Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce,sem ena izmed vas,ki se še ne želi izdati danes sem delala test in vidim blage,jutri zjutraj ponovim test,če je to to kar vidim se vam jutri izdam. Pozdravček vsem borkam!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:44:26
|
|
|
|
Astorija
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja30 Gremo še zadnje marčice ...Seznam je res nikakršen ta mesec,pa tako lepa navodila obstajajo kako narediti bebico.Bo treba biti bolj poslušen to bo to!! Jaz mam na splošno težave z navodli, jih vedno preberem, šele če stvar res ne deluje kot bi morala... Če ta mesec ne bo nič, grem drug mesec iskat navodila kako se to dela. kaj veš, mogoče svetloba ni bla taprava, ali pa temperatura zraka, joj da nisva mela predivje muske zraven, pa jih je preveč prešejkal, potem pa se jim je vrtelo in so pot zgrešil. Al sva mela pa mogoče prepočasno musko pa so na poti zaspali...... ....hihi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:49:14
|
|
|
|
Astorija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce,sem ena izmed vas,ki se še ne želi izdati danes sem delala test in vidim blage,jutri zjutraj ponovim test,če je to to kar vidim se vam jutri izdam. Pozdravček vsem borkam! Jaz sem danes na vodi čutla, da bo najmanj ena srečnica več. ... me prav zanima katera srečka si!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:52:14
|
|
|
|
METULJ1
|
Anonimen - končno ena nova srečka nosečka. Upam, da bo jutri tvoj test še bolj pozitiven in da nam boš pokazala še slikco. Katerakoli že si ti iskreno čestitam in želim čim lepšo nosečnost. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 19:56:09
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce,sem ena izmed vas,ki se še ne želi izdati danes sem delala test in vidim blage,jutri zjutraj ponovim test,če je to to kar vidim se vam jutri izdam. Pozdravček vsem borkam! HURA!!!!!! koncno spet ena rozika!!! Cestitke!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 20:13:36
|
|
|
|
Pikica5
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce,sem ena izmed vas,ki se še ne želi izdati danes sem delala test in vidim blage,jutri zjutraj ponovim test,če je to to kar vidim se vam jutri izdam. Pozdravček vsem borkam! HURA!!!!!! koncno spet ena rozika!!! Cestitke!!! čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 20:17:05
|
|
|
|
Astorija
|
vsem, ki ta mesec ni bilo nič, mogoče pa res napačno tehniko uporabljamo.... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2603811&mpage=2&key= je treba še na ta način probat... joj sej vem, da se ni lepo norčevati iz takih stvari (dejansko so ljudje, ki kljub internetu, knjigam in "navodilam" dejansko ne vedo, ampak bolj kot vprašanje so me določeni odgovori pošteno nasmejali...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 20:33:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Astorija vsem, ki ta mesec ni bilo nič, mogoče pa res napačno tehniko uporabljamo.... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2603811&mpage=2&key= je treba še na ta način probat... joj sej vem, da se ni lepo norčevati iz takih stvari (dejansko so ljudje, ki kljub internetu, knjigam in "navodilam" dejansko ne vedo, ampak bolj kot vprašanje so me določeni odgovori pošteno nasmejali...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 20:37:47
|
|
|
|
Astorija
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: Astorija vsem, ki ta mesec ni bilo nič, mogoče pa res napačno tehniko uporabljamo.... http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2603811&mpage=2&key= je treba še na ta način probat... joj sej vem, da se ni lepo norčevati iz takih stvari (dejansko so ljudje, ki kljub internetu, knjigam in "navodilam" dejansko ne vedo, ampak bolj kot vprašanje so me določeni odgovori pošteno nasmejali... Uglavnem punce jutr ma da se spet kaka srečka pohvali z ... jaz vas za danes zapuščam...grem...GRGRATI joj ne morem si pomagat me ta žlehtna grabi danes!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 20:39:38
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce,sem ena izmed vas,ki se še ne želi izdati danes sem delala test in vidim blage,jutri zjutraj ponovim test,če je to to kar vidim se vam jutri izdam. Pozdravček vsem borkam! HURA!!!!!! koncno spet ena rozika!!! Cestitke!!! čestitke čestitke uzn forum je pa za polulat v hlače hecn.pa ne mortem verjet!
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 20:52:55
|
|
|
|
Oaza
|
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1 Anonimen - končno ena nova srečka nosečka. Upam, da bo jutri tvoj test še bolj pozitiven in da nam boš pokazala še slikco. Katerakoli že si ti iskreno čestitam in želim čim lepšo nosečnost. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Se podpišem!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 27.3.2008 21:55:41
|
|
|
|
ANEJ01
|
Pozdravljene!Tudi jaz bi morala dobiti šele v nedeljo.Me pa že 2 dni bolijo dojke,za znoret.Preden dobim me tudi bolijo ampak ne tako kot ta 2 dni.Danes dopolnan sem imela 2 malo večja rjava izdcedka na hlačkah.Ne vem kaj bi bilo to?Drugih znakov nimam,sicer me boli mal križ samo to me tk vsak mesec.Upam,da ne bo in da bomo končno cartali.Testa ne bom delala prej kot pa šele konec naslednjega tedna,če me ne bo presenetla prej .
< Sporočilo je popravil ANEJ01 -- 27.3.2008 22:06:03 >
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 0:23:11
|
|
|
|
murkica
|
Anonimna čestitke.... Želim ti vse lepo in uživaj v nosečnosti!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 7:08:50
|
|
|
|
kepica
|
Punce, žal se selim v april. Včeraj se je po 5 dneh čudnih izcedkov, končno konkretno ulila Upam na več sreče naslednji mesec. Držim pa pesti za vse, ki je še ne čakate
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 7:19:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Punce, žal se selim v april. Včeraj se je po 5 dneh čudnih izcedkov, končno konkretno ulila Upam na več sreče naslednji mesec. Držim pa pesti za vse, ki je še ne čakate dobrodošla v klubu upam,da bo nadlednji mesec drugačen klub
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 7:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna ponovila test z prvim urinom in je vidna črtica sploh pri svetlobi,vendar je še vedno rahla.Upam,da je to to.Čez vikend bom uživala se pustila preseneteti v ponedeljek pa ponovim test in,če bo takrat črtica sem ziher srečka in potem se predstavim z svojim pravim nikom do takrat pa bom anonima.Sedaj pa šibam v službo... Pozdravček!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 7:47:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Anonimna ponovila test z prvim urinom in je vidna črtica sploh pri svetlobi,vendar je še vedno rahla.Upam,da je to to.Čez vikend bom uživala se pustila preseneteti v ponedeljek pa ponovim test in,če bo takrat črtica sem ziher srečka in potem se predstavim z svojim pravim nikom do takrat pa bom anonima.Sedaj pa šibam v službo... Pozdravček! navijaaaaam
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 8:03:34
|
|
|
|
METULJ1
|
tud jaz navijam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 8:37:48
|
|
|
|
D.Mateja
|
Čestitam in da bi v ponedeljek pokazalo močni dve črtici
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 9:09:35
|
|
|
|
spps
|
jaz sem pa danes dobre volje,kljub .sem danes klicala G in se naročila na pregled.tako,da bom 14.4 izvedela če je z mano vse ok.tako,da mi je lažje,ker sem mislila,da bom morala na kontrolo čakat dlje časa.bom vsaj pomirjena.
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 9:10:15
|
|
|
|
Raguel
|
ASTORIJA-a si grgrala? ANONIMNA- navijam za močne črtice KEPICA-
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 9:19:53
|
|
|
|
witto
|
jutro punce. Danes sem torej naredila test( čeprav kar nekaj dni prezgodaj) ampak se je pokazalo, rahlo, amapak čisto rahlo . Amapk je tudi moj dragi videl test, ko je bila le ena, in ko se je začela delat še druga črtica, je rekel: " ti, poslušaj, ampak te črtice ni bilo prej?" torej? ne bom se sploh veselila, test bom ponovila še v ponedeljek, in takrat bom videla na čem sem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 9:22:03
|
|
|
|
Pikica5
|
čestitke witto v ponedeljek bo že bolj močna črtica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 9:24:50
|
|
|
|
witto
|
pikica, hvala ti. Ampak za čestitke je zelo prezgodaj, trenutno to jemljem za rezervo. Sej veš, po tolikih razočaranjih..............sem samo test naredila........
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 28.3.2008 9:31:03
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 čestitke witto v ponedeljek bo že bolj močna črtica se podpišem ,obema tebi in anonimni bo v ponedeljek pokazalo veliko kepica se vidimo v aprilu.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?