DanijelaNeli
|
Ejla! Joj,kako me je zafrkaval računalnik,mislim internet,mi je delal tako počasi,da nisem mogla nič... Jaz sem ozdravla,zaklučla bolniško.Sem hotela it jutri delat,kličem šefico in mi reče,da naj bom do ponedeljka doma,ker je urnik itak že napisan za petek in soboto.Tako,da bodo delale študentke namesto mene ..ma sem jezna...tako bi lahko povlekla bolniško do ponedeljka.Samo je šefica jezna ko nevem kaj,ker sem šla za 5 dni na bolniško,5 dni!!!!-to je vsa bolniška,ki sem kdaj sploh bla!Razen pred porodom,no.Ma sem bla itak pri drugem delodajalcem. Drugače delam non-stop,nikdar nisem bla na bolniški za Neli,ko je bla bolna...njim pa ni prav,ker sem jaz bolna,pred tem pa sem lahko delala cel teden bolna,dokler me ni prijelo za prav... Bo treba najt drugi job... Danes sem jo peljala po dolgem času v vrtec,...sem imela za nest mal za grickat in sokove na račun Nelinega rojstnega dneva,ker nas ni blo toliko časa. Včeraj me je pa držala volj za it mal v šoping...najbolj me je matralo to,da morem it do Cicibana zmerit nogico od Neli in ji kupit nove copate za v vrtec.Jaz nisem mogla verjet,kako ji je hitro zrasla nogica v kratkem času. Tako,da imamo trenutno številko 25.Kupla sem ji ene copate...spomnila sem se,da ji je tašča dala eure za rojstni dan,naj ji kupimo čevlje.Ravno sem videla,da imajo spomladansko kolekcijo,pa sem ji vzela beige čevlje...53 eurov...joj,kako je to drag šport. Mal vas morem še prebrat od nazaj... Pikecpokec-čestitam za diplomo BRAVO!!! Mateja-ti si pa itak raketa za to šolo...ti,dam jaz še zame kaj nardit... Jasna81-ne sekiraj se zaradi kil..dokler ne prideš na moje,ko sem bla noseča...si dobra
|