user posted image
tist le glej,da mi javišuser posted image user posted image user posted image user posted image emšo tud mojim kostem ni  več preveč naklonjenuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
28.3.2008 13:23:33   
medika 13
witto  ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

tany83 tebi pa močno, močno stiskam pestke, da čimprej sporočiš veselo novico user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
28.3.2008 13:25:27   
tany83
tist le glej,da mi javišuser posted image user posted image user posted image user posted image emšo tud mojim kostem ni  več preveč naklonjenuser posted image user posted image user posted image

Bom, bom ne skrbi... bos med prvimi user posted image user posted image user posted image ... sej jaz ce je ne dobim danes bom delala test jutri al pa v nedeljo, ker moja user posted image  nikol ponavad ne zamuja... se danes mormo dat skoz pol bom mela mal vec upanja... ker danes je se dooolg dan...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
28.3.2008 13:26:13   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

witto  ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

tany83 tebi pa močno, močno stiskam pestke, da čimprej sporočiš veselo novico user posted image user posted image user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
28.3.2008 13:56:31   
Tiki55
Močno navijam za preostale, ki jo v tem mesecu ne pričakujeteuser posted image user posted image user posted image .

tany83 zate pa še posebej upam, da ti uspeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
28.3.2008 15:38:32   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Močno navijam za preostale, ki jo v tem mesecu ne pričakujeteuser posted image user posted image user posted image .

tany83 zate pa še posebej upam, da ti uspeuser posted image user posted image user posted image

Tiki55 hvala, jaz tud mocno upam, da nama je koncno uspelo... user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
28.3.2008 15:57:49   
MR99
Nisem zdržala! Naredila sem test! IN glej ga zlomka: user posted image !

Saj ne morem verjeti! Tako sem srečna, da bi najraje povedala celemu svetu! Očitno si slabosti v zadnjih dveh dneh vseeno nisem samo domišljala. Drugače znakov nobenih, razen da mi je user posted image  izostajala od torka. Joj, kako sem srečna! Jaz sem živi dokaz, da psiha ni tako važna, samo upanje moraš imeti, ker sem si pa jaz res zeloooooooooo želela biti user posted image . Pravijo, da v tretje gre rado, upam da nama bo tokrat uspelo!

Držim pesti in navijam, da boste kmalu vse prišle za mano!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
28.3.2008 16:01:11   
Anonimen
bravo, marčice...konec meseca je pa kar dober. Čestitam! Pa lepe in zdrave bebice naj zrastejo iz tega!user posted image user posted image

(odgovor članu MR99)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
28.3.2008 16:24:58   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: MR99

Nisem zdržala! Naredila sem test! IN glej ga zlomka: user posted image !

Saj ne morem verjeti! Tako sem srečna, da bi najraje povedala celemu svetu! Očitno si slabosti v zadnjih dveh dneh vseeno nisem samo domišljala. Drugače znakov nobenih, razen da mi je user posted image  izostajala od torka. Joj, kako sem srečna! Jaz sem živi dokaz, da psiha ni tako važna, samo upanje moraš imeti, ker sem si pa jaz res zeloooooooooo želela biti user posted image . Pravijo, da v tretje gre rado, upam da nama bo tokrat uspelo!

Držim pesti in navijam, da boste kmalu vse prišle za mano!!! user posted image user posted image user posted image

Cestitam user posted image user posted image user posted image  zdravo user posted image  ti zelim... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
28.3.2008 16:37:35   
Oaza
MR99- ČESTITAM!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Pa se je seznam le začel mičkeno v roza barvat... user posted image
Upam, da bom tudi jaz pripomogla k temu in da ga ne bom pokvarila z še več modre barve.

Marčice, držim pesti VSEM, ki smo še na seznamu (ne)čakajočih in upam na čimlepše novičke v prihodnjih dneh.
Dajmo malo dvignit povprečje!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?