|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
3.4.2008 21:17:04   
atena777
OMG; pa kaj so delali z vami tok časa, a so sploh poslali na laboratorij, preden so dali antibiotik, se mi zdi, da danes že kar za vsako pasico dajo antibiotik! Mislem kr neki! Bogi mali Maj, buban, je trpel toliko časa!
Upam, da se bo lepo pocajtal. Sem msilila na vaju, pa sem šele sedaj uspela priti na Net. Kolumbo dobro se držiš, živci pa to, kaj en pir, celo galono pira bi človk popil za tole.
Sej jest pa cepam čokolade pa same sladkarije, sploh ne vem kaj mi je. Včeraj sem popila vročo čokolado med službo, pa me je kelnarca nazjala, da se bom zredila. Pol sem si šla pa še en sladoled kupit in še ni bilo dost, sem še kremšnito snedla zvečer. OMG!
Danes pa tudi vse zajčke in božičke sem pojedla, pa dve banani, pa jogurt...kr neki jem..Ojmene.
Ne v em kako naj se ustavim.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.4.2008 21:37:24   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

OMG; pa kaj so delali z vami tok časa, a so sploh poslali na laboratorij, preden so dali antibiotik, se mi zdi, da danes že kar za vsako pasico dajo antibiotik! Mislem kr neki! Bogi mali Maj, buban, je trpel toliko časa!
Upam, da se bo lepo pocajtal. Sem msilila na vaju, pa sem šele sedaj uspela priti na Net. Kolumbo dobro se držiš, živci pa to, kaj en pir, celo galono pira bi človk popil za tole.
Sej jest pa cepam čokolade pa same sladkarije, sploh ne vem kaj mi je. Včeraj sem popila vročo čokolado med službo, pa me je kelnarca nazjala, da se bom zredila. Pol sem si šla pa še en sladoled kupit in še ni bilo dost, sem še kremšnito snedla zvečer. OMG!
Danes pa tudi vse zajčke in božičke sem pojedla, pa dve banani, pa jogurt...kr neki jem..Ojmene.

hmmmmm da nisi nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.4.2008 21:39:47   
helimaša
če se ne motim bi mogla do konc januarja......vsaj tko je blo pr men......men so itak dam poslal da morm oddat do konca januarja......mislim da mora bit povsod isto.......
mal poklič na CSD mogoče se pa da še kaj pomagat

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
4.4.2008 8:10:53   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: atena777

hmmmmm da nisi nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image

ko bi vsaj bila user posted image .

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 8:28:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1155
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 10:55:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
4.4.2008 19:29:56   
malecka_mateja
čer!

super za maja da je ok in doma!user posted image

naša pa je ful tečka in imam zobe na sumu ker druga nevem kaj bi bilo!že aja!pravkar je zaspala!
jaz sem danes odbila očala sončna iz optike in so prav kul!pa po plenice sem šla v mulera in imajo iste sam novo pakiranje in pa bolj elastične so ob straneh in so zakon!še boljše kot so bile za isto cenouser posted image user posted image

jaz bom sedaj gledala big brotherja ker ga cel tedn nisem!jutri imamo piknik pri moji teti malo še za moj roj.dan!tako da bomo vidlei kako bo!

moj gre delat ponočiuser posted image amapk ok no!

zdaj sem mali šše žajbl skuhala za ponoči ker še vedno kašlja!zdaj pa tuš in postelja pred tv!user posted image

tako da lepo se imejte pa se tipkamo!

pa kaj res me boste vse prehitele v drugem user posted image  al kaj!???kolumbo tudi ti user posted image  no naj vam bouser posted image
jaz ga delam sam prime se ne ker kontracepcija držiuser posted image user posted image še zaenkrat!user posted image

aja!danes sva še neka soglasja nesla v sredo pa zares vložimo gradbeno!In upamo na čimprejšno razrešitev!sej gradit bomo že počasi začel!sam gredit odobijo in evo nas!upam da bo kmalu!In da se drugo leto spomladi selimo!user posted image upammmmmm!ma sej bo enkrat!

no to je res vse!

lep večer!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1157
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 20:08:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1158
5.4.2008 7:22:07   
malecka_mateja
jutro!

evo mi že dobre pol urce bedimo!star dela!midve pa zajtrkujeva!

maj kako si???

darca pa vi???

jaz sem si že glavo oprala in gledam kako sonček sijeuser posted image user posted image

grem malo preoblečt!

Neposredna povezava do sporočila: 1159
   [Brisano sporočilo]
5.4.2008 9:54:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1160
5.4.2008 12:41:27   
Anonimen
Jeeeeej!!! Net dela! user posted image user posted image user posted image Skoz mi neki štrajka, no. To je za znoret! Uspem se prijavit, pa veselo klofam, pol pa sorry... user posted image Upam, da bo zdej poslano, če ne se vam "obesim" kr na telefon al pa mail! user posted image

Mi smo ok, zdej smo že 2 dni skoz u družbi dojenčkov in otrok, pa je vse ok (trkam!) Zdejle kuham, pol pa še ati pride in bomo verjetno ubrali kako ornk turo z vozekom. Alren spi že 1,5h. Ponoč je bla tud žurka - zgleda zobki user posted image

Maj user posted image da si bolje! Upam, da tako tudi ostane.

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
...končno bom pokonc zato k bom mela u rok pir pa čik, ne pa  termomerter pa čaj

Tale je bla pa ornk! user posted image user posted image user posted image user posted image Ti kr privoščim!

No pri nam je še ena kolegica noseča - una ko ma 8 dni starejšga sina ko js. Rok ma 22.9. user posted image Pa ena je tud učeri rodila sinčka1 user posted image Pa čestitke za malo Katjo! user posted image Spet je plodno, a ne?

Mene je učeri tako bolel trebuh, da sm večino cajta presedela. Pa sm mela splanirano s kolegico na eno žensko fešto it, ampak ni šlo. user posted image Pa drugič. Upam, da je z bebijem vse ok in da je samo ta user posted image cista poknila. Sem skoz hodla na wc čekirat, če je kak izcedek.

Alen pa tako kot bi vedel, da sm mela namet it kam, ni hotu spat do 23h, čeprav mamo zdej kr neki cajta uro za spat okol 21h.user posted image Prefriganc!

Nč, grem, da se mi ne zasmodi. Se slišimo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1161
5.4.2008 12:42:03   
Anonimen
Post poslan - mission accomplished! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.4.2008 7:38:12   
Margit
Jutro!
Še spite :) Midva z Matičkom sva že aktivna. No jaz sem še koma, on pa že veselo poje in čeblja
Ne vem kako jim rata med tednom spat do osmih al pa še dlje. Zdej ko pa je vikend in bi lahko mal spala pa že ob sedmih auf.

Pri nas še vedno ni ne duha ne sluha o kakšni samostjni hoji. Pa res ga ne zastopim. Naredi 5-6 korakov in to je to. Pred sabo je sposoben vse porivat. Tud svoje kolo, voziček, stole, škatle, ... tud samokolnico zna sam vozit. Ampak hodil pa ne bi. Zdej bi pa že lohk, sej je že 14 mes star.

Prvi teden v službi je bil dober. Nove sodelavke so OK. Direktorica našega sektorja tud. Jutranje vstajanje mi ne dela težav. Ampak da o večerih ne govorim. Kar dol padem. Se moram mal navadit na drug sistem.

Grem se zrihtat. Pa pripravt za kosilo, da bomo šli pol mal na sprehod. Trenutno je prav lep sonček in upam da tako tudi ostane, vsaj še danes..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.4.2008 15:45:45   
malecka_mateja
ojla!

mi smo tudi bili pokonci že ob 7 pa je včeraj šla ob 9 komaj spat!pa falot mali ni hotla dalje ajat!user posted image

zjutraj sem si vse pospravla!pol smo šli na en dolg sprehod pa kavica...pol smo skuhali!neko pecivo sem prvič probala naret!zdaj sem eno kitico odspala skuapj z tamalo!ker je zaspala v vozeku za 1.5 ure pa še potem v avtu ko smo šli v trgovino in je spala do zdaj !torej 3 ure pa še malo skupaj!zunaj je ful lep dan!sicer čakam na en obisk!ampak mislim da bomo mal pred blok skočli!

jutri pa spet služba!bi mela en dopust mini!user posted image

same nosečniceuser posted image user posted image jaz bi tudi!sam vem da more najprej hiška!potem pa user posted image !

no lep dan še naprej!

kolumbo kako je bilo včeraj???

lep dan!

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 16:58:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.4.2008 21:15:38   
DeMer
Ojla!

Kaj je zdej to punce! Najprej smo bile najbolj zanimiv forum, se spomnite, ko so nas hodile punce brat, ker smo bile tako zabavne, zdej pa ....... Ja, sej vem, otroci rastejo, služba, .... Ampak, takole pa res ne bi smele zapustiti ta forum!

Jest namakam prste. Še kr ni ok. user posted image Sem že prou naveličana, sam kaj čem. Lahko mi samo še prste odrećejo, tega pa ne bi. user posted image
Naš mali je ratal "mal" trmast in se noče več previjat in imamo cele podvige, da mu namontirano planico gor. No, ja upam, da bo uveljavljal svojo volje tudi ko bo večji.
Kolumbo, user posted image za žurko!

Grem spat!

Lepo se mejte!

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.4.2008 5:25:07   
malecka_mateja
jutrro!

danes pa je res bilo težko vstatuser posted image pa sej bo!pa kje je še petekuser posted image uh!

jaz odhajam moj možek odhaja!tako da upam da bo popoldne lepo da bomo lahko spet zunaj!

včeraj smo meli obiske do 9 tak da smo šli pozno spat!

ja demer pa res je žalostno da smo tako forum zapustili sam na žalost ko pa res ni več časa!

višnja kako je v vrtcu???
helimaša kako ste?
nenny???

no pa vse ostale kako ste???

zdaj špa pičim  v službo!
lep dan vam želim!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.4.2008 8:38:42   
atena777
Hi,

mami se je nasmučala in nažurala ta vikend, moja dva deca sta pa uživala doma, ker sta počela lahk vse kar sta hotla. user posted image
Edino mene nekaj zabasan nos matra, David pa ima vnete učke. Ko mu spiram s fiziološko se dere kot jeshar, pa ne vem zakaj , a peče?
A je kako zdravilo za vnetje učk? A bi mogla k pediatru?
Pa na ustnici ima rdečo pikico že dlje časa. In dermatitis se je spet razpasel. Sploh ne vem kaj je to.

Jaz pa sem spet bolj debelča za eno kilo, odkar sem prišla z žurke. A je to alkohol?
Sedaj bom morala na eno dieto, samo res ne vem kakšno! A bi šla še katera? Hlače mi niso več nobene prov. user posted image

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.4.2008 12:22:41   
Nenny
Ojla

Ja Atena, če je kaj z učki, je res najbolje k P it. Sploh če je gnojno vnetje, je ful nalezljivo.

No pa še poročilo. Mi mamo vikende ful zasedene, ker itak sam okrog letamo, doma pa vse čaka na kupu. Naš mali dirka kot raketa in ga itak sam celo popoldne samo lovim. Zjutraj, ko ga peljem v varstvo, pa se itak še zmeraj pritožuje. Ampak pravi teta, da se kmal pomiri. Ampak kako je naš mali zjutraj zaspan? Sploh se ga ne da dvignt, pol se pa kar jezi nekaj, ko ga je potrebno zrihtat. Saj bi jaz tud spala....

Bodte lepo in uživajte na sončku....katere ste še doma, seveda

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.4.2008 14:05:56   
ribicau
Cao bejbe!

Nam se je kr dogajal čez vikend...v petek zvečer sva šla na eno žurko, v soboto smo mal do morja skočil, v nedeljo smo montiral zunanje žaluzije pr tašči, potem smo imel žar-kosilo pr mojih starših....

Eva je prehaljena...in to ornk. Pa bi blo že dobr, pa je spet padla v fazo, ko ne more vidt pumpico za nos, pa Operila itd.! Ima vnete tud učke, tko da k sreči imamo še kapljice za oči od prejšnjič in je že bolje! Jutri sva naročene pri P, ker sta se ji ene dva nohta na vsaki nogi odebeljila, pa malo rumenkasta postala, pa ne vem, od česa bi to bilo!

Včeraj zvečer se Eva ni hotla podrzat spat...ponavadi mrkne okrog 20ih, včeraj pa je zaspala ob 22h, pa še to je prej 10 min pri meni v naročju, pol je pa omagala. A je to vpliv mlaja al kuga?

Kolumbo al pol si u formi? Ker jest sem bla čist zdelana v soboto od petkove žurke! Bom mogla mal nazaj u formo pridt user posted image !

DeMer, a bosta na plavanje hodila? Midve z Evo bova, samo ne ta teden, ker je preveč prehlajena. Sem pa prosila, če naju lahko Urša da v termin v ponedeljkih od 17-18h, ker drugče ni časa...

(odgovor članu Nenny)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
   [Brisano sporočilo]
7.4.2008 15:35:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.4.2008 8:02:40   
atena777
kje moj dela pa foter, pa skor da ne cela žlahta....pa tut rekla sm, da so me iz vrtca vrgl, ker sm bla noseča in da mi gre pri iskanju službe najbl na jetra ženska diskriminacija in bi vsi najraj vidl da so ženske med 25-30 letom kr brez službe, ker so zarad otrok čist neuporabne.....ker je direktorca ženska, me je podprla v vseh mojih načelih

Matr zaznoret!

Jest sem zdej že kr dobr prespala idejop, da grem delat za 6 ur, samo še ne vem ali bo to pred poletjem, ali po poletju.
Mene zdeluje tale služba 100 na uro. Pa še z Davidom nisem skoraj nič.Pa ko pridem dam sem neuporabna!

KOLUMBO DAJ PLIS; informiraj me vse o tej ločevalni dieti, da se ti pridružum. Zdej je pa dost. V 2 mesecih sem se zredila 3,5 KG!!!!!!
Konc! VOjna kilam! user posted image

Komaj čakam drug teden, da bo dopust. Mene kr neki zvija, prehlad, zamašen nos...ampak se ne dam.
Davidovi učki so boljši. Spirala sem s fiziološko, sam se mi zdi, da bi moral prej segreti, to je zoprn, če je mrzla, a ni?

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.4.2008 8:59:17   
ribicau
Atena777 mogoče probaj še s kamelicami! Daš na vatko in potegneš po učku proti nosku!

Samo, da sem vas prebrala....mam gužvo v služi, tko da ni časa pisat!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 9:05:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.4.2008 10:22:45   
atena777
OK, navodila za ločevalno dieto!

Ali ni bilo to včasih objavljeno na web-u(sedaj pa so umaknili) in hočejo knjigo prodajati:

http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete

Ima katera še shranjeno tisto verzijo?

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.