Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 9:40:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 čestitke witto v ponedeljek bo že bolj močna črtica se podpišem ,obema tebi in anonimni bo v ponedeljek pokazalo veliko kepica se vidimo v aprilu. witto srečno
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 9:41:38
|
|
|
|
D.Mateja
|
Čestitam Witto.Ti kr lepo u izi pa bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 9:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Witto, čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 9:47:59
|
|
|
|
little angel
|
witto bos videla da bo!!!!drzim pesti!!! anonimna tebi pa cestitam!uzivaj v moje M se zaenkrat ni, testa se nisem delala danes ker se mi je zdelo prehitro malo se pocakam pa da vidim al se bo prej ulila al bomo zagledli
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 9:52:35
|
|
|
|
D.Mateja
|
za vse marčevke, ki čakate na .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 10:34:52
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: little angel witto bos videla da bo!!!!drzim pesti!!! anonimna tebi pa cestitam!uzivaj v moje M se zaenkrat ni, testa se nisem delala danes ker se mi je zdelo prehitro malo se pocakam pa da vidim al se bo prej ulila al bomo zagledli punce bodite polne optimizma in boste videle da bo nam vsem uspelo.da bi zagledale little angel,koliko dni ti pa že zamuja.saj boš videla da bo test +
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 11:03:56
|
|
|
|
little angel
|
2 dni ampak bolecine pa so zdaj ze skoraj neznosno, kot da bi bojo jajcniku ven padli pa v krizu fejst boli ponavadi glih nimam tak znakov pred M ampak vseeno mislim da se bo vsak cas vlila.... ce je pa se danes ni pa jutr pa mogoce v ned pade test al pa jutr... ne vem, ne morem se odlocit.... si mislim ce je ratalo je tak ratalo pa ze nekaj raste v meni ce ni pa se bo tak vlila... po drugi strani pa-kaj pa ce res kaj raste v meni?morem to takoj vedet! bom vidla kaj bo moj reko, ce si je ze premislo kaj ker prej je reko da se vsaj 5 dni ne smem testa delat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 11:36:45
|
|
|
|
spps
|
daaajmo marčevke,zajca sem ujela in pojedla-čokoladnega
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 11:42:31
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps daaajmo marčevke,zajca sem ujela in pojedla-čokoladnega će sem ga pa jaz videla ko je šou prej na sladoled.ti ga ulovim in prinesem.no pa lp
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 12:08:52
|
|
|
|
kepica
|
Punce, hvala za podporo Čestitke novim rozikam in držim pesti, da črtice postanejo konkretno roza Ostale pa se dobimo na aprilkah in gremo v nov boj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 12:18:34
|
|
|
|
Raguel
|
witto-jjjjjjjjeeeeeeeeeeeeessssssssss... navijam za močne črtice in zdravo nosečnost!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 12:57:35
|
|
|
|
spps
|
daaajmo marčevke ni še vseeega kooonec
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 13:09:37
|
|
|
|
tany83
|
Ojla dekleta.... kako ste kaj??? se morem mal oglasit... danes je moj 32 dan, moje se ni... drzite pesti zame, da ne pride... po eni strani si sploh ne upam upati, da bi nama koooncno uspelo... me je kar mal strah... bomo videl...
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 13:13:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla dekleta.... kako ste kaj??? se morem mal oglasit... danes je moj 32 dan, moje se ni... drzite pesti zame, da ne pride... po eni strani si sploh ne upam upati, da bi nama koooncno uspelo... me je kar mal strah... bomo videl... navijam tako,da mi bojo členki popokali do konec marca
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 13:17:41
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla dekleta.... kako ste kaj??? se morem mal oglasit... danes je moj 32 dan, moje se ni... drzite pesti zame, da ne pride... po eni strani si sploh ne upam upati, da bi nama koooncno uspelo... me je kar mal strah... bomo videl... navijam tako,da mi bojo členki popokali do konec marca Hvala spps... ... ko bo kaj novega sporocim, da bos lahko spustila, da te ne bo prevec bolelo
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 13:20:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla dekleta.... kako ste kaj??? se morem mal oglasit... danes je moj 32 dan, moje se ni... drzite pesti zame, da ne pride... po eni strani si sploh ne upam upati, da bi nama koooncno uspelo... me je kar mal strah... bomo videl... navijam tako,da mi bojo členki popokali do konec marca Hvala spps... ... ko bo kaj novega sporocim, da bos lahko spustila, da te ne bo prevec bolelo tist le glej,da mi javiš emšo tud mojim kostem ni več preveč naklonjen
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 13:23:33
|
|
|
|
medika 13
|
witto ČESTITKE tany83 tebi pa močno, močno stiskam pestke, da čimprej sporočiš veselo novico
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 13:25:27
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tist le glej,da mi javiš emšo tud mojim kostem ni več preveč naklonjen Bom, bom ne skrbi... bos med prvimi ... sej jaz ce je ne dobim danes bom delala test jutri al pa v nedeljo, ker moja nikol ponavad ne zamuja... se danes mormo dat skoz pol bom mela mal vec upanja... ker danes je se dooolg dan...
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 13:26:13
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 witto ČESTITKE tany83 tebi pa močno, močno stiskam pestke, da čimprej sporočiš veselo novico Hvala
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 13:56:31
|
|
|
|
Tiki55
|
Močno navijam za preostale, ki jo v tem mesecu ne pričakujete . tany83 zate pa še posebej upam, da ti uspe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 15:38:32
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Močno navijam za preostale, ki jo v tem mesecu ne pričakujete . tany83 zate pa še posebej upam, da ti uspe Tiki55 hvala, jaz tud mocno upam, da nama je koncno uspelo...
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 15:57:49
|
|
|
|
MR99
|
Nisem zdržala! Naredila sem test! IN glej ga zlomka: ! Saj ne morem verjeti! Tako sem srečna, da bi najraje povedala celemu svetu! Očitno si slabosti v zadnjih dveh dneh vseeno nisem samo domišljala. Drugače znakov nobenih, razen da mi je izostajala od torka. Joj, kako sem srečna! Jaz sem živi dokaz, da psiha ni tako važna, samo upanje moraš imeti, ker sem si pa jaz res zeloooooooooo želela biti . Pravijo, da v tretje gre rado, upam da nama bo tokrat uspelo! Držim pesti in navijam, da boste kmalu vse prišle za mano!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 16:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo, marčice...konec meseca je pa kar dober. Čestitam! Pa lepe in zdrave bebice naj zrastejo iz tega!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 16:24:58
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: MR99 Nisem zdržala! Naredila sem test! IN glej ga zlomka: ! Saj ne morem verjeti! Tako sem srečna, da bi najraje povedala celemu svetu! Očitno si slabosti v zadnjih dveh dneh vseeno nisem samo domišljala. Drugače znakov nobenih, razen da mi je izostajala od torka. Joj, kako sem srečna! Jaz sem živi dokaz, da psiha ni tako važna, samo upanje moraš imeti, ker sem si pa jaz res zeloooooooooo želela biti . Pravijo, da v tretje gre rado, upam da nama bo tokrat uspelo! Držim pesti in navijam, da boste kmalu vse prišle za mano!!! Cestitam zdravo ti zelim...
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 16:37:35
|
|
|
|
Oaza
|
MR99- ČESTITAM!!!!! Pa se je seznam le začel mičkeno v roza barvat... Upam, da bom tudi jaz pripomogla k temu in da ga ne bom pokvarila z še več modre barve. Marčice, držim pesti VSEM, ki smo še na seznamu (ne)čakajočih in upam na čimlepše novičke v prihodnjih dneh. Dajmo malo dvignit povprečje!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?