DeMer
|
Ojla! Tako sem mislila, da bi še kej napisala prejšni teden, pa je šel mimo kot formula. Čisto vsaki dan sem mela nekaj. Joj, dirka totalna in vsak dan sem bila bolj zmatrana in posledično bolj sitna. No, ampak danes je že bolje. Zdejle ohlajam stanovanje, ker imamo 25 stopinj. Čakam, da se fanta zbudita. Jest pa pijem v miru jutranjo kavico. za službo Jasna! Jest si v četrtek vedno rečem, a mi ni blo fino doma. Pol pa v nedeljo ugotovim, da itak sam skoz neki pospravljam, kuham, perem, likam. In če bi bila doma, bi to skoz počela. Kolumbo, držimo pesti, da dobiš super službo! Jest bi mogla pa it kaksne fine kratke majčke za Marka kupit, pa zase kratke hlače, pa se mi ne da. Včeraj smo bli na enmu pikniku, pa smo mojga takoj napadli, zakaj ni povedal da še enga pričakujemo. In pol sme jim razložila, da so to slabi ostanki dobre nosečnosti. Jao folk! Če si malo bolj okrogel, si pa že noseč! Danes si ok, če se ti vidjo kosti, ostale smo pa že sumljive za nosečnost, skratka ne v standardih. Hm, kam to pelje. Tako, gem pogledat, mali poje! Bodte fajn! Aja, dejte mal povedat kam greste na dopust, mi če kr ne vemo, kako in kaj. Midva nisva nikoli hodila po Hrvaški in nimam pojma kam naj gremo. Jasna, ti kr piš, sej vidiš, da bi drugače forum izumru. papa