|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 14:02:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4776
   RE: februarčki 2007
25.2.2009 14:02:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KOMARNIKE  se ne da naknadno gor, ker so v unih škatlah in vodilih od rulet in je vse skupi pol bl debelo...no mal sm zakomplicirala....ena varjanta je sicer da ga nalepiš na okvir in ga pol nekak dol spustiš, sam ni to to...tko da pri nas bomo na en okn v dnevni nabil tisto..fffing mrežo, na balkonskih vratih bo treba najdt kakšne une varjate k zavese...ma ne znam razložit...čak grem gledat če je kej na netuuser posted image

user posted image   No, superička! user posted image

Al pa niti ne... Evo:
  • Možnosti montaže tako na površino zidu, kot tudi na okenski okvir
  • Možnost montaže na zunanjo stran oken ali vrat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 25.2.2009 14:04:20 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 4777
    25.2.2009 15:55:45   
    Tabali
    Hej Jasna hvala, za čestitke! Nič hudega, mi dobre želje sprejemamo celo letouser posted image user posted image user posted image  (pa pošiljamo tudiuser posted image )
    Pa Kolumbo, ja kako pa veš da smo glih v fazi zbiranja predračunov za oknauser posted image ? Bom mojmu rekla za komarnike (po moje me bo nekam poslal z okni in komarniki vreduser posted image user posted image user posted image ), skoz neki jamra, upam da mi ga jutr rata na smučarijo poslat, da bo mal miru, pa še skuliru se bouser posted image user posted image user posted image . Ne more mi, namreč, oprostiti to da sem insistirala na kleti. Meni hiša brez kleti pač ni ta prava hišauser posted image , in sem rekla da delam bajto kle sam pod pogojem da bova mela klet. No zdej jo mava - bravo jazuser posted image (upam, da bomo streho tu meliuser posted image user posted image )
    Hej babe tista torba za traxa je super - kr delite mi skomine... grrrrrrrruser posted image
    Ajd mejte se, mi gremo mal ven na sončka, upam, da ne bo hujšega, še zmer mal z nosa kaplja, vročine pa hvala bogu nimamo.
    Pište neki, bom prečekirala zvečer. Pa Kolumbo, in vse ostale tudi vljudno vabljene, če mnte še kakšen nasvet za zidarijo, kar naprej. Še najbolj bo naš veseluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4778
    25.2.2009 16:41:48   
    pikecpokec
    Torej, sporočam vam, da sem danes D-I-P-L-O-M-I-R-A-L-A! Tko da sem zdaj univ. dipl. ing. geodezije!!!

Matr, sm vesela. Kr en kamen se mi je odvalil od srca!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
    Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Tabali)
    Neposredna povezava do sporočila: 4779
    25.2.2009 17:59:55   
    Tabali
    U PIKECPOKEC ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    jeeeeeeeeeeeeeeeee BRAVO!!!!!

(odgovor članu pikecpokec)
    Neposredna povezava do sporočila: 4780
    25.2.2009 22:38:23   
    malecka_mateja
    čer!

jasna wb kako je alena in prtsek??

klumbo me veseli da deluje kumina in upam da nebo krčev.

pikecpokec user posted image user posted image res iskrene čestitke.

jave kr pište o zidariji še men  prav pride.

zdajpa grem ker uraje žegrozno pozno!
    papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
    Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
    Neposredna povezava do sporočila: 4781
    26.2.2009 7:32:14   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

čer!

jasna wb kako je alena in prtsek??

Jutro!

Hvala mateja! Alen je ok, prstek skor isto, s tem, da mu ne špricamo več s tistim sprejem in kr lepo teče vse ven. Seveda je problem to potem očistit in sprat vsake toliko, ampak bo že! Drugače je pa še kr rdeč, pa mal natečen. V ZD nam odsvetujejo, pojavil se je rota virus v večih primerih. user posted image  No učeri so še v našem vrtcu izobesili opozorilo, da je več primerov in da naj bolj opazujemo otroka... Mah...user posted image  Kdaaaaj bo konec?

Aja - učeri smo naročili 4. torto! Četrto!!! mEN SE BO SAM ZMEŠAL... Dans gremo spret v nabavo, pa mi niti mal ni. A vem, da če mojega pošljem samega, me bo itak za vsak klinac klicu. Že če gre po kislo smetano pa kruh dobim cca 2 klica. Pa bog ne daj, da se ne javim. user posted image

Bebi me že tolk brca, da počasi pa ni več tako zelo prijetno, no. user posted image  Js ne vem... Sej sploh ne spi. Resno. Po pol ure mam mir, pol pa po 2 uri skupi razbija not. Čisto nasprotje Alenu, ki je drnjohu 7/8 dneva, ostalo pa nežne brcike.

Pikecpokec user posted image user posted image user posted image

Komarnike sploh nisem omenla mojemu, mam jih pa skoz v glavi. Kolkr sm zastopla se tile dajo naknadno namontirat.

Aja - a ve imate kakšno zaščito na oknih, da se ne dajo kar tako odpret? Mislim v otr. sobicah? Moja sestrična je enkrat hotla skočit z okna (3 štuk), zato, ker so jo neki kregali (bila je stara 5 let) In me je mal strah, ker Alen bi pa nonstop skozi okno gledu sosedovega psa.

OK, dost teženja. Nisem še prebavila novice o rota virusu. user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
      Neposredna povezava do sporočila: 4782
    26.2.2009 8:01:31   
    malecka_mateja
    jutro!

jasna mislim da ta drugi bo pač bolj živahn kot alenuser posted image user posted image user posted image sej bo.men je tudi tjaša v rebre nabijala kot nora.si mela morfologijo?
    ajajjj pa prstek bošček.pa maste zaščiteno z gazico v vrtco...da nebo se okužo če je odprta rana. sam domain ponoči mejte odvito da se bo sušilo.pa jod bi blo dobro če mu z jodom spiraš je bolje kot fiziološka.

jaz sem pozabla na otroškega in mam še jutr zadnji dan da nesemuser posted image user posted image pozabla čisto.

drugače pa grem zdaj mal pospravlat pa mal se učit za potem.lepo bodite se javim še kaj.papa

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4783
    26.2.2009 8:20:20   
    ribicau
    Pikecpokec user posted image user posted image  čestitke.

Tabali super torta.

Jest sem zdele tko zaspana, da bom kle na mizi zaspala. Do 1ih zjutrej sem prpravljala za danes in jutri. Imamo oba dva dneva naročene obiske, še za Evin roj. dan. Predvčerajšnjim sem spekla dva biskvita, včeraj sem enega doterala v torto, pa salso je moj naredu, pa jajčni liker sem naredila, da bom danes delala bombardino, pa francoske štruce sem napolnila s šunko,sirom, skuto, kislimi kumaricami...., pa po fasngo smo šli. Joj, dons zvečer me čaka še ena runda, še en torta, pa še prigrizki...
    Torto sem tokrat naredila s smetano in višnjami, polila s čokolado in obložila s kokosom.

Mi mamo pa težavo...Eva se ponoč sigurno 3x zbudi in joka, ko bi jo s kože dajal. Sej nej se že skoz nekej sanja ponoč in se  zbudi ampak takoj zaspi nazaj, samo zdej je pa jok tak, da sem jo ob polnoči mogla nest v dnevno, prižgat luč, da sem jo sploh zbrihtala in da se je zbudila! Prou uboga je!

Kolumbo super da ni alergije. To je res fajn podatek user posted image .

Jasna81 tvoj ta drugi user posted image  bo pač nadoknadu tud za Alena user posted image . NO čeprav je pa tko, men Eva niti ni tko rasturala čez dan, je tam od 20ih naprej bla bl razgrajačica, pa vidte da je zdej prava frtavka. Tko da če v trebuhu ful žura ni rečen, da bo tud pol - da te mal potolažim user posted image .

< Sporočilo je popravil ribicau -- 26.2.2009 8:22:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 4784
    26.2.2009 9:01:33   
    Tabali
    Morgen user posted image user posted image user posted image !!!
    Evo mene dokler naša bebika spi user posted image , ker pol bomo spet zalimaneuser posted image user posted image user posted image .
    Ribica, sej bo. Mi se tit ta teden zbujamo, po moje zaradi prehlada. Pa noče spat v svoji posteljici, skoz bi bila pri meni. Ma sej bo, sam da se pozdravi.
    Jasna - bravo za torto, pa nič hudega če je četrta bo bolj sladkouser posted image .
    Grem zdele na hitr našim zidarjem kofi deportirat pol, pa bo že Danajči verjetno pokikaka izpod dekice.
    Uživite, pa se še beremo čez dan.

(odgovor članu ribicau)
    Neposredna povezava do sporočila: 4785
       [Brisano sporočilo]
    26.2.2009 10:02:17   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
      Neposredna povezava do sporočila: 4786
       [Brisano sporočilo]
    26.2.2009 10:03:48   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4787
       [Brisano sporočilo]
    26.2.2009 10:21:03   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4788
    26.2.2009 18:56:37   
    Tabali
    user posted image user posted image user posted image  kolumbo, ta komad pa res zažigauser posted image user posted image user posted image
    no jst sem si pa danes privoščila popoldanski počitek, tko da sem zdele še mal munjenauser posted image user posted image
    grem zdele mal okrog cot pogledat, pa mal pripravit za jutri
    Danaja pa je zadnji tedn, dobesedno začela vse govorit. V stavkih, pripoveduje, povezuje, kar naenkrat. Sem prav ponosna na njouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4789
    26.2.2009 21:11:58   
    malecka_mateja
    kolumbo ta komad res zažiga in je star!poznam ga pa tud.user posted image user posted image

vbtestu sem zadnjo nalogo zajebala tko da upam da bo pozitivnoi, ker če ne bo kriza ker morem pol čist vse teste skupaj pisat tko da juhu.pa itak da bo. s tem se tolažim.

zdaj pa se grem k mojemu stiskat. papa

(odgovor članu Tabali)
    Neposredna povezava do sporočila: 4790
    26.2.2009 21:42:36   
    DanijelaNeli
    Ejla!
    Joj,kako me je zafrkaval računalnik,mislim internet,mi je delal tako počasi,da nisem mogla nič...user posted image
    Jaz sem ozdravla,zaklučla bolniško.Sem hotela it jutri delat,kličem šefico in mi reče,da naj bom do ponedeljka doma,ker je urnik itak že napisan za petek in soboto.Tako,da bodo delale študentke namesto meneuser posted image ..ma sem jezna...tako bi lahko povlekla bolniško do ponedeljka.Samo je šefica jezna ko nevem kaj,ker sem šla za 5 dni na bolniško,5 dni!!!!-to je vsa bolniška,ki sem kdaj sploh bla!Razen pred porodom,no.Ma sem bla itak pri drugem delodajalcem. Drugače delam non-stop,nikdar nisem bla na bolniški za Neli,ko je bla bolna...njim pa ni prav,ker sem jaz bolna,pred tem pa sem lahko delala cel teden bolna,dokler me ni prijelo za prav...
    Bo treba najt drugi job...user posted image

Danes sem jo peljala po dolgem času v vrtec,...sem imela za nest mal za grickat in sokove na račun Nelinega rojstnega dneva,ker nas ni blo toliko časa.

Včeraj me je pa držala volj za it mal v šoping...najbolj me je matralo to,da morem it do Cicibana zmerit nogico od Neli in ji kupit nove copate za v vrtec.Jaz nisem mogla verjet,kako ji je hitro zrasla nogica v kratkem času. Tako,da imamo trenutno številko 25.Kupla sem ji ene copate...spomnila sem se,da ji je tašča dala eure za rojstni dan,naj ji kupimo čevlje.Ravno sem videla,da imajo spomladansko kolekcijo,pa sem ji vzela beige čevlje...53 eurov...joj,kako je to drag šport.
    Mal vas morem še prebrat od nazaj...
    Pikecpokec-čestitam za diplomouser posted image user posted image user posted image BRAVO!!!
    Mateja-ti si pa itak raketa za to šolo...ti,dam jaz še zame kaj nardit...user posted image user posted image user posted image user posted image

Jasna81-ne sekiraj se zaradi kil..dokler ne prideš na moje,ko sem bla noseča...si dobrauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4791
    27.2.2009 7:29:45   
    malecka_mateja
    jutro!

danineli super da si bolje. ne sekiraj se za šefe nim itaknič ne paše. kaj pa delaš če ni skrivnost?

jaz grem počasi za otroške nest pol pa kuhat pa nevem kaj pa služba. danes je tjaša zdaj zjutraj prišla k meni v posteljo pa sva se 15 minut tko lepo cartale je ful pasalo ker je že cel teden nič ne vidim razen zjutraj pol ureuser posted image user posted image in sem že čist iz sebe.

pa user posted image  sem dobla pa sem tečna. pa jujutr me čaka nalup za nedeljo praznovanje...

kje ste vse?

Neposredna povezava do sporočila: 4792
    27.2.2009 7:42:11   
    ribicau
    ....jest sem tuki user posted image .

Jutro!

Naše včerajšnje praznovanje je uspelo. Eva je spet dobila en kup enih igrač in bo treba nardit prizidek k bajti, da bomo vse pospravl user posted image . Se mormo drugač zment za tale praznovanja in darila...to je pa že too much.
    Torta je uspela u nulo, ful je bla dobra. Sem zvečer potem takoj še eno naredila, še za danes. Upam, da je nisem preveč namočila in da bodo kosi, ko jih bom rezala, stali skupaj user posted image . No veste da, če jo je moj pohvalu, pol je bla res dobra. Ker on pa kuho in sladkiše, če ni čist po njegovem, takoj skritizira.

Dons nas torej čaka še ena runda. Jutri pa potem pospravljam na kvadrat. Opoldne greva z Evo v Kr. goro, kjer bo vsl zvezd in moj tam dela, pa ga bova šli pogledat, pa mogoče še mal posmučat.

Neposredna povezava do sporočila: 4793
    27.2.2009 7:46:36   
    malecka_mateja
    jasna naj te potolažim tudi jaz bom danes drugo toro naročla. sem jo mela pri piki nogavički naročeno pa sem si premislila, ker vem da torte jekla iz celja no tam neki nevem točnoi deljao božanske torte pa sem se zdaj za njih odločla, upam samo da mi jo bodo še nardili če danes pokličem. upam. uporabljajo naravne sestavine in je re szelo dobra. pa še obliko nodija majo, v piki pa bi dobila slikico gor.no upam da rata da mi jo bodo nardili. pa še pripeljejo jo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4794
    27.2.2009 7:54:32   
    malecka_mateja
    ribica user posted image  za praznovanje in torto. in res te občudujem kako ti to vse sfolgaš pečt pa praznovanje pa služba...res svaka čast. kak je z evo inmlekecem ga pije??

Neposredna povezava do sporočila: 4795
    27.2.2009 9:14:03   
    malecka_mateja
    evo sem prenaročla torta in sem jo pri jelki vzela.nodi glavouser posted image pa še pol pol mamo jogurtove jagoden in pa čokoladnauser posted image user posted image user posted image
    kje ste vse???kolumbo jasna...

Neposredna povezava do sporočila: 4796
       [Brisano sporočilo]
    27.2.2009 10:29:43   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4797
    27.2.2009 10:39:15   
    DanijelaNeli
    OOJ!
    Kakšen lep sonšen dan...
    Zjutraj mi je opral stroj,zdaj sem dala sušit.Imam še zavese za mal polikat.Ampak se ne morem spravit.Za kosilo pa bo pašta s koščki piščanca in papriko...glih da je.
    Mateja,si me vprašala za mojo službo...delam pri firmi Reja transport,imajo kamjone,pa Scania servis,in imajo še en mali kafič,delam dnevno tam.Sej je vse super,lepo je delat,nimaš nekih pjančkov,tak dnevni bar.Plača je tudi super.Po izobrazbi pa sem tehnik zdravstvene nege....medicinka po domače.Ampak,ne delam v tem poklicu,ker tukaj je zelo slabo plačano,..npr.v Izolski bolnišnici,če delaš na oddelku krg. ali interne medicine,imaš osem nočnih na mesec,pa za 700 ojrov jim ne grem delat...pa vse praznike in nedelje itak moreš bit tam.Mogoče prek vez,da pridem na Porodniški oddelek ali pa pediatrijo v Izoli.

Neposredna povezava do sporočila: 4798
       [Brisano sporočilo]
    27.2.2009 10:44:28   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu DanijelaNeli)
      Neposredna povezava do sporočila: 4799
    27.2.2009 10:46:51   
    DanijelaNeli
    Jaaa,tam je super za vozičkarice....ker je mal stran od ceste,imamo komot fensi separeje,zdej pa sploh je našim mulcem užitek tam gledat kamjone...vsej Neli je takšna!
    Pa dobra user posted image ,predvsem to!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
    photo
    Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
    Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
    Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Koliko boste letos zapravili za darila?
    Spark

manj kot 50€ (38%)

50€- 80€ (19%)

80€-100€ (14%)

100€-130€ (9%)

več kot 130€ (21%)

Število vseh glasov: 357

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!