|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
27.3.2008 19:40:35   
Anonimen
Punce,sem ena izmed vas,ki se še ne želi izdati danes sem delala test in vidim user posted image  blage,jutri zjutraj ponovim test,če je to to kar vidim se vam jutri izdam.

Pozdravček vsem borkam!

(odgovor članu lunica 85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
27.3.2008 19:44:26   
Astorija
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

Gremo še zadnje marčiceuser posted image user posted image user posted image ...Seznam je res nikakršen ta mesec,pa tako lepa navodila obstajajo kako narediti bebico.Bo treba biti bolj poslušenuser posted image user posted image

to bo to!!user posted image user posted image  Jaz mam na splošno težave z navodli, jih vedno preberem, šele če stvar res ne deluje kot bi morala...
Če ta mesec ne bo nič, grem drug mesec iskat navodila kako se to dela. kaj veš, mogoče svetloba ni bla taprava, ali pa temperatura zraka, joj da nisva mela predivje muske zraven, pa jih je preveč prešejkal, potem pa se jim je vrtelo in so pot zgrešil. Al sva mela pa mogoče prepočasno musko pa so na poti zaspali......user posted image user posted image user posted image user posted image ....hihi

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
27.3.2008 19:49:14   
Astorija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce,sem ena izmed vas,ki se še ne želi izdati danes sem delala test in vidim user posted image  blage,jutri zjutraj ponovim test,če je to to kar vidim se vam jutri izdam.

Pozdravček vsem borkam!

Jaz sem danes na vodi čutla, da bo najmanj ena srečnica več.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... me prav zanima katera srečka si!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
27.3.2008 19:52:14   
METULJ1
Anonimen - končno ena nova srečka nosečka. Upam, da bo jutri tvoj test še bolj pozitiven in da nam boš pokazala še slikco. Katerakoli že si ti iskreno čestitam in želim čim lepšo nosečnost.

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
27.3.2008 19:56:09   
_ancica_

Pozdravček vsem borkam!

HURA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koncno spet ena rozika!!! Cestitke!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
27.3.2008 20:13:36   
Pikica5
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Pozdravček vsem borkam!

HURA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koncno spet ena rozika!!! Cestitke!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
27.3.2008 20:17:05   
Astorija

vsem, ki ta mesec ni bilo nič, mogoče pa res napačno tehniko uporabljamo....
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2603811&mpage=2&key=
je treba še na ta način probat...user posted image user posted image user posted image user posted image

joj sej vem, da se ni lepo norčevati iz takih stvari (dejansko so ljudje, ki kljub internetu, knjigam in "navodilam" dejansko ne vedo, ampak bolj kot vprašanje so me določeni odgovori pošteno nasmejali...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
27.3.2008 20:33:13   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Astorija

je treba še na ta način probat...user posted image user posted image user posted image user posted image

joj sej vem, da se ni lepo norčevati iz takih stvari (dejansko so ljudje, ki kljub internetu, knjigam in "navodilam" dejansko ne vedo, ampak bolj kot vprašanje so me določeni odgovori pošteno nasmejali...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Astorija)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
27.3.2008 20:37:47   
Astorija

IZVIRNO SPOROČILO: Astorija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uglavnem punce jutr ma da se spet kaka srečka pohvali z user posted image ...

jaz vas za danes zapuščam...grem...GRGRATI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj ne morem si pomagat me ta žlehtna grabi danes!!!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
27.3.2008 20:39:38   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Pozdravček vsem borkam!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uzn forum je pa za polulat v hlače hecn.pa ne mortem verjet!

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
27.3.2008 20:52:55   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Anonimen - končno ena nova srečka nosečka. Upam, da bo jutri tvoj test še bolj pozitiven in da nam boš pokazala še slikco. Katerakoli že si ti iskreno čestitam in želim čim lepšo nosečnost.

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Se podpišem! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
27.3.2008 21:55:41   
ANEJ01
Pozdravljene!Tudi jaz bi morala dobiti user posted image šele v nedeljo.Me pa že 2 dni bolijo dojke,za znoret.Preden dobim user posted image me tudi bolijo ampak ne tako kot ta 2 dni.Danes dopolnan sem imela 2 malo večja rjava izdcedka na hlačkah.Ne vem kaj bi bilo to?Drugih znakov nimam,sicer me boli mal križ samo to me tk vsak mesec.Upam,da user posted image ne bo in da bomo končno cartali.Testa ne bom delala prej kot pa šele konec naslednjega tedna,če me ne bo presenetla prej user posted image .

< Sporočilo je popravil ANEJ01 -- 27.3.2008 22:06:03 >

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
28.3.2008 0:23:11   
murkica
Anonimna čestitke....

Želim ti vse lepo in uživaj v nosečnosti!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ANEJ01)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
28.3.2008 7:08:50   
kepica
Punce, žal se selim v april. Včeraj se je po 5 dneh čudnih izcedkov, končno konkretno ulilauser posted image
Upam na več sreče naslednji mesec. Držim pa pesti za vse, ki je še ne čakateuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
28.3.2008 7:19:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Punce, žal se selim v april. Včeraj se je po 5 dneh čudnih izcedkov, končno konkretno ulilauser posted image
Upam na več sreče naslednji mesec. Držim pa pesti za vse, ki je še ne čakateuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla v klubuuser posted image   upam,da bo nadlednji mesec drugačen klubuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
28.3.2008 7:42:27   
Anonimen
Anonimna ponovila test z prvim urinom in je vidna črtica sploh pri svetlobi,vendar je še vedno rahla.Upam,da je to to.Čez vikend bom uživala se pustila preseneteti v ponedeljek pa ponovim test in,če bo takrat črtica sem ziher srečka user posted image  in potem se predstavim z svojim pravim nikom do takrat pa bom anonima.Sedaj pa šibam v službo...

Pozdravček!

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2566
28.3.2008 7:47:02   
spps

Anonimna ponovila test z prvim urinom in je vidna črtica sploh pri svetlobi,vendar je še vedno rahla.Upam,da je to to.Čez vikend bom uživala se pustila preseneteti v ponedeljek pa ponovim test in,če bo takrat črtica sem ziher srečka user posted image  in potem se predstavim z svojim pravim nikom do takrat pa bom anonima.Sedaj pa šibam v službo...

Pozdravček!
navijaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
28.3.2008 8:03:34   
METULJ1
tud jaz navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
28.3.2008 8:37:48   
D.Mateja
Čestitam in da bi v ponedeljek pokazalo močni dve črticiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
28.3.2008 9:09:35   
spps
jaz sem pa danes dobre volje,kljub user posted image .sem danes klicala G in se naročila na pregled.tako,da bom 14.4 izvedela če je z mano vse ok.tako,da mi je lažje,ker sem mislila,da bom morala na kontrolo čakat dlje časa.bom vsaj pomirjena.user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
28.3.2008 9:10:15   
Raguel
ASTORIJA-a si grgrala?user posted image user posted image
ANONIMNA-user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za močne črtice
KEPICA-user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
28.3.2008 9:19:53   
witto
jutro punce. Danes sem torej naredila test( čeprav kar nekaj dni prezgodaj) ampak se je pokazalo, rahlo, amapak čisto rahlo user posted image . Amapk je tudi moj dragi videl test, ko je bila le ena, in ko se je začela delat še druga črtica, je rekel: " ti, poslušaj, ampak te črtice ni bilo prej?" torej? ne bom se sploh veselila, test bom ponovila še v ponedeljek, in takrat bom videla na čem sem

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
28.3.2008 9:22:03   
Pikica5
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke witto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v ponedeljek bo že bolj močna črtica user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
28.3.2008 9:24:50   
witto
pikica, hvala ti. Ampak za čestitke je zelo prezgodaj, trenutno to jemljem za rezervo. Sej veš, po tolikih razočaranjih..............sem samo test naredila........

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
28.3.2008 9:31:03   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke witto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v ponedeljek bo že bolj močna črtica user posted image
se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,obema tebi in anonimni bo v ponedeljek pokazalo veliko user posted image
kepicauser posted image user posted image user posted image se vidimo v aprilu.

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?