Anonimen
|
Dobro jutro! Upam, da bote dans kej bolje razpoložene. Vidim, da je učeri bilo kr pestro! Kolumbo bolj ko tebe berem, bolj si sebe predstavljam v tej situaciji. Ker bo naše dete poletno, mi ne bo glih fajn vozit Alena v vrtec - ena smer cca 12 min. Sej če bi imela kje tamalega/lo pustit, ok. Sam ko nimam kje... In pol Alena in jajčko prekladat v avto-iz avta-v vrtec-nazaj v avto-domov... Dvakrat na dan? In sma pol z mojim prišla na "super" idejo, nej bo Alen julij in avgust doma. In zdej še sam to preračunavam, ker ne bom sfolgala. No, v bistvu bi mi itak tašča takoj prilaufala na pomoč, sam sm raje sama, če me zastopite... Uf...pretežka tema za tako zgodaj... No v glavnem mi smo učeri KONČNO prišli do zdravnika zaradi prstka, ker je ogaben. Zdej mu je začela še obnohtna kožica odstopat od nohta, vmes med kožoi pa nohtom pa tak rumen izrastek - verjetno gnoj, pa noče ven. Mu je P skušu mal stisnat in nas je itak cel ZD čul, no pol so mu pa povili z ono mrežo in povojem, tako, da ima prstanec in mezinček povit danes pa jutri. Dobil je Amoksiklav Že drugič to zimo, pa za take brezvezne stvari. No, sej vem, da ni brezveze, ampak blesava poškodba in pol tole rata! V sredo imamo kontrolo. Učeri sm mojga nafehtala, da dokler sm pod tušem, mi da vse slike na računalnik, da vam pol enih par pripopam. Je bilo pa takole - tuš, fen, dnevna, koma! Samo sebe sm čula, da smrčim! Sm se sam v dnevno prestavla. Mi je še pol moj neki za slike govoru... Pa se ne spomnem točno kaj. OK, spet imate materiala za brat! Zdej pa še ve kej naklofajte! Čau!
|