Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 13:44:34
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* vsem ki ste ta mesec že zagledale želim lepo nosečnost- čim manj tegob in skrbi, ostale, ki vas je pa obiskala pa sporočam, da bo naslednji mesec ploden, saj bo april! in jaz bom držala za vas pesti, fige...sam da bo ratalo! jaz sem zdaj v 7tednu, pa mi je že zelo hudo- slabo , ampak nič hudega, bo tudi to minilo, dobro da je moj res pravi in da skrbi zame. (lada te mam) kako sem vesela za tebe.kmalu ti sledimo.kako pa veš da bo april ploden .upam da res saj imam ta mesec roj.dan in bi ibla vesela takega darila.jupi
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 13:54:28
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
april bo ploden, ker aprila se prebudi narava, pojavijo se prvi topli spomladaski žarki... ravno pravi čas za spremebe in za novo življenje. lunica 85, upam, da dobiš najleše rojstno dnevno darilo!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 14:28:24
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* april bo ploden, ker aprila se prebudi narava, pojavijo se prvi topli spomladaski žarki... ravno pravi čas za spremebe in za novo življenje. lunica 85, upam, da dobiš najleše rojstno dnevno darilo! moji hormončki sekajo in tudi od dragega ,zato res upam da bo ta mesec.držim pesti z vse nas,ki čakamo aprila,ve ki pa še mate par dni v marcu pa tudi veliko . gremo marčevke ,gremo v akcijo za
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 16:39:41
|
|
|
|
Oaza
|
Pozdravljene! Kako je žalostno na tem seznamu... za VSE, ki vas je obiskala M. Moje še vedno ni (44. dan), prsi me še vedno bolijo, pa tu in tam mam kak krč v spodnjem delu trebuha. Testa še ta teden ne bom delala in sicer iz istih razlogov, kot večina punc tukaj (razočaranje ob pogledu na neg. test ). Bomo videli, če je drugi teden še vedno ne bo, potem pa gas v DM. Vse, ki je še ne čakate- navijam za nas!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 16:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz še čakam, da je ne bo...zdržim še en teden do 3.4...imam M na 34 dni, tako da je čakanje kar dolgo...pa tudi zame mal pesti stiskajte...nimam veliko možnosti ker še dojim, pa vendar upajmo!Ja, imam punčko staro 6 mesecev, ker pa kasneje zaradi zdravstvenih razlogov ne bom smela zanosit, upam da je ne dočakam ta mesec oz. začeek aprila. Ker sem še anonimna, pa naj bom zaenkrat Mamica. Pozdravček vsem in stiskam pesti tudi za vas, da naslednje ne dočakate!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 17:15:43
|
|
|
|
zall
|
tudi js sem delala test v začetku tedna in je blo razočaranje . Samo sem pa test delala prvi dan izostanka , tak da je možno da sem bila prehitra.Bom počakala še kak teden pa bomo vidli kaj bo. Sm pa misla , ko končno ne bo prišla, da bom potem zihr da sm , pa ni tako. Minilo je že teden dni od kar bi morala prit pa še vedno ne vem nič. čudno Upam na najbolše za vse nas ki menze ne čakamo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 17:51:02
|
|
|
|
aqua77
|
Marčevke moje jaz navijam za vas in upam da bo čim več pluskov še teh par dni v mesecu ki se izteka! Pošiljam vam za srečo!
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 18:25:59
|
|
|
|
spps
|
punce,hvala vsem za tolažbo,zdaj pa držim pesti za vse ostale ta mesec,potem se bom pa z novimi močmi borila v aprilu
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 18:42:51
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps punce,hvala vsem za tolažbo,zdaj pa držim pesti za vse ostale ta mesec,potem se bom pa z novimi močmi borila v aprilu tako se govori!!! Aprila bo cel seznam roza. Pomlad je tu...nase male pikice pa tudi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 18:44:30
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps punce,hvala vsem za tolažbo,zdaj pa držim pesti za vse ostale ta mesec,potem se bom pa z novimi močmi borila v aprilu tako se govori!!! Aprila bo cel seznam roza. Pomlad je tu...nase male pikice pa tudi Pod to se pa tud jaz podpisem (ce lahko )...
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 18:46:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps punce,hvala vsem za tolažbo,zdaj pa držim pesti za vse ostale ta mesec,potem se bom pa z novimi močmi borila v aprilu tako se govori!!! Aprila bo cel seznam roza. Pomlad je tu...nase male pikice pa tudi Pod to se pa tud jaz podpisem (ce lahko )...
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 18:46:24
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps punce,hvala vsem za tolažbo,zdaj pa držim pesti za vse ostale ta mesec,potem se bom pa z novimi močmi borila v aprilu tako se govori!!! Aprila bo cel seznam roza. Pomlad je tu...nase male pikice pa tudi Pod to se pa tud jaz podpisem (ce lahko )... moras se, da bo seznam res roza
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 18:48:12
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps punce,hvala vsem za tolažbo,zdaj pa držim pesti za vse ostale ta mesec,potem se bom pa z novimi močmi borila v aprilu tako se govori!!! Aprila bo cel seznam roza. Pomlad je tu...nase male pikice pa tudi Pod to se pa tud jaz podpisem (ce lahko )... moras se, da bo seznam res roza oki doki jaz upam, da ga midve v marcu mal pobarvava, ker res zalostno izgleda
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 18:52:08
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps punce,hvala vsem za tolažbo,zdaj pa držim pesti za vse ostale ta mesec,potem se bom pa z novimi močmi borila v aprilu tako se govori!!! Aprila bo cel seznam roza. Pomlad je tu...nase male pikice pa tudi Pod to se pa tud jaz podpisem (ce lahko )... moras se, da bo seznam res roza oki doki jaz upam, da ga midve v marcu mal pobarvava, ker res zalostno izgleda jaz tudi se upam, ceprav iz dneva v dan manj Seznamcek je pa res cisto pomodrel, se prejsnji mesec je bilo boljse, pa se mi je zdelo ful slabo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 18:55:40
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jaz tudi se upam, ceprav iz dneva v dan manj Seznamcek je pa res cisto pomodrel, se prejsnji mesec je bilo boljse, pa se mi je zdelo ful slabo Zajc je vse zaje ... On je vsega kriv
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 18:59:00
|
|
|
|
Astorija
|
Pa ne morem verjet da danes spet nobene rozike. Meni se pa odštevajo dnevi... bomo videli kaj bo sem čadalje bolj na trnih (do zdaj se nisem niti obremenjevala s tem), zdele ko se bližamo pa mojemu dnevu, se mi pa zdi da se čas nikamor ne premakne.... joj,joj... bomo videli kaj bo sobota prinesla... (sobota je sicer moj 30 dan, ampak zadnje leto sem jo dobivala na 25 dni, ene parkrat pa se je zgodilo na 30 dan) ... Sicer se moram pohvaliti, da mi je kar močno slabo zadnje dni in upam malo na skrivaj upam da mi ni za "đabe"... AMPAK... počakat bo treba... joj ne vem zakaj te vrli znanstveniki ne izumijo testa ki bi pokazal najmanj en teden pred M (še bolj bi bilo pa če bi kar nasledni dan ) lp, pa punce dejmo no še teh par dni malo zvišat povprečje, nekaj nas je še ostalo!!!!Vsem ostalim pa resnično upam da bo stric april naklonjen!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 18:59:22
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jaz tudi se upam, ceprav iz dneva v dan manj Seznamcek je pa res cisto pomodrel, se prejsnji mesec je bilo boljse, pa se mi je zdelo ful slabo Zajc je vse zaje ... On je vsega kriv itak
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:01:20
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Astorija joj ne vem zakaj te vrli znanstveniki ne izumijo testa ki bi pokazal najmanj en teden pred M (še bolj bi bilo pa če bi kar nasledni dan ) ja, kaksni znanstveniki so to
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:02:41
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps punce,hvala vsem za tolažbo,zdaj pa držim pesti za vse ostale ta mesec,potem se bom pa z novimi močmi borila v aprilu tako se govori!!! Aprila bo cel seznam roza. Pomlad je tu...nase male pikice pa tudi Pod to se pa tud jaz podpisem (ce lahko )... moras se, da bo seznam res roza oki doki jaz upam, da ga midve v marcu mal pobarvava, ker res zalostno izgleda jaz tudi se upam, ceprav iz dneva v dan manj Seznamcek je pa res cisto pomodrel, se prejsnji mesec je bilo boljse, pa se mi je zdelo ful slabo tudi jaz se podpišem,da bom v aprilu roza
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:03:58
|
|
|
|
tany83
|
Astorija drzim pesti, da ugledas ... ancica... zdaj mas en dober razlog, da si ne umislis zajca za hisnega ljubljencka
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:05:41
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Astorija drzim pesti, da ugledas ... ancica... zdaj mas en dober razlog, da si ne umislis zajca za hisnega ljubljencka ko so pa tako lustniiiii...hahaha, sej ne bom vzela velikonocnega zajca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:07:44
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Astorija drzim pesti, da ugledas ... ancica... zdaj mas en dober razlog, da si ne umislis zajca za hisnega ljubljencka ko so pa tako lustniiiii...hahaha, sej ne bom vzela velikonocnega zajca vsi so isti .... ta usran zajc nam je ves seznam pobraval v modro in se mu ni dovolj in kar barva
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:09:00
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Astorija drzim pesti, da ugledas ... ancica... zdaj mas en dober razlog, da si ne umislis zajca za hisnega ljubljencka ko so pa tako lustniiiii...hahaha, sej ne bom vzela velikonocnega zajca vsi so isti .... ta usran zajc nam je ves seznam pobraval v modro in se mu ni dovolj in kar barva so mu dali prevec modre barve za jajca barvat...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:14:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Astorija drzim pesti, da ugledas ... ancica... zdaj mas en dober razlog, da si ne umislis zajca za hisnega ljubljencka ko so pa tako lustniiiii...hahaha, sej ne bom vzela velikonocnega zajca vsi so isti .... ta usran zajc nam je ves seznam pobraval v modro in se mu ni dovolj in kar barva so mu dali prevec modre barve za jajca barvat... ti ga kar zagovarjaj
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:27:01
|
|
|
|
Raguel
|
Gremo še zadnje marčice ...Seznam je res nikakršen ta mesec,pa tako lepa navodila obstajajo kako narediti bebico.Bo treba biti bolj poslušen
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?