|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
15.4.2008 14:23:12   
malecka_mateja
ja v soboto enh 12 bi šlo skozi!user posted image user posted image user posted image

VIŠNJA PRIDEŠ?
ti bo seka pazla otroke drugače nebomo gladovale za njouser posted image user posted image user posted image user posted image ne sej ne mal heca!res bi te bilo lepo spoznat!

jaz sem se najedla zdaj pa počsi po tamalouser posted image

kje ste vse?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
15.4.2008 19:06:43   
atena777
Jaz danes samo jem. Preveč mislim na hrano, potem pa juicer vsake pol ure ropota. Pa vse kvizkote sem vložila: mandlji, suhe fige, zjuteja žlica jogurta pa žlica muslijev na sadni solati...

Zdej pa sanjam o svobodi (o kuglicah sigurno ne user posted image ).

pa-pa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
15.4.2008 19:16:54   
malecka_mateja
jaz grem ker niste zanimevuser posted image user posted image

kaj zdaj za v soboto???bo kaj???

grem se tuširat in spat!ker slabo spim že nekaj časa mamo probleme z gradnjo....ne da se mi!pa sem cela živčna!sej bo!user posted image user posted image user posted image upam!

papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
15.4.2008 19:57:19   
DeMer
Hej, babnice! Se vam pa vidi, da ste doma in ste polne energije. Jaz vas težko preberem, kaj šele da bi lahko takole ropotala. user posted image

Ja, za petek jaz ZA, Mark pa tudi. user posted image Mogoče, okoli 16h, ker morva priti iz Preddvora.

Mi pa delate strašno slabo vest s tole shujševalno. Danes se že cel dan filam s hrano. V šoli sta bili dve pojedino in smo se nažirali do onemoglosti. Pol pa še doma kosilo, .... Preveč!

V soboto še ne vem, kako bi šlo, mogoče pa res in pošljem mojga delat. No, ja varianta.

Atena, kje nas čaka zdaj naša montažna hiška? user posted image Kolumno, upam, da nam ne boš računala visoke najemnine prostora. Se zmenimo, kdaj jo pridemo iskat. Hvala Atena, hvala Kolumbo! user posted image user posted image

Grem perilo zrihtat in se javim še kasneje, če bo kera tle.

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1304
15.4.2008 19:57:48   
DeMer
Mateja, kaj vas muči pri gradnji?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
15.4.2008 20:53:04   
visnjaaa
V soboto v Celju?
Ja bom vidla, če bo čas...ampak bi vas res rada spoznala. Ej Atena777 če pridem v Celje grema  skupaj v  sexshop, si boma skup kuple kugliceuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še kak erotični priboljšek, da bo sex še boljšiuser posted image user posted image user posted image

Sem glih mojga zdele uhaklala, kako zja notr v monitor, pa mi je reku, da on lahko tud v službi prebere kaj jaz pišem, pa kdo drug tud.....mislim......menda me mal preverja.user posted image user posted image user posted image user posted image

Hujšanje - drugi dan uspešno, čeprav je tud men dons pasal jest. Sem skuhala veliko zelenjavne juhe in sem jo kr 3x jedla. Samo nazadnje pa ob 17ih.
Upam, da se mi bo kmalu kej poznalo.
Sej sploh ne vem kaj naj to nedeljo oblečem, grem na en krst in nimam nič primernega. Drugo nedeljo pa ima moj brat birmo...tak, da se mi morjo vsakj 3 kile stopit v 14 dneh, da si bom lahko kaj fajnga kupla in mi bo nekak pristajalo.
Ker jaz imam full problem, ker imam malo bolj večje joške in preveč sala okrog bokov in trebuha. Če si vzamem 42 številko pol mi je vse pritisnjeno, če pa vzamem 44 sem pa nikakva. Čez joške in špeh čist lepo, ampak bluza pa do kolen.....mislm...eh....

No tolk za danes, grem pred tv

lp

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
15.4.2008 21:27:50   
atena777
Visnjaaa ce ti je to rekel, ziher se ni bral v sluzbi, lahko pa da bo! Ima pa lovksi nos kdaj se zanimive stvari menimo!user posted image

Sem vesela, da si se pridruzila dieti, ker meni je fuuul lazje dieto imet, ce vem da se nekdo nekje vztraja z nami. Zdej se fulkrat na vaju s Kolumbo spomnim kako vama je in gre in kaj jesta in kaj vse bi pojedle...user posted image
Pomjem boš kr shujšala.Če pa ne bo šlo, s tole dieto je noro hitr rezultati. Pa včeri sploh nisem imela feelinga da sem na dieti, ker sem pojedla pazi to: pizzo, torto sladoled, pa je bilo danes na vagi manj. Logike ni, deluje pa. Bomo pa vidl jutr. Jest sem imela že 67kg na tehntici prejšnji teden, danes pa je bilo že 65,1! Kul. Me prov firbec matra kok bo jutri zjutraj!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
15.4.2008 21:30:34   
atena777
Demer hišica te čaka pri Capo di banda ofcourse. Se bota zmenili, ko se vrne - v petek je nazaj.
Za petek je vremenska bolj v kiti, drugače pa jaz avto že jutri dobim. Malo me je nakuril, ker sem pozabila na redni servis pripeljat avto, ampak me je potem "spustil skozi".

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
15.4.2008 21:53:13   
DeMer
Kam je odbrzela Kolumbo?

user posted image za shujševalke! Men prebava pravi, NEHI ŽRET! user posted image

Za petek pa, mogoče bo pa sonce. user posted image No, ja.... april je še.

Atena, a kam greste za 1.maj?

LN

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
16.4.2008 5:16:34   
malecka_mateja
jutro!

dane imamo pogreb od strica ki mi je umrl!user posted image tako da bo žalosten dan!
vseen grem delat pa grem mal prej domov!

ma glede prepisa parcele mamo sranje ker darilne nemoremo nardit ker mu tud strici kao podarjajo in pol ker ni prvo koleno lahko zahtevajo dediči nujni delež nazaj!user posted image kupoprodajne pa spet kriza ker bi mogla it parcela za en mesec na oglasno desko in če se še kateri kupec najde sva v pizdi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ful sem v bedu sploh nevem kaj bomo!včeraj sem vse zakone vrgla sem in tja in nič pametnega!ma sej bo!
pa kredita nočejo prej dat dokler ni prvnomočnega gradbenega.gradbenega nebonmo dobili dokler ni prepisa!in smo v totlni riti.sem že skoraj obupala!

no to je to!zdaj odhajam delat!

papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
16.4.2008 6:00:58   
DeMer
Jutro!

Mateja, ne se preveč sekirat, ker ne bo nič boljše, samo slabše zate. Je pa šit tole s temi prepisi. Je pa sigurno bolje, da zrihtata vse papirje zdaj, kot pa da se zakomplicira potem, ko bosta mela že hišo gor. Mal še dediče povprašte in podpišite, sigurno se da.

Jest mam danes ta dolgo. Zdejle grem, pa pridem ob 19.30 domov. Mamo govorilne popoldan. user posted image Tako da mojga Miška sploh ne bom nič vidla. user posted image

Uživajte tiste, ki ste doma, tiste ki pa delate pa naj vam dan(v službi) hitro mine.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1311
16.4.2008 7:44:03   
atena777
Kolumbo je šla na morje z nejnim, nekaj dol dela. Se ji gode. Vrne se v petek.
Vaga danes samo 10g manj. ŠE 1,5 kg in bom na stari teži. Potem pa naprej.
Mateja ne obupati!Gotov se bo pokazala rešitev, ko jo boste najmanj pričakovali. Samo ne si živce požret, ker toliko pa spet ni vredno. Da boš bolana in v novi bajti!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
16.4.2008 7:58:28   
visnjaaa
Atena777 po kateri dieti ti zdej hujšaš? 90 dnevni-ločevalni?

Jaz mam isto kil ko včeri, mogoče kako deko celo več.user posted image

Malecka_mateja glede hiše in dovoljenj se boš morala direkt z dediči pomenit. Sej to je čist neki normalnega. Pogovori se z njimi in se potem v pogodbi napiše, da se odpovedujejo svojega deleža in to je to. Sej pomoje ne bojo nič zahtevali. Če pa bojo jih bosta morala pa izplačat. Koliko pa je dedičev?

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 16.4.2008 7:59:38 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
16.4.2008 8:19:09   
atena777
90-dnevni modificirani ločevalni. Zjutraj si npr. privoščim sadno solato in ne dva kosa sadja, pa kavico z žličko sladkorja. Mislim, da ni take panike, če narediš manjšo izjemo.
Dieta deluje.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
16.4.2008 8:20:04   
atena777
Probaj, saj imaš vsa navodila na začetku tiste knjige, pa tabelo ki je tudi na naetu, predlog jedilnikov.
Boš suha ko presta za birmo user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
16.4.2008 8:36:58   
atena777
Evo linkov:

Pravila

Recepti

Predstavitev_diete

fORUM - IZKUŠNJE

eVO SEDAJ SI OBOROŽENA

< Sporočilo je popravil atena777 -- 16.4.2008 8:37:49 >

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
16.4.2008 9:56:09   
visnjaaa
user posted image Hvala Atena777 za linke.....sem prebrala.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
16.4.2008 13:24:29   
atena777
Jaz sem pa sedaj res knjigo naročila. Bo še prav prišla, ko bom spet v službi in bo težko z motivacijo..

LP, a.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
16.4.2008 15:10:29   
atena777
Ribicau včeraj sem poskusila malo teči z vozičkom, pa sem skor dušo spustila. Pomojem rabim malo suheha treninga prej.

Slabo kaže za petkovo srečanje  - dež!Nemamo srećeeee!

< Sporočilo je popravil atena777 -- 16.4.2008 15:11:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 1319
16.4.2008 16:12:00   
Anonimen
Punce js morm žal za soboto odpovedat... Danes sem imela UZ in  uresničil se je najslabši možni scenarij - moj bebi nima utripa. Sem že bila v bolnici in so me naročili jutri na čiščenje, tako da... user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1320
16.4.2008 16:17:15   
pikecpokec
Ojoj, Jasna user posted image

Pa ne še ena, no!
Drži se!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
16.4.2008 20:43:54   
visnjaaa
Jasna81...kako žalostnouser posted image user posted image user posted image ....drži se!

Men je Nejc zbolel....im vročino že cel dan. Ob pol osmih je zakuhu na 39,6. Sem mu dala k voltaren, zdej je pa čist naspidiran, matr energija kr poka od njega. Čez dan sem mu dela 2x daleron in je bil čist uvel, zdele pa ...jojjj kako nori...matr ga je fajn gledat.

3 dan hujšanje uspešno...juhuhu

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
16.4.2008 20:55:34   
atena777
Jasna draga!  Kako žalostna sem, ko slišim tako novico! Res bi ti rada povedala kaj tolažilnega, pa sem čisto brez besed! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
17.4.2008 5:21:34   
malecka_mateja
jutr!

pogreb preživeli!
papirje pa smo tudi šli včeraj urejat sem jaz dopust vzela!in zdaj upam da bo počasi!ma tu so zakoni taki da ti slabo rata!

jasna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s tabo smo!in user posted image  pazi na vas!

ja nič v službo bo treba!mi manjka spanca sem šla pol dvanajstih spat ker se kolegici peljala neke stvari pa sma se začvekale do 11user posted image .ma sej bo!

no lep sončen dan vam želim!
jasna tebi pa veliko pozitivne energije!
papa

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
17.4.2008 7:24:56   
ribicau
user posted image  Jasna drži se!

Ja najboljš, da jutri meeting odpovemo al kako? A se jutri dopoldne dokončno zmenimo?

Eva je ponoči spet eno uro bedela, posledično tud midva! Sej zdej vem kje je vzrok. Eva ne sme 2 uri čez dan spat, max 1 uro lahko, pa še to mora bit potem 3 ure zunaj na luftu, da se zjaga in zmatra, pol pa spi! Tak hiperaktivc kokr je, me to sploh ne preseneča. Dons jo pustim max 1 uro!

Dons dobim obisk, k meni pride ena kolegica, ki sva v "mladosti" skup trenirale alp. smučanje....pa ma 10. maja pdp! Pride si sposodit ležalnik. Bom kr mal nostalgična dons mam občutek...

A je katera včeraj gledala belo masajko? Sem user posted image user posted image  - dobr, da je bil moj na fusbalu. Pravijo, da je drugačni konec kot v knjigi!? A res? Jest knjige nisem brala, ker mi trenutno časovno bolj film odgovarja user posted image .

Hujšanje!?! Včeraj ne preveč uspešno, dons grem laufat, če le ne bo tkole scalo kot zdele!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 17.4.2008 7:27:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.