|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
10.7.2008 21:59:29   
Margit
Na pa ma je moj prehitel. In zasedel kopalnico.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
10.7.2008 22:00:39   
DeMer
Jest sem pa zadnjič fotru rekla, naj gre po sladoled v trgovino in ko pride po marka naj ga da v mojo skrinjo. Ga je pa lepo kr domov odnesu. In tako sem ostala brez sladoleda. user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 22:02:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
10.7.2008 22:04:33   
Margit
mi mamo pa vgrajeno navigacijo od levčka(pižojev) pa nimamo slovenije :(
sam sv evropo in ne vem če se kje sploh da dobit Slo

< Sporočilo je popravil Margit -- 10.7.2008 22:05:25 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
10.7.2008 22:05:55   
Margit
Pridem mal kasnej. sem že na vrsti. Če pa vas ne bo, pa se beremo jutri,

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
10.7.2008 22:10:00   
DeMer
Kolumbo, kje si pa dobila karto Slo*

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
10.7.2008 22:24:01   
DeMer
Zdej vas pa jaz zapuščam.

Lahko noč!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
10.7.2008 22:38:07   
helimaša
čao babnce

sm glih na hitr mal prečikirala......karto za Garmina po mojem lahko kupiš kejr kol....misva sva kupla v big bangu.....100 ojru

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
11.7.2008 5:32:10   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

čao babnce

sm glih na hitr mal prečikirala......karto za Garmina po mojem lahko kupiš kejr kol....misva sva kupla v big bangu.....100 ojru

Ja Garmina že dobiš. Mislim da imajo oni edini kartsto SLo.
Ampak midva mava pa že vgrajeno navigacijo v avtu. in ni garminova.
In baje zaenkrat obstaja samo SV evropa. Slo je sam avtocesta in pa par uličic.

< Sporočilo je popravil Margit -- 11.7.2008 5:36:09 >

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
11.7.2008 5:35:40   
Margit
Jutro!
Včer sem šla kar spat. Itak sem dons težko vstala. Zdajle pijem lavor kave. Mogoče bo kaj pomagal.
Itak pa da hvala bogu ker je petek. Mogoče mi celo rata iz sklužbe ob 14.30 domov skočt. Pomoje se bomo kar mal k tašči povabili. Bom šla najprej v vrtec po Mašo , pa bova šli skupaj po Matica. Pol bomo pa kar mal tm na vrtu. Jaz pa bom mal počivala. Se bom mal v ležalnik namestila, otroka pa naj uživata v  vodi in pesku in travi.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
11.7.2008 5:38:35   
Margit
Sam še to. Ne morem verjet. Tamlaček že od petih zjutri čeblja. Sem mu kar mleko dala za popit prejle, sem upala da bo nazaj zaspal. Ampak ga slišim, da že spet čveka. Ma pa tako je utrujen. včeri je šel šele ob osmih spat. Jah nič. Si bova pa skupi glavo prala. Šibam, ker sem že tako pozna. Uživajte.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
11.7.2008 6:13:51   
malecka_mateja
jutro!

ma včeraj smo bili na parceli in sem se z sosedo skregala v nulo!najprej smos e pogovarjali polpa sem ji jaz hotla nekaj povedat opa se je začela dret in je blo konec!

in sem razpižena v nulo!
kr nekaj!

v glavnem zdaj grem v slžbo pol pa še v torek zadnjo pa dopust!sem ga že potrebna!
tjaša se  vsak idan zbudi  ob pol šetih jo morem dat v postlo in pol zaspi drugače jepa tako dretje nevem zakaj pa to zadnji tedn prej tega ni blo?

zdaj pa letim!lep sončen dan vam želim!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
11.7.2008 7:20:14   
Anonimen
Morgen! user posted image  

Js sm danes čist user posted image  Učeri seveda prešpricala matinejo, ker sem mislila, da bom tla spolirala v 30 min. Aha... malo sutra! In pol še tuš, pa pripravit cote za danes in je že bla ura 00.06 user posted image  Ampak je pa res, da smo učeri bli vsi bolj pozni - večerja šele ob 20.30h in Alen je šel spat okol 21h, to pa zato, ker je učeri prespal celo popoldne. Upam, da bo danes zdržal v vrtcu.

Učeri je bil baje kr priden in verjetno bo danes isto, sam kaj, ko je pol spet vikedn, pa jovo na novo...

Danes teden pa gremo, gremo, greeemoooooooo user posted image   Sam v službi zaključim, pa spakiram zadnje detajle, pol pa spat za par uric in okol 4h štart!

Sicer mi še 3/4 stvari fali, ampak se mi ne ljubi it v trgovino. To bi morali brez Alena. Se morm mal z mamo zmenit za kak popoldne.

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2088
11.7.2008 7:22:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Naša Eva je težka ene 12,5 kg, velika med 85 in 90 cm (se tolk premika, da jo ne morem točno izmerit), nogo ma št. 22 - 23

Tole bom js kr kopirala in pripisala Alena, ker sta glih. Mogoče ima Alen kak cm več, ampak to je to. Se te pa spomnem, kako si skoz govorila, da je velika pa suhcena. Manekenka pač user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
11.7.2008 7:27:55   
Anonimen
Glede kahlice pa tud js nisem za to. Tašča je bla že pri 4 mesecih (!!!!!) pametna, da nej ga že devamo na kahlo. In sem ji povedala, da ko bo čas za to, da bo šel direkt na školjko. In seveda je kasneje kahlo tudi kupla user posted image  In pol smo ji parkrat na željo mojega user posted image  hotli uztrežit in ga dat na kahlo, pa ni šans. Pol je seveda 2x pokaku celo dnevno in sem rekla da zdej pa dost. Školjka al pa nič. Sam še kr nismo kupli tistega nastavka.Ga pa je moja mama kr na školjko dala tu pa tam, sicer se te zadeve še ni nobedn resno lotil, ampak ok, bo že.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
11.7.2008 7:30:27   
Anonimen
Joj res se bom morala začet udeleževat matinej, ker tile samogovori mi ne sedejo, čeprav sem skor vsakič sama, ko sem tu. user posted image

No vglavnem moje vprašanje o britvicah in epilatorjih ste kr spustile user posted image  A uporablja katera epilator? Js sm si učeri enega naročila, pa da sprobamo zadevo.

A ma kera kako idejo kaj skuhat in zamrznit, da bo na morju ok za pojest? Sem študirala na čufte in filane paprike, pa že mamo 2 kosila. Mislite, da bojo paprike ok ko se odmrznejo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
11.7.2008 7:32:04   
Anonimen
OK, kavico sem spila (že drugo), napolitanko pojedla user posted image  Zdej grem pa delat. Se še javim kasneje, ker je tak cajt v mesecu, da ni glih ne vem kolk dela.

Se slišamo, uživajte! Spet je sonček!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2092
11.7.2008 7:48:38   
DeMer

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

čao babnce

Ne ne, jest jo ne bi kupila, tako shekano varianto sem mislila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
11.7.2008 7:51:28   
DeMer
No vglavnem moje vprašanje o britvicah in epilatorjih ste kr spustile A uporablja katera epilator? Js sm si učeri enega naročila, pa da sprobamo zadevo.

A je to una mašinca k kocine ven puli? Če je, jo jaz imam in jo pridno uporabljam in imam, se mi zdi, kocin manj in bolj tanke so. Boli pa ne tako zelo, malo okoli kolen, drugače pa je ok. Jest klince ne uporabljam, ker sem se ene parktat grdo porezala in me zelo skomina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
11.7.2008 7:54:14   
DeMer
A ma kera kako idejo kaj skuhat in zamrznit, da bo na morju ok za pojest? Sem študirala na čufte in filane paprike, pa že mamo 2 kosila. Mislite, da bojo paprike ok ko se odmrznejo?

Paprike iz skrinje so še boljše, kot sveže kuhane. Sem jih dlih včeraj jedla.

Torej skuhaš lahko:
- paprike
- čufte
- golaž
- bolonez polivko za špagete
- zelenjavno juho z frišnim mesom
- ješpren

To sem prakticirala in je ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
   [Brisano sporočilo]
11.7.2008 8:44:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
11.7.2008 9:30:53   
atena777
Alen je šel spat okol 21h, to pa zato, ker je učeri prespal celo popoldne.

David redno hodi spat okrog 9h odkar smo prišli s Teneriffe. Zgleda mu tko paše. Zjutri ga pa ne dvigne pred 7.30.
Včasih bi ponočeval kar tja do 23h. To pa je preveč za takega malega user posted image

< Sporočilo je popravil atena777 -- 11.7.2008 9:40:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
11.7.2008 9:34:28   
atena777
drugače jepa tako dretje nevem zakaj pa to zadnji tedn prej tega ni blo?

ti, pr nas tud. Jaz mislim, da Davida zobi matrajo. Pa tudi malo ima obdobje tako, kr neki hoče svoje uveljavljati in se kr neki cmi9zdi, ker on še ne bi spal, pa imel bi sedaj to, sedaj ono, sedaj ne vem kaj...Začel je tudi ful dojemati stvari in razume na besedo, če mu rečem, primi se me...To je dober znak. ampšak po drugi strani se pa tudi bolj zaveda npr., da bo v varstvu 8 ur in da bi blo bl fletn z mami bit na dopustu...je kr prefrigan, kr poskuša neke finte izvajat, da mu ne bi blo treba v varstvo.
Jasna81 če mene vprašaš, pa nej še Kolumbo pove, je boljš, da gre v vrtec prej, imam manjšo krizo. Večji kot je, večji revoplt lahko pričakuješ, ker bolj šteka za kaj gre in tudi manj sprejema spremembe, novosti. Pri 11 mesecih se npr. sploh še ne zaveda dobro, pri 12 -ih pa že zelo dobro.
Vse je za nekaj dobro vglavnem.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
11.7.2008 9:35:36   
atena777
A uporablja katera epilator?

Jest še ne, sem pa razmišlajla o tem. Vztrajam na trakovih s smolo.
Poročaj1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
11.7.2008 9:37:46   
atena777
Maša je bila suha podnevi in ponoči pri 23 mesecih. Začeli smo jo pa odvajati oziroma imeli smo jo brez plenice nekje od 18 mes dalje. Najprej sem jo dajala na 20 min na školjko. Včasih je šlo kaj mem. In kar kmalu je dojela v čem je fora. Bi pa mogla pogledat kdaj je bila podnevi suha.

Tole je pa zanimivo...je dojela...
David je npr. tudi dojel, k9o ga dam v bazenček na balkonu, da se noter ni pametno pokakat 8in zleze ven in se pokaka na tla zraven bazenčka. Že dvakrat sem pucala, ko nora, ker je bazenček na airex blazini, da mu ne bi zdrsnilo, ker on naredi celo čofto okrog in okrog...

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.